|
Müslüm GÜRSES Forum Ana Sayfası
-> Diğer Sanatçılarımız |
| Yazar |
Mesaj |
grishman
Üye

|
Tarih: 11-Oca-2005 / 19:09 Mesaj konusu: hakkı bulut |
|
|
hakkı bulut hakkındaki yorumlarınızı bu alanda paylaşalım
_________________ a??k?m bir kuluna ölece?im yoluna
derman?m sensin tanr?m merhamet eyle bana
senden dile?im yaz onu aln?ma
o benim kaderim olsun tanr?m
O BEN?M KADER?M OLSUN.. |
|
|
|
 |
XarizmatiC
Üye

|
Tarih: 12-Oca-2005 / 03:05 Mesaj konusu: |
|
|
Damar Şarkıları Var Ama Çok Fazla Değil Sayılıdır.
|
|
|
|
 |
KILIK
SüperAktif Üye

|
Tarih: 13-Oca-2005 / 03:36 Mesaj konusu: |
|
|
işte sana burda katılıyorum xarizmatiC kardeşim. hakkı bulut şarkılarının
%95 i aşk üzerinedir. öyle hayata dair şarkıları pek yok. aşk ve sevgiliye isyan. güzel parçalarıda var tabi ki. hani birazda köylü edasında köy sevdalarına hitab eden şarkıları da var
_________________ ellerimde sıcaklığn
saçlarımda baharların
yüreğinde umutlarım
gözlerinde gözlerim,,
gözlerimde gözlerin kalmış...
hepp sende kalmış.. |
|
|
|
 |
TaGo
Üye

Kayıt: Jan 04, 2005 Mesajlar: 67 Nereden: Cehennemin Dibin´den
|
Tarih: 24-Oca-2005 / 18:44 Mesaj konusu: |
|
|
ben tövbemi gerialdım
tanrım sen bağışla beni
vefasız kuluna kandım
zehir ettti gençliğimi nasıl içmeyim
şarkısı güzel
|
|
|
|
 |
ESRAR-Perdesi
Aktif Üye

Kayıt: Dec 26, 2004 Mesajlar: 246 Nereden: DerinLerdeN (41)
|
Tarih: 24-Oca-2005 / 18:52 Mesaj konusu: |
|
|
ben pek sevmiyorum hakkı bulutu tarzı hoşuma gitmiyor....Şarkılarındaki konular genellikle aynı... 
_________________ en güzel gözler...
esrarlı gözler...!
esrarlı gözler
yalnız seni özler.... |
|
|
|
 |
bykado
Yeni Katılımcı

|
Tarih: 27-Oca-2005 / 23:34 Mesaj konusu: |
|
|
hakkı babadan kul hatasız olmaz - bir tek gün (şiir)
|
|
|
|
 |
MazidenBiri
Aktif Üye

|
Tarih: 27-Oca-2005 / 23:37 Mesaj konusu: |
|
|
Fena değil hani Hakkı bulut'da güzel şarkıları var..

_________________ Müslümcü`yü Severim; Müslüm Gürses`ten Ötürü .. |
|
|
|
 |
Majesteleri
Aktif Üye

|
Tarih: 05-Şub-2005 / 03:45 Mesaj konusu: |
|
|
ben buyum
sen bilirsin
ben tövbemi feri aldım
şarkılarını bezen dinlerim
|
|
|
|
 |
tickyy
Aktif Üye

Kayıt: Feb 06, 2005 Mesajlar: 161 Nereden: Te?KiLaTTaN.......
|
Tarih: 07-Şub-2005 / 04:11 Mesaj konusu: |
|
|
seniruhumun enkutsal kosesinde yücelttim
NEYAPTIN DEME lAN ALLAHSIZ
SANA TAPTIM TAPTIM TAPTIM BE YAW!
_________________ Halil...!? |
|
|
|
 |
kivanc
Aktif Üye

|
Tarih: 07-Şub-2005 / 04:48 Mesaj konusu: |
|
|
adamin rekor sayida kaseti var, hatta orjinal olarak Muslum baba'dan bile daha fazla, ama gercekci olmak gerekirse 3 kaseti dolduracak kadar super sarkisi yok
kendi gorusume gore arabesk tarihine damgasini vuaracak ancak 9 - 10 sarkisi var. trendine elektro arabesk diyebiliriz
|
|
|
|
 |
ayaz
Üye

