|
Müslüm GÜRSES Forum Ana Sayfası
-> Müslüm Gürses Genel |
| Yazar |
Mesaj |
merkez_tost
SüperAktif Üye

Kayıt: Mar 01, 2007 Mesajlar: 545 Nereden: ç?kt? bu ayr?l?k
|
Tarih: 13-May-2007 / 05:02 Mesaj konusu: sizi anlayan ilaç gibi şarkılar 1 |
|
|
sizi anlayan şarkılar çünkü bu şarkılarla tedavi daha bir kolaylaşıyor hastahaneye sağlık karnesine yeşil karta gerek kalmadan tedavi olabiliyorsunuz sizi anlayan şarkılar çünkü şu dünyada içki dolu masanızdan başka bir şeyiniz yoksa teselli daha bir kolaylaşıyor dertleriniz hafifliyor içinizden isyan etmek geliyor sizi anlayan şarkılar çünkü bin ayrı milletin milyar ayrı insanın derdinden halinden anlayan şarkılar
sizi anlayan şarkılar sizi anlatır sizi söyletir
hiç içinizden sevgilinizden özür dilemek geldi mi o zaman şu an heryerde bulamayacağınız bir plak var ve bu plakta ÖZÜR DİLİYORUM SENDEN şarkısı var onu dinleyin
feryat ediyorsunuz duyanınız mı yok aşkı sizi feryat feryat diye mi söyletti o zaman SEVDA YÜKLÜ KERVANLAR şarkısı var onu dinleyin
sevmemesine karşın hala ümitlimisiniz hala gelir diye bekliyormusunuz o zaman ÜMİT DÜNYASI ŞARKISI var onu dinleyin
sevdiğinizin yüzünden dua eder gibi isyan eder mi oldunuz ozaman İSYANKAR şarkısı var onu dinleyin
yüce tanrı bütün dertleri size mi yükledi o zaman YETER TANRIM YETER şarkısını dinleyin
dünyada unutulduğunuzu mu düşündünüz o zaman BEN İNSAN DEĞİLMİYİM şarkısını dinleyin
derdinizi hiç soran olmadı mı kederinizden ölüyormusunuz ozaman ÖLÜYORUM KEDERİMDEN şarkısını dinleyin
hayatın tek anahtarlı kapıları yüzünüze mi kapandı içmeye her defasında bir sebep bulabiliyormusunuz ozaman İÇİYORSAM SEBEBİ VAR deyin ve bu şarkıyı dinleyin
onu tanıyacağıma şeytanı tanısaydım mı diyorsunuz o zaman EVVELA HÜDAYI TANIMASA İDİM şarkısını dinleyin
mesut olmak isterken ayrıldınız mı kader sizi mi ayırdı o zaman KADERDE VARMIŞ AYRILIK şarkısnı dinleyin
aşkı kalbinizden değilde ilk sevgilinizden mi öğrendiniz o zaman AŞKI SENDEN ÖĞRENDİM şarkısını dinleyin
ölmeden sevemeyeceğiniz bir vefasız sevgiliniz mi var o zaman SENİ SEVMEK İÇİN ÖLMEK Mİ LAZIM şarkısını dinleyin
siz bunları dinleyin ben 2.bölümü hazırlamaya çalışayım dinleyin ki sizianlayan şarkıların bu kadar olmadığını görün dinleyin ki sizi anlayan şarkılara hayat veren ve bu şarkıları her dinlediğinizde sizi başka dünyalara götüren şarkıları yorumlamaktan öte yaşayan MÜSLÜM BABAYA dua edin***
|
|
|
|
 |
|
|
Rahmi06
Forum moderatörü

|
Tarih: 13-May-2007 / 08:32 Mesaj konusu: Re: sizi anlayan ilaç gibi şarkılar 1 |
|
|
Müslüm Babanın okuduğu eserler her psikolojiye hitap ediyor. Her parçasında kendimizi bir başka diyarda buluruz. Ayrılık, mutluluk, acı, hüzün, isyan....

Ömrüm geçti yollarda, hep yabancı yarınlarda
Kamyonum oldu bana eş, benim gönlüm çileşeke |
|
|
|
 |
Muslumcu22
Fanatik Üye

Kayıt: Jan 06, 2007 Mesajlar: 834 Nereden: Müslümcü Tarikatından
|
Tarih: 13-May-2007 / 20:43 Mesaj konusu: Re: sizi anlayan ilaç gibi şarkılar 1 |
|
|
güzel bir yazı kardes saol rahmi abi söğlenecek herseyı söğlemiz bize katılmak kalıyoru saygılar...
_________________ "Aklımdan çıkmıyor veda edişin,
Bütün Duygularım Ağır Yaralı,
Beni Kalbimden Vurdu Veda Edişin,
Bütün Duygularım Ağır Yaralı"
|
|
|
 |
aykut_henryy
Aktif Üye

