|
Müslüm GÜRSES Forum Ana Sayfası
-> Bulunmayan, Çeşitli Plak