|
Müslüm GÜRSES Forum Ana Sayfası
-> Bulunmayan, Çeşitli Plak Şarkıları ve Diğerleri |
| Yazar |
Mesaj |
makberr
Üye

|
Tarih: 13-Nis-2007 / 21:58 Mesaj konusu: Re: Yanıt: Cevap: Babadan Remix |
|
|
dinleyelim bakalımm... emegine saygımız sonsuz... eywallahhh 
|
|
|
|
 |
Erfan
Sitemize Desteğiniz İçin Teşekkür Ederiz

|
Tarih: 13-Nis-2007 / 22:15 Mesaj konusu: Re: Yanıt: Cevap: Babadan Remix |
|
|
Bi de biz dinleyelim bakalim nasil birsey 
_________________ *~*~*~Sen bizim Babamizsin Sen ne dersen o Olur ~*~*~* |
|
|
|
 |
yavuz_baba
Aktif Üye

Kayıt: Jan 28, 2007 Mesajlar: 173 Nereden: Sevdim O Zalimi
|
Tarih: 14-Nis-2007 / 00:41 Mesaj konusu: Yanıt: Re: Yanıt: Cevap: Babadan Remix |
|
|
| yavuz_baba demiş ki: | kardeş dehşet ötesi olmus. girişteki sanırım ben insa değilmiyim acık hava konserinden almıssın.
bende bir RAP şarkıda müslüm babanın "bir avuc gözyası" caldıgını duydum.şarkı pek hoşuma gitmedi ama müslüm babanın söylediği kısımı kestim baya hoş olmus dinleyin bakalım.
Dosya adı: babaremix
Dosya tipi: .mp3
Link : http://uploaded.to/?id=8xyl2w
Dosya boyutu: 466.07 KB |
kardeş bunuda dinlemeyi unutmayın bence hoş olmus
|
|
|
|
 |
muratelaldilar
Aktif Üye

|
Tarih: 14-Nis-2007 / 03:11 Mesaj konusu: Re: Yanıt: Cevap: Babadan Remix |
|
|
eyvallah gardas cok guzel olmus 
_________________ bu dunyada fazla bir bizmiyiz
terk edilen niye hep biziz
bos wer be gardas
bizbize yeteriz
alayına rest ceken adanalı |
|
|
|
 |
xtall
Üye

|
Tarih: 15-Nis-2007 / 02:37 Mesaj konusu: Re: Yanıt: Cevap: Babadan Remix |
|
|
Müslüm Baba ve eserleri için harcanan her samimi emek orjinali kadar olmasada kutsaldır eline, emeğine sağlık @dadas_oktay
|
|
|
|
 |
merkez_tost
SüperAktif Üye

Kayıt: Mar 01, 2007 Mesajlar: 545 Nereden: ç?kt? bu ayr?l?k
|
Tarih: 15-Nis-2007 / 04:37 Mesaj konusu: Re: Yanıt: Cevap: Babadan Remix |
|
|
sağol kardeş*************************************
|
|
|
|
 |
hakan332
Yeni Katılımcı

|
Tarih: 31-May-2007 / 22:49 Mesaj konusu: Re: Yanıt: Cevap: Babadan Remix |
|
|
kardes bu rap i söyleyen kimdi ismini alabilirmiyim
|
|
|
|
 |
ex-arab
Sitemize Desteğiniz İçin Teşekkür Ederiz

|
Tarih: 30-Tem-2007 / 01:24 Mesaj konusu: Re: Yanıt: Cevap: Babadan Remix |
|
|
paylaşımın için teşekkürler
_________________ Zirvelerde kartallar da bulunur, yılanlar da
Ancak; birisi oraya süzülerek, diğeri ise sürünerek gelmiştir.
Önemli olan nereye nasıl geldiğinizdir. |
|
|
|
 |
banned
Aktif Üye

|
Tarih: 28-May-2008 / 16:15 Mesaj konusu: Re: Yanıt: Cevap: Babadan Remix |
|
|
| mahur demiş ki: | | ozac44 demiş ki: | Oktay eline sağlık.Burada yaptığın remixi tartışmaktan çok işin asıl mantığıyla ilgili birkaç şey söylemek istiyorum.
Bazı müslümcü arkadaşlar yaptığın işi benimsemiyorlar mesela Mahmut kardeşimiz.Şarkıların özünün kaybolduğunu düşünüyorlar ama bana göre yanlış.Bu işin profesyonelce yapıldığını, ortaya kaliteli remixler çıktığını düşünün.Mesela arabesk yayın yapmayan radyolarda bile bu remixleri duyabilirsiniz.Dolayısıyla pop müzik dinleyen insanların hayatına birden bire Müslüm Gürses'i yerleştirmiş olacağız.
Geçtiğimiz yıllarda bir arkadaşla beraber müzik dinliyoruz.(bilgisayarda çalan parça Ferdi Tayfur-Sabahcı Kahvesi'nin remixi)Normalde arkadaşımın arabeskle uzaktan yakından alakası yok ama o parçayı dinledikten sonra şarkının sözleri çok anlamlı gelmiş olmalı ki benden parçanın orjinal versiyonunu istedi.Demek istediğimi anladınız herhalde.
Çünkü her zaman söylediğim gibi her insanın kalbinde arabesk bir damar var önemli olan o damarı ortaya çıkaracak bir vesile bulmak.
Gelelim oktay kardeşimin yaptığı şarkıya.Bende uzun zamandır bu tür şeylerle uğraşıyorum kendi çapımda.Yaptığım bir çok çalışma vardı ama başıma gelen bir bilgisayar faciasından sonra tek bir mp3 bile kalmadı harddiskde. Bilal'in dediği fon müziği biraz ayarsız olmuş ama bu sitede senin gibi bir arkadaşın olması beni fazlasıyla sevindirdi. Bende bişeyler yapıp buraya eklerim, canım çekti çünkü.
Hatta burayı sabit konu yapalım, yapmak isteyen başka arkadaşlarda olursa eklesinler. |
ozaç44 kardeşim eğer biz müslüm gürsesi senin dediğin gibi tanıtacaksak kesinlikle ben buna karşıyım... eğer senin dediğin gibiyse hiç kimse tanımasın babayı biz eski baba çabasındayız biz eski baba arayışındayız ......ben gürsesin şu dakikadan itibaren albüm yapmasını bile yanlış buluyorum .... yapmasın ..... ben eski babayla avunurum ..... |
ne demek babanın şu dakikadan itibaren albüm yapmasını yanlış buluyorum ...dikkat et müslümcü.com adresi burası düşüncelerini içinde tut,sakLa bu tarz msjları burda yayınlayamazsın kimsin? hakaret ediyosun resmeN... gerçek bi müslümcü deilsen eğer burdan uzaklaş müslümcü dediğin bütün şarkılarını dinleyen kişidir...sevmiyosan biLe burda böLe msjlar gönderemezsin..biraz saygın olsun...
|
|
|
|
 |
babadj
Üye

|
Tarih: 27-Ağu-2008 / 07:18 Mesaj konusu: Re: Yanıt: Cevap: Babadan Remix |
|
|
aslın çok merak ettim fakan indiremedim yardımcı olursanız sevinirim