|
Müslüm GÜRSES Forum Ana Sayfası
-> Fan Club/Buluşma |
| Yazar |
Mesaj |
baydamarersin
Fanatik Üye

|
Tarih: 29-Arl-2007 / 05:01 Mesaj konusu: Re: Cevap: ali tekintüre ile bayram buluşmamız |
|
|
ali tekintüre abiye saygılar.. tatilde oldugumdan katılamadım..
damar02. babacan1102 ve celik_07 kardeşimizle telefon aracılığıyla selamlaştık..
devamında hep beraber olma ümidiyle..
_________________ herşey müslüm baba içindi... |
|
|
|
 |
karaaliler
Fanatik Üye

|
Tarih: 29-Arl-2007 / 21:23 Mesaj konusu: Cevap: ali tekintüre ile bayram buluşmamız |
|
|
güzel bir buluşma olmuş ben istanbuldayım ama bu buluşmadan haberim olmadı!!! olsaydı moralimin bozuk olduğu halde gelmeye çalışırdım memlekete gittim ama bayramdan önce geri geldim hatta ömer ve bilal kardeşlerimle konuşmuştuk
_________________ ah felek söyle bana ne yapmam gerek hayat berbat gel bu eli saymayalım ah felek söyle bana ölmek mi gerek biz yeniden başlayalım... |
|
|
|
 |
babacan1102
Sitemize Desteğiniz İçin Teşekkür Ederiz

Kayıt: Jul 18, 2007 Mesajlar: 1275 Nereden: istanbul/adıyaman
|
Tarih: 30-Arl-2007 / 04:44 Mesaj konusu: Yanıt: Cevap: ali tekintüre ile bayram buluşmamız |
|
|
| karaaliler demiş ki: | | güzel bir buluşma olmuş ben istanbuldayım ama bu buluşmadan haberim olmadı!!! olsaydı moralimin bozuk olduğu halde gelmeye çalışırdım memlekete gittim ama bayramdan önce geri geldim hatta ömer ve bilal kardeşlerimle konuşmuştuk |
suat kardeşim sen bana telefonda bayramdan sonra gelirim dedin ...
hatırlarsan ben aradım telefonun kapalıydı...
sonra sen beni aradın ancak bayramdan sonra gelirim dedin ondan sana cd yi bile gönderemedim..
artı buluşmamız cok ani oldu ...
tek başma gidecektim sonra aklıma geldi radyoda yayındaydım ...
gelen varsa buyursun gidelim dedim ..
anlayacagın cok ani bi mesele ..
inşallah senlede gideriz demi nede olsa buralardayız ...
eyvallahh
_________________ ben dostumun kölesi düşmanımın efendisiyim..
nerdesin |
|
|
|
 |
karaaliler
Fanatik Üye

|
Tarih: 30-Arl-2007 / 21:47 Mesaj konusu: Cevap: ali tekintüre ile bayram buluşmamız |
|
|
evet ömer kardeşim doğru seninle otobüsün mola verdiği zaman konuşmuştuk bayrama kalmadan geri geldim cenaze olduğu için bayramlık halim kalmamıştı tabiki buralardayız babacan kendine iyi bak güzel insan...
_________________ ah felek söyle bana ne yapmam gerek hayat berbat gel bu eli saymayalım ah felek söyle bana ölmek mi gerek biz yeniden başlayalım... |
|
|
|
 |
suskun_ahmet56
Aktif Üye

|
Tarih: 31-Arl-2007 / 01:54 Mesaj konusu: Re: Cevap: ali tekintüre ile bayram buluşmamız |
|
|
ömer abicim sende biliyordun ne kadar gelmek istediğimi ama nasip değilmiş bayramda orda olacaktım ama ufak bi rahatsızlık geçirdim ve bayram boyunca yattım neler kaçırmışım neler şimdi gördüm keşke orda olsaydım saygılar
|
|
|
|
 |
babacan1102

|
Tarih: 31-Arl-2007 / 08:36 Mesaj konusu: Yanıt: Re: Cevap: ali tekintüre ile bayram buluşmamız |
|
|
| suskun_ahmet56 demiş ki: | | ömer abicim sende biliyordun ne kadar gelmek istediğimi ama nasip değilmiş bayramda orda olacaktım ama ufak bi rahatsızlık geçirdim ve bayram boyunca yattım neler kaçırmışım neler şimdi gördüm keşke orda olsaydım saygılar |
canın sagolsun ahmedim gelince gideriz sıkma canını..
eyvallahhh
nerdesin |
|
|
|
 |
abdi

