Müslüm Gürses Müslüm Gürses

Müslüm GÜRSES :: Başlığı Görüntüle - Müslüm Baba Proğramlara Sarhoş Çıkıyor Diyenlere İthafen..
Müslüm Baba Proğramlara Sarhoş Çıkıyor Diyenlere İthafen..
Sayfa 1, 2  Sonraki

Müslüm GÜRSES Forum Ana Sayfası -> Müslüm Gürses Genel
Yazar Mesaj
babadan_ogula
Üye
Üye

Nereden: giresun
MesajTarih: 29-Mar-2008 / 23:20    Mesaj konusu: Müslüm Baba Proğramlara Sarhoş Çıkıyor Diyenlere İthafen..

buyrun arkadaşlar...yorumlarınız bekliyorum..

Kullanıcı profilini gör
merkez_tost
SüperAktif Üye
SüperAktif Üye

Nereden: ç?kt? bu ayr?l?k
MesajTarih: 29-Mar-2008 / 23:39    Mesaj konusu: Re: müslüm baba programlara alkollü cıkıyor diyenlere ithafe

eline sağlık kardeşim paylaşımın için sağol***************
Kullanıcı profilini gör
mahsun_kul_028
Fanatik Üye
Fanatik Üye

Nereden: NEREYE !!!!!!!!!!!
MesajTarih: 30-Mar-2008 / 00:42    Mesaj konusu: Re: müslüm baba programlara alkollü cıkıyor diyenlere ithafe

vay ümit kardesim benim hemende kapmışsın olayı helal sana...emeğine sağlık..bu yolladığın video müslüm baba programlara alkollü çıkıyor diyenlere kapak olsun... Wink

Sitemize Desteğiniz İçin Teşekkür Ederiz

Nereden: ==MaRDiN==
MesajTarih: 30-Mar-2008 / 01:38    Mesaj konusu: Re: müslüm baba programlara alkollü cıkıyor diyenlere ithafe

bir "BABA HİTABESİ"
anlamayanlara ya da anlamak istemeyenler İtina ile anlatılır.

Kullanıcı profilini gör
By_Isyankarr
Fanatik Üye
Fanatik Üye

Nereden: İSTANBUL
MesajTarih: 30-Mar-2008 / 01:51    Mesaj konusu: Re: müslüm baba programlara alkollü cıkıyor diyenlere ithafe

emegine saglık saolasın

Aldı sevgilimi eller zamansız...
Kullanıcı profilini gör
efkan
Üye
Üye

MesajTarih: 30-Mar-2008 / 05:23    Mesaj konusu: Re: müslüm baba programlara alkollü cıkıyor diyenlere ithafe

eline emeğine sağlık kardes çok güzel olmus
Kullanıcı profilini gör
DAGISTAN
Üye
Üye

Nereden: konya
MesajTarih: 30-Mar-2008 / 05:24    Mesaj konusu: Cevap: müslüm baba programlara alkollü cıkıyor diyenlere ith

eyvallah ümit kardes sag ol var ol paylasım süper ellerine saglık

Fanatik Üye
Fanatik Üye

Nereden: istanbul adana
MesajTarih: 30-Mar-2008 / 19:08    Mesaj konusu: Cevap: müslüm baba programlara alkollü cıkıyor diyenlere ith

evet seyretmiştim bunu teşekkürler kardeşim

Üye
Üye

MesajTarih: 31-Mar-2008 / 01:32    Mesaj konusu: Re: Cevap: müslüm baba programlara alkollü cıkıyor diyenlere

güzel paylaşım
önyargıyla yaklaşanlara güzel cevap
Kullanıcı profilini gör
BozKurt07
Aktif Üye
Aktif Üye

Nereden: Yayladan...
MesajTarih: 31-Mar-2008 / 02:44    Mesaj konusu: Re: Cevap: müslüm baba programlara alkollü cıkıyor diyenlere

eywallah umit abi emeğine sağlık özhan abimin dediği gibide içip çıkıyor diyenlerede kapak olsun.MÜSLÜM BABAYI çekemedikleri için yapıyolar bunu. Evil or Very Mad