Kayıt: Dec 04, 2004 Mesajlar: 67 Nereden: güne?in batt??? yerden
|
Tarih: 07-Şub-2005 / 05:41 Mesaj konusu: |
|
|
içen mi günahkar içirenler mi? Bu şarkı biraz ii......
_________________ _Çabuk olsun Çubuk olsun_ |
|
|
|
 |
PiSLiK
Üye

|
Tarih: 18-Şub-2005 / 05:47 Mesaj konusu: |
|
|
Hakkı Bulut hakkı bulut eveet hakkı bulut..Yahu ne söylenirki bu insan için.Nerden başlanır.Biz Baba'yı neden gönlümüzün en yüce mekanına oturttuk arkadaşlar? Sadece sanatı için mi?Sadece şarkıları hoşumuza gidiyor falan diye mi?değil tabiki.O eşi zor bulunur (insan olarak,karakter olarak) bir insandır.Bunu hepimiz biliriz.Alçakgönüllülük,hırslı olmama durumu,kendi halinde oluşu,özel hayatını deşifre etmemesi,bu konuda ttiz davranması,asla böbürlenmemesi vesaire..Peki Hakkı Bulut??? Bir kere bu insanda önemli ölçüde aşağılık kompleksi vardır.Kendi tarzında ön plana çıkmış sanatçılara karşı çekemezlik had safhadadır.Ne yapsa ne etse bir türlü istediği yere gelememenin ezikliğini ve isyanını yaşar her hareketinde.Fırsat buldukça kendisini över tv programlarında.Bilenler bilir mesela üç beş sene evvel bir şarkı yapmıştı ismi "KRAL BENİM" di.Sözleri şu şekildeydi:" kral benim kral benim bu alemde kral benim,başkasını hiç tanımam alemlerde kral benim" gibi şarkımı hezeyan mı ne olduğu belirsiz söz dizilimleri.İşte anlatmak istediğimi kendi şarkı yaparak anlatıyor zaten.Birkaç tane hit olmuş bestesiyle övünür gittiği her yerde,katıldığı her programda.Mütevazılık onun kitabında yazmaz.Kendisiyle aynı tarz müziği yapan ve bu güne kadar kendisi hakkında aşağılayıcı hiçbir konuşmaya (hakettiği halde) imzasını atmayan Baba'ya bile çamur atma kalitesizliğini göstermiştir bu insan.Buradaki tek amacı Müslüm Gürses gibi üstad bir isimle polemiğe girerek kendine rant çıkarmaktır.Sanatsal hayatı başarısızlıklarla doludur.Pek fazla hayranı yoktur,albümleri satmamıştır,filmleri yoktur(sadece tek bir filmini görmüştüm onunda ne olduğunu anlayamadım!) pek sanatçı yerine konulmaz falan filan.Buda onda otomatikman aşağılık kompleksi yaratmıştır.Müzikleri,şarkıları konusuna gelince.Yok değil evet var birkaç güzel parçası.Hatta vaktiyle 7-8 tane kasetini bile almıştım Eyvah-Haram-Terkedilen Sevgili-Ayırmayın Sevenleri-İntizarım Var-Dokunmayın Dünyama ...Fakat dediğim gibi iyi şarkılarının sayısı bir elin parmaklarını geçmez.Ben Buyum Ben şuyum ,ben köylüyüm ,ben şöyleyim ,ben böyleyim ...hep kendini anlatmaya çalışır,anlaşılamadığını düşünür.Hatta bazı şarkıları o kadar anlamsız ve saçmadır ki dinlerken gülersiniz.Hakkı Bulut bir arabeskçi olarak şarkısında dinleyeni güldüren TEK insandır.Bu özelliği takdire şayandır.O her kulağa itici gelen sesinden ise bahsetmeyeceğim!
Ona bu kadar kızgın olmamın en büyük sebebi Kral Benim adlı şarkıyı yapmış olması ve Baba ile saçma sapan bir konuda tartışma yaratmasıdır.Bence o sanatçı falan değildir.Burada forum konusu yapılmış,saygı duyarım.Sevenleri olabilir aramızda onlarada saygı duyarım.Her arabeskçiye kimine az kimine çok saygım vardır ama Hakkı Bulut için saygı kelimesi kullanamayacağım.O bir kaybedendir ve hep te öyle kalacak.....
|
|
|
|
 |
kivanc
Aktif Üye

