Müslüm Gürses Müslüm Gürses

Müslüm GÜRSES :: Başlığı Görüntüle - "Ben Müslümcüyüm" Diyen Bir İnsanın Kişiliği Nasıl
"Ben Müslümcüyüm" Diyen Bir İnsanın Kişiliği Nasıl
Sayfa 1, 2, 3, 4  Sonraki

Müslüm GÜRSES Forum Ana Sayfası -> Müslüm Gürses Genel
Yazar Mesaj
babacan1102
Sitemize Desteğiniz İçin Teşekkür Ederiz

Nereden: istanbul/adıyaman
MesajTarih: 17-May-2008 / 07:24    Mesaj konusu: "Ben Müslümcüyüm" Diyen Bir İnsanın Kişiliği Nasıl

canım kardeşlerim ;sizce müslüm gürses dinleyen bir kişilik nasıl olmalı.
sanal alemde cok ceşit kişiliğe bürünen insan var ve bunlara şahit olmuş biriyim.
günlük hayatta olmadıkları kişilige sanal alemde bürünüyorlar.

bence müslümcüyüm diyen bir sahıs herseyden önce, ağırlıgı ve efendiligiyle ön planda olmalı.

YA SİZCE???

eyvallahhh

nerdesin
Kullanıcı profilini gör
nacves

Nereden: Müslüm Gürses Ülkesinden..
MesajTarih: 17-May-2008 / 13:58    Mesaj konusu: Re: ben müslümcüyüm diyen bir kişilik nasıl olmalı sizce???

muslum gurses dınlıyen bırı,gerektıgınde agır baslı,gerektıgınde ıse lafını bılen olmalı,efendılıgı,saygınlıgı,ve ıctenlıgı olmalı,havalı olmamalı,candan olmalı,babayı dınlerken bıze nakşı vermelı,muslumcu oldugunu hıssetmelı,herkese karsı duyarlı ve bır okadar uysal olmalı,bır tartısma ortamında kendı kısılıgını koymak yerıne sakın sakın konuyu halletmelı,muslum babayı dınlıyen baba gıbı asıl olmalı...saol abı boyle bır konu actıgın ıcın..nacızane gorusum bu:)))

...nacves...
Kullanıcı profilini gör
enemy75
Üye
Üye

Nereden: istanbul
MesajTarih: 17-May-2008 / 15:17    Mesaj konusu: Cevap: ben müslümcüyüm diyen bir kişilik nasıl olmalı sizce?

eger tam bir gürses hayranı ise saten otomatikmen sevği ve saygı duyduğu kişiyi insan benimser onun gibi oturur onun

gibi kalkar ve onun gibi düşünür ve onun gözüyle dünyaya ve insanlara bakar ......tabi öncelikle müslüm gürses hayranlığı

ve sevgisi ne demek onu bilmek lazım kişi kimi örnek alırsa örnek aldığı kişinin fikri ne ise alanında zikri o olur saygılar

ömer kardeş

Fanatik Üye
Fanatik Üye

Nereden: istanbul adana
MesajTarih: 17-May-2008 / 17:29    Mesaj konusu: Cevap: ben müslümcüyüm diyen bir kişilik nasıl olmalı sizce?

bence ilk önce dürüst olmalı dost dediği kişiye dost gibi yaklaşmalı dostuz deyipte dostunun arkasından başka yerlerde konuşmamalı yani harbi delikanlı olması lazım yani neyse o olması lazım doğal olması lazım sanal alemde tanışıyorsun değer veriyorsun oysa bakıyorsun ki sanal alemdekiyle yakından uzaktan alakası yok ve buda benim çok zoruma gidiyor tabi ki bu dediklerim hepsi için geçerli değil ama ne yazıkki çoğu böyle...

