|
Müslüm GÜRSES Forum Ana Sayfası
-> Müslüm Gürses Genel |
| Yazar |
Mesaj |
ervan403
Üye

|
Tarih: 03-Tem-2007 / 18:37 Mesaj konusu: dıgıturk turkmax ta müslüm baba konseri yayınlandı |
|
|
İki bölüm halinde Dıgıturk Turkmax kanalında iki hafta boyunca Müslüm Baba'nın konseri yayınlandı. İlk'i 16 haziranda ikinci bölümü ise 23 haziranda yayinlanan 1.5 saatlik konserlerinde Baba'nın aynı kanalda yayınlanan Baba Show da canlı olarak okuduğu tüm şarkılar yayınlandı. Konserde neler yoktu ki. Baba dan daha önce duymadığımız sanat Müziği Parçalarindan tutun da kendi Klasik ölümsüz parçalarına kadar toplam 26 şarkılık süper bir konserdi. Baba show u kaçıranlar için müthiş bir fırsattı . En azından sevenleri o programda okuduğu canlı şarkılari toptan izleme sansı buldu. Keşke kayıt cihazım veya kameram olsaydı da kaydedip sizlerle paylaşabilseydim, çok hayıflandım doğrusu kusura bakmayın Müslümcü kardeşlerim.
_________________ iste samimiyetin kalesi |
|
|
|
 |
taruz
Fanatik Üye

|
Tarih: 08-Tem-2007 / 08:08 Mesaj konusu: Cevap: dıgıturk turkmax ta müslüm baba konseri yayınlandı |
|
|
bilgi için teşekkürler bende seyredemeyenler arasındayım ama bildiğim bişey var sevgili adminimiz baba show un bölümlerini kayıtlamış.yani sıkma canını kardeşim
_________________ baba müslümcü |
|
|
|
 |
ex-arab
Sitemize Desteğiniz İçin Teşekkür Ederiz

|
Tarih: 08-Tem-2007 / 14:41 Mesaj konusu: Re: Cevap: dıgıturk turkmax ta müslüm baba konseri yayınland |
|
|
evet kardeş admin bölümleri kaydetmişti önceden sitede dosyalar böölümünde bulabilirsin
_________________ Zirvelerde kartallar da bulunur, yılanlar da
Ancak; birisi oraya süzülerek, diğeri ise sürünerek gelmiştir.
Önemli olan nereye nasıl geldiğinizdir. |
|
|
|
 |
mahsuertunc
Sitemize Desteğiniz İçin Teşekkür Ederiz

|
Tarih: 08-Tem-2007 / 17:03 Mesaj konusu: Re: Cevap: dıgıturk turkmax ta müslüm baba konseri yayınland |
|
|
bilgin için sagol kardeş inş bizde izleriz birgün bende izlemedim yani
|
|
|
|
 |
karaaliler
Fanatik Üye

|
Tarih: 08-Tem-2007 / 17:32 Mesaj konusu: Cevap: dıgıturk turkmax ta müslüm baba konseri yayınlandı |
|
|
bilgi için teşekkürler vanlı kardeşim ben askerliğimi vanda yaptım vana sevgiler
_________________ ah felek söyle bana ne yapmam gerek hayat berbat gel bu eli saymayalım ah felek söyle bana ölmek mi gerek biz yeniden başlayalım... |
|
|
|
 |
xmen
Fanatik Üye

|
Tarih: 09-Tem-2007 / 15:04 Mesaj konusu: Re: Cevap: dıgıturk turkmax ta müslüm baba konseri yayınland |
|
|
ewet ama benim için sorun degil o konserin tamamı bende orjinal olarak var
|
|
|
|
 |
Admin
Bilal - Site Kurucusu

|
Tarih: 09-Tem-2007 / 16:14 Mesaj konusu: Re: Cevap: dıgıturk turkmax ta müslüm baba konseri yayınland |
|
|
Evet Türkmax Baba show kayıtları mevcut, yavaş yavaş ekleniyor. Dosyalar bölümünden Baba Show 1. Bölüm kayıtlarına ulaşabilirsiniz.
_________________ Gönlünüz Gönlümüzdür!
Çare yokmuş aşktan yatan hastaya / Gönül Hasta
Kişiliğini makamına bağlayan, makamını kaybettiğinde kişiliğinden de olur! |
|
|
|
 |
SOTKALI
Üye