|
Tarih: 18-Şub-2005 / 06:38 Mesaj konusu: |
|
|
Hakki Bulut benim icin de gercekci olmak gerekirse, nadir sevmedigim arabeskcilerde birisidir, zaten kendi gorusumu de daha once bu sayfada belirtmistim; 3 kaseti dolduramayacak kadar az hit parcasi var(Muslum baba'dan daha fazla kaset cikardigini goz onunde bulundurursak), tarzi elektro - arabesk'tir, sahsen bende bir duygu hissettirmiyor dinlerken, bir kac parcasi haric
|
|
|
|
 |
Learjet
SüperAktif Üye

|
Tarih: 22-Şub-2005 / 04:10 Mesaj konusu: |
|
|
HAKKI BULUT'UN TEK GÜZEL ŞARKISI VAR O DA AĞLAMA KÜÇÜĞÜM
sözleri söyle
ağlama küçüğüm hayat zor yol uzun
bir bilsen bu dünyada ne kalpsiler var
senin derdin yanımda dalda tek taş gibi
bir bilsen bu dünyada ne kalpsiler var....
hakkı gerçekten bu şarkıyı güzel okumuş
içinizden hiç dinleyen varmı bu şarkıyı???
_________________ Kadiköy mekan
büyükÇekmece vatan... |
|
|
|
 |
KILIK
SüperAktif Üye

|
Tarih: 04-Nis-2005 / 23:06 Mesaj konusu: |
|
|
yok be arkadaşlar . bu alemde bana göre arabeskte 2 isim vardır. 1. tabi ki müslüm baba 2. ferdi abidir. bunlarda ayrı bir sihir ayrı birşey var. onların dışındaki aynı müzik tarzını yapanlar ise sadece dinlenir. ama bu 2 kişiye delice bağlanılır kii. ben bağlıyım. hatta şuan bile ferdi abimizn o güzel şarkısı BU ŞEHRİN GECELERİNİ dinliyorum.
bu arada bunu nedn buraya yazdım. ben hakkı bulutun resmni sitesine şöyle bi uğradım. resmi olduğu için biim siteyle karşılaştırılamaz. ama kendisi en fazla kaset çıkaran sanatçıymış. e baba ne güne duruyor yaww. baba ondan dahamı aşşağıda. neyse .
_________________ ellerimde sıcaklığn
saçlarımda baharların
yüreğinde umutlarım
gözlerinde gözlerim,,
gözlerimde gözlerin kalmış...
hepp sende kalmış.. |
|
|
|
 |
NANKOR ODUR
Üye

|
Tarih: 05-Nis-2005 / 16:32 Mesaj konusu: |
|
|
HAKKI BABADA bı tanedır benım ıcın mukemmel parcaları vardır onunda muslum babadan sonra en kral sarkıcı cok severım kendısını onunlada bazı seyler yasadık onun ıcın. ,
barı hudayı aglatma yuregını seversen eger
seversen barı hudayııı
_________________ El askErEmmmmmm
hEr dErdi dE halliyam
dEdi nisanliyam
kirildi kolu kanadi
yanima dustu |
|
|
|
 |