Fanatik Üye
Fanatik Üye

Nereden: NEREYE !!!!!!!!!!!
MesajTarih: 17-May-2008 / 20:47    Mesaj konusu: Re: ben müslümcüyüm diyen bir kişilik nasıl olmalı sizce???

nacves demiş ki:
muslum gurses dınlıyen bırı,gerektıgınde agır baslı,gerektıgınde ıse lafını bılen olmalı,efendılıgı,saygınlıgı,ve ıctenlıgı olmalı,havalı olmamalı,candan olmalı,babayı dınlerken bıze nakşı vermelı,muslumcu oldugunu hıssetmelı,herkese karsı duyarlı ve bır okadar uysal olmalı,bır tartısma ortamında kendı kısılıgını koymak yerıne sakın sakın konuyu halletmelı,muslum babayı dınlıyen baba gıbı asıl olmalı...saol abı boyle bır konu actıgın ıcın..nacızane gorusum bu:)))

Üye
Üye

MesajTarih: 17-May-2008 / 20:49    Mesaj konusu: Re: Cevap: ben müslümcüyüm diyen bir kişilik nasıl olmalı si

öncelikle ALLAH korkusu olmalı ve karsısındaki insana ona göre davranmalı dürüst olmalı içten olmalı yeri geldiğinde susmayı bilmeli hakir görmemeli kim olursa olsun.daima içini ortaya vurmalı,içindeki düşüncesi dışına yansımalı öyle içten baska dıstan baska olmamalı bir ekmeğinin yarısını paylaşmayı bilmeli...vs....ABİ BÖYLE BİR KONU AÇTIĞIN İÇİN EN İÇTEN DUYGUALRIMLA ŞÜKRANLARIMI SUNARIM.

Üye
Üye

Nereden: İstanbul
MesajTarih: 18-May-2008 / 00:10    Mesaj konusu: Re: Cevap: ben müslümcüyüm diyen bir kişilik nasıl olmalı si

kafkasmurat demiş ki:
öncelikle ALLAH korkusu olmalı ve karsısındaki insana ona göre davranmalı dürüst olmalı içten olmalı yeri geldiğinde susmayı bilmeli hakir görmemeli kim olursa olsun.daima içini ortaya vurmalı,içindeki düşüncesi dışına yansımalı öyle içten baska dıstan baska olmamalı bir ekmeğinin yarısını paylaşmayı bilmeli...vs....ABİ BÖYLE BİR KONU AÇTIĞIN İÇİN EN İÇTEN DUYGUALRIMLA ŞÜKRANLARIMI SUNARIM.

+1
Kullanıcı profilini gör
yillar_utansin
Aktif Üye
Aktif Üye

Nereden: istanbul
MesajTarih: 18-May-2008 / 02:03    Mesaj konusu: Cevap: ben müslümcüyüm diyen bir kişilik nasıl olmalı sizce?

ben müslümcü olan ve olamaya yani bütün insanları severimama tabi müslümcüolanlara hayaranlığım daha içden hiç tanımadığım bir insanı görim bana desinler bu müslülümcühiç düşünmeden onmu sever ve ona güvenirim bu insan sevgiside kanımda var müslümcüdedinmiağır olucak sözünde durucak karşısındakini inciltmicek onu kırıcak rencide edicek haraketler yapmıcak saygılar Wink

Aktif Üye
Aktif Üye

Nereden: siirt
MesajTarih: 18-May-2008 / 02:26    Mesaj konusu: Re: ben müslümcüyüm diyen bir kişilik nasıl olmalı sizce???

ömer abi aynen katılıyom müslümcü olmak kimsenin harcı değil müslümcü ağır olmalı efendi olmalı
Kullanıcı profilini gör
ex-arab

Nereden: ==MaRDiN==
MesajTarih: 18-May-2008 / 03:10    Mesaj konusu: Cevap: ben müslümcüyüm diyen bir kişilik nasıl olmalı sizce?

Arrow Adam Gibi Adam Olmalı

Kullanıcı profilini gör
taruz
Fanatik Üye
Fanatik Üye

Nereden: ankara
MesajTarih: 18-May-2008 / 03:44    Mesaj konusu: Cevap: ben müslümcüyüm diyen bir kişilik nasıl olmalı sizce?

genelde iyi bir insanın tarifi yapılmış.
bence ;babayı takip etmeli ,orjinal albünlerini almalı ,babayı sevdirmeye çalışmalı, müslümcülük adına verici ve yapıcı omalıdır.

