|
Müslüm GÜRSES Forum Ana Sayfası
-> Fan Club/Buluşma |
| Yazar |
Mesaj |
babacan1102
Sitemize Desteğiniz İçin Teşekkür Ederiz

Kayıt: Jul 18, 2007 Mesajlar: 1275 Nereden: istanbul/adıyaman
|
Tarih: 25-Arl-2007 / 04:54 Mesaj konusu: ali tekintüre ile bayram buluşmamız |
|
|
Saygıdeger kardeşlerim ali tekintüre ile bayram buluşması yaptık ..
diger adı ile şair baba ile...
emeği gecen tüm arkaşlarıma sonsuz sevgilerimle...
lider72:önder tunahan02:tuna celik_07:gökhan ali tekintüre babacan1102:ömer orhann: orhan isyankar_17_90:yunus @@alex@@: okan ahmet bey: misafirimizdi.

_________________ ben dostumun kölesi düşmanımın efendisiyim..
nerdesin |
|
|
|
 |
|
|
HaNcI_Abi
Üye

Kayıt: Mar 15, 2007 Mesajlar: 83 Nereden: Karanlıklar Ülkesinden
|
Tarih: 25-Arl-2007 / 05:31 Mesaj konusu: Re: ali tekintüre ile bayram buluşmamız |
|
|
Eyvallah İlk Yorumu Hemen Ben yapıyım Şahsen Böle Bir Buluşmaya istanbulda olsam koşa koşa giderdim Cunku Bir Daha Gorusmek Nasip Olmayablir... Bulusmayaı Duzenleyen >>>babacan1102 Omer Abime <<< Vede >>> Damar02 Mahmut Abiye<<< Tsk Ediyorum...
SAygılar Sevgiler...
|
|
|
|
 |
Admin
Bilal - Site Kurucusu

|
Tarih: 25-Arl-2007 / 05:40 Mesaj konusu: Re: ali tekintüre ile bayram buluşmamız |
|
|
Hayırlı olsun, evet İstanbuldakiler zor bir şehirde yaşıyorlar ama böyle şanslılarda. Elbet Ali Tekintüre'nin Baba'ya kazandırdığı birçok şarkı var ama yer yer Sorsana şarkısı az canımı yakmamıştır.
_________________ Gönlünüz Gönlümüzdür!
Çare yokmuş aşktan yatan hastaya / Gönül Hasta
Kişiliğini makamına bağlayan, makamını kaybettiğinde kişiliğinden de olur! |
|
|
|
 |
QQALEXQQ
Yeni Katılımcı

|
Tarih: 25-Arl-2007 / 05:43 Mesaj konusu: Re: ali tekintüre ile bayram buluşmamız |
|
|
ömer abi sen de olmasan böyle bi bulusma yapamazdık ALLAH sen den razı olsun saygılar ALLAHA emanet olun dos lar 
_________________ HER NE KADAR LOS ISIKLAR ALTINDA MİNİ ETEKLİ KIZLARLA DANS ETMESİNİ BİLMESEK TE YAGMUR ALTIN DA MÜSLÜM BABA DİNLEMESİNİ İYİ BİLİRİZ |
|
|
|
 |
babacan1102

