|
Müslüm GÜRSES Forum Ana Sayfası
-> Diğer Konular |
| Yazar |
Mesaj |
crazycelal
Aktif Üye

|
Tarih: 05-Nis-2006 / 22:28 Mesaj konusu: cevap: türkiye nin tek baba nın sitesinin tanıtılması |
|
|
valla ben okulda sitenin reklamı için yapmadığım şey yok.okul dağıldıktan sonra bütün sınıfların tahtasına www.muslumcu.com yazıp hemen kaçarım.hademe her seferinden sınıfları temizlerken bu yazıyı görünce deli oluyo.gidip hemen müdüre şikayet ediyor.tabi müdür beni çağırdığında bi şey demiyo.babamın arkadaşı okulda ismim müslümcü oldu.beden öğretmenler bile söylüyor.okuldan siteye 5-6 kişi üye yapdım boz,msnci.. sokakdada yapıyorum.mahallede interneti olan arkdaşalra söylüyorum.yani www.muslumcu.com un reklamını yapmak için elimden geleni yapıyorum 
_________________ ALAYINA ?SYAN ?NADINA MÜSLÜM BABA! |
|
|
|
 |
ozac44
Muslumcu.com Fanatiği

|
Tarih: 05-Nis-2006 / 23:22 Mesaj konusu: Re: cevap: türkiye nin tek baba nın sitesinin tanıtılması |
|
|
| crazycelal demiş ki: | valla ben okulda sitenin reklamı için yapmadığım şey yok.okul dağıldıktan sonra bütün sınıfların tahtasına www.muslumcu.com yazıp hemen kaçarım.hademe her seferinden sınıfları temizlerken bu yazıyı görünce deli oluyo.gidip hemen müdüre şikayet ediyor.tabi müdür beni çağırdığında bi şey demiyo.babamın arkadaşı okulda ismim müslümcü oldu.beden öğretmenler bile söylüyor.okuldan siteye 5-6 kişi üye yapdım boz,msnci.. sokakdada yapıyorum.mahallede interneti olan arkdaşalra söylüyorum.yani www.muslumcu.com un reklamını yapmak için elimden geleni yapıyorum  |
Tanıtım çalışmalarının devamını dileriz kardeş Tabi ki meşru yolla olsun yaptığımız çalışmalar
|
 |
aMCaoGLu
Fanatik Üye

|
Tarih: 11-Nis-2006 / 09:14 Mesaj konusu: |
|
|
vallahi arkadaşlar ben yapabildiğim kadar yapmaya çalışıyorum mahallenin bütün duvarlarında sitemizin adresleri yazıyor tanıştığım herkese söylüyorum falan aklıma geldikçe katkıda bulunmaya çalışıyorum yani.ve devam edeceğim inşallah bütün arkadaşlarımız da aynı düşünce içindedirler,herkes bi şekilde sitenin adını birilerine duyursun bu bizim müslüm babaya boynumuzun borcudur arkadaşlar 
_________________ Çaldın Gecelerden Yıldızlarımı...Umutlarımı..
Bir YALAN Farzedip Duygularımı..Yaşanmış Maziye Veda Ettin Sen...! |
|
|
|
 |
caChaReL
Aktif Üye

Kayıt: Dec 07, 2005 Mesajlar: 343 Nereden: KaranL?k Â?Ã?Â?kakLardan
|
Tarih: 24-Hzr-2006 / 19:59 Mesaj konusu: |
|
|
Evet Bende www.muslumcu.com'un Reklamını Chet Ortamında Coğu ArkadaşLarıma Söyledim Ve Üye Oldular Beni Kırmadılar Hepsinde ALlah Razı Olsun Siteyi Yapan Kişilerdende Allah Razı Olsun Saygılarımla Muslumcu.com Ailesi.. Herşey Gönlünüzce Olsun ..
Sistem Mesajı: İlgili Mesaj Birleştirildi. Birleştirilen Mesaj İlk Mesajdan 1 Dakika Sonra Yollandı..:
Bu Arada Yeni Reklam Sitelerine www.muslumcu.com Reklamlarını Atıyorumm .. Bot AracılıqıyLa
Sistem Mesajı: İlgili Mesaj Birleştirildi. Birleştirilen Mesaj İlk Mesajdan 1 Dakika Sonra Yollandı..:
Elimizden Geleni Yapmaya Çalışıyoruz . .
|
|
|
|
 |
AhMeT_44
Fanatik Üye

