|
Müslüm GÜRSES Forum Ana Sayfası
-> Mp3 İstekleriniz |
| Yazar |
Mesaj |
aMCaoGLu
Fanatik Üye

|
|
|
|
 |
bagriyanikk
Üye

|
Tarih: 16-Ekm-2007 / 15:25 Mesaj konusu: Re: Yanıt: Cevap: Mp3 İstekleriniz 4 |
|
|
bende sizden tamburem rebap olduyu istiyorum reklamsız olursa ssevinirimm..eklersinizde dahada cok sevniirim saygılarımla...
|
|
|
|
 |
DERBEDER1907
Yeni Katılımcı

|
Tarih: 17-Ekm-2007 / 03:45 Mesaj konusu: Re: Yanıt: Cevap: Mp3 İstekleriniz 4 |
|
|
arkadaslar öncelıkle selamlar saygılar aranıza yenı katıldım müslüm gürsesın "(....) olsun sana ey zalım felek" dıye bır sarkısı vardı zamanında bır fılmınde dınleıstım cok begendım acaba mp3 ollarak bulamılırmıyız? sımdıden tsk
|
|
|
|
 |
mazidekibiri
Üye

|
Tarih: 17-Ekm-2007 / 05:19 Mesaj konusu: Yanıt: Re: Yanıt: Cevap: Mp3 İstekleriniz 4 |
|
|
| mezarci72 demiş ki: | | s.a abiler ben müslüm gürsesin bi şarkısını radyodan dinlerken şarkının sonlarıydı. adını bılmıorum ama 'söyleyin dostlar allah aşkına'cümlesi şarkının içinde geçio.çok zor ama bulursanız inanın çok sevinirim ne zamandır bunu arıorum.teşekkürler |
Bu arkadaşım büyük bir ihtimalle ''KISMETİM KAPANMIŞ'' şarkısını rica etmiş.
_________________ ''Kul kaderini yaşar bahtında ne çıkarsa, düşmez kalkmaz bir Allah unutma sakın evlat''
VASİYET: Ölürsem baba'dan önce
Söyleyin Müslüm Gürses'e
Sela'mı o okusun. |
|
|
|
 |
forzaenver
Fanatik Üye

|
Tarih: 17-Ekm-2007 / 05:35 Mesaj konusu: Yanıt: Re: Yanıt: Cevap: Mp3 İstekleriniz 4 |
|
|
| mezarci72 demiş ki: | | s.a abiler ben müslüm gürsesin bi şarkısını radyodan dinlerken şarkının sonlarıydı. adını bılmıorum ama 'söyleyin dostlar allah aşkına'cümlesi şarkının içinde geçio.çok zor ama bulursanız inanın çok sevinirim ne zamandır bunu arıorum.teşekkürler |
beni müslümcü yapan şarkıdır...........
buyur;
kısmetim kapanmış
|
 |
aMCaoGLu
Fanatik Üye

|
Tarih: 17-Ekm-2007 / 05:47 Mesaj konusu: Yanıt: Re: Yanıt: Cevap: Mp3 İstekleriniz 4 |
|
|
| DERBEDER1907 demiş ki: | | arkadaslar öncelıkle selamlar saygılar aranıza yenı katıldım müslüm gürsesın "(....) olsun sana ey zalım felek" dıye bır sarkısı vardı zamanında bır fılmınde dınleıstım cok begendım acaba mp3 ollarak bulamılırmıyız? sımdıden tsk |
Kardeş Söylediğin Şarkı Akşam Olur Gizli Gizli Ağlarım Olması Lazım..
Seyrettiğin Filmide Büyük İhtimalle iSYaNKaR Filmidir..
Buyur.. : http://rapidshare.com/files/63059040/AK__350_AM_OLUR_G__304_ZL__304__G__304_ZL__304__A__286_LARIM.zip.html
_________________ Çaldın Gecelerden Yıldızlarımı...Umutlarımı..
Bir YALAN Farzedip Duygularımı..Yaşanmış Maziye Veda Ettin Sen...! |
|
|
|
 |
kral_xXx_
Yeni Katılımcı