|
Tarih: 25-Arl-2007 / 06:34 Mesaj konusu: Re: ali tekintüre ile bayram buluşmamız |
|
|
ali tekintüre: gözümde bir duayen olan ali baba öyle süper bi karaktere sahip ki mest oldum şahsen ...hatta bir soru sordum şiir yarışmalarına katılıyormusunuz diye .. bana dediki biz artık yapacagımızı yaptık amatör kardeşlerimize şans tanımak lazım dedi..
sizce kim böyle ince düşünür..
bizi kırmayıp geldigi için ali babanın önünde saygıyla eğiliyorumm..
tunahan02: tuna kardeşim ta adıyamandan kalkıp geldi bizler için cok sagolasın yeni tanışsakta mükembel bir insan sonucta 02 li normal karşılamak gerek demi
orhann: canım orhanım o kadar neşe dolu bir insanki tanımanız gerek derim ..kendisiyle baya konuştuk zamanımızın cogu gülmek ile gecti desem yeridir .pırlanta yürekli orhan yüregin daim sevgi dolu olsun
@@alex@@: okan kardeşimiz ne kadar suskun olsana aramızda olması cok iyiydi ..kendisiyle sohbet odasında tanıştık saolsun güzel bir arkadaşımız ayagına saglık..
isyankar_17_90: yunus kardeşimiz sözünü tuttu ve geldi ..sitede konuştugu kadar konuşmasana saolsun güzel muhabbet ettik ayagına saglık yunus bu arada dedin ömer abi duydugumuza göre sohbetine doyum olmuyormuş dedin ..buyur yorum senin artıkk
lider72: önder kardeşim ayagına yüregine saglık canım kardeşim kendisiyle bilardo oynarken tanıştık koyu bir baba hayranı kendisi. itirazım var ı calın dünya batsa umrunda olmaz artıkk.kocaman yüregin var önder kardeşim saygılar..
celik_07: gökhan kardeşim allah razı olsun aramızda bulundu oda. kendisiyle daha önceleri tanışmıştık..saolsun kırmadı oda geldi .calışıyor olmasına ragmen izin alıp geldi ..işte arkadaşlık bu derim .cok saol varol canım kardeşim.aramızda bulundugun için..
ahmet: ahmet kardeşimde her zaman beni sitede misafir olarak dinler saolsun koyu bir (usta) parcasının fanatgidir ..ali hocayla konuşması benide şaşırttı bu arada yazdıgı besteleri sıraladı valla ..
hatta bana kim bu abi dedi bende ali hoca dedim .. sonra siir konusu hakkında konuştuk ali tekintürenin cok güzel besteleri var dedi .. bende o şahsiyet karşında dedim ..hıı dedi biraz afalladı sanırım şok gecirdi yani ondan sonra ağzı acık seyretti sadece ..cok saol ahmet kardeşim ayagına saglık geldigin için
damar02: mahmut kardeşimde aramızdaydı .ne diyim ki onun için tam bir müslüm baba fanatigi .bilgisi olsun yorumları olsun adamı mest edecek bir insan yine tekrarlıyom ama affola sonucta oda 02 liiii yüregi dağ gibi kardeşim allah razı olsun sendende...
hancı_abi:cılgın seyit kardeşim cok saol emegin için yayın sırasında duyuru yaptı buluşma için bayada işe yaradı ..kendisi yanımızda olmasada yüregi bizimleydi ..eminim .kendisi ali baba ile tlf de konuşma imkanı buldu oda bizim jestimiz oldu demi seyit kardeşim ..kendisiylede reelde tanışma fırsatı oldu ..konyaya gittigimde tanıştık ..cok saolsun agırladı bizi
saol varol cılgın seyit kardeşim..
baydamarersin:murat canım kardeşim memleketteydi kendisi ama saolsun hep aradı bizi telefonla yüregi bizimleydi ..
keşke izine gitmeseydim yaw bile dedi ..
saol kocum ne diyim varlıgın yeter ...
babacan1102:elinden geleni yapmaya calıştı ama ne yapsın elinden bu kadar gelyormuş ..kendiside biraz yaramaz adamdır .. idare edin onu artıkk..
yüreginize saglık ..
babacan1102 sizlerin önünde saygılyla eğiliyor...
eyvallahhhh
nerdesin |
|
|
|
 |
HaNcI_Abi
Üye

Kayıt: Mar 15, 2007 Mesajlar: 83 Nereden: Karanlıklar Ülkesinden
|
Tarih: 25-Arl-2007 / 06:39 Mesaj konusu: Re: ali tekintüre ile bayram buluşmamız |
|
|
Eyvallah Abiii Her Şey İcin Tşklerr Eline EMegine Yüregine SAglık...
|
|
|
|
 |
mahsun_kul_028
Fanatik Üye