Fanatik Üye
Fanatik Üye

MesajTarih: 31-Mar-2008 / 03:04    Mesaj konusu: Re: Cevap: müslüm baba programlara alkollü cıkıyor diyenlere

BozKurt07 demiş ki:
eywallah umit abi emeğine sağlık özhan abimin dediği gibide içip çıkıyor diyenlerede kapak olsun.MÜSLÜM BABAYI çekemedikleri için yapıyolar bunu. Evil or Very Mad

olsunki olsun hemde en kralından kapak olsun... Wink

Üye
Üye

Nereden: adana
MesajTarih: 31-Mar-2008 / 03:42    Mesaj konusu: Re: Cevap: müslüm baba programlara alkollü cıkıyor diyenlere

Dahada babamıza dil uzatmasınlar.saolasın ellerine saglık kardes...
Kullanıcı profilini gör
clgnsedat
Fanatik Üye
Fanatik Üye

Nereden: manisa
MesajTarih: 31-Mar-2008 / 07:21    Mesaj konusu: Re: Cevap: müslüm baba programlara alkollü cıkıyor diyenlere

müslüm babanın alkollu çıkmadığını bi çoğumuz biliyoruz bunu bilmeyenler ve sevmeyenlerin iftirasıdır bu bu konuyla ilgili daha önce konu açmıştım ve tartışmıştık bi insanı tanımadan bilmeden yargılamak büyük bi ayıptır müslüm baba dört dörtlük bi insandır,saygılar.

Üye
Üye

Nereden: trabzon
MesajTarih: 31-Mar-2008 / 23:35    Mesaj konusu: Re: Cevap: müslüm baba programlara alkollü cıkıyor diyenlere

eywallah ümit kardesim bilgiler için teşekkürler evet ibret olsun babayı çekemeyenlere...

Aktif Üye
Aktif Üye

Nereden: ırak suriye ara sıra TÜRKİYE
MesajTarih: 18-Nis-2008 / 17:20    Mesaj konusu: Re: müslüm baba programlara alkollü cıkıyor diyenlere ithafe

gardas eline saglık babanın yeri büyük bunu anlamayanlara veya anlamak istemeyenlere ibret olsun saygılar

Üye
Üye

Nereden: istanbul/Bayrampaşa
MesajTarih: 18-Nis-2008 / 19:32    Mesaj konusu: Cevap: müslüm baba programlara alkollü cıkıyor diyenlere ith

evt aynen bu video kapak olsun öyle düşünenlere bende o programı izleme fırsatı bulmuştum herhangi bir anormal durum yoktu zaten...
Kullanıcı profilini gör
babacan1102

Nereden: istanbul/adıyaman
MesajTarih: 18-Nis-2008 / 19:42    Mesaj konusu: Cevap: müslüm baba programlara alkollü cıkıyor diyenlere ith

öncelikle bu duyarlılığın için teşekkür ediyorum kardeşim...

böyle büyük bir dinleyen kitlesine sahip olan bir insan için bu tür yakıştırmalar yapılıyor ,ve bizde bunlara şahit oluyoruz ..

zamanında kanı beş para etmeyen karaktersizler tarafından bu güne gelen bu yakıştırmalar
bizim zamanımızda son bulmak üzere ve benim tabirimce de son bulmuştur .
anlamadığım konu bizleri yani müslüm baba dinleyen kitlesini neden böyle görüyorlar yada görmek istiyorlar.
onların gözünde biz alkolik ,içen insanlar v.s... olarak görülüyoruz..
ama bilmezler ki müslüm baba dinleyen bi karakterin dünyada ki en iyi karaktere sahip oldugu..
biz müslüm baba hayranları yerinde ağir sayan ,efendiliyle ön planda olan kişileriz .bunu burdaki herkes te biliyo ..
ne reklama nede etikete ihtiyacımız var.

