|
Müslüm GÜRSES Forum Ana Sayfası -> Müslüm Gürses'in Doğum Günü
-> Hediye Seçimi |
| Yazar |
Mesaj |
mahsun_kul_028
Fanatik Üye

Kayıt: Mar 29, 2007 Mesajlar: 1514 Nereden: NEREYE !!!!!!!!!!!
|
Tarih: 25-Şub-2008 / 04:28 Mesaj konusu: Yanıt: Re: Cevap: Mayıs 2008 babamıza doğum günü hediyemiz |
|
|
| yusufum68 demiş ki: | | benim aklıma yattı bu fikir.Mikrofonun üzerine muslumcu.com doğum günü anısına falan bişeyler yazdırılabilir.bence en güzeli bu olur. |
| alperayy_27 demiş ki: | | mahsun kul kardeşin dediğide olabilir araştıralım eğer daha önce böyle bi hediye verilmemişse güzel olabilir |
bu hediye sitemiz tarafından daha önce verilmedi..yusuf aga nın yazdıgı gibi üzerine müslümcü.com felan yazılırsa süper olur..ayrıca bulunmasının çok zor olacagına inanmıyorum istanbuldaki arkadaslar rahatlıkla bulabilirler..ben üzerime düşeni maddi ve manevi olarak yapmaya hazırım.. 
_________________ titriyor_elimde_ömrümle_dolu_bir_kadeh |
|
|
|
 |
karaaliler
Fanatik Üye

|
Tarih: 25-Şub-2008 / 18:26 Mesaj konusu: Cevap: Mayıs 2008 babamıza doğum günü hediyemiz |
|
|
aslında olabilir neden olmasın şöyle güzel bir mikrofon bulursak ama çoğunluğun kabul etmesi lazım ama öyle pek kimsedende ses seda çıkmıyor
_________________ ah felek söyle bana ne yapmam gerek hayat berbat gel bu eli saymayalım ah felek söyle bana ölmek mi gerek biz yeniden başlayalım... |
|
|
|
 |
mahsun_kul_028
Fanatik Üye

|
Tarih: 25-Şub-2008 / 18:58 Mesaj konusu: Yanıt: Cevap: Mayıs 2008 babamıza doğum günü hediyemiz |
|
|
| karaaliler demiş ki: | | aslında olabilir neden olmasın şöyle güzel bir mikrofon bulursak ama çoğunluğun kabul etmesi lazım ama öyle pek kimsedende ses seda çıkmıyor |
kardes inan öneri benim diye söylemiyorum ama gerçekten güzel bir fikir üzerine müslümcü.com falan yazılırsa işlemeli bi yazıylan gerçekten süper olur.. dediğim gibi bu konuda maddi manevi olarak destek olurum...önemli olan müslüm babaya yakısan bir hediye olması inşallah diğer arkadaşlarda beğenir..
görmeyen arkadaşlar bir önceki sayfada örnek bir mikrofon resmi var ordan bakabilirler...
|
|
|
 |
karaaliler
Fanatik Üye

|
Tarih: 25-Şub-2008 / 19:13 Mesaj konusu: Cevap: Mayıs 2008 babamıza doğum günü hediyemiz |
|
|
önerin güzel kardeşim herkes fikrini söylesin ona göre ufak ufak hediye olayına başlayalım çünkü eğer mikrofonda mutakıp kalırsak onu hemen bulamayabiliriz o yüzden söylüyorum bide bulduktan sonra üzerine işleme yaptıracağız uzun sürer evet arkadaşlar herkes fikrini söylesin artık
_________________ ah felek söyle bana ne yapmam gerek hayat berbat gel bu eli saymayalım ah felek söyle bana ölmek mi gerek biz yeniden başlayalım... |
|
|
|
 |
mahsun_kul_028
Fanatik Üye