Aktif Üye
Aktif Üye

Nereden: heryer
MesajTarih: 18-May-2008 / 04:39    Mesaj konusu: Cevap: babacan1102

bikere müslümcü dediğin müslüm gürses in bütün şarkılarını ne olursa olsun dinleyen kişidir...sanatçının yeni sesini (1990 yılından buyanaki albümleri)sevmiyor tamam sevmiyor olabilir herkesin müzik zevki başkadır ama yazdığı msjları hakaret gibi bi şey yani buranın funclup sitesi olduğunu bilmiyor destek için kurulduğunu bilmiyor
önce sanatçıya tam saygı duyalımki sonra burda müslüm gürses dinleyen bir kişilik nasıl olmalı cvbını yazalımmmm birçoğnuuzun cvplarınızda saygılı olmalı yazıyo ama ben saygı göremiyorum sanatçıya yani yeni tarzına... o msjlarınızı okuyunca içim gidiyor inanın dikkat edelim .....

saygı ve sevgilerimle dostlar kalın sağlıcakla...

mesaj düzenlenmiştir.
üye bazında yorum yapmak yasaktır.
isteyen istedigini dinler yada hiç dinlemez .şahısın kendi sorunu.
ama forumlarda kimse müslüm gürses e hakaret edemez,ettirmeyiz.

BABACAN1102
Kullanıcı profilini gör
sonsuz46
Üye
Üye

Nereden: kahramanmaraS
MesajTarih: 18-May-2008 / 09:11    Mesaj konusu: Cevap: ben müslümcüyüm diyen bir kişilik nasıl olmalı sizce?

babacan %100 haklı arkadaşlar burası bir fan club. bizlerde Müslüm babanın fanlarıyız. doğum gününde hediyeyi alırken söylediği kelimeye dikkat ediniz . eğer ki bu güzel insanı sevmiyorsanız burayıda terkediniz BİZ BABADAN BÖYLE GÖRDÜK arkadaşlar..

MÜSLÜMCÜYÜM diyen ilk önce saygılı olmalı insanlığıyla gönül fethetmeli
İDARECİMİZ EX ARAB BABA YUKARIDA YAZMIŞ (adam gibi adam ) olalım arkadaşlar lütfen

Fanatik Üye
Fanatik Üye

Nereden: Küçükçekmece
MesajTarih: 18-May-2008 / 18:35    Mesaj konusu: Re: ben müslümcüyüm diyen bir kişilik nasıl olmalı sizce???

babacan1102 demiş ki:
canım kardeşlerim ;sizce müslüm gürses dinleyen bir kişilik nasıl olmalı.
sanal alemde cok ceşit kişiliğe bürünen insan var ve bunlara şahit olmuş biriyim.
günlük hayatta olmadıkları kişilige sanal alemde bürünüyorlar.

bence müslümcüyüm diyen bir sahıs herseyden önce, ağırlıgı ve efendiligiyle ön planda olmalı.

YA SİZCE???

eyvallahhh

bencede ağırlıgı ve efendiligiyle ön planda olmalı.

Kullanıcı profilini gör
_rebel_
Üye
Üye

Nereden: Bagriyanik kücelerden
MesajTarih: 19-May-2008 / 03:26    Mesaj konusu: Re: ben müslümcüyüm diyen bir kişilik nasıl olmalı sizce???

ihanete mazeret sunulmayacağını bilerek bundan sakınmalı yani hain olmamalı
ağzıyla içmesini bilmeli kendini madara etmemeli
nokta kadar menfaat için virgül kadar eğilmemeli
aksi halde ne adamlık ne müslümcülük iddiasında bulunmamalı zira adam olmayan müslümcü olamaz...
Kullanıcı profilini gör
karaaliler
Fanatik Üye
Fanatik Üye

Nereden: istanbul adana
MesajTarih: 19-May-2008 / 18:05    Mesaj konusu: Cevap: ben müslümcüyüm diyen bir kişilik nasıl olmalı sizce?

ağır adam gibi görünüpte soytarı olmamalı ortama ayak uydurmalı kendini üstün görmemeli haksız olduğunuda kabullenmeli rebel isimli üyeye katılıyorum ağzıyla içmesini bilmeli!!!!!!!!!!!!!

