|
Müslüm GÜRSES Forum Ana Sayfası
-> Basın ve Haberler |
| Yazar |
Mesaj |
damar02
Fanatik Üye

Kayıt: Mar 29, 2006 Mesajlar: 1293 Nereden: Ufka uzanan yoldan
|
Tarih: 15-Mar-2008 / 04:26 Mesaj konusu: Re: Cevap: Müslüm Baba ve kurtlar vadisi pusu |
|
|
| karaaliler demiş ki: | | mahmut kardeşim nasılsın? ( damar02) görüşmeyeli seni özledim msn nen devamlı kapalı telefonunda bende yok sana ulaşamıyorum nasılsın ortadaki resimde olan abimiz kim?? |
suat kardeşim selamlar olsun.kusura bakma mesajına şimdi cevap verebiliyorum.HANCI_ABİ(seyit )kardeşim haberdar etti beni bu mesajından.
doğru söylüyorsun,görüşemiyoruz.msn adresini aldım kardeş.bilgin olsun.arayı çok tuttuk.sen,ben,babacan ömer,baydamarersin murad kardeşlerimizle beraber bakırköy de bi rakı-balık yapalım.acısını çıkaralım.detayları msn de görüşürüz artık.
saygılar kardeşim
_________________ Hiç bir kadın şarkı sözü yazmaya değmez.
O kadar yoğun sevgiye layık insanı nerede bulacaksın!
Ali Tekintüre |
|
|
|
 |
kurt000253
Aktif Üye

|
Tarih: 15-Mar-2008 / 05:49 Mesaj konusu: Re: Yanıt: Re: Yanıt: Re: Yanıt: [color=black]müslüm baba ve |
|
|
bende ilk kurtlar vadisinin forum sitesinde gördüm haberi orda yazan bilgilere göre müslüm baba avrupanın en büyük baronu olarak diziye giricekmiş ne yakışır ama babaya demi inş. olur bekleyip görelim 
_________________ ağlarım ağlarım hatıralara
ağlarım ağlarım yaşananlara
bu sevdanın sonu acılı sevda
bu sevdanın adı acılı sevdaaa......[___kUrT___] |
|
|
|
 |
nacves
Sitemize Desteğiniz İçin Teşekkür Ederiz

Kayıt: Dec 28, 2007 Mesajlar: 1029 Nereden: Müslüm Gürses Ülkesinden..
|
Tarih: 15-Mar-2008 / 15:28 Mesaj konusu: Cevap: Müslüm Baba ve kurtlar vadisi pusu |
|
|
yakısır tabı babaya esıp yıkacak heryerı herzaman oldugu gıbı buyuksun baba
_________________ ...varlığınla,yokluğunla sen harikasın...
...nacves... |
|
|
|
 |
kadirbaba
Yeni Katılımcı

|
Tarih: 15-Mar-2008 / 17:03 Mesaj konusu: Re: Yanıt: Re: Yanıt: Re: Yanıt: [color=black]müslüm baba ve |
|
|
baba ya babalık yaraşır müslüm gürseste gerçek bir baba tipi var takım inşallah dizideki seslendirmesini baba kendi sesiyle yapar izlenme rekorları kıracağına inanıyorum
|
|
|
|
 |
mahsun_kul_028
Fanatik Üye

Kayıt: Mar 29, 2007 Mesajlar: 1514 Nereden: NEREYE !!!!!!!!!!!
|
Tarih: 16-Mar-2008 / 00:36 Mesaj konusu: Re: Yanıt: Re: Yanıt: Re: Yanıt: [color=black]müslüm baba ve |
|
|
sabırsızlıklan bekliyoruz artık babayı...ayrı bir renk ve heyecan katıcak diziye eminim.. 
_________________ titriyor_elimde_ömrümle_dolu_bir_kadeh |
|
|
|
 |
efkan
Üye

|
Tarih: 16-Mar-2008 / 04:45 Mesaj konusu: Cevap: Müslüm Baba ve kurtlar vadisi pusu |
|
|
babaaaaaaaaaaaa kasıpp kavurcak ortalııığıı süper olur kurtlar vadisinde oynaması
yakısır sana babaaaaaaaaaaa
katlanmak gerekir yasamak için
|
|
|
|
 |
nacves