Kayıt: Nov 04, 2005 Mesajlar: 1687 Nereden: KaRaNLıK_SoKaKLaR
|
Tarih: 18-Ağu-2006 / 21:21 Mesaj konusu: |
|
|
| DUNDAR demiş ki: | | Bugün itibariyle üye sayımız 14.000 i geçiyor.İyi gidiyoruz.Daha binlerce Müslümcü var alemde...Yolun başındayız... |
dündar abii gün beçtikçe siteye katılımda fazlalaşıyo...buda bizleri mutlu ediyo...artı daha ne kadar müslüm baba hayranı vardır...tahmini zor..ama bu sitenin varlığından haberi olmayan...görevimiz belli...hep destek tam destek... siteyi kuran bilal kardeşimi kutlarım çünkü kendisi sayesinde dostlarım çoğaldı...en azından sağlam dostluklar... 
_________________ dinleyin geceler...
zamanı içmişim haberim yok.. |
|
|
|
 |
By_Isyankarr
Fanatik Üye

|
Tarih: 08-Eyl-2006 / 04:27 Mesaj konusu: |
|
|
evet arkadaşlar bende inanın bu siteye yaklaşık 10 üye getirdim ama yetmez tabi bundan sonra her yerde reklam yapacagım.
|
|
|
|
 |
muslumcu_reis
Üye

Kayıt: Oct 05, 2006 Mesajlar: 84 Nereden: bozkurt yata?? dada?lar diyar? erzurum
|
Tarih: 07-Ekm-2006 / 07:10 Mesaj konusu: |
|
|
haklısın kardaş
|
|
|
|
 |
harabe_gonul
Aktif Üye

|
Tarih: 31-Arl-2006 / 05:26 Mesaj konusu: re: türkiye nin tek baba nın sitesinin tanıtılması |
|
|
tanıtımı duvarlara yazı yazarak yapmayalım çünkü bu sitemize yaradan çok zarar verebilir.okul duvarı hiç olmasın arkadaşlar hem devlete hem siteye zarar.
ben radyoda istek yaparken söylerim 
_________________ ba?r?m?za dostlar s?kar silah? bizi bu dost yaralar? öldürür... |
|
|
|
 |
sev_yeter25
Üye

|
Tarih: 01-Oca-2007 / 00:22 Mesaj konusu: re: türkiye nin tek baba nın sitesinin tanıtılması |
|
|
herkes ufak bir reklam yapsa örneğin radyoda başka sitelerde veya reklam kağıtları bastırp türkiyenin dört bir yerine dağıtılmalı diye düşünüyorum..
|
|
|
|
 |
agrasif
Üye

Kayıt: Sep 06, 2006 Mesajlar: 87 Nereden: ANKARA(demetevler)
|
Tarih: 04-Oca-2007 / 23:15 Mesaj konusu: re: türkiye nin tek baba nın sitesinin tanıtılması |
|
|
adını duvarlara yazdık
_________________ ***ne orhan ne ferdi bilmez kimse derdimi baba sen söyle bizim için ?u vefas?z alemi*** |
|
|
|
 |
harabe_gonul
Aktif Üye

|
Tarih: 28-Mar-2007 / 21:31 Mesaj konusu: Re: |
|
|
ben okulumuzun yaptığı sitede yararlı site linkleri bölümüne yazdım....
değişik formlarda da imzam olarak yazıyorum...
saygılar...
_________________ ba?r?m?za dostlar s?kar silah? bizi bu dost yaralar? öldürür... |
|
|
|
 |
alpier060606
Aktif Üye

|
Tarih: 29-Mar-2007 / 01:03 Mesaj konusu: Re: |
|
|
cok güzel bi konu arkadaslar gercekten sesimizi duyurmamız lazım türkiyeye
_________________ TaPT???M aLLaH?M SEVg?LiM SeNsiN
eN GüzEL ÇiçEktEN DahA GüZeLs?n |
|
|
|
 |
mahsun_kul_028
Fanatik Üye

Kayıt: Mar 29, 2007 Mesajlar: 1514 Nereden: NEREYE !!!!!!!!!!!
|
Tarih: 27-Ksm-2007 / 23:39 Mesaj konusu: Re: |
|
|
selam arkadaslar bence söyle bir tanıtım olabilir örnegin herhangi bir matbaa ya giderek www.muslumcu.com cıkartması hazırlatabilir bunu arabamızın,işyerimizin camına,yada uygun olan yerlere yapıştırabiliriz...dur hatta ben yapim bunu iyi aklıma geldi valla:D....saygılarr...
_________________ titriyor_elimde_ömrümle_dolu_bir_kadeh |
|
|
|
 |