|
Müslüm GÜRSES Forum Ana Sayfası
-> Fan Club/Buluşma |
| Yazar |
Mesaj |
DAGISTAN
Üye

|
Tarih: 20-Mar-2008 / 10:02 Mesaj konusu: muslumcu88, DAGISTAN 'ın babacan1102'i evinde ziyareti |
|
|
20.03.2008 günü ben bakırköydeydim telefon caldı.
bi baktım ömer baba(babacan1102 )basıyo fırcayı valla yaw sen istanbul'a geliyonda heberimiz yok ha dedi.
abi dedim ben yarın uğrarım dedim sana .yok hayatta olmaz hemen binip gelecen dedi.
zahid(muslumcu88) de burda dedi .ömer baba üstüm uygun degil dedim .işten yeni cıktım dedim.
aboww basıyo fırcayı gelmen için sadece bir saatin var dedi.
ne yapalım baktık emir büyük yerden kıramadık bindik saat 22.30 da kara trene gittik evine
sagolsun ağirladı bizi.zahid kardeşimde ordaydı .
tarifi imkansız küçük bir muslumcu buluşması yaptık tabiri caizse
tabi ömer baba da yayındaydı o saate biz istek istedik o caldı.
sagolun varolun ömer baba ,zahid kardeşim
bir anda olsa kendimi müslüm babanın yanında hissetim valla
tabi ömer baba dan da sözü aldık bizi babanın yanına götürecek kısmet olursa.
eyvallah babalar .bir daha kine yanımdasınız unutmayın bekliyorum KONYA 'YA
_________________ gönlüm hasretinden insafmı gördü hergecemi böyle azapla böldü kimbilir sevenler ne düsler gördü bense gözlerimi yummadım hala bense gözlerimi kırpmadım hala konyalı asi çocuk... |
|
|
|
 |
|
|
mahsun_kul_028
Fanatik Üye

Kayıt: Mar 29, 2007 Mesajlar: 1514 Nereden: NEREYE !!!!!!!!!!!
|
Tarih: 20-Mar-2008 / 17:17 Mesaj konusu: Re: muslumcu88, DAGISTAN 'ın babacan1102'i evinde ziyareti |
|
|
ula adam iki kelimede benden yazardı ee sonucta giresunda olsamda webcamdan yanınızdaydım..gecenin bi saatine ömerr beyin ne konustugunu anlamaya çalışıyodum adam agzını verdi mikrofona ne dediğide bellli değil..bi ağzı görünüyor ..baktım bide 3 kişi okey oynuyolar ula yazık size okey bilmeyen ömer abi bile okey attıya akşam size sizin yerinizde olsam daha okey oynamam valla ..ama gerçekten keyifli bir muhabbetti inşallah devamlarıda gelecek eminim bundan.. :wink:eywallah...
_________________ titriyor_elimde_ömrümle_dolu_bir_kadeh |
|
|
|
 |
m.ali turan
Fanatik Üye

|
Tarih: 20-Mar-2008 / 18:39 Mesaj konusu: Cevap: muslumcu88, DAGISTAN 'ın babacan1102'i evinde ziyaret |
|
|
wayyy bide resim çektirmişler yakışırr kardeşlerime bende orada olucaktım Ömer abi biliyon mevzuları muslumcu 88 & dagıstan kardeşimide gece 2 de wepcamda gördüm ilk defa yanınızda olamadım ksr bakmayın bir dahaki sefere çok farklı olucak biliyosunuz
|
|
|
|
 |
karaaliler
Fanatik Üye

|
Tarih: 20-Mar-2008 / 19:57 Mesaj konusu: Cevap: muslumcu88, DAGISTAN 'ın babacan1102'i evinde ziyaret |
|
|
çok güzel bir buluşma olmuş resimler harika
_________________ ah felek söyle bana ne yapmam gerek hayat berbat gel bu eli saymayalım ah felek söyle bana ölmek mi gerek biz yeniden başlayalım... |
|
|
|
 |
taruz
Fanatik Üye

|
Tarih: 21-Mar-2008 / 02:15 Mesaj konusu: Re: Cevap: muslumcu88, DAGISTAN 'ın babacan1102'i evinde ziy |
|
|
dostluğun kardeşliğin buluştuğu tek mekan allah devamını getirsin canlar
_________________ baba müslümcü |
|
|
|
 |
yillar_utansin
Aktif Üye

|
Tarih: 21-Mar-2008 / 07:25 Mesaj konusu: Cevap: muslumcu88, DAGISTAN 'ın babacan1102'i evinde ziyaret |
|
|
bende olucakdım da ogün ama iş sorunları yüzünden gidemedim yoksa akşamdan ömer abimle anlaşdık konuşduk benim şişli;de mahkemem vardı ordan da oraya geçicekdim ama dediğim gibi iş sebepleri çıkdı bankda işlerim vardı değil yanlarına gitmeyi vallahi mahkemeye bile gidemedim ama arzular şelale gönüller bir olsun yeter bidakine hayırlısıylan
| Açıklama: |
| ALLAH HERZAMAN YÜZÜMÜZÜ GÜLDÜRSÜN |
|
| Dosya Boyutu: |
195.53 KB |
| İzleme: |
11763 kere |

|
_________________ ŞEREFSİZ DOSTUM OLACAĞINA ŞEREFLİ DÜŞMANIM OLSUN DAHA İYİ ? |
|
|
|
 |
DAGISTAN
Üye

|
Tarih: 25-Mar-2008 / 01:29 Mesaj konusu: Cevap: muslumcu88, DAGISTAN 'ın babacan1102'i evinde ziyaret |
|
|
EYVALLAH BABALAR dostlugun kardesligin birlestigi tek nokta olan müslümcü com hepiniz var olun sag olun
_________________ gönlüm hasretinden insafmı gördü hergecemi böyle azapla böldü kimbilir sevenler ne düsler gördü bense gözlerimi yummadım hala bense gözlerimi kırpmadım hala konyalı asi çocuk... |
|
|
|
 |
nacves
Sitemize Desteğiniz İçin Teşekkür Ederiz

