Müslüm Gürses Müslüm Gürses

Müslüm GÜRSES :: Başlığı Görüntüle - müslüm baba dan akşam olur gizli gizli ağlarım
müslüm baba dan akşam olur gizli gizli ağlarım
Sayfa Önceki  1, 2

Müslüm GÜRSES Forum Ana Sayfası -> Bulunmayan, Çeşitli Plak Şarkıları ve Diğerleri
Yazar Mesaj
ultrAsabi
Yeni Üye
Yeni Üye

MesajTarih: 07-Hzr-2007 / 22:20    Mesaj konusu: Re: Cevap: müslüm baba dan akşam olur gizli gizli ağlarım

paylaşım için saol kardeş
Kullanıcı profilini gör
MutineeR89
Yeni Katılımcı
Yeni Katılımcı

Nereden: konya
MesajTarih: 20-Tem-2007 / 05:29    Mesaj konusu: Re: Cevap: müslüm baba dan akşam olur gizli gizli ağlarım

kardeşler müslüm babamdan köz gönder i bulamıyorum.bana bi yardımcı olacak varmı

Yeni Katılımcı
Yeni Katılımcı

Nereden: konya
MesajTarih: 20-Tem-2007 / 05:30    Mesaj konusu: Cevap: müslüm baba dan akşam olur gizli gizli ağlarım

kardeşler babamın köz gönder şarkısını bulamıyorum.bana yardımcı olacak biri varmı

Sitemize Desteğiniz İçin Teşekkür Ederiz
Sitemize Desteğiniz İçin Teşekkür Ederiz

Nereden: ==MaRDiN==
MesajTarih: 29-Tem-2007 / 18:22    Mesaj konusu: Re: Cevap: müslüm baba dan akşam olur gizli gizli ağlarım

paylaşımın için teşekkürler***

Kullanıcı profilini gör
majestik
Yeni Katılımcı
Yeni Katılımcı

MesajTarih: 01-Ekm-2007 / 17:36    Mesaj konusu: Re: Cevap: müslüm baba dan akşam olur gizli gizli ağlarım

müthiş bir şarkı teşekkürler
Kullanıcı profilini gör
goldchild
Yeni Katılımcı
Yeni Katılımcı

MesajTarih: 02-Ekm-2007 / 04:51    Mesaj konusu: Re: Cevap: müslüm baba dan akşam olur gizli gizli ağlarım

cok saol eyw. kardesim eline saglık
Kullanıcı profilini gör
ozersahin
Üye
Üye

Nereden: Zongulak/İzmir
MesajTarih: 11-Arl-2007 / 16:48    Mesaj konusu: Re: Cevap: müslüm baba dan akşam olur gizli gizli ağlarım

şarkı için çok teşekkürler emeğinize sağlık bu şarkıkyı ilk isyankar filminde dinlemiştim harika bir şarkı sağol
Kullanıcı profilini gör
mahsun_kul_028
Fanatik Üye
Fanatik Üye

Nereden: NEREYE !!!!!!!!!!!
MesajTarih: 12-Arl-2007 / 01:04    Mesaj konusu: Re: Cevap: müslüm baba dan akşam olur gizli gizli ağlarım

sizler sağolun arkadaşlar..yorumlarınız için tşklerr hepinize.. Wink

Üye
Üye

MesajTarih: 18-Arl-2007 / 19:10    Mesaj konusu: Re: Cevap: müslüm baba dan akşam olur gizli gizli ağlarım

emeğine sağlık şarkı için çok sağol
Kullanıcı profilini gör
isyankar_34
Üye
Üye

Nereden: iSTaNBuL
MesajTarih: 20-Arl-2007 / 02:17    Mesaj konusu: Re: Cevap: müslüm baba dan akşam olur gizli gizli ağlarım

eyvallah ağabey sağ olasın

Üye
Üye

MesajTarih: 26-Arl-2007 / 02:32    Mesaj konusu: Yanıt: Re: Cevap: müslüm baba dan akşam olur gizli gizli ağl

bu şarkıyı ilk isyankar filminde duymuştum ve ondan sonra aradım buldum öldürdüğün yetmedimi ve isyankar albümleride mevcuttur. arayan arkadaşlara duyrulur.

<b>Sistem Mesajı:</b> İlgili mesaj birleştirildi. Birleştirilen mesaj ilk mesajdan 1 saat sonra yollandı.. 51 dakika sonra yollandı..:

ozersahin demiş ki:
şarkı için çok teşekkürler emeğinize sağlık bu şarkıkyı ilk isyankar filminde dinlemiştim harika bir şarkı sağol

birde indirebilsem tam indireceğiz aksilikler çıkıyor. bu arada özhan kardeşim bende aslen zonguldak doğumlu olmama rağmen babam ordu meesudiyeli bilgin olsun. selamlar
Kullanıcı profilini gör
orhann
Üye
Üye

MesajTarih: 26-Arl-2007 / 03:56    Mesaj konusu: Re: Cevap: müslüm baba dan akşam olur gizli gizli ağlarım

emegine sağlık paylaşım için teşekürler

Yeni Katılımcı
Yeni Katılımcı

Nereden: mugla
MesajTarih: 15-Şub-2008 / 01:10    Mesaj konusu: Re: Cevap: müslüm baba dan akşam olur gizli gizli ağlarım

eline saglık kardeş cok güzel
Kullanıcı profilini gör
   Müslüm GÜRSES Forum Ana Sayfası -> Bulunmayan, Çeşitli Plak Şarkıları ve Diğerleri
Sayfa Önceki  1, 2
2. sayfa (Toplam 2 sayfa)

Muslumcu.com & Muslum-Gurses.com & Muslumcu.net
Bu Site Müslüm Gürses'e Destek ve Hayranlarını Bilgilendirme Amaçlı Hazırlanmıştır.
Copyright © Müslüm Gürses Fan Club !! 2003 - ∞ !! - Kurucu: Bilal Bilgi
Forum - Arşiv - Haber - Şarkı Sözü - İnşaat Bölümü - Civil Engineering