Bilal - Site Kurucusu
Bilal - Site Kurucusu

Nereden: Gaziantep
MesajTarih: 19-May-2008 / 19:40    Mesaj konusu: Cevap: ben müslümcüyüm diyen bir kişilik nasıl olmalı sizce?

Daha önce bir konuda belirttiğim gibi:

Alıntı:
Müslümcü adam Müslüm Gürses gibi olmalıdır.

Bizi aynı çatı altında toplayan güç nedir? Elbette bizle aynı dili konuşan Baba'dır.
Ben ne konuştuğunu bilmeyen adama Müslümcü demem. Müslüm Gürses gibi Müslümcülükte kutsaldır. İlla çok kültürlü olmanız gerekmez, Üniversiteler okumanız gerekmez. Yeter ki kendimizi bilelim, sevgi ve saygıyı elden bırakmayalım.
Arkadaşımız msn'e gelir, selam sabah vermeden şu şarkının Mp3'ünü atsana der. Yahu hangi devirde yaşıyoruz bir selam ver, hal hatır sor kendini tanıt.

Kişiliğini makamına bağlayan, Makamını kaybettiğinde kişiliğindende olur!

Kişiliğini makamına bağlayan, makamını kaybettiğinde kişiliğinden de olur!
Kullanıcı profilini gör
alkolik_06
Muslumcu.com Fanatiği
Muslumcu.com Fanatiği

Nereden: acımasız dünya
MesajTarih: 20-May-2008 / 00:03    Mesaj konusu: Re: Cevap: ben müslümcüyüm diyen bir kişilik nasıl olmalı si

müslüm gürses hayranı:özenti degil özenilen insan olmalı örnek alan degil örnek olan olmalı bu herkes için geçerli bu devirde hep özentiler var biz onlardan değiliz olamayız olmamalıyız eyvallah saygılar...

Yeni Katılımcı
Yeni Katılımcı

Nereden: istnbul
MesajTarih: 27-May-2008 / 09:33    Mesaj konusu: Cevap: ben müslümcüyüm diyen bir kişilik nasıl olmalı sizce?

Müslümcü Olmak Her Zaman Bir Ayrıcalıktır..Herkez Müslümcü olmaz [u]Heleki O İnsan Candan Sevmesini Bilmiyorsa..Babayı Dinlerken kendinden Geçmeli İçten Dinlemeli...Selametle..Selamun Aleykum

Yeni Katılımcı
Yeni Katılımcı

MesajTarih: 28-May-2008 / 13:02    Mesaj konusu: Re: Cevap: ben müslümcüyüm diyen bir kişilik nasıl olmalı si

babayı dinleyenler ağır olmalı sürekli müslüm babayı dinlemeli ve ağlanmazmıyı hemen dinlemelidir
Kullanıcı profilini gör
   Müslüm GÜRSES Forum Ana Sayfası -> Müslüm Gürses Genel
Sayfa 1, 2, 3, 4  Sonraki
1. sayfa (Toplam 4 sayfa)

Muslumcu.com & Muslum-Gurses.com & Muslumcu.net
Bu Site Müslüm Gürses'e Destek ve Hayranlarını Bilgilendirme Amaçlı Hazırlanmıştır.
Copyright © Müslüm Gürses Fan Club !! 2003 - ∞ !! - Kurucu: Bilal Bilgi
Forum - Arşiv - Haber - Şarkı Sözü - İnşaat Bölümü - Civil Engineering