|
Tarih: 25-Şub-2008 / 19:23 Mesaj konusu: Yanıt: Cevap: Mayıs 2008 babamıza doğum günü hediyemiz |
|
|
| karaaliler demiş ki: | | önerin güzel kardeşim herkes fikrini söylesin ona göre ufak ufak hediye olayına başlayalım çünkü eğer mikrofonda mutakıp kalırsak onu hemen bulamayabiliriz o yüzden söylüyorum bide bulduktan sonra üzerine işleme yaptıracağız uzun sürer evet arkadaşlar herkes fikrini söylesin artık |
eywallah kardesim sağolasın..evet haklısın hadi arkadaşlar önerilerinizi ve yorumlarınızı bekliyoruz... 
|
|
|
 |
Admin
Bilal - Site Kurucusu

|
Tarih: 25-Şub-2008 / 20:26 Mesaj konusu: Re: Yanıt: Re: Cevap: Mayıs 2008 babamıza doğum günü hediyem |
|
|
Hımm evet nostaljil birşey (mikrafon) olabilir, şöyle antika bir şey. Hem birazda Baba'ya geçmişi hatırlatmış oluruz. Bir mesajda gidebilir vu vesileyle...
_________________ Gönlünüz Gönlümüzdür!
Çare yokmuş aşktan yatan hastaya / Gönül Hasta
Kişiliğini makamına bağlayan, makamını kaybettiğinde kişiliğinden de olur! |
|
|
|
 |
babacan1102
Sitemize Desteğiniz İçin Teşekkür Ederiz

Kayıt: Jul 18, 2007 Mesajlar: 1275 Nereden: istanbul/adıyaman
|
Tarih: 25-Şub-2008 / 20:49 Mesaj konusu: Re: Yanıt: Re: Cevap: Mayıs 2008 babamıza doğum günü hediyem |
|
|
tmm dır babalar babacan devreye giriyo hemen gereken neyse yapılcaktır ..
şimdiden arıyom biryerleri. mikrofon için en kısa zamanda bilgi verecem size..
eyvallahhh
_________________ ben dostumun kölesi düşmanımın efendisiyim..
nerdesin |
|
|
|
 |
mahsun_kul_028
Fanatik Üye

|
Tarih: 25-Şub-2008 / 22:37 Mesaj konusu: Yanıt: Re: Yanıt: Re: Cevap: Mayıs 2008 babamıza doğum günü |
|
|
| Admin demiş ki: | | Hımm evet nostaljil birşey (mikrafon) olabilir, şöyle antika bir şey. Hem birazda Baba'ya geçmişi hatırlatmış oluruz. Bir mesajda gidebilir vu vesileyle... |
evet haklısın nostaljik mikrofon babayı eskilere götürür eminim babayı duygulandıracak bir hediye olur...birde bu hediyeyi güzel bir ortamda versek..dahada güzel olur....
| babacan1102 demiş ki: | tmm dır babalar babacan devreye giriyo hemen gereken neyse yapılcaktır ..
şimdiden arıyom biryerleri. mikrofon için en kısa zamanda bilgi verecem size..
eyvallahhh |
yürü be ömer baba kralsın sen valla zaten bi bulsan sen bulursun...(gaz verelim) ...ömer abi bak şimdiden dediğim gibi maddi manevi ne gerekirse elimizden geldiği gibi hertürlü yani haber bekliyoruz senden.....
eywallah..
|
|
|
 |
ne_yazar47
Üye

|
Tarih: 02-Mar-2008 / 18:27 Mesaj konusu: Re: Yanıt: Re: Cevap: Mayıs 2008 babamıza doğum günü hediyem |
|
|
mikrofon olabilir güzel olur bence...
_________________ kul kaderini yaşar bahtında ne çıkarsa..... |
|
|
|
 |
nacves

