|
Müslüm GÜRSES Forum Ana Sayfası
-> Reklam Görüntüleri |
| Yazar |
Mesaj |
clgnsedat
Fanatik Üye

|
Tarih: 17-Nis-2008 / 02:35 Mesaj konusu: Re: Cevap: Müslüm Gürses bu kez Vestel reklamında |
|
|
| ex-arab demiş ki: | pilav üstü tavuk yani  |
alıntıyı yapamadım mahsun kul kardeşimin küçük hatası bu pirinç 
_________________ ölünce biter |
|
|
|
 |
mahsun_kul_028
Fanatik Üye

Kayıt: Mar 29, 2007 Mesajlar: 1514 Nereden: NEREYE !!!!!!!!!!!
|
Tarih: 17-Nis-2008 / 16:28 Mesaj konusu: Re: Cevap: Müslüm Gürses bu kez Vestel reklamında |
|
|
| clgnsedat demiş ki: | | ex-arab demiş ki: | pilav üstü tavuk yani  |
alıntıyı yapamadım mahsun kul kardeşimin küçük hatası bu pirinç  |
sedat kardesim bakarsan pirinç yazan ben değilim pirinç yazan (babadan ogula) ümit kardeşim.. ayrıca olur böyle çekim hataları bak erfanda pirinç yazmış... 
_________________ titriyor_elimde_ömrümle_dolu_bir_kadeh |
|
|
|
 |
merkez_tost
SüperAktif Üye

Kayıt: Mar 01, 2007 Mesajlar: 545 Nereden: ç?kt? bu ayr?l?k
|
Tarih: 17-Nis-2008 / 22:24 Mesaj konusu: Re: Cevap: Müslüm Gürses bu kez Vestel reklamında |
|
|
gördüğüm o ki geçen sene müslüm babanın bırrrlaması baya bir reklam olmuş reklamcılar artık reklam yapacak ve olacakbiri olarak müslüm babyı seçmiş ne diyelim iyide olsa kötüde olsa müslüm babamız para kazansın daha müslüm gürsesi çok reklamda görürüz biz hadi hayırlısı****************************
|
|
|
|
 |
xmen
Fanatik Üye

|
Tarih: 17-Nis-2008 / 23:22 Mesaj konusu: Cevap: Müslüm Gürses bu kez Vestel reklamında |
|
|
bence ıyı olmus dıgerlerınden en azından agır kendıne yakısr olmuş
_________________ bir zalimin aşkına kul etme beni
|
|
|
|
 |
zincirli
Muslumcu.com Fanatiği

Kayıt: Mar 13, 2007 Mesajlar: 293 Nereden: Ankara/Karapürçek
|
Tarih: 18-Nis-2008 / 01:03 Mesaj konusu: Cevap: Müslüm Gürses bu kez Vestel reklamında |
|
|
piliç reklamından çok çok iyi bence..
_________________ Bütün kainatı yaratan tanrım
benimde gönlümün muradını ver.
her güne bir ümit veren allahım
benimde gönlümün muradını ver.
bir zalim aşkına kul etme beni
gercek aşka giden yolları göster...
SED@ GEBİTEKİN
https://z.mimy.org/ |
|
|
|
 |
clgnsedat
Fanatik Üye

|
Tarih: 18-Nis-2008 / 01:46 Mesaj konusu: Re: Cevap: Müslüm Gürses bu kez Vestel reklamında |
|
|
| mahsun_kul_028 demiş ki: | | clgnsedat demiş ki: | | ex-arab demiş ki: | pilav üstü tavuk yani  |
alıntıyı yapamadım mahsun kul kardeşimin küçük hatası bu pirinç  |
sedat kardesim bakarsan pirinç yazan ben değilim pirinç yazan (babadan ogula) ümit kardeşim.. ayrıca olur böyle çekim hataları bak erfanda pirinç yazmış... :d  |
haklısın kardeş gözüm senden başkasını görmüyo bu aralar büyük resminde gözümün önünde durunca ümiti görmemişim ikinizdede aynı resim varya hatlar karıştı kusura bakma 
|
|
|
 |
clgnsedat
Fanatik Üye