Kayıt: Dec 28, 2007 Mesajlar: 1029 Nereden: Müslüm Gürses Ülkesinden..
|
Tarih: 25-Mar-2008 / 15:25 Mesaj konusu: Re: Cevap: muslumcu88, DAGISTAN 'ın babacan1102'i evinde ziy |
|
|
ıstanbulda olup omer abıye gıtmemek var mı?resımler muhtesem. cok guzel bır bulusma olmus yuregınıze saglık.herzaman yanınızda olmasakta yuregımız sızınle...
_________________ ...varlığınla,yokluğunla sen harikasın...
...nacves... |
|
|
|
 |
babacan1102

Kayıt: Jul 18, 2007 Mesajlar: 1275 Nereden: istanbul/adıyaman
|
Tarih: 25-Mar-2008 / 21:51 Mesaj konusu: re: cevap: muslumcu88, dagıstan 'ın babacan1102'i evinde ziy |
|
|
cok güzel birgün gecirdik valla zahid taa tokattan gelmiş ..
ilbey beyde istanbul ' a gelmiş haberimiz yok tabi. öğrendik biryerden
aradım bastım fırcayııı tabii
saolsun oda geldi.
sabahın 5'ine kadar muhabbet ettik .
yanımızda olmasalarda webcem de özhan kardeşim,sonrasında sevcan bacımız ve m.ali turan kardeşimizde vardı ..
yüreğinize saglık...
eyvallahhh
_________________ ben dostumun kölesi düşmanımın efendisiyim..
nerdesin |
|
|
|
 |
muslumcu88
Üye

|
Tarih: 26-Mar-2008 / 00:46 Mesaj konusu: Cevap: muslumcu88, DAGISTAN 'ın babacan1102'i evinde ziyaret |
|
|
ilbey abimi uykusuz bıraktık ama olsun herşeyiyle cooook guzel bi geceydi
ömer babam ve ilbey abim gibi muhteşem iki insanla birlikte vakit geçirmekten daha iyi ne olabilirki
12 saat yol geldim ama değdi inşallah tekrar biraraya gelmek kısmet olur...
|
|
|
|
 |
DAGISTAN
Üye

|
Tarih: 26-Mar-2008 / 03:56 Mesaj konusu: Cevap: muslumcu88, DAGISTAN 'ın babacan1102'i evinde ziyaret |
|
|
EYVALLAH ömer abim zahid kardesim ilginizden dolayı yüreginize saglık sag olsun ömer abim istanbulda beni yanlız bırakmadı evini yüregini actı misafir etti beni yüreginde sen kadar temiz ömer abim sag ol var ol hakkını ödeyemem ama verdigin sözü tutacan demi beni BABANIN YANINA GÖTÜRECEN BİLİRİN VERDİGİN SÖZDEN DÖNMESSİN ÖMER ABİM EYVALLAH YAPTIGIN HERSEY İCİN SAOSUZ TESEKKÜRLER
|
|
|
 |
clgnsedat
Fanatik Üye

|
Tarih: 27-Mar-2008 / 04:36 Mesaj konusu: Re: Cevap: muslumcu88, DAGISTAN 'ın babacan1102'i evinde ziy |
|
|
dosluğun en güzel ifadesii iş te budur.
_________________ ölünce biter |
|
|
|
 |
efkan
Üye

|
Tarih: 27-Mar-2008 / 04:42 Mesaj konusu: re: cevap: muslumcu88, dagıstan 'ın babacan1102'i evinde ziy |
|
|
cok güzel bi bulusma olmus keske bende olsaydım o bulusmada kim istemezdi ki?
|
|
|
|
 |
mahsunkul_05
Aktif Üye

|
Tarih: 25-Şub-2010 / 17:29 Mesaj konusu: Re: re: cevap: muslumcu88, dagıstan 'ın babacan1102'i evinde |
|
|
çok güzel bi buluşma olmuş resimlerde harika bu arada hep birlikte nice buluşmalara inşaallah
|
|
|
|
 |
abdi

Kayıt: Nov 07, 2005 Mesajlar: 1118 Nereden: berlin-gaziantep
|
Tarih: 05-Mar-2010 / 06:46 Mesaj konusu: Re: re: cevap: muslumcu88, dagıstan 'ın babacan1102'i evinde |
|
|
böyle dostluklar ebediyen devam etsin hep.
_________________ Zaman aleyhimizde vakit geciyor. |
|
|
|
 |
DaMaR_GFB
Aktif Üye

Kayıt: Jun 26, 2005 Mesajlar: 259 Nereden: çıktı bu ayrılık
|
Tarih: 06-Mar-2010 / 02:32 Mesaj konusu: Re: re: cevap: muslumcu88, dagıstan 'ın babacan1102'i evinde |
|
|
| abdi demiş ki: | | böyle dostluklar ebediyen devam etsin hep. |
_________________ sorsana |
|
|
|
 |