bunları söyleyen şahıslara sesleniyorum ...(alkoli cıkan diyenlere)
ulan kalitesizler; efendiliği müslüm baba dan ögrendiniz ..
kalkıp şimdi bu iftiraları atıyorsunuz .siz önce adamlığı ögrenin ,ha biz öğrenemedik diyosanız buyrun öğretelim...

bir insan hakkında bunları konuşmadan ,olayın içeriğini öğrenir insan sizinki de ağzı olan konuşuyor muhabbeti işte

başkada bişi demiyorum ...

yeryüzüne gelmiş en efendi insan ,en kaliteli insan, müslüm baba dinleyen kitlesidir

eyvallahhh

nerdesin
Kullanıcı profilini gör
mahsun_kul_028
Fanatik Üye
Fanatik Üye

MesajTarih: 19-Nis-2008 / 00:48    Mesaj konusu: Re: Cevap: müslüm baba programlara alkollü cıkıyor diyenlere

babacan1102 demiş ki:
öncelikle bu duyarlılığın için teşekkür ediyorum kardeşim...

böyle büyük bir dinleyen kitlesine sahip olan bir insan için bu tür yakıştırmalar yapılıyor ,ve bizde bunlara şahit oluyoruz ..

zamanında kanı beş para etmeyen karaktersizler tarafından bu güne gelen bu yakıştırmalar
bizim zamanımızda son bulmak üzere ve benim tabirimce de son bulmuştur .
anlamadığım konu bizleri yani müslüm baba dinleyen kitlesini neden böyle görüyorlar yada görmek istiyorlar.
onların gözünde biz alkolik ,içen insanlar v.s... olarak görülüyoruz..
ama bilmezler ki müslüm baba dinleyen bi karakterin dünyada ki en iyi karaktere sahip oldugu..
biz müslüm baba hayranları yerinde ağir sayan ,efendiliyle ön planda olan kişileriz .bunu burdaki herkes te biliyo ..
ne reklama nede etikete ihtiyacımız var.

bunları söyleyen şahıslara sesleniyorum ...(alkoli cıkan diyenlere)
(....) kalitesizler; efendiliği müslüm baba dan ögrendiniz ..
kalkıp şimdi bu iftiraları atıyorsunuz .siz önce adamlığı ögrenin ,ha biz öğrenemedik diyosanız buyrun öğretelim...

bir insan hakkında bunları konuşmadan ,olayın içeriğini öğrenir insan sizinki de ağzı olan konuşuyor muhabbeti işte

başkada bişi demiyorum ...

yeryüzüne gelmiş en efendi insan ,en kaliteli insan, müslüm baba dinleyen kitlesidir

eyvallahhh

hay agzına sağlık baba süper söylemişsin eline yüreğine sağlık.. Wink

Nereden: Müslüm Gürses Ülkesinden..
MesajTarih: 19-Nis-2008 / 18:51    Mesaj konusu: Re: Cevap: müslüm baba programlara alkollü cıkıyor diyenlere

cok guzel omer abıye katılıyorum..

...nacves...
Kullanıcı profilini gör
arslanbeylihaka
Aktif Üye
Aktif Üye

Nereden: izmit merkez kafas?na göre herkez
MesajTarih: 20-Nis-2008 / 02:40    Mesaj konusu: Re: Cevap: müslüm baba programlara alkollü cıkıyor diyenlere

ellerinize sağlık

Sayfa 1, 2  Sonraki
1. sayfa (Toplam 2 sayfa)

Muslumcu.com & Muslum-Gurses.com & Muslumcu.net
Bu Site Müslüm Gürses'e Destek ve Hayranlarını Bilgilendirme Amaçlı Hazırlanmıştır.
Copyright © Müslüm Gürses Fan Club !! 2003 - ∞ !! - Kurucu: Bilal Bilgi
Forum - Arşiv - Haber - Şarkı Sözü - İnşaat Bölümü - Civil Engineering