Müslüm Gürses Müslüm Gürses

Müslüm GÜRSES :: Başlığı Görüntüle - müslüm babanın yanında olsanız;ne söylemek yada ne sormak ?
müslüm babanın yanında olsanız;ne söylemek yada ne sormak ?
Sayfa 1, 2, 3  Sonraki

Müslüm GÜRSES Forum Ana Sayfası -> Fan Club/Buluşma
Yazar Mesaj
babacan1102
Sitemize Desteğiniz İçin Teşekkür Ederiz

Nereden: istanbul/adıyaman
MesajTarih: 17-Nis-2008 / 05:09    Mesaj konusu: müslüm babanın yanında olsanız;ne söylemek yada ne sormak ?

eğer şimdi müslüm babanın yanında olsanız ne söylemek yada ne sormak isterdiniz?

ben şahsen 7 mayısta allah izin verirse kendisinin yanındayım.
o zaman soracam soracaklarımı..

işşallah beni kovmaz ....

________

eyvallahhh

nerdesin
Kullanıcı profilini gör
mahsun_kul_028
Fanatik Üye
Fanatik Üye

Nereden: NEREYE !!!!!!!!!!!
MesajTarih: 17-Nis-2008 / 16:37    Mesaj konusu: Re: müslüm babanın yanında olsanız;ne söylemek yada ne sorma

babacan1102 demiş ki:
eğer şimdi müslüm babanın yanında olsanız ne söylemek yada ne sormak isterdiniz?

________

eyvallahhh

ömer abi inşallah 7 mayısta bende yanındayım valla beraber kovulmayalım sonra.. Laughing ..valla bişy sormam o heyecanla sanırım sen sorarasın soracagını bende dinlerim sonra sen soracagını sorduktan sonra beraber kovuluruz.. Laughing

Üye
Üye

Nereden: Karanlıklar Ülkesinden
MesajTarih: 18-Nis-2008 / 04:58    Mesaj konusu: Cevap: müslüm babanın yanında olsanız;ne söylemek yada ne so

Bu Reklam İşi İcin Bizi Baya Üzüyosun Baba Derdim.
Kullanıcı profilini gör
sonsuz46
Üye
Üye

Nereden: kahramanmaraS
MesajTarih: 18-Nis-2008 / 05:26    Mesaj konusu: Re: Cevap: müslüm babanın yanında olsanız;ne söylemek yada n

Reklam işi üzmesin be kardeşler...
o sesi duymak o yüzü görmek yeter ....
BABACAN1102 ÖMER baba; hepimiz için önce ellerinden öp,
sözler senin ben kızdırma derim Wink

bu şans bende olsa ; onu bir gün bizimle sohbet etmesi için sohbet odamıza davet ederdim

Fanatik Üye
Fanatik Üye

Nereden: istanbul adana
MesajTarih: 18-Nis-2008 / 19:57    Mesaj konusu: Cevap: müslüm babanın yanında olsanız;ne söylemek yada ne so

yeni kasetin ne zaman çıkacağını ve hangi firmadan olacağını sorarım

Üye
Üye

MesajTarih: 19-Nis-2008 / 04:37    Mesaj konusu: Re: Cevap: müslüm babanın yanında olsanız;ne söylemek yada n

ben bişi sormam direk dalarım Smile
şöyle derinden bi kucaklarım babayı...
Kullanıcı profilini gör
nacves

Nereden: Müslüm Gürses Ülkesinden..
MesajTarih: 19-Nis-2008 / 04:38    Mesaj konusu: Re: Cevap: müslüm babanın yanında olsanız;ne söylemek yada n

baba yanımda olsaydı ellerınden oper,ve hatıra bır fotograf cekınırdım.
ve heyecandan bayılırdım...
yenı kasetını nostajı cıkarmasını ve eskı parcalarını yenıden duzenlemesını ısterdım.uzun uzun sohbet eder.ımzalı bır fotograf alırdım..ozhan abı sozun var?

