|
Müslüm GÜRSES Forum Ana Sayfası
-> Konserleri |
| Yazar |
Mesaj |
Muslumcu22
Fanatik Üye

Kayıt: Jan 06, 2007 Mesajlar: 834 Nereden: Müslümcü Tarikatından
|
Tarih: 02-Şub-2007 / 23:32 Mesaj konusu: Baba neden konserlerinde beyaz takım elbise giyerdi. |
|
|
Bildim bileli baba beyaz takım ve beyaz ayakkabı ile konserlerini yapardı o dönemler baba bir tarzdı herkes baba gibi giyinir baba gibi şarkı söğlerdi baba konser sırasında durur evlaT YAPMAYIN DER baba sözudür değip herkes dinlerdi.Yıllar gecti konserler yapılmaz oldu ama baba o beyaz takım elbıseyı herzaman giydi ve babanın bence simgesi olan beyaz babanın herzaman KALBİNİ YANSITTI.sAygılar
|
|
|
|
 |
|
|
halil-034
SüperAktif Üye

Kayıt: Jan 06, 2006 Mesajlar: 749 Nereden: maziden bir yer
|
Tarih: 31-Mar-2007 / 19:22 Mesaj konusu: Re: Baba neden konserlerinde beyaz takım elbise giyerdi. |
|
|
bilmiyorum ama takım babaya yakışıyodu
_________________ Her günüm çeresiz, hayatım böyle
Şaşırmış kalmışım bin türlü dertle
Boynumu bükerek yaşadım bende
Bunları kimseye anlatamadım |
|
|
|
 |
karaaliler
Fanatik Üye

|
Tarih: 31-Mar-2007 / 19:56 Mesaj konusu: Cevap: Baba neden konserlerinde beyaz takım elbise giyerdi. |
|
|
babaya beyaz çok yakışıyor eskiden giyerdi demişsin ama hala giyiyor konser olmasada televizyonda giyiyor
_________________ ah felek söyle bana ne yapmam gerek hayat berbat gel bu eli saymayalım ah felek söyle bana ölmek mi gerek biz yeniden başlayalım... |
|
|
|
 |
Muslumcu22
Fanatik Üye

Kayıt: Jan 06, 2007 Mesajlar: 834 Nereden: Müslümcü Tarikatından
|
Tarih: 31-Mar-2007 / 20:30 Mesaj konusu: Re: Cevap: Baba neden konserlerinde beyaz takım elbise giyer |
|
|
baba beyaz takımı herzaman giyer dedım kardes 
_________________ "Aklımdan çıkmıyor veda edişin,
Bütün Duygularım Ağır Yaralı,
Beni Kalbimden Vurdu Veda Edişin,
Bütün Duygularım Ağır Yaralı"
|
|
|
 |
1903
Aktif Üye

|
Tarih: 12-Nis-2007 / 04:54 Mesaj konusu: Re: Cevap: Baba neden konserlerinde beyaz takım elbise giyer |
|
|
valla kardes babaya ne qiyse Yakısır ama biz qeneLde babayı Beyaz Takım eLbise İçinde qördük ve Beyaz TaKım eLbisenin babaya Yakıstıqı Kaanatına Vardık..Ama Emin oLun baba Siyahda qiyse Beyazda qiyse Ne qiyse Yakısır Yakıstırır.. 
_________________ Zamansız DöküLen YaprakLar qibi,AyrıLdık SevqiLim Doymadım Sana..  |
|
|
|
 |
sendesevdin
Üye

|
Tarih: 12-Nis-2007 / 06:43 Mesaj konusu: Re: Cevap: Baba neden konserlerinde beyaz takım elbise giyer |
|
|
Beyaz Prens BABA herzaman giyer ve ona yakıştığı gibi hiçkimseye yakışmaz
|
|
|
|
 |
eser997
Aktif Üye

|
Tarih: 12-Nis-2007 / 16:08 Mesaj konusu: Re: Cevap: Baba neden konserlerinde beyaz takım elbise giyer |
|
|
Baba'ya yakışır siyah beyaz farketmez
_________________ dal rüzgarı affetse bile,
yaprak düşmüştür,bir kere...!
paşalı. |
|
|
|
 |
yavuz_baba
Aktif Üye

Kayıt: Jan 28, 2007 Mesajlar: 173 Nereden: Sevdim O Zalimi
|
Tarih: 12-Nis-2007 / 16:20 Mesaj konusu: Re: Cevap: Baba neden konserlerinde beyaz takım elbise giyer |
|
|
gerçekten babaya beyaz takım ve beyaz ayakkabı cok yakısıyor. etkisinde kalmısım gecen rüyamda kendimi gördüm beyaz takım ve beyaz ayakkabı vardı. hayırdır inşallah (:
|
|
|
|
 |
SAHTEDOSTLARIM
Yeni Katılımcı

|
Tarih: 12-Nis-2007 / 17:15 Mesaj konusu: Cevap: Baba neden konserlerinde beyaz takım elbise giyerdi. |
|
|
beyaz takım elbise ayrı bir neşe ayrı bir sevgi katıyo müslüm babaya ona yakışyıgı kadar kimseye yakışmaz biz böyle gördük böyle tanıdık babayı...
|
|
|
|
 |
merkez_tost
SüperAktif Üye

