bir "BABA HİTABESİ"
anlamayanlara ya da anlamak istemeyenler İtina ile anlatılır.
_________________ Zirvelerde kartallar da bulunur, yılanlar da
Ancak; birisi oraya süzülerek, diğeri ise sürünerek gelmiştir.
Önemli olan nereye nasıl geldiğinizdir.
eyvallah ümit kardes sag ol var ol paylasım süper ellerine saglık
_________________ gönlüm hasretinden insafmı gördü hergecemi böyle azapla böldü kimbilir sevenler ne düsler gördü bense gözlerimi yummadım hala bense gözlerimi kırpmadım hala konyalı asi çocuk...
müslüm babanın alkollu çıkmadığını bi çoğumuz biliyoruz bunu bilmeyenler ve sevmeyenlerin iftirasıdır bu bu konuyla ilgili daha önce konu açmıştım ve tartışmıştık bi insanı tanımadan bilmeden yargılamak büyük bi ayıptır müslüm baba dört dörtlük bi insandır,saygılar.
öncelikle bu duyarlılığın için teşekkür ediyorum kardeşim...
böyle büyük bir dinleyen kitlesine sahip olan bir insan için bu tür yakıştırmalar yapılıyor ,ve bizde bunlara şahit oluyoruz ..
zamanında kanı beş para etmeyen karaktersizler tarafından bu güne gelen bu yakıştırmalar
bizim zamanımızda son bulmak üzere ve benim tabirimce de son bulmuştur .
anlamadığım konu bizleri yani müslüm baba dinleyen kitlesini neden böyle görüyorlar yada görmek istiyorlar.
onların gözünde biz alkolik ,içen insanlar v.s... olarak görülüyoruz..
ama bilmezler ki müslüm baba dinleyen bi karakterin dünyada ki en iyi karaktere sahip oldugu..
biz müslüm baba hayranları yerinde ağir sayan ,efendiliyle ön planda olan kişileriz .bunu burdaki herkes te biliyo ..
ne reklama nede etikete ihtiyacımız var.
bunları söyleyen şahıslara sesleniyorum ...(alkoli cıkan diyenlere)
ulan kalitesizler; efendiliği müslüm baba dan ögrendiniz ..
kalkıp şimdi bu iftiraları atıyorsunuz .siz önce adamlığı ögrenin ,ha biz öğrenemedik diyosanız buyrun öğretelim...
bir insan hakkında bunları konuşmadan ,olayın içeriğini öğrenir insan sizinki de ağzı olan konuşuyor muhabbeti işte
başkada bişi demiyorum ...
yeryüzüne gelmiş en efendi insan ,en kaliteli insan, müslüm baba dinleyen kitlesidir
böyle büyük bir dinleyen kitlesine sahip olan bir insan için bu tür yakıştırmalar yapılıyor ,ve bizde bunlara şahit oluyoruz ..
zamanında kanı beş para etmeyen karaktersizler tarafından bu güne gelen bu yakıştırmalar
bizim zamanımızda son bulmak üzere ve benim tabirimce de son bulmuştur .
anlamadığım konu bizleri yani müslüm baba dinleyen kitlesini neden böyle görüyorlar yada görmek istiyorlar.
onların gözünde biz alkolik ,içen insanlar v.s... olarak görülüyoruz..
ama bilmezler ki müslüm baba dinleyen bi karakterin dünyada ki en iyi karaktere sahip oldugu..
biz müslüm baba hayranları yerinde ağir sayan ,efendiliyle ön planda olan kişileriz .bunu burdaki herkes te biliyo ..
ne reklama nede etikete ihtiyacımız var.
bunları söyleyen şahıslara sesleniyorum ...(alkoli cıkan diyenlere)
(....) kalitesizler; efendiliği müslüm baba dan ögrendiniz ..
kalkıp şimdi bu iftiraları atıyorsunuz .siz önce adamlığı ögrenin ,ha biz öğrenemedik diyosanız buyrun öğretelim...
bir insan hakkında bunları konuşmadan ,olayın içeriğini öğrenir insan sizinki de ağzı olan konuşuyor muhabbeti işte
başkada bişi demiyorum ...
yeryüzüne gelmiş en efendi insan ,en kaliteli insan, müslüm baba dinleyen kitlesidir