|
Tarih: 18-Nis-2008 / 01:50 Mesaj konusu: Re: Cevap: Müslüm Gürses bu kez Vestel reklamında |
|
|
ayrıca bu piliç reklamı babada iyi durmadı müslüm baba biraz daha seçici olmalı görünce reklamı moralım bozuldu ama vestel reklamı diğerini ört pas etti.
|
|
|
 |
Admin
Bilal - Site Kurucusu

|
|
|
|
 |
clgnsedat
Fanatik Üye

|
Tarih: 18-Nis-2008 / 04:17 Mesaj konusu: Re: Cevap: Müslüm Gürses bu kez Vestel reklamında |
|
|
valla yakın gibi babanın reklamı burda alıntımı diyon sevgili admin valla sendende kaçmıyo hiç yanlız buradaki hemşire biraz sert duruyo 
|
|
|
 |
yusufum68
Sitemize Desteğiniz İçin Teşekkür Ederiz

|
Tarih: 18-Nis-2008 / 15:52 Mesaj konusu: Re: Cevap: Müslüm Gürses bu kez Vestel reklamında |
|
|
evet tema aynı olmuş.ama bu Müslüm Baba'nın sorunu değil.Bu konuya reklam ajansının ve Vestel'in cevap vermesi gerekiyor.Müslüm Baba işini güzel yapmış.
_________________ Ağlamayı bilmeyen gözler sevmeyi de bilmez. |
|
|
|
 |
mahsun_kul_028
Fanatik Üye

Kayıt: Mar 29, 2007 Mesajlar: 1514 Nereden: NEREYE !!!!!!!!!!!
|
Tarih: 18-Nis-2008 / 16:37 Mesaj konusu: Re: Cevap: Müslüm Gürses bu kez Vestel reklamında |
|
|
| yusufum68 demiş ki: | | evet tema aynı olmuş.ama bu Müslüm Baba'nın sorunu değil.Bu konuya reklam ajansının ve Vestel'in cevap vermesi gerekiyor.Müslüm Baba işini güzel yapmış. |

_________________ titriyor_elimde_ömrümle_dolu_bir_kadeh |
|
|
|
 |
Rahmi06
Forum moderatörü

|
Tarih: 18-Nis-2008 / 16:39 Mesaj konusu: Re: Cevap: Müslüm Gürses bu kez Vestel reklamında |
|
|
Piliç veya pirinç reklamına göre vestel reklamı iyi olmuş. Bilal kardeş sende iyi bulmuşsun. wolsvagen reklamından alıntı olmuş vestel reklamı. Müslüm babanın hayatını idame etmesi için bir şeyler yapması gerekir. Tabiki bunlardan biriside reklamlar. Müslüm babada reklamlarla hayatını idame ettiriyor.

Ömrüm geçti yollarda, hep yabancı yarınlarda
Kamyonum oldu bana eş, benim gönlüm çileşeke |
|
|
|
 |
erginn16
Üye

|
Tarih: 18-Nis-2008 / 18:54 Mesaj konusu: Re: Cevap: Müslüm Gürses bu kez Vestel reklamında |
|
|
Hemşireler Müslüm Gürses'i RTÜK'e şikayet etti
Türk Sağlık Sen, sanatçı Müslüm Gürses'in rol aldığı Vestel'in 'Dokor V, Hemşire V' reklamının yayından kaldırılmasını istedi.
Türk Sağlık Sen Genel Başkanı Önder Kahveci, arabesk sanatçısı Müslüm Gürses'in rol aldığı Vestel'in Doktor V, Hemşire V reklamı ile hemşirelerin rencide edildiğini belirterek, "Söz konusu reklam için yüzlerce şikayet maili aldık." dedi. Reklamda özellikle Hemşire V'nin konuşmaları, davranışları ve kıyafetinin hemşireleri rencide ettiğini söyleyen Kahveci, "Reklamla insanların zihinlerinin böyle bir hemşire imajı çizilmesi son derece yanlış ve yakışıksızdır. Hiçbir hemşire arkadaşımız reklamda bile olsa böyle tasvir edilemez. Böyle bir reklam filmi saygın bir Türk firması olan Vestel'e yakışmamıştır. Vestel sorumlu davranarak bu reklam filmini yayından kaldırmalı ve hemşirelerimizden özür dilemelidir." dedi.
Söz konusu reklam filmi hakkında RTÜK ve Reklam Öz Denetim Kurulu'na başvuru yaptıklarını belirten Kahveci, "Hemşirelerimizi rencide eden bu reklamı televizyonlarda görmek istemiyoruz. Umarız en kısa zamanda bu reklam yayından kaldırılır." diye konuştu. (http://www.milliyet.com.tr/default.aspx?aType=SonDakika&Kategori=yasam&ArticleID=518467&Date=18.04.2008&ver=52)
bugün milliyet.com da bu haber yayınlandı haberin yorumlarına baktığımda çok kötü reklam,reklamın yayından kaldırılması gerek gibi yorum yazmışlar Müslüm Gürses sevenleri olarak bu siteye girip yorum yazalım arkadaşlar...
_________________ bizi çekemeyenler anten taksın.. |
|
|
|
 |
Admin
Bilal - Site Kurucusu