Kayıt: Oct 04, 2006 Mesajlar: 422 Nereden: İstanbul/Dertliler MEyhanesinin bağrıyanık müslümcünün içki masasından
|
Tarih: 14-May-2007 / 05:11 Mesaj konusu: Re: sizi anlayan ilaç gibi şarkılar 1 |
|
|
söylenen söylenmiş bize de katılmak düer 
_________________ Arabesktir tarzımız,
İşte budur farkımız,
MÜSLÜM BABA baş tacımız...
 |
|
|
|
 |
makberr
Üye

|
Tarih: 15-May-2007 / 13:33 Mesaj konusu: Re: sizi anlayan ilaç gibi şarkılar 1 |
|
|
herşey gönlünce olsun tam bi aksam yemegi sarksı mesala. mahsun kul uyanmak için ideal, giden gidene öğlen yemeğinden sonra ii gider. sahte dostlar gece yarısından sonra süper oluyo 
|
|
|
|
 |
esrarengiz_sis
Aktif Üye

Kayıt: Feb 26, 2006 Mesajlar: 360 Nereden: istanbul bagcılar
|
Tarih: 15-May-2007 / 17:01 Mesaj konusu: Re: sizi anlayan ilaç gibi şarkılar 1 |
|
|
doslara sitem anlatamadım iyi gider sevgiliye sitem ecele sitem şarkısı iyi gider feleye sitem bagrı yanık iyi gider kendime sitem etmek istiyor iem bu ne biçim dün ya bu nasıl hayat bizi yaradan tanrım kimde klabahat ilaç gibi gider baş ka sözüm yoktur feleye
dostum var diye aldanma dara düşersin
sevenim vardiye aldanma çıkmaza girersin
yarim var diye aldanırsan eger benim gibi isyan edersin
|
|
|
|
 |
1903
Aktif Üye

|
Tarih: 15-May-2007 / 21:16 Mesaj konusu: Re: sizi anlayan ilaç gibi şarkılar 1 |
|
|
Rahmi Abiye KatıLıyorum Bazen HayaL Dünyamızdada EfqarLanabiliriz.Bütün ŞarkıLarıyLa..saoLasın emeqine saqLık..
_________________ Zamansız DöküLen YaprakLar qibi,AyrıLdık SevqiLim Doymadım Sana..  |
|
|
|
 |
halil-034
SüperAktif Üye

Kayıt: Jan 06, 2006 Mesajlar: 749 Nereden: maziden bir yer
|
Tarih: 16-May-2007 / 16:54 Mesaj konusu: Re: sizi anlayan ilaç gibi şarkılar 1 |
|
|
güzel bir yazı kardeş ellerine saglık
_________________ Her günüm çeresiz, hayatım böyle
Şaşırmış kalmışım bin türlü dertle
Boynumu bükerek yaşadım bende
Bunları kimseye anlatamadım |
|
|
|
 |
damardan_1
Üye

|
Tarih: 18-Tem-2007 / 18:17 Mesaj konusu: Cevap: sizi anlayan ilaç gibi şarkılar 1 |
|
|
eyvallah baba ellerine sağlık
|
|
|
|
 |
aMCaoGLu
Fanatik Üye

|
Tarih: 22-Tem-2007 / 20:57 Mesaj konusu: Re: Cevap: sizi anlayan ilaç gibi şarkılar 1 |
|
|
Kardeşim çok güzel hazırlamışsın bunları..ama bilmeyenler için şarkıların hangi albümde olduğunuda yazsaydın ya 
_________________ Çaldın Gecelerden Yıldızlarımı...Umutlarımı..
Bir YALAN Farzedip Duygularımı..Yaşanmış Maziye Veda Ettin Sen...! |
|
|
|
 |
arslanbeylihaka
Aktif Üye

Kayıt: Aug 31, 2006 Mesajlar: 437 Nereden: izmit merkez kafas?na göre herkez
|
Tarih: 23-Tem-2007 / 02:33 Mesaj konusu: Re: Cevap: sizi anlayan ilaç gibi şarkılar 1 |
|
|
valla güzel yazı bana görede bi şarkı var
tövbe ettim
sanki benim için okumuş
_________________ kırıp kırıp kırdılar kalın kalın sardılar derin derin cektiler bir kösede öldüler esrardır ictikleri dumandir cektikleri cok hosuma gidiyor YAPISTIR dedikleri |
|
|
|
 |
ex-arab
Sitemize Desteğiniz İçin Teşekkür Ederiz

|
Tarih: 29-Tem-2007 / 18:18 Mesaj konusu: Re: Cevap: sizi anlayan ilaç gibi şarkılar 1 |
|
|
| Alıntı: |
Müslüm Babanın okuduğu eserler her psikolojiye hitap ediyor. Her parçasında kendimizi bir başka diyarda buluruz. Ayrılık, mutluluk, acı, hüzün, isyan....
|
_________________ Zirvelerde kartallar da bulunur, yılanlar da
Ancak; birisi oraya süzülerek, diğeri ise sürünerek gelmiştir.
Önemli olan nereye nasıl geldiğinizdir. |
|
|
|
 |
addige
Üye

