|
Müslüm GÜRSES Forum Ana Sayfası
-> Bulunmayan, Çeşitli Plak Şarkıları ve Diğerleri |
| Yazar |
Mesaj |
ultrAsabi
Yeni Üye

|
Tarih: 07-Hzr-2007 / 22:20 Mesaj konusu: Re: Cevap: müslüm baba dan akşam olur gizli gizli ağlarım |
|
|
paylaşım için saol kardeş
|
|
|
|
 |
MutineeR89
Yeni Katılımcı

|
Tarih: 20-Tem-2007 / 05:29 Mesaj konusu: Re: Cevap: müslüm baba dan akşam olur gizli gizli ağlarım |
|
|
kardeşler müslüm babamdan köz gönder i bulamıyorum.bana bi yardımcı olacak varmı
_________________ müslüm babamın üstüne şarkıcı ta-nı-mam |
|
|
|
 |
MutineeR89
Yeni Katılımcı

|
Tarih: 20-Tem-2007 / 05:30 Mesaj konusu: Cevap: müslüm baba dan akşam olur gizli gizli ağlarım |
|
|
kardeşler babamın köz gönder şarkısını bulamıyorum.bana yardımcı olacak biri varmı
_________________ müslüm babamın üstüne şarkıcı ta-nı-mam |
|
|
|
 |
ex-arab
Sitemize Desteğiniz İçin Teşekkür Ederiz

|
Tarih: 29-Tem-2007 / 18:22 Mesaj konusu: Re: Cevap: müslüm baba dan akşam olur gizli gizli ağlarım |
|
|
paylaşımın için teşekkürler***
_________________ Zirvelerde kartallar da bulunur, yılanlar da
Ancak; birisi oraya süzülerek, diğeri ise sürünerek gelmiştir.
Önemli olan nereye nasıl geldiğinizdir. |
|
|
|
 |
majestik
Yeni Katılımcı

|
Tarih: 01-Ekm-2007 / 17:36 Mesaj konusu: Re: Cevap: müslüm baba dan akşam olur gizli gizli ağlarım |
|
|
müthiş bir şarkı teşekkürler
|
|
|
|
 |
goldchild
Yeni Katılımcı

|
Tarih: 02-Ekm-2007 / 04:51 Mesaj konusu: Re: Cevap: müslüm baba dan akşam olur gizli gizli ağlarım |
|
|
cok saol eyw. kardesim eline saglık
|
|
|
|
 |
ozersahin
Üye

|
Tarih: 11-Arl-2007 / 16:48 Mesaj konusu: Re: Cevap: müslüm baba dan akşam olur gizli gizli ağlarım |
|
|
şarkı için çok teşekkürler emeğinize sağlık bu şarkıkyı ilk isyankar filminde dinlemiştim harika bir şarkı sağol
|
|
|
|
 |
mahsun_kul_028
Fanatik Üye

Kayıt: Mar 29, 2007 Mesajlar: 1514 Nereden: NEREYE !!!!!!!!!!!
|
Tarih: 12-Arl-2007 / 01:04 Mesaj konusu: Re: Cevap: müslüm baba dan akşam olur gizli gizli ağlarım |
|
|
sizler sağolun arkadaşlar..yorumlarınız için tşklerr hepinize.. 
_________________ titriyor_elimde_ömrümle_dolu_bir_kadeh |
|
|
|
 |
ozersahin
Üye

|
Tarih: 18-Arl-2007 / 19:10 Mesaj konusu: Re: Cevap: müslüm baba dan akşam olur gizli gizli ağlarım |
|
|
emeğine sağlık şarkı için çok sağol
|
|
|
|
 |
isyankar_34
Üye

|
Tarih: 20-Arl-2007 / 02:17 Mesaj konusu: Re: Cevap: müslüm baba dan akşam olur gizli gizli ağlarım |
|
|
eyvallah ağabey sağ olasın
_________________ iSYaNKaR.aGVaLi.34@live.com |
|
|
|
 |
ozersahin
Üye

|
Tarih: 26-Arl-2007 / 02:32 Mesaj konusu: Yanıt: Re: Cevap: müslüm baba dan akşam olur gizli gizli ağl |
|
|
bu şarkıyı ilk isyankar filminde duymuştum ve ondan sonra aradım buldum öldürdüğün yetmedimi ve isyankar albümleride mevcuttur. arayan arkadaşlara duyrulur.
<b>Sistem Mesajı:</b> İlgili mesaj birleştirildi. Birleştirilen mesaj ilk mesajdan 1 saat sonra yollandı.. 51 dakika sonra yollandı..:
| ozersahin demiş ki: | | şarkı için çok teşekkürler emeğinize sağlık bu şarkıkyı ilk isyankar filminde dinlemiştim harika bir şarkı sağol |
birde indirebilsem tam indireceğiz aksilikler çıkıyor. bu arada özhan kardeşim bende aslen zonguldak doğumlu olmama rağmen babam ordu meesudiyeli bilgin olsun. selamlar
|
|
|
|
 |
orhann
Üye

|
Tarih: 26-Arl-2007 / 03:56 Mesaj konusu: Re: Cevap: müslüm baba dan akşam olur gizli gizli ağlarım |
|
|
emegine sağlık paylaşım için teşekürler
_________________ her gün isyanım var benim kadere ne güldürdü ne öldürdü bir kere cehenem dertleri var cenetimde ben yaşarken ruhum öldü içimde: |
|
|
|
 |
secuk
Yeni Katılımcı

|
Tarih: 15-Şub-2008 / 01:10 Mesaj konusu: Re: Cevap: müslüm baba dan akşam olur gizli gizli ağlarım |
|
|
eline saglık kardeş cok güzel
|
|
|
|
 |