Kayıt: Mar 01, 2007 Mesajlar: 545 Nereden: ç?kt? bu ayr?l?k
|
Tarih: 12-Nis-2007 / 17:23 Mesaj konusu: Re: Cevap: Baba neden konserlerinde beyaz takım elbise giyer |
|
|
beyaz temizliği aklıpı ve namusluluğu ifade eder de ondan giyiyor
|
|
|
|
 |
dmreda
Aktif Üye

|
Tarih: 18-Mar-2008 / 01:14 Mesaj konusu: Re: Cevap: Baba neden konserlerinde beyaz takım elbise giyer |
|
|
babaya takım çok yakışıyor özellikle (beyaz)bi insana beyaz bukadar çok yakışır.
_________________ içimde yılların yorgunlugu var,bahtımı yeniden yazsan ne fayda!!! |
|
|
|
 |
mahsun_kul_028
Fanatik Üye

Kayıt: Mar 29, 2007 Mesajlar: 1514 Nereden: NEREYE !!!!!!!!!!!
|
Tarih: 18-Mar-2008 / 05:13 Mesaj konusu: Re: Cevap: Baba neden konserlerinde beyaz takım elbise giyer |
|
|
valla nedenini bilmem ama babaya beyaz takım çok kral yakısıyor..zaten güldür yüzümü filminde bile eskiden adanada beyaz giyen adam lakaplı bir kabadayı olarak geçiyor.. 
_________________ titriyor_elimde_ömrümle_dolu_bir_kadeh |
|
|
|
 |
yillar_utansin
Aktif Üye

|
Tarih: 18-Mar-2008 / 06:18 Mesaj konusu: Re: Cevap: Baba neden konserlerinde beyaz takım elbise giyer |
|
|
baba zaten flimlerindede genelde beyaz giymiş farkındaysanız arkadaşlar baba bence beyazı sevgili hayranlarını karşısına çıkıyor ya bizlerin yani karşımızaçıkdığı için bizler güzel görünüyor çünkü bizim ona karşı nekara sevği taşıdığımı oda biliyor oda herşeyine özen gösteriyor bizlerin karşısına çıkarken babayada bu yakışır zaten arbeksin tek adresi baba müslüm ötesi yok 
|
|
|
|
 |
babacan1102
Sitemize Desteğiniz İçin Teşekkür Ederiz

Kayıt: Jul 18, 2007 Mesajlar: 1275 Nereden: istanbul/adıyaman
|
Tarih: 18-Mar-2008 / 08:35 Mesaj konusu: Cevap: Baba neden konserlerinde beyaz takım elbise giyerdi. |
|
|
demek ki kendinine yakıştırıyo kardeşim
insan aynanın karşısına gecip giydigi elbisenin ,rengi ,sık duşusu v.s
bunları buluyor sanırım ve artı yakışıyoda hiç unutmam askerken bize konser vermeye gelirkende
cekmişti takım elbiseyi ...
eyvallahhhh
_________________ ben dostumun kölesi düşmanımın efendisiyim..
nerdesin |
|
|
|
 |
nacves
Sitemize Desteğiniz İçin Teşekkür Ederiz

Kayıt: Dec 28, 2007 Mesajlar: 1029 Nereden: Müslüm Gürses Ülkesinden..
|
Tarih: 18-Mar-2008 / 15:49 Mesaj konusu: Cevap: Baba neden konserlerinde beyaz takım elbise giyerdi. |
|
|
beyaz renk temızlıgı saflıgı sımgeler.
babaya beyaz takım elbıse cok yakısıyor.
durusu,bakısı,asaletı bır baska
_________________ ...varlığınla,yokluğunla sen harikasın...
...nacves... |
|
|
|
 |
mahsun_kul_028
Fanatik Üye

Kayıt: Mar 29, 2007 Mesajlar: 1514 Nereden: NEREYE !!!!!!!!!!!
|
Tarih: 19-Mar-2008 / 04:07 Mesaj konusu: Re: Cevap: Baba neden konserlerinde beyaz takım elbise giyer |
|
|
babalar beyaz giyer.. 
_________________ titriyor_elimde_ömrümle_dolu_bir_kadeh |
|
|
|
 |
alperayy_27
Üye

Kayıt: Mar 05, 2006 Mesajlar: 35 Nereden: çıktı bu ayrılık
|
Tarih: 19-Mar-2008 / 04:44 Mesaj konusu: Re: Cevap: Baba neden konserlerinde beyaz takım elbise giyer |
|
|
beyaz sünnettir asaleti simgeler
_________________ güzelmiş çirkinmiş ne farkederki deli gibi sevmek ruhumuzda var |
|
|
|
 |
alperayy_27
Üye

Kayıt: Mar 05, 2006 Mesajlar: 35 Nereden: çıktı bu ayrılık
|
Tarih: 19-Mar-2008 / 04:50 Mesaj konusu: Re: Cevap: Baba neden konserlerinde beyaz takım elbise giyer |
|
|
94 te baba antebe gelmişti koser için ondada beyaz giymişti artı şimdi antepteydi şanzelizede ordada beyaz giymiş dün ayrıldı burdan saygılar
_________________ güzelmiş çirkinmiş ne farkederki deli gibi sevmek ruhumuzda var |
|
|
|
 |
nerdenbilsinler
Aktif Üye

|
Tarih: 23-Nis-2008 / 16:12 Mesaj konusu: Re: Cevap: Baba neden konserlerinde beyaz takım elbise giyer |
|
|
vardır bi bildigiki beyaz giyiyor
|
|
|
|
 |
efespilsen_61
Yeni Üye

|
Tarih: 02-Hzr-2008 / 00:50 Mesaj konusu: Re: Cevap: Baba neden konserlerinde beyaz takım elbise giyer |
|
|
bence siyah takım giydiğinde daha çok yakışıyo ama bu babamıza herşey yakışır tabiiiii beyaz siyah farketmezzzzzzzzzz
_________________ akşamcı |
|
|
|
 |