Kayıt: Mar 29, 2007 Mesajlar: 1514 Nereden: NEREYE !!!!!!!!!!!
|
Tarih: 25-Arl-2007 / 17:19 Mesaj konusu: Re: ali tekintüre ile bayram buluşmamız |
|
|
herzaman dediğim gibi istanbulda yaşamanın avantajları işte..o gün akşam görüştüğümüzde ömer abi demişti telefonda bana ali tekintüre(üstadla)bayram buluşması yaptık..dedim yaa istanbulda yaşamak vardı neyse nasip kısmet işte..yüreğimizle sizinleyiz..hepinizin emeğine yüreğine sağlık.. ali tekintüre hocamızada burdan saygılarımı sunuyorum.. 
_________________ titriyor_elimde_ömrümle_dolu_bir_kadeh |
|
|
|
 |
melek_87
Üye

|
Tarih: 25-Arl-2007 / 19:23 Mesaj konusu: Re: ali tekintüre ile bayram buluşmamız |
|
|
ömer emeklerıne sağlık
keşke bende olabılseydım alı tentureyle tanısmak cok buyuk bır onur
_________________ dinleyin geceler duyun sesimi
benden daha yanlız değilsinizki
nedir bu karanlık nedır bu sessizlik
benden yanlız değilsinizki |
|
|
|
 |
damar02
Fanatik Üye

Kayıt: Mar 29, 2006 Mesajlar: 1293 Nereden: Ufka uzanan yoldan
|
Tarih: 25-Arl-2007 / 20:20 Mesaj konusu: Cevap: ali tekintüre ile bayram buluşmamız |
|
|
[b]ALİ TEKİNTÜRE üstadı yakından tanımak bir insan için çok özel bir olaydır.kendisiyle yüzyüze gelince bunu daha iyi anlayabilirsiniz.
TEKİNTÜRE hocamız,sadece eserleriyle değil,uzun yıllar müslüm gürses le beraber bir çok projede yer almışlardır.sadece albüm çalışmalarında değil,tabiri caizse bir dönem yedikleri içtikleri ayrı gitmeyen bir dostlukları olmuştur.ve müslüm gürses adına açılmış bir sitede onun eserlerini çalmıyoruz.eserlerine yer vermiyoruz.bu bizim ayıbımızdır.UTANABİLİRİZ!
kendisi çok kıymetli bir insan.kelimelerin kifayetsiz kaldığı bir şahsiyet.müslüm gürses benim için yorumculuğuyla,ali tekintüre ise eserleri ile BABA dır.
tekrardan ÜSTADA ve o gün kü ortamda olan arkadaşlara sevgiler,saygılar
_________________ Hiç bir kadın şarkı sözü yazmaya değmez.
O kadar yoğun sevgiye layık insanı nerede bulacaksın!
Ali Tekintüre |
|
|
|
 |
Muslumcu22
Fanatik Üye

Kayıt: Jan 06, 2007 Mesajlar: 834 Nereden: Müslümcü Tarikatından
|
Tarih: 26-Arl-2007 / 02:04 Mesaj konusu: Re: Cevap: ali tekintüre ile bayram buluşmamız |
|
|
emeği gecen arkadaşlara teşekkür ederiz gercekten böğle büyük bir bestekar kolay kolay gelmez saygılar sevgiler..
_________________ "Aklımdan çıkmıyor veda edişin,
Bütün Duygularım Ağır Yaralı,
Beni Kalbimden Vurdu Veda Edişin,
Bütün Duygularım Ağır Yaralı"
|
|
|
 |
celik_07
Aktif Üye

|
Tarih: 26-Arl-2007 / 02:05 Mesaj konusu: Re: Cevap: ali tekintüre ile bayram buluşmamız |
|
|
ömer abi ellerine saglık bulusmaya gelen herkeze tesekkur edrım kendı adıma guzel bı gundu . inşallah bıgunde babyla boyle oturup sohbet ederiz herkeze saygı ve sevgıler
|
|
|
|
 |
isyankar_17_90
Üye

|
Tarih: 26-Arl-2007 / 03:53 Mesaj konusu: Re: Cevap: ali tekintüre ile bayram buluşmamız |
|
|
ömer abı saolsun dusuncelerın için abıcım ben konsumayı sevmem pek herseyın yerı ve zmanında derım.hanı derler ya bı cok knousan cok yalan söyler ben bunu ınanırımyınede dusuncelerıne saygım var abı.senı ve dıger baba muslume gönul veren arkadasalrı tanımak ddahası ve en öenmlısı alı tekınture gıbı bı efsaneyle bulusmak bana onur ve seref verdı.
_________________ en güzel gözler esrarlı gözler
esrarlı gözler bir tek seni özler....... |
|
|
|
 |
QQALEXQQ
Yeni Katılımcı