Kayıt: Apr 19, 2007 Mesajlar: 50 Nereden: trabzon merkez giremez herkes
|
Tarih: 09-Tem-2007 / 19:18 Mesaj konusu: Re: Cevap: dıgıturk turkmax ta müslüm baba konseri yayınland |
|
|
saolasın abi bende izlemeyen ler arasındaydım saygılar
|
|
|
|
 |
Muslumcu22
Fanatik Üye

Kayıt: Jan 06, 2007 Mesajlar: 834 Nereden: Müslümcü Tarikatından
|
Tarih: 14-Tem-2007 / 14:35 Mesaj konusu: Re: Cevap: dıgıturk turkmax ta müslüm baba konseri yayınland |
|
|
cok güzel bir arşiv olacak ilerleyen zamanlarda admin kardesımıze tşk ler..
_________________ "Aklımdan çıkmıyor veda edişin,
Bütün Duygularım Ağır Yaralı,
Beni Kalbimden Vurdu Veda Edişin,
Bütün Duygularım Ağır Yaralı"
|
|
|
 |
asiceecee_44
Üye

|
Tarih: 16-Tem-2007 / 17:35 Mesaj konusu: Re: Cevap: dıgıturk turkmax ta müslüm baba konseri yayınland |
|
|
bı dıjıturkumuz yokkı bızde izleyelim kacırdık desene su ana kadar babanın konserlerini izleme fırsatım olmadı işallah bu fırsatı admın abı sağlar eywallah
|
|
|
|
 |
merkez_tost
SüperAktif Üye

Kayıt: Mar 01, 2007 Mesajlar: 545 Nereden: ç?kt? bu ayr?l?k
|
Tarih: 16-Tem-2007 / 22:11 Mesaj konusu: Re: Cevap: dıgıturk turkmax ta müslüm baba konseri yayınland |
|
|
eyvallah kardeş ama bizde yok normal tv de yayınlansa keşke
|
|
|
|
 |
alkolik_06
Muslumcu.com Fanatiği

|
Tarih: 05-Eyl-2007 / 17:27 Mesaj konusu: Re: Cevap: dıgıturk turkmax ta müslüm baba konseri yayınland |
|
|
eyvallah baba saol varol saygılar
_________________ tek başımayım |
|
|
|
 |
muratelaldilar
Aktif Üye

|
Tarih: 29-Ekm-2007 / 08:08 Mesaj konusu: Re: Cevap: dıgıturk turkmax ta müslüm baba konseri yayınland |
|
|
eywallah bılader saolasın.sıtede ısaalah kısıa zamanda ızlerız
_________________ bu dunyada fazla bir bizmiyiz
terk edilen niye hep biziz
bos wer be gardas
bizbize yeteriz
alayına rest ceken adanalı |
|
|
|
 |
mahsun_kul_028
Fanatik Üye

Kayıt: Mar 29, 2007 Mesajlar: 1514 Nereden: NEREYE !!!!!!!!!!!
|
Tarih: 14-Ksm-2007 / 01:49 Mesaj konusu: Re: Cevap: dıgıturk turkmax ta müslüm baba konseri yayınland |
|
|
bilgin için teşekkürler kardesim walla digitürkümüz olmadıgı için izleyememiştik admin kardes saolsun ekledikçe izleriz 
_________________ titriyor_elimde_ömrümle_dolu_bir_kadeh |
|
|
|
 |