|
Tarih: 17-Ekm-2007 / 15:04 Mesaj konusu: Re: Yanıt: Re: Yanıt: Cevap: Mp3 İstekleriniz 4 |
|
|
ben de müslüm gürses ten : ben aşkın kahrını çekemez oldum bu parçayı bana bulabilir misiniz .. şimdiden teşekkurler
|
|
|
|
 |
aMCaoGLu
Fanatik Üye

|
Tarih: 17-Ekm-2007 / 15:13 Mesaj konusu: Yanıt: Re: Yanıt: Re: Yanıt: Cevap: Mp3 İstekleriniz 4 |
|
|
| kral_xXx_ demiş ki: | | ben de müslüm gürses ten : ben aşkın kahrını çekemez oldum bu parçayı bana bulabilir misiniz .. şimdiden teşekkurler |
Arkadaşlar İstek Yapmadan Önce Forumu Bir Dolaşırsak İyi Olur...
Aradığın Şarkı 5.sayfada mevcut Buyur aşağıda Linkini veriyorum ordan Bulup Alırsın Kardeşim..
http://muslumcu.com/modules.php?name=Forums&file=viewtopic&t=4398&postdays=0&postorder=asc&start=80
|
|
|
 |
kral_xXx_
Yeni Katılımcı

|
Tarih: 17-Ekm-2007 / 15:25 Mesaj konusu: Cevap: Mp3 İstekleriniz 4 |
|
|
amcaoğlu kusura bakma . ya ben sıteyı dolaştım ama işte . ben bu şarkıyı kral fm den dinledim ve ordaki dj ısmını benım dediğim gıbı söyledı ben de ole aradım bulamadım k bakma .. sağol .. yardımın için ..
|
|
|
|
 |
Sapancali
Yeni Katılımcı

|
Tarih: 17-Ekm-2007 / 20:36 Mesaj konusu: Re: Yanıt: Cevap: Mp3 İstekleriniz 4 |
|
|
Emeklerine Saygı Göstyeriyorum Arkadaşlar Saolasun Paylaşımlarınız İçin Tşkler
|
|
|
|
 |
aMCaoGLu
Fanatik Üye

|
Tarih: 17-Ekm-2007 / 20:43 Mesaj konusu: Re: Yanıt: Cevap: Mp3 İstekleriniz 4 |
|
|
Arkadaşlar Forumun Sadeliği İçin Teşekkür Mesajlarımızı buraya Yazmıyoruz...Teşekkürlerr 
|
|
|
 |
Sapancali
Yeni Katılımcı

|
Tarih: 17-Ekm-2007 / 21:26 Mesaj konusu: Re: Yanıt: Cevap: Mp3 İstekleriniz 4 |
|
|
arkadaşlar garip dünya şarkısını arıyorum bulamıyorum varsa ulaştırırsanız ç.ok sevinirim şimdiden tşkler
|
|
|
|
 |
Rahmi06
Forum moderatörü

|
Tarih: 17-Ekm-2007 / 22:32 Mesaj konusu: Yanıt: Re: Yanıt: Cevap: Mp3 İstekleriniz 4 |
|
|
| Sapancali demiş ki: | | arkadaşlar garip dünya şarkısını arıyorum bulamıyorum varsa ulaştırırsanız çok sevinirim şimdiden tşkler |
Arkadaşlar lütfen istekte bulunmadan önce siteyi bir gezin, istediğiniz parça varmı yokmu diye. İstemiş olduğun bu parçayı ben daha önce paylaşmıştım.
Buyur Tekrar Paylaşıyorum.
Nazar (Şiirli)