Kayıt: Dec 28, 2007 Mesajlar: 1029 Nereden: Müslüm Gürses Ülkesinden..
|
Tarih: 03-Mar-2008 / 15:15 Mesaj konusu: Re: Yanıt: Re: Cevap: Mayıs 2008 babamıza doğum günü hediyem |
|
|
evet mıkrofon guzel bır fıkır..
_________________ ...varlığınla,yokluğunla sen harikasın...
...nacves... |
|
|
|
 |
isea
Yeni Katılımcı

|
Tarih: 10-Mar-2008 / 22:01 Mesaj konusu: Re: Yanıt: Re: Cevap: Mayıs 2008 babamıza doğum günü hediyem |
|
|
*BaBa nın daima saklayıp ona baktıkça bizi hatırlayacağı bişey olmalı böle pano,büst,plaket olabilir.
*Böyle özel bi kol saati veya duvar saati dahi olabilir(içinde muslumcu.com falan yazan)
|
|
|
|
 |
mahsun_kul_028
Fanatik Üye

|
Tarih: 10-Mar-2008 / 22:36 Mesaj konusu: Re: Cevap: Mayıs 2008 babamıza doğum günü hediyemiz |
|
|
| mahsun_kul_028 demiş ki: | arkadaşlar benim bir fikrim var beğeneceğinizi umduğum bence çok güzel bir fikir.. sanata yıllarını vermiş bir sanatcıya verilecek en güzel hediyelerden bitanesi nostaljik bir mikrofon olduguna inanıyorum..hem babanın sevip beğeneceği duygulanacağı bir hediye olur...istanbulda olan arkadasların kolayca bulabileceğini umuyorum..inşallah önerimin beğenirsiniz..buyrun örnek bir fotoğraf yolluyorum..
 |
arkadaşlar bu sayfaya tekrar koymak istedim mikrofon resmini buyrun beğeninize... 
|
|
|
 |
BozKurt07
Aktif Üye

|
Tarih: 11-Mar-2008 / 02:19 Mesaj konusu: Re: babamıza doğum günü hediyemiz |
|
|
| merkez_tost demiş ki: | | arkadaşlar babanın doğum gününde bir yerde buluşmak zor ama doğum gününde bir show programına davet edilse ve o gün biz de orada olup hediyesini orada versek süper olur ama show programına kim çağıracak orası var geçen sene beyaz bir sürpriz yapmıştı doğum günü olmasa da ama güzel olmuştu diyelim ki o gün beyaz show var müslüm babayı çağırdı biz de stüdyoya gideriz beyaz a söyleriz o da organize eder programın ortasında sürpriz bir de tam o sırada vtr de babanın en iyi şarkıları ve müslüm baba resimleri en süper hediye hayal ama hayaller her zaman güzeldir************************************** |
aynen katılıyorum arkadaşımıza ama ben gelemem o ayrı çünkü okul var gönlümüz bir müslüm babamıza selamımız gitsin yeter... süper fikir bu aynen şanımıza uygun bi hediyede olması lazım ne gerekirse yardımcı olurum her yönden allah müslüm babaya sağlıklı uzun ömürler versin hep birlikte.müslüm babamıza selam damara devam 
_________________ ~~inadına müslüm baba~~ |
|
|
|
 |
zekibaba
Üye

|
Tarih: 13-Mar-2008 / 08:15 Mesaj konusu: Re: Cevap: Mayıs 2008 babamıza doğum günü hediyemiz |
|
|
| mahsun_kul_028 demiş ki: | | mahsun_kul_028 demiş ki: | arkadaşlar benim bir fikrim var beğeneceğinizi umduğum bence çok güzel bir fikir.. sanata yıllarını vermiş bir sanatcıya verilecek en güzel hediyelerden bitanesi nostaljik bir mikrofon olduguna inanıyorum..hem babanın sevip beğeneceği duygulanacağı bir hediye olur...istanbulda olan arkadasların kolayca bulabileceğini umuyorum..inşallah önerimin beğenirsiniz..buyrun örnek bir fotoğraf yolluyorum..
 |
arkadaşlar bu sayfaya tekrar koymak istedim mikrofon resmini buyrun beğeninize...  |
özhan abi gerçekden çok güzel düşünmüşün bencede bi mikrofon üzerinede muslumcu.com çok güzel ve babamıza yakışan bi hediye olur aklımda olsun bende araştırayım elimizden geleni yapmaya çalışalım
_________________ Sonumuz Ayrılmakmış... |
|
|
|
 |
sonsuz46
Üye