...nacves...
Kullanıcı profilini gör
clgnsedat
Fanatik Üye
Fanatik Üye

Nereden: manisa
MesajTarih: 19-Nis-2008 / 05:05    Mesaj konusu: Re: müslüm babanın yanında olsanız;ne söylemek yada ne sorma

babacan1102 demiş ki:

________

eyvallahhh

valla abi müslüm babanın öyle bi huyuda vardır yani şaka maka ben bikere kovuldum Laughing ama sonrada telafi etti müslüm baba resim ve kısa bi sohbet imkanım oldu

Fanatik Üye
Fanatik Üye

MesajTarih: 19-Nis-2008 / 05:44    Mesaj konusu: Re: Cevap: müslüm babanın yanında olsanız;ne söylemek yada n

nacves demiş ki:
baba yanımda olsaydı ellerınden oper,ve hatıra bır fotograf cekınırdım.
ve heyecandan bayılırdım...
yenı kasetını nostajı cıkarmasını ve eskı parcalarını yenıden duzenlemesını ısterdım.uzun uzun sohbet eder.ımzalı bır fotograf alırdım..ozhan abı sozun var?

sözümüz söz sevcan kardesim.. Wink

MesajTarih: 20-Nis-2008 / 16:11    Mesaj konusu: Re: Cevap: müslüm babanın yanında olsanız;ne söylemek yada n

muslumcu88 demiş ki:
ben bişi sormam direk dalarım Smile
şöyle derinden bi kucaklarım babayı...

gel zahidim sende gel bu güzel anlamlı günde senide görmek isteriz yanımız da...

ama önce ben yok hemen öyle dalmak Very Happy

eyvallahhhh

nerdesin
Kullanıcı profilini gör
Admin
Bilal - Site Kurucusu
Bilal - Site Kurucusu

Nereden: Gaziantep
MesajTarih: 20-Nis-2008 / 22:58    Mesaj konusu: Re: Cevap: müslüm babanın yanında olsanız;ne söylemek yada n

muslumcuoki demiş ki:
evet can dostlar,ben babanın yanında olsam şöööyle babaya doya doya dertler insanı gibi dakikalarca bakardım,ve allaha şükürki baba müslüm gaziantebe geldiyinde sahne aldıgı gazinoya bende gittim ve orda baba geldi ve bana evlat dercesine omuzuma elini koydu,şahsım adına ölsemde gam yemem arkadaşlar,babamızın nefesini şu ölümlü dünyada yakınen hissettim, arkadaşlar benim anlamadıgım bazı arkadaşlar babaya bu reklam filmi rezalet gibi sözleri sarfedebiliyo bunu söyleyen veya söyleyenler bizden olamaz yani harbi babacı olamaz,benim yaşım 33 hiç abartısız ilk okul 3 te babaya selam dedim ve şu gün olmuş 20 yıldan beri damara devam diyorum ,ve o arkadaşlara rica ediyorum babayı tam anlamıyla tanımadan ahkam kesmesinler, o baba öyle baba ki bir karınca yı bile harbiden incitmemek için kendi duygularından ödün verecek kadar büyük bir yürege sahip ne olur böyle anlamsız sözler yazmayın,ve arkadaşlar bu site bizim sitemiz ,yani harbi babacıların sitesi,burda babaya layık sözler yazalım,(ayrıca babanın yanında olsam babaya şunlarıda hiç tereddütsüz söylerdim eyyy babaların babası ,senin adını taşıyan ve biz müslüm babacıların gönlünde taht kurmuş www.müslümcü.com.adındaki siteyi biliyosun baba derdim ve şöyle devam ederdim, baba bu sitede senin için gecesini gündüzüne katan çok deyerli insanlar var bu insanları ayda bir de olsa bizzat siz gidip 1 saat liyinede olsa ziyaret etseniz derdim gerçekten bu sitede çok kıymetli insanlar var derdim,çünkü gece gündüz babayı ön planda tutmak için elinden gelen çabayı gösterdiklerine kimsenin şüphesi olmasın,ve son olarak şunu söylemek isterim bir millet kolay kolay kimseye baba demez arkadaşlar .varsa bir yanlışım duygularınıza açıgım arkadaşlar paylaşalım konuşalım. oktayakcakil@hotmail.com,herkese saygılar (canımız kanımız müslüm babamız)

Kişiliğini makamına bağlayan, makamını kaybettiğinde kişiliğinden de olur!
Kullanıcı profilini gör
taruz
Fanatik Üye
Fanatik Üye

Nereden: ankara
MesajTarih: 21-Nis-2008 / 03:21    Mesaj konusu: Re: Cevap: müslüm babanın yanında olsanız;ne söylemek yada n

bende babaya acep oda bizim gibi kendisini dinliyormu diye sorardım zira ondan daha iyisi yok ya o bakımdan Very Happy

