|
Müslüm GÜRSES Forum Ana Sayfası
-> Müslüm Gürses Özel |
| Yazar |
Mesaj |
karaaliler
Fanatik Üye

|
Tarih: 17-Mar-2008 / 19:41 Mesaj konusu: Cevap: babamız hangi sehirde ve nasıl biryerde yasıyor |
|
|
merhaba ömerim nasılsın umarım iyisindir babacan sen babanın ev adresini tam olarak biliyormusun?
_________________ ah felek söyle bana ne yapmam gerek hayat berbat gel bu eli saymayalım ah felek söyle bana ölmek mi gerek biz yeniden başlayalım... |
|
|
|
 |
mahsun_kul_028
Fanatik Üye

Kayıt: Mar 29, 2007 Mesajlar: 1514 Nereden: NEREYE !!!!!!!!!!!
|
Tarih: 17-Mar-2008 / 20:09 Mesaj konusu: Re: Cevap: babamız hangi sehirde ve nasıl biryerde yasıyor |
|
|
| babacan1102 demiş ki: | özhancım seni senle bırakıyorum..
sen böyle konuşmaya devam
nede olsa pilav pişmiyo
catlayana kadar konuş
becerebildigin bu zaten ne yapalım bizede saygı duymak düşer
her insanın yapabildigi özel bişi vardır ne yapalım kardeşim baş tacısın ..
eyvallahhh |
sen öyle bil....benim neler yaptıgımı herkes bilir..öyle bildiğinlen kal sen..saygı benden olsun büyüğümsün..baştacısın.. saygılar..
_________________ titriyor_elimde_ömrümle_dolu_bir_kadeh |
|
|
|
 |
mahsun_kul_028
Fanatik Üye

|
Tarih: 17-Mar-2008 / 20:35 Mesaj konusu: Re: Cevap: babamız hangi sehirde ve nasıl biryerde yasıyor |
|
|
| mahsun_kul_028 demiş ki: | | mahsun_kul_028 demiş ki: | işte müslüm babanın oturduğu ev..
 |
işte müslüm babanı evi görmeyenlere bu sayfada tekrar...  |
|
|
|
 |
karaaliler
Fanatik Üye

|
Tarih: 17-Mar-2008 / 21:04 Mesaj konusu: Cevap: babamız hangi sehirde ve nasıl biryerde yasıyor |
|
|
tamam evi gördük teşekkürler ama tam adres istiyorum kardeş biliyorsan yaz
_________________ ah felek söyle bana ne yapmam gerek hayat berbat gel bu eli saymayalım ah felek söyle bana ölmek mi gerek biz yeniden başlayalım... |
|
|
|
 |
mahsun_kul_028
Fanatik Üye

|
Tarih: 17-Mar-2008 / 21:07 Mesaj konusu: Re: Cevap: babamız hangi sehirde ve nasıl biryerde yasıyor |
|
|
| karaaliler demiş ki: | | tamam evi gördük teşekkürler ama tam adres istiyorum kardeş biliyorsan yaz |
bakırköyde olduğunu biliyorum ama tam adres olarak bilmiyorum kardesim... 
|
|
|
 |
karaaliler
Fanatik Üye

|
Tarih: 17-Mar-2008 / 21:27 Mesaj konusu: Cevap: babamız hangi sehirde ve nasıl biryerde yasıyor |
|
|
tamam teşekkürler kardeşim
|
|
|
 |
siracettinesin
Aktif Üye

Kayıt: Oct 14, 2006 Mesajlar: 240 Nereden: MARDİN KALESİNDEN
|
Tarih: 12-Ekm-2008 / 10:43 Mesaj konusu: re: |
|
|
Adresini öğrendiğim iyi oldu ben şahsen kamyon şoförü olduğum için bizzat Mardinden herhangi bir yük yükler ziyaretine giderim...
_________________ o eşsiz hayalin her an karşımda...
gözyaşlarım çağlar her anışımda
ayrılık şarabı gönül tasında...
içmeden yıkılmış sarhoş gibiyim... |
|
|
|
 |
damarist06
Aktif Üye

|
Tarih: 24-Eyl-2009 / 04:57 Mesaj konusu: Re: Babamız Hangi Şehirde Ve Nasıl Bir Yerde Yaşıyor? |
|
|
| muslumcu88 demiş ki: | | Babanın hayatını biliyoruz ama hala nerde oturdugunu bilmiyoruz | walla doğrusun ayıp bize yaf
|
|
|
|
 |
D4M4RC1
Üye

|
Tarih: 24-Eyl-2009 / 18:29 Mesaj konusu: re: |
|
|
AnkaraDa oLmasam Kapısında Bile yatarımda AnkaraDayım İStanbula yolum düşerse Verdğiniz bilgilere göre aramaya çalışırım teşekkürler inşallah yolum düşer 
_________________ GüLdür Beni AğLamayı İsTemiyoRum,SenDen Ayrı Bu ÇiLeyi ÇekemiyoRuM... |
|
|
|
 |
cirkinkralll
Aktif Üye

Kayıt: Feb 26, 2005 Mesajlar: 277 Nereden: ırak suriye ara sıra TÜRKİYE
|
Tarih: 15-Mar-2012 / 22:27 Mesaj konusu: Cevap: Re: Cevap: babamız hangi sehirde ve nasıl biryerde ya |
|
|
kardaş bence babaya göre degl istnbul stresi o trafiği çekilmez bi çile bana göre adanada olsun daha güzel olur ama o zamanda tv programları için gelip gitmesi zahmetlı olur...sayglar
4 dakika sonra eklenen mesaj:
vay mahsunkul kardasm eywallah babanın yasadgı burdan bize gösterme emegnde bulunda yüregne sağlık.
_________________ BİZSENİNLEAŞKARARKENDAĞLARKADARDERDİBULDUK |
|
|
|
 |
abdi
Sitemize Desteğiniz İçin Teşekkür Ederiz

Kayıt: Nov 07, 2005 Mesajlar: 1118 Nereden: berlin-gaziantep
|
Tarih: 17-Mar-2012 / 03:52 Mesaj konusu: Re: Cevap: Re: Cevap: babamız hangi sehirde ve nasıl biryerd |
|
|
bende o evin zilini calacak yürek yoktur.
_________________ Zaman aleyhimizde vakit geciyor. |
|
|
|
 |
Muslumcu49
Yeni Katılımcı

|
Tarih: 18-Nis-2012 / 06:53 Mesaj konusu: re: |
|
|
SAolun ARkdaşlr adres icin bende muştan istanbula gidecektim ii oldu babayıda görürüm BaBaya Cocukluktan hastayım işlah görmek nasip olur
|
|
|
|
 |