|
Tarih: 13-Mar-2008 / 08:24 Mesaj konusu: Re: Yanıt: Re: Cevap: Mayıs 2008 babamıza doğum günü hediyem |
|
|
Merhaba Arkadaşlar;
mahsun_kul_28 Özhan kardeşin önerisi güzeldende güzel
bende şunu eklemek istedim
mikrofona ek olarak bir defter
bu defter de müslüm baba'nın bu güne dek okuduğu tüm şarkılar yazılı olsun defterin sonunda tüm üyelerimizin kullanıcı adları isimleri memleketleri ve babaya söylenmiş birer güzel sözleri olsun imza olarak
güzel olurmu dersiniz fikirlerinizi beklerim gönüldaşlarım...
_________________ ömer |
|
|
|
 |
zekibaba
Üye

|
Tarih: 13-Mar-2008 / 08:39 Mesaj konusu: Re: Yanıt: Re: Cevap: Mayıs 2008 babamıza doğum günü hediyem |
|
|
| sonsuz46 demiş ki: | Merhaba Arkadaşlar;
mahsun_kul_28 Özhan kardeşin önerisi güzeldende güzel
bende şunu eklemek istedim
mikrofona ek olarak bir defter
bu defter de müslüm baba'nın bu güne dek okuduğu tüm şarkılar yazılı olsun defterin sonunda tüm üyelerimizin kullanıcı adları isimleri memleketleri ve babaya söylenmiş birer güzel sözleri olsun imza olarak
güzel olurmu dersiniz fikirlerinizi beklerim gönüldaşlarım... |
bence o dediğin defterde çok güzel bi çalışma ve güzel bi armağan olur ama bu defter işini kim yapar ne şekilde yapar orası var
_________________ Sonumuz Ayrılmakmış... |
|
|
|
 |
mahsun_kul_028
Fanatik Üye

|
Tarih: 14-Mar-2008 / 01:03 Mesaj konusu: Re: Yanıt: Re: Cevap: Mayıs 2008 babamıza doğum günü hediyem |
|
|
önerimi beğenen arkadaşlara teşekkürlerimi sunuyorum..heşey müslüm babamız için... 
|
|
|
 |
tpclrgnc
Üye

|
Tarih: 15-Mar-2008 / 00:44 Mesaj konusu: Re: Yanıt: Re: Cevap: Mayıs 2008 babamıza doğum günü hediyem |
|
|
bencede mikrofon güzel ve de orjinal bir fikir.Plaket biraz klasik olur gibi ama tabi burda ortak bi noktada buluşmak önemli. saygılar.
|
|
|
|
 |
Erfan

|
Tarih: 17-Mar-2008 / 04:59 Mesaj konusu: Re: Yanıt: Re: Cevap: Mayıs 2008 babamıza doğum günü hediyem |
|
|
Bence Mikrofon olayi cok yakisir.
Babanin da cok hosuna gidecegini düsünüyorum.
_________________ *~*~*~Sen bizim Babamizsin Sen ne dersen o Olur ~*~*~* |
|
|
|
 |
yillar_utansin
Aktif Üye

|
Tarih: 17-Mar-2008 / 08:11 Mesaj konusu: Re: Yanıt: Re: Cevap: Mayıs 2008 babamıza doğum günü hediyem |
|
|
babaya neyapsak az ama benimde aklımdan şöyle birşey geçiyor babaya altın tesbih alsakolmazmı düşün senize güzel şekilli bir tesbih olucak ama imamesinde de m.n olursa daha çok sevinceğini sanıyorumsizne derseniz arkadaşlar 
|
|
|
|
 |