|
Tarih: 14-Ağu-2007 / 19:52 Mesaj konusu: Cevap: sizi anlayan ilaç gibi şarkılar 1 |
|
|
saol ellerin dert gormesin.emeğine sağlık
|
|
|
|
 |
alkolik_06
Muslumcu.com Fanatiği

|
Tarih: 25-Eyl-2007 / 14:07 Mesaj konusu: Re: Cevap: sizi anlayan ilaç gibi şarkılar 1 |
|
|
aynen rahmi abiye katılıyorum emegine saglık saygılar..
_________________ tek başımayım |
|
|
|
 |
ygemici
Üye

|
Tarih: 26-Eyl-2007 / 20:39 Mesaj konusu: Re: Cevap: sizi anlayan ilaç gibi şarkılar 1 |
|
|
teşekkürler dogru soze ne denir kardeş
|
|
|
|
 |
babacan1102

Kayıt: Jul 18, 2007 Mesajlar: 1275 Nereden: istanbul/adıyaman
|
Tarih: 27-Eyl-2007 / 07:35 Mesaj konusu: Re: Cevap: sizi anlayan ilaç gibi şarkılar 1 |
|
|
eline saglık bence yazmaya calışırsan zaman yetmez galiba
bari sana azda olsa yardımcı olayım...
sevdigizden ayrıldınız ..kafanızı duvarlara vurmak geliyosa içinizden dinleyin ozaman ...
SENİ KALBİME GÖMDÜMMMM...................
eyvallahhhh
_________________ ben dostumun kölesi düşmanımın efendisiyim..
nerdesin |
|
|
|
 |
forzaenver
Fanatik Üye

|
Tarih: 28-Eyl-2007 / 20:55 Mesaj konusu: Re: Cevap: sizi anlayan ilaç gibi şarkılar 1 |
|
|
dr.enver yerlikayadan görülmemiş reçete
sabah : 2 kere baba dan *usandım* adlı parça
öğle : 2 kere selahattin özdemir den *sabrım kalmadı* adlı parça
akşam : 2 kere hüseyin altın dan *yaşa istersen* adlı parça
Ve son olarakta gecenin ıssızlığında 2 şarkı veriyorum bunlar ;Baba dan *hayat arkadaşı* selahattin özdemir den *umut sandalı***********
not: bu şarkılarla ya bunalımdan çıkcaksınız yada tamamen bunalacaksınız bu sizin piskolojinize bağlı..........teşekkürler
|
 |
esrarli__gozler
Muslumcu.com Fanatiği

Kayıt: Jan 09, 2005 Mesajlar: 512 Nereden: Adana/Kiremithane
|
Tarih: 28-Eyl-2007 / 22:13 Mesaj konusu: Re: Cevap: sizi anlayan ilaç gibi şarkılar 1 |
|
|
valla FAYDASI YOK adlı şarkısında tam kendimi buluyorum...bu kadar sürrealist imgelerle yüklü bi şiir olamaz ya...
ya müslüm baba neler söylemişsin be
_________________ En güzel gözler Esrarlı Gözler
En güzel baba Müslüm Baba |
|
|
|
 |
babacan1102

Kayıt: Jul 18, 2007 Mesajlar: 1275 Nereden: istanbul/adıyaman
|
Tarih: 29-Eyl-2007 / 07:16 Mesaj konusu: Yanıt: Re: Cevap: sizi anlayan ilaç gibi şarkılar 1 |
|
|
| forzaenver demiş ki: | dr.enver yerlikayadan görülmemiş reçete
sabah : 2 kere baba dan *usandım* adlı parça
öğle : 2 kere selahattin özdemir den *sabrım kalmadı* adlı parça
akşam : 2 kere hüseyin altın dan *yaşa istersen* adlı parça
Ve son olarakta gecenin ıssızlığında 2 şarkı veriyorum bunlar ;Baba dan *hayat arkadaşı* selahattin özdemir den *umut sandalı***********
not: bu şarkılarla ya bunalımdan çıkcaksınız yada tamamen bunalacaksınız bu sizin piskolojinize bağlı..........teşekkürler |
birader yazıyı iyi oku derim sana..
biz burda selahhatin özdemir ve hüseyin altında konuşmuyoruz ...
sadece baba müslüm baba...
eyvallahhh
_________________ ben dostumun kölesi düşmanımın efendisiyim..
nerdesin |
|
|
|
 |
muslum71sukru
Yeni Katılımcı

|
Tarih: 02-Ekm-2007 / 01:28 Mesaj konusu: Re: Yanıt: Re: Cevap: sizi anlayan ilaç gibi şarkılar 1 |
|
|
eyw abi çok güzel yazmıssın bence de söle ilaç sarkılar var hala ban dönmediyse GEL BANA DOĞRU,hala unutamadımsam UNUTAMADIM,ve beni sevmiyorsa BİR GÜLSEN YETER şarkıları tam ilaç valla
daha neler neler tabi
|
|
|
|
 |