Kayıt: Nov 07, 2005 Mesajlar: 1118 Nereden: berlin-gaziantep
|
Tarih: 01-Oca-2008 / 00:33 Mesaj konusu: Cevap: ali tekintüre ile bayram buluşmamız |
|
|
gercekten güzel bir bulusma olmus,sagolun arkadaslar.
_________________ Zaman aleyhimizde vakit geciyor. |
|
|
|
 |
nacves

Kayıt: Dec 28, 2007 Mesajlar: 1029 Nereden: Müslüm Gürses Ülkesinden..
|
Tarih: 01-Oca-2008 / 17:33 Mesaj konusu: Re: Cevap: ali tekintüre ile bayram buluşmamız |
|
|
ıstanbulda olmasakta herp sızınleyız....
_________________ ...varlığınla,yokluğunla sen harikasın...
...nacves... |
|
|
|
 |
babacan1102

|
Tarih: 02-Oca-2008 / 06:46 Mesaj konusu: Yanıt: Re: Cevap: ali tekintüre ile bayram buluşmamız |
|
|
| nacves demiş ki: | | ıstanbulda olmasakta herp sızınleyız.... |
saol canım kardeşim ..
bu işler yürek işi ..
yüregine saglıkkk
nerdesin |
|
|
|
 |
isyankar_17_90
Üye

|
Tarih: 03-Oca-2008 / 02:19 Mesaj konusu: Re: Yanıt: Re: Cevap: ali tekintüre ile bayram buluşmamız |
|
|
sendekı yurek mangal gıbı abı ayıpsın ,allah sızın gıbı muslumculerı basımzıdan eksık etmesın
_________________ en güzel gözler esrarlı gözler
esrarlı gözler bir tek seni özler....... |
|
|
|
 |
tunahan02
Yeni Üye

|
Tarih: 03-Oca-2008 / 05:07 Mesaj konusu: Re: Yanıt: Re: Cevap: ali tekintüre ile bayram buluşmamız |
|
|
herşey gerçekten çok güzeldi...konuylan bi alakası yok ama ben eve giderken telefonu düşürmüşüm yaw gören varmı
|
|
|
|
 |
kovmanicelo
Aktif Üye

|
Tarih: 03-Oca-2008 / 05:17 Mesaj konusu: Cevap: ali tekintüre ile bayram buluşmamız |
|
|
keske bende o ortamda olsaydım
_________________ Sen degilmisin gönlümü çalan
Simdi askima diyorsun yalan
Bana sevgilim senden dert kalan
Dön artik geri sevgime inan |
|
|
|
 |
babacan1102

|
Tarih: 03-Oca-2008 / 07:36 Mesaj konusu: Yanıt: Re: Yanıt: Re: Cevap: ali tekintüre ile bayram buluşm |
|
|
| tunahan02 demiş ki: | herşey gerçekten çok güzeldi...konuylan bi alakası yok ama ben eve giderken telefonu düşürmüşüm yaw gören varmı |
bindigin takside düşürmüş olmalısın bence..
canın sagolsun ne diyelim ..
giden mal olsun...
eyvallahhh
nerdesin |
|
|
|
 |
isyankar_17_90
Üye

|
Tarih: 04-Oca-2008 / 02:10 Mesaj konusu: Re: Yanıt: Re: Yanıt: Re: Cevap: ali tekintüre ile bayram bu |
|
|
tunahan kardes gercekten dusrudunmu telefonu taksıde,ama taksıcıde acayıp atıyodu ömer abı,öyle bı adama rasgeldıkkı adam ayakda 9 yalan söyledı resmen ne bıcım atıyodu.tuna kardesde dınlerken coksasırdı o sırada dusurmusdur.saygılarımla
_________________ en güzel gözler esrarlı gözler
esrarlı gözler bir tek seni özler....... |
|
|
|
 |
celik_07
Aktif Üye

|
Tarih: 04-Oca-2008 / 05:45 Mesaj konusu: Re: Cevap: ali tekintüre ile bayram buluşmamız |
|
|
darısı tum muslumcuların basına 
|
|
|
|
 |
sokak_sairi
Üye

|
Tarih: 04-Oca-2008 / 20:53 Mesaj konusu: Re: Cevap: ali tekintüre ile bayram buluşmamız |
|
|
babacan süpersiniz bende sizinle olmak isterdim bi dahaki etkinlikte bana haber vermeyi unutmayın saygılarımla
|
|
|
|
 |
_kurtulus_
Yeni Katılımcı

|
Tarih: 24-Oca-2008 / 10:03 Mesaj konusu: Re: Cevap: ali tekintüre ile bayram buluşmamız |
|
|
Helal Olsun Hepinize 
_________________ Nerdeysen Bir Haber Gönder
Diğer Yarım Yanında Kalmış |
|
|
|
 |