Kayıt: Dec 28, 2007 Mesajlar: 1029 Nereden: Müslüm Gürses Ülkesinden..
|
Tarih: 17-Mar-2008 / 17:43 Mesaj konusu: Cevap: Müslüm Baba ve kurtlar vadisi pusu |
|
|
pusuyu ızledım ama suan gızlı yuzunu gostermıyorlar ılerleyen bolumde ortaya cıkar sanırım
_________________ ...varlığınla,yokluğunla sen harikasın...
...nacves... |
|
|
|
 |
salimbaba
Yeni Üye

|
Tarih: 21-Mar-2008 / 14:37 Mesaj konusu: Re: Yanıt: Re: Yanıt: Re: Yanıt: [color=black]müslüm baba ve |
|
|
Show Tv reyting Rekorunu Kıracak Kurtlar Vadisinde Oynamaya Baslıyınca Babamız..
|
|
|
|
 |
mahsun_kul_028
Fanatik Üye

|
Tarih: 21-Mar-2008 / 16:56 Mesaj konusu: Re: Yanıt: Re: Yanıt: Re: Yanıt: [color=black]müslüm baba ve |
|
|
söylenti çıktı ama hala gerçek bişey yok inşallah lafta kalmaz..bekleyip görecez.. 
|
|
|
 |
babadan_ogula
Üye

|
Tarih: 03-Nis-2008 / 09:26 Mesaj konusu: Re: Yanıt: Re: Yanıt: Re: Yanıt: [color=black]müslüm baba ve |
|
|
muslum baba alayına babalık yapar.gerceklik payı ne kadardır bilmem ama eger gercekse süper olur görmek isterim babayı dizide
|
|
|
|
 |
efkan
Üye

|
Tarih: 05-Nis-2008 / 06:03 Mesaj konusu: Cevap: Müslüm Baba ve kurtlar vadisi pusu |
|
|
baba kurtlar vadisinde esicek duyduğuma göre italyan mafya rolünü oynucakmıs.....baba büyüksün yakısıııııııııırrrrr
|
|
|
|
 |
hacialtun
Yeni Katılımcı

|
Tarih: 17-Nis-2008 / 23:05 Mesaj konusu: Re: Yanıt: Re: Yanıt: Re: Yanıt: [color=black]müslüm baba ve |
|
|
ne iyi olur ama düşünsenize müslüm - orhan- ferdi mafya dizisi cevirdiklerini
|
|
|
|
 |
mahsun_kul_028
Fanatik Üye

|
Tarih: 18-Nis-2008 / 18:56 Mesaj konusu: Re: Yanıt: Re: Yanıt: Re: Yanıt: [color=black]müslüm baba ve |
|
|
| hacialtun demiş ki: | | ne iyi olur ama düşünsenize müslüm - orhan- ferdi mafya dizisi cevirdiklerini |
kardes yorum yazarken müslüm değil müslüm gürses olarak hitab etmelisin...
|
|
|
 |
pisiko15
Yeni Katılımcı

|
Tarih: 19-Nis-2008 / 04:47 Mesaj konusu: Re: Yanıt: Re: Yanıt: Re: Yanıt: [color=black]müslüm baba ve |
|
|
oynasın baba diziye daha ayrı bi zevk katar
|
|
|
|
 |
nerdenbilsinler
Aktif Üye

|
Tarih: 23-Nis-2008 / 23:04 Mesaj konusu: Re: Yanıt: Re: Yanıt: Re: Yanıt: [color=black]müslüm baba ve |
|
|
inşallah babaya yakışır rolu .
ne diyelim izleyip görelim
|
|
|
|
 |
mahsun_kul_028
Fanatik Üye

|
Tarih: 23-Nis-2008 / 23:08 Mesaj konusu: Re: Yanıt: Re: Yanıt: Re: Yanıt: [color=black]müslüm baba ve |
|
|
bu haber bana yalan oldu gibi geliyor hala ses seda yok inşallah yanılıyordurum.. 
|
|
|
 |
mahsuertunc

|
Tarih: 04-May-2008 / 06:15 Mesaj konusu: Re: Yanıt: Re: Yanıt: Re: Yanıt: [color=black]müslüm baba ve |
|
|
abi budur olay babayada bu yakışır bu tür roller agırlığını baba bi koydumu tamamdır yeter bide uzun bi parduse giyer baba off düşünmek bile güzle inş en kısa zamnda başlar role
|
|
|
|
 |
efkan
Üye

|
Tarih: 04-May-2008 / 07:15 Mesaj konusu: Re: Yanıt: Re: Yanıt: Re: Yanıt: [color=black]müslüm baba ve |
|
|
müslüm baba kurtlar vadisinde oynucakta kaç ay oldu hala girmedi kurtlar vadisine sabırsızlıkla bekliom girmesini vadiye
|
|
|
|
 |
damardan_1
Üye

|
Tarih: 04-May-2008 / 16:09 Mesaj konusu: Re: Yanıt: Re: Yanıt: Re: Yanıt: [color=black]müslüm baba ve |
|
|
yakışır babaya alemin babası kurtlar vadisinin babası olmuş çokmu helal olsun işte bbbuuu 
|
|
|
|
 |
zekibaba
Üye

|
Tarih: 06-May-2008 / 00:12 Mesaj konusu: Re: Yanıt: Re: Yanıt: Re: Yanıt: [color=black]müslüm baba ve |
|
|
cidden ya bu lafda kaldı gigbi bi durum oluştu ne bi gelişme ne bi açıklama ne bi icraat var inşallah bi anda girer baba bu diziye
_________________ Sonumuz Ayrılmakmış... |
|
|
|
 |