|
Tarih: 18-Nis-2008 / 21:24 Mesaj konusu: Re: Müslüm Gürses bu kez Vestel reklamında |
|
|
| yusufum68 demiş ki: | | evet tema aynı olmuş.ama bu Müslüm Baba'nın sorunu değil.Bu konuya reklam ajansının ve Vestel'in cevap vermesi gerekiyor.Müslüm Baba işini güzel yapmış. |
Tabi abi, ben habere karşı ekledim bu video'yu. Senaryo çalantı, yani neredeyse birebir, bunun esinlenmesi de olmaz
| ex-arab demiş ki: | | M.A.R.K.A. Reklam Ajansı’ndan Ali Hikmet Yavuz, Yakup Ayan, Doğan Mirdoğan, Engin Tezcan, Utku Utgan ve Devrim Erdoğan’dan oluşan yaratıcı ekip tarafından hazırlanan filmin yönetmenliğini, Fransız yönetmen Henri Barges yaptı. |
Ve konuyla ilgili diğer haberler:
Doktor V, Hemşire V’ Reklamı Hemşireleri Kızdırdı
Türk Sağlık -Sen'den RTÜK'e Reklam Şikayeti
2008 Haberleri Yapılan Yorumlar
_________________ Gönlünüz Gönlümüzdür!
Çare yokmuş aşktan yatan hastaya / Gönül Hasta
Kişiliğini makamına bağlayan, makamını kaybettiğinde kişiliğinden de olur! |
|
|
|
 |
KILICBEY
Aktif Üye

|
Tarih: 19-Nis-2008 / 00:33 Mesaj konusu: Re: Müslüm Gürses bu kez Vestel reklamında |
|
|
bence diğer reklamlardan iyi olmuş hele son hareket süper
_________________ Sıla mı gurbet mi adını sen koy... |
|
|
|
 |
nacves
Sitemize Desteğiniz İçin Teşekkür Ederiz

Kayıt: Dec 28, 2007 Mesajlar: 1029 Nereden: Müslüm Gürses Ülkesinden..
|
Tarih: 19-Nis-2008 / 04:33 Mesaj konusu: Re: Cevap: Müslüm Gürses bu kez Vestel reklamında |
|
|
tek kelımeyle şahane olmus reklam..
_________________ ...varlığınla,yokluğunla sen harikasın...
...nacves... |
|
|
|
 |
merthan25
Yeni Katılımcı

|
Tarih: 24-Nis-2008 / 20:43 Mesaj konusu: Cevap: Müslüm Gürses bu kez Vestel reklamında |
|
|
Saçma sapan bir reklam babaya böyle reklamlar yakışmıyor.yapsın 2 konser bu reklamlardan daha ii para kazanır. 
|
|
|
|
 |
suskun_ahmet56
Aktif Üye

|
Tarih: 26-Nis-2008 / 03:47 Mesaj konusu: Re: Cevap: Müslüm Gürses bu kez Vestel reklamında |
|
|
piliç reklamından daha iyi bir reklam
|
|
|
|
 |
efkan
Üye

|
Tarih: 26-Nis-2008 / 05:19 Mesaj konusu: Re: Cevap: Müslüm Gürses bu kez Vestel reklamında |
|
|
diğer reklamlara göre güzel olmus
|
|
|
|
 |
isea
Yeni Katılımcı

|
Tarih: 07-May-2008 / 16:55 Mesaj konusu: Cevap: Müslüm Gürses bu kez Vestel reklamında |
|
|
BaBa oynarda güzel olmaz mı yha....
|
|
|
|
 |