|
Tarih: 26-Arl-2007 / 04:00 Mesaj konusu: Re: Cevap: ali tekintüre ile bayram buluşmamız |
|
|
ömer abi ben pek konusmayı sevmem yada baska bi deyiş le az ama öz konusurum bu özel hayatım'da da böyledir neyse o gün benim hayatım da özel bi gün dü çünkü baba dan dinleyip te ne şarkı ama dediğimiz eser lerin yazarı şaiir baba sayın ali tekin türe abimiz le tanışma imkanı na ve resim cektirme şansına sahip olduk neyse herkese selam baba ya devam
_________________ HER NE KADAR LOS ISIKLAR ALTINDA MİNİ ETEKLİ KIZLARLA DANS ETMESİNİ BİLMESEK TE YAGMUR ALTIN DA MÜSLÜM BABA DİNLEMESİNİ İYİ BİLİRİZ |
|
|
|
 |
babacan1102

|
Tarih: 26-Arl-2007 / 04:13 Mesaj konusu: Re: Cevap: ali tekintüre ile bayram buluşmamız |
|
|
cok saolun arkadaşlar size ali hocam ile konuşurken ...heyecandan onun cayını içtigimden haberiniz yok tabi ..
bizzat ordaki arkadaşlar şahit oldu ...
ben içtikten sonra oda bir fırt cekmezmi tam akraba olduk dedi
orhann yazacağına ben yazım dedim ..
zaten o buraya yorum yazsa kesin bunu da yazardııı..
eyvallahhh
nerdesin |
|
|
|
 |
isyankar_17_90
Üye

|
Tarih: 26-Arl-2007 / 04:16 Mesaj konusu: Re: Cevap: ali tekintüre ile bayram buluşmamız |
|
|
abı cay canaın cektıyse ben alırdım sana alı abının cayındna ne ıstedın 
_________________ en güzel gözler esrarlı gözler
esrarlı gözler bir tek seni özler....... |
|
|
|
 |
orhann
Üye

|
Tarih: 26-Arl-2007 / 04:17 Mesaj konusu: Re: Cevap: ali tekintüre ile bayram buluşmamız |
|
|
selamın aleyküm babacan1102 ve damar02 abimize böyle güzel ve mutlu günü bize yaşatınız için teşekürederim sayın ali tekintüre abimizi hayranlıkla izledim ve dinledim çok saygı duyulacak bir insan herkese saylılarımla
orhann
_________________ her gün isyanım var benim kadere ne güldürdü ne öldürdü bir kere cehenem dertleri var cenetimde ben yaşarken ruhum öldü içimde: |
|
|
|
 |
merkez_tost
SüperAktif Üye

Kayıt: Mar 01, 2007 Mesajlar: 545 Nereden: ç?kt? bu ayr?l?k
|
Tarih: 26-Arl-2007 / 04:26 Mesaj konusu: Re: Cevap: ali tekintüre ile bayram buluşmamız |
|
|
gerçekten güzel bir buluşma olmuş ALİ TEKİNTÜRE ile konuşulanlar diyalog halinde yazılırsa biz de orda neler yaşandığını nelerin konuşulduğunu öğrenmiş oluruz********
|
|
|
|
 |
muslumcu_ugur_1
Aktif Üye

|
Tarih: 26-Arl-2007 / 22:42 Mesaj konusu: Re: Cevap: ali tekintüre ile bayram buluşmamız |
|
|
Özhan abininde dediği gibi istanbulda olmak vardı...
_________________ Sevgi Sevgiyle Çoğalır... |
|
|
|
 |
vibo
Yeni Katılımcı

|
Tarih: 28-Arl-2007 / 02:13 Mesaj konusu: Cevap: ali tekintüre ile bayram buluşmamız |
|
|
abe her şey müslüm baba için müslüm baba seni sevmeyen ölsün bende vandan memleketin ta diger ucundan sana sevgimiz saygımız her zaman sozsz müslüm babayı sevenide başımızın tacıı
|
|
|
|
 |
celik_07
Aktif Üye

|
Tarih: 29-Arl-2007 / 04:57 Mesaj konusu: Re: Cevap: ali tekintüre ile bayram buluşmamız |
|
|
yasa varol muslum ababaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
|
|
|
|
 |