Ömrüm geçti yollarda, hep yabancı yarınlarda
Kamyonum oldu bana eş, benim gönlüm çileşeke |
|
|
|
 |
ex-arab
Sitemize Desteğiniz İçin Teşekkür Ederiz

|
Tarih: 18-Ekm-2007 / 02:29 Mesaj konusu: Yanıt: Re: Yanıt: Re: Yanıt: Cevap: Mp3 İstekleriniz 4 |
|
|
| camel demiş ki: | | aşk yüzünden eserinin temiz bir versiyonunu rica ediyorum , teşekkürler... |
Aşk Yüzünden
_________________ Zirvelerde kartallar da bulunur, yılanlar da
Ancak; birisi oraya süzülerek, diğeri ise sürünerek gelmiştir.
Önemli olan nereye nasıl geldiğinizdir. |
|
|
|
 |
Erfan
Sitemize Desteğiniz İçin Teşekkür Ederiz

|
Tarih: 18-Ekm-2007 / 21:18 Mesaj konusu: Yanıt: Re: Yanıt: Cevap: Mp3 İstekleriniz 4 |
|
|
| tikimento demiş ki: | | tövbe etmek şarkısını sunarsanız sevniirm şimdidn teşekürler |
Müslüm Gürses/Tövbe Etmek
Sifre www.muslumcu.net
_________________ *~*~*~Sen bizim Babamizsin Sen ne dersen o Olur ~*~*~* |
|
|
|
 |
esrarengizgenc
Aktif Üye

|
Tarih: 19-Ekm-2007 / 03:10 Mesaj konusu: Re: Yanıt: Re: Yanıt: Cevap: Mp3 İstekleriniz 4 |
|
|
bu ayrılık neden oldu temiz bi plak kayıtı varsa ricamdır rahmi abi atmış ama çok fazla cızırtı var.. lütfen temiz varsa bi zahmet....
|
|
|
|
 |
Rahmi06
Forum moderatörü

|
Tarih: 19-Ekm-2007 / 13:58 Mesaj konusu: Re: Yanıt: Re: Yanıt: Re: Yanıt: Cevap: Mp3 İstekleriniz 4 |
|
|
| esrarengizgenc demiş ki: | | bu ayrılık neden oldu temiz bi plak kayıtı varsa ricamdır rahmi abi atmış ama çok fazla cızırtı var.. lütfen temiz varsa bi zahmet.... |
Bu Ayrılık Neden Oldu Parçası plak değil Çın Çın Kaset 1 Albümünden
Buyur Kardeş
Bu Ayrılık Neden Oldu
<b>Sistem Mesajı:</b> İlgili mesaj birleştirildi. Birleştirilen mesaj ilk mesajdan 1 dakika sonra yollandı..:
Dosya şifresi www.muslumcu.com

|
|
|
 |
cubar
Yeni Katılımcı

|
Tarih: 19-Ekm-2007 / 18:44 Mesaj konusu: Re: Yanıt: Cevap: Mp3 İstekleriniz 4 |
|
|
S.a bana muslum babanın sıhırbaz adlı mp3 koyarsanız sıteye cok sewınırım sımdıden tsk. edıyorum
|
|
|
|
 |
Rahmi06
Forum moderatörü

|
Tarih: 20-Ekm-2007 / 17:05 Mesaj konusu: Yanıt: Re: Yanıt: Cevap: Mp3 İstekleriniz 4 |
|
|
| cubar demiş ki: | | S.a bana muslum babanın sıhırbaz adlı mp3 koyarsanız sıteye cok sewınırım sımdıden tsk. edıyorum |
Kardeş Müslüm Babanın Sihirbaz diye bir parçasını ilk defa duyuyorum. İstediğin Hilebaz Parçası olabilirmi?
Hilebaz parçası olabilir diye yükledim
Buyur Kardeş
Hilebaz

|
|
|
 |
monokotilodon
Yeni Katılımcı

|
Tarih: 20-Ekm-2007 / 22:01 Mesaj konusu: Cevap: Mp3 İstekleriniz 4 |
|
|
bakma bana öyle bakma
varmı hocam sitede vardır illaki ama ben sabahtan beri mp3 istek linklerinde bulamadım
|
|
|
|
 |