|
Müslüm GÜRSES Forum Ana Sayfası -> Fan Club/Buluşma
-> Buluşma Hazırlıkları |
| Yazar |
Mesaj |
isyankarantep
Aktif Üye

|
Tarih: 06-Ekm-2007 / 02:06 Mesaj konusu: Re: Yanıt: Re: Cevap: iftarda buluşuyoruz |
|
|
keşke bizdede böyle bi organizasyon olsa ama nerde antepliler...
_________________ ....en sonunda beni isyankar ettin.... |
|
|
|
 |
alkolik_06
Muslumcu.com Fanatiği

|
Tarih: 06-Ekm-2007 / 02:30 Mesaj konusu: Re: Yanıt: Re: Cevap: iftarda buluşuyoruz |
|
|
allah kabul etsin herkese sevgiler saygılar çok güsel bi gün olacagı kesin tebrikler..
_________________ tek başımayım |
|
|
|
 |
baydamarersin
Fanatik Üye

|
Tarih: 07-Ekm-2007 / 05:48 Mesaj konusu: Yanıt: Re: Yanıt: Re: Cevap: iftarda buluşuyoruz |
|
|
ve nihayetinde bugün buluşma günü sanırım sayımız gene aynı olacak.. nerede müslüm babaya canım feda müslümcülük ölmedi diyenler nerede ....???
<b>Sistem Mesajı:</b> İlgili mesaj birleştirildi. Birleştirilen mesaj ilk mesajdan 4 dakika sonra yollandı..:
| isyankarantep demiş ki: | | keşke bizdede böyle bi organizasyon olsa ama nerde antepliler... |
bu sizin elinizde illaki yönetici mod olmanız gerekmiyor gönül işi .. yönetici işi olsaydı site kurucusu antepte..
_________________ herşey müslüm baba içindi... |
|
|
|
 |
talihkusu34
Üye

|
Tarih: 07-Ekm-2007 / 17:13 Mesaj konusu: Re: Yanıt: Re: Yanıt: Re: Cevap: iftarda buluşuyoruz |
|
|
rahatsızlığımdan dolayı aranızda olamayacağım.tüm dostlara selamlar olsun.
|
|
|
|
 |
AhMeT_44
Fanatik Üye

Kayıt: Nov 04, 2005 Mesajlar: 1687 Nereden: KaRaNLıK_SoKaKLaR
|
Tarih: 07-Ekm-2007 / 17:48 Mesaj konusu: Re: Yanıt: Re: Cevap: iftarda buluşuyoruz |
|
|
aranızda bulunamadım ama kalbim yüreğim daima sizlerle...
_________________ dinleyin geceler...
zamanı içmişim haberim yok.. |
|
|
|
 |
_rebel_
Üye

Kayıt: Jan 14, 2006 Mesajlar: 98 Nereden: Bagriyanik kücelerden
|
Tarih: 08-Ekm-2007 / 04:52 Mesaj konusu: Re: Yanıt: Re: Cevap: iftarda buluşuyoruz |
|
|
taziyem olması sebebiyle katılamadım.beni tanıyanlar bilir ki kellem gider sözüm gitmez ama ölüm bu ansızın buluyo insanı
saygılar özür dilerim
|
|
|
|
 |
babacan1102
Sitemize Desteğiniz İçin Teşekkür Ederiz

Kayıt: Jul 18, 2007 Mesajlar: 1275 Nereden: istanbul/adıyaman
|
Tarih: 08-Ekm-2007 / 05:58 Mesaj konusu: Yanıt: Re: Yanıt: Re: Cevap: iftarda buluşuyoruz |
|
|
| _rebel_ demiş ki: | taziyem olması sebebiyle katılamadım.beni tanıyanlar bilir ki kellem gider sözüm gitmez ama ölüm bu ansızın buluyo insanı
saygılar özür dilerim |
estf kardeşim yaw olumu öyle şeey şükür seni biliyoz ....
ne diyem kardeşim başımız sagolsun.....
eyvallahhh
_________________ ben dostumun kölesi düşmanımın efendisiyim..
nerdesin |
|
|
|
 |
Admin
Bilal - Site Kurucusu

|
Tarih: 08-Ekm-2007 / 06:09 Mesaj konusu: Yanıt: Re: Yanıt: Re: Cevap: iftarda buluşuyoruz |
|
|
| isyankarantep demiş ki: | | keşke bizdede böyle bi organizasyon olsa ama nerde antepliler... |
bu sizin elinizde illaki yönetici mod olmanız gerekmiyor gönül işi .. yönetici işi olsaydı site kurucusu antepte..[/quote]
Hem yönetici hem gönül işi!
Bir bakalım...
1 Ekim 2007 tarihinde siteye 1.007 tekil ziyaretçi gelmiş (tekil).
Bunun 394 kişisi İstanbul 24 kişi Gaziantep'ten girmiş sitemize (24-1=23 ben hem işyerinden hem evden girdiğim için 2 ziyaret sayılıyor).
5. İstanbul (bu) buluşmasına 9 kişi katıldığını dikkate alır ve istatistiklere göre biraz düşünürsek orataya şöyle bir tablo çıkıyor:
394 / (24*9) = 1.90 ~ 2 kişi
Yani Gaziantep'ten katılım 2 kişi olacak bunun biri ben diğeride isyankarantep olsa gerek.
Bende isterim burada Müslümcü dostlarla buluşup oturup sohbetler etmek. Bu istatistikleri takip ediyorumda ona göre buluşmalara destek veriyorum. 2 kişiyle buluşmamı yaptık diyeceğiz? isyankarantep gel kardeş büroma sana bir çay ikram edeyim, bizbize.
Sitemizi ziyaret eden şehrimizin sıralaması söyle:
Istanbul
Ankara
Adana
Izmir
İlk 3 şehirde de buluşmalarımız oldu, talep gelirse izmirde de neden olmasın.
Buluşmamız gerçekleşti, karışıklılık olmaması için bu konuyu kilitliyorum, aşağıdaki adresten resim ve yorumları ögrebilirsiniz.
https://www.muslumcu.net/modules.php?name=Forums&file=viewtopic&t=4473#83273
_________________ Gönlünüz Gönlümüzdür!
Çare yokmuş aşktan yatan hastaya / Gönül Hasta
Kişiliğini makamına bağlayan, makamını kaybettiğinde kişiliğinden de olur! |
|
|
|
 |