MesajTarih: 22-Nis-2008 / 00:48    Mesaj konusu: Re: Cevap: müslüm babanın yanında olsanız;ne söylemek yada n

taruz demiş ki:
bende babaya acep oda bizim gibi kendisini dinliyormu diye sorardım zira ondan daha iyisi yok ya o bakımdan Very Happy

not aldım tacettin baba ben yerine sorayım müsadenle

eyvallahhh

nerdesin
Kullanıcı profilini gör
alper_kadersiz
Üye
Üye

Nereden: adana
MesajTarih: 22-Nis-2008 / 01:02    Mesaj konusu: Cevap: müslüm babanın yanında olsanız;ne söylemek yada ne so

Önce ellerinden öper,sarılırdım.Sonra baba sende bizim gibi kendi eski şarkılarını dinliyormusun diye sorardım.En çok hangi şarkısını sevdğini sorardım,ve biraz söylemesini isterdim.Senin şarkıların bizim için bir yaşama tarzı derdim.Ama keşke Babamızla bir konuşma fırsatı elime geçse ama olmuyor işte inş birgün... EYVALLAH
Kullanıcı profilini gör
Admin
Bilal - Site Kurucusu
Bilal - Site Kurucusu

Nereden: Gaziantep
MesajTarih: 22-Nis-2008 / 01:07    Mesaj konusu: Re: Cevap: müslüm babanın yanında olsanız;ne söylemek yada n

Öncelikle Baba'nın karşısında kendime gelmem için biraz zaman lazım Rolling Eyes
Baba buzamana kadar sen bizim derdimizi dinledin, sevincimizi hüznümüzü paylaştık. Anlat bizde seni dinleyelim... Tabi uzun hikaye olacaktır Ömer abi, kesin kovulursun Laughing soracak çok şey varda o bana baksın ben ona, sevgi dolu...

Kişiliğini makamına bağlayan, makamını kaybettiğinde kişiliğinden de olur!
Kullanıcı profilini gör
efkan
Üye
Üye

MesajTarih: 22-Nis-2008 / 03:31    Mesaj konusu: Re: Cevap: müslüm babanın yanında olsanız;ne söylemek yada n

benim elim ayağım birbirine dolanırdı.konuşamazdım o heyecanla.
Kullanıcı profilini gör
taruz
Fanatik Üye
Fanatik Üye

Nereden: ankara
MesajTarih: 22-Nis-2008 / 04:09    Mesaj konusu: Re: Cevap: müslüm babanın yanında olsanız;ne söylemek yada n

babacan1102 demiş ki:
taruz demiş ki:

not aldım tacettin baba ben yerine sorayım müsadenle

eyvallahhh

eyvallah kardeşim

MesajTarih: 28-Nis-2008 / 08:16    Mesaj konusu: Re: Cevap: müslüm babanın yanında olsanız;ne söylemek yada n

efkan demiş ki:
benim elim ayağım birbirine dolanırdı.konuşamazdım o heyecanla.

cagdaşım seni yiyecek hali yokya ... Very Happy

evladımm daa hadii konuşş der bu sefer sana...

eyvallahhhh

nerdesin
Kullanıcı profilini gör
alkolik_06
Muslumcu.com Fanatiği
Muslumcu.com Fanatiği

Nereden: acımasız dünya
MesajTarih: 28-Nis-2008 / 22:37    Mesaj konusu: Re: Cevap: müslüm babanın yanında olsanız;ne söylemek yada n

valla ben bişey diyemezdim düşer bayılırdım....

Fanatik Üye
Fanatik Üye

MesajTarih: 28-Nis-2008 / 23:08    Mesaj konusu: Re: Cevap: müslüm babanın yanında olsanız;ne söylemek yada n

alkolik_06 demiş ki:
valla ben bişey diyemezdim düşer bayılırdım....

valla bende bayılırsam gör basıma gelenleri müslüm baba beni ayıltmaya ugrasır sonra... Laughing Rolling Eyes

Sayfa 1, 2, 3  Sonraki
1. sayfa (Toplam 3 sayfa)

Muslumcu.com & Muslum-Gurses.com & Muslumcu.net
Bu Site Müslüm Gürses'e Destek ve Hayranlarını Bilgilendirme Amaçlı Hazırlanmıştır.
Copyright © Müslüm Gürses Fan Club !! 2003 - ∞ !! - Kurucu: Bilal Bilgi
Forum - Arşiv - Haber - Şarkı Sözü - İnşaat Bölümü - Civil Engineering