|
Müslüm GÜRSES Forum Ana Sayfası
-> Reklam Görüntüleri |
| Yazar |
Mesaj |
ne_yazar47
Üye

|
Tarih: 15-Nis-2008 / 21:23 Mesaj konusu: Re: Cevap: müslüm baba ve cp piliç reklamı |
|
|
yakışır babaya. bilgi için tskler
_________________ kul kaderini yaşar bahtında ne çıkarsa..... |
|
|
|
 |
enemy75
Üye

|
Tarih: 15-Nis-2008 / 23:37 Mesaj konusu: Cevap: müslüm baba ve cp piliç reklamı |
|
|
biz müslüm gürsese o baba lakabını duyguların ve asil bir duruşun adına taktık pilicle anılsın diye o savaş ayın bir röportaşında müslüm gürsesi insanın cigerinden cıkan inleme ve bir zızı bir insanın hıckırması diye tanıdık orhan ğencebayı bitirdiler bülentin kuklası ferdi tayfuru zinacı yapan zihniyetler cekin elinizi duyguların adamının üzerinden bu reklamda oynatan menacerini kınıyorum verin bizim mutlu ol yeter ,tanrı istemesse ,yıkıla,yıkıla diyen eski müslüm babayı
_________________ kul kaderini yaşar bahtında ne cıkarsa düşmez kalkmaz bir ALLAH var unutma evlat |
|
|
|
 |
By_Isyankarr
Fanatik Üye

|
Tarih: 15-Nis-2008 / 23:58 Mesaj konusu: Re: Cevap: müslüm baba ve cp piliç reklamı |
|
|
son zamanlarda baba nın yaptıgı hatalardan birisi, tek kelimeyle rezalet . coca cola reklamı bile bundan daha güzeldi.
_________________ Şimdi ruhumda bir yaprak dökümü
Bugünden düşünür oldum ölümü
Neyleyim artık ben dertli gönlümü
Aldı sevgilimi eller zamansız... |
|
|
|
 |
DAGISTAN
Üye

|
Tarih: 16-Nis-2008 / 01:38 Mesaj konusu: Re: Cevap: müslüm baba ve cp piliç reklamı |
|
|
| babacan1102 demiş ki: | sadece bakmakla yetiniyorum konuşursam kimse beni tutamayacak para için olsada bu kadar olmaz be
kınıyorum YORUM YOK
EYVALLAHHH |
eyvallah ÖMER BABA AGZINA SAGLIK YAKISMAMISSSSSSSSSS
_________________ gönlüm hasretinden insafmı gördü hergecemi böyle azapla böldü kimbilir sevenler ne düsler gördü bense gözlerimi yummadım hala bense gözlerimi kırpmadım hala konyalı asi çocuk... |
|
|
|
 |
hamburgdan
Yeni Katılımcı

|
Tarih: 16-Nis-2008 / 09:03 Mesaj konusu: Cevap: müslüm baba ve cp piliç reklamı |
|
|
babaya bu reklam yakismamis
|
|
|
|
 |
babacan1102
Sitemize Desteğiniz İçin Teşekkür Ederiz

Kayıt: Jul 18, 2007 Mesajlar: 1275 Nereden: istanbul/adıyaman
|
Tarih: 16-Nis-2008 / 10:48 Mesaj konusu: Re: Cevap: müslüm baba ve cp piliç reklamı |
|
|
| enemy75 demiş ki: | | biz müslüm gürsese o baba lakabını duyguların ve asil bir duruşun adına taktık pilicle anılsın diye o savaş ayın bir röportaşında müslüm gürsesi insanın cigerinden cıkan inleme ve bir zızı bir insanın hıckırması diye tanıdık orhan ğencebayı bitirdiler bülentin kuklası ferdi tayfuru zinacı yapan zihniyetler cekin elinizi duyguların adamının üzerinden bu reklamda oynatan menacerini kınıyorum verin bizim mutlu ol yeter ,tanrı istemesse ,yıkıla,yıkıla diyen eski müslüm babayı |
agzına saglık kardeşim.......
|
|
|
 |
erginn16
Üye

|
Tarih: 16-Nis-2008 / 20:32 Mesaj konusu: Re: Cevap: müslüm baba ve cp piliç reklamı |
|
|
| enemy75 demiş ki: | | biz müslüm gürsese o baba lakabını duyguların ve asil bir duruşun adına taktık pilicle anılsın diye o savaş ayın bir röportaşında müslüm gürsesi insanın cigerinden cıkan inleme ve bir zızı bir insanın hıckırması diye tanıdık orhan ğencebayı bitirdiler bülentin kuklası ferdi tayfuru zinacı yapan zihniyetler cekin elinizi duyguların adamının üzerinden bu reklamda oynatan menacerini kınıyorum verin bizim mutlu ol yeter ,tanrı istemesse ,yıkıla,yıkıla diyen eski müslüm babayı |
bunun üzerine sölenecek söz yok daha çok güzel ifade etmişsin...
_________________ bizi çekemeyenler anten taksın.. |
|
|
|
 |
barbarconan
Yeni Katılımcı

|
Tarih: 16-Nis-2008 / 21:28 Mesaj konusu: Re: Cevap: müslüm baba ve cp piliç reklamı |
|
|
hoş degil bencede. yıllardan beri müslüm gürses'i millete olması gereken gibi anlatan bir menejer yapımcı olmadı.en büyük sıkıntı bu. baba'nın bir imajı var insanların zihninde. buna paralel işler gerçekleşmeli.[align=justify]
| Açıklama: |
|
| Dosya Boyutu: |
14.16 KB |
| İzleme: |
8705 kere |

|
|
|
|
|
 |
nacves

Kayıt: Dec 28, 2007 Mesajlar: 1029 Nereden: Müslüm Gürses Ülkesinden..
|
Tarih: 19-Nis-2008 / 19:02 Mesaj konusu: Re: Cevap: müslüm baba ve cp piliç reklamı |
|
|
evet babaya bu reklam yakısmadı..
_________________ ...varlığınla,yokluğunla sen harikasın...
...nacves... |
|
|
|
 |
babacan1102

Kayıt: Jul 18, 2007 Mesajlar: 1275 Nereden: istanbul/adıyaman
|
Tarih: 24-Nis-2008 / 08:07 Mesaj konusu: Re: Cevap: müslüm baba ve cp piliç reklamı |
|
|
| ne_yazar47 demiş ki: | | yakışır babaya. bilgi için tskler |
hep yakışır dedik diye böyle oldu zaten...
eyvallahh
_________________ ben dostumun kölesi düşmanımın efendisiyim..
nerdesin |
|
|
|
 |
mahsun_kul_028
Fanatik Üye

Kayıt: Mar 29, 2007 Mesajlar: 1514 Nereden: NEREYE !!!!!!!!!!!
|
Tarih: 24-Nis-2008 / 17:18 Mesaj konusu: Re: Cevap: müslüm baba ve cp piliç reklamı |
|
|
ya ne zaman bitecek bu eziyet inanırmısınız bizim evdekiler bile şaşırmışlar bu reklama müslüm gürsesi salata yapmışlar diye dalga geciyolar benlen bencede haklılar olmazki bukadar...yaww babacan1102(ömer) dediği konusrusam beni kimse tutamayacak susmak erdemi gösteriyorum ve susuyorum...
_________________ titriyor_elimde_ömrümle_dolu_bir_kadeh |
|
|
|
 |
mahsun_kul_028
Fanatik Üye

Kayıt: Mar 29, 2007 Mesajlar: 1514 Nereden: NEREYE !!!!!!!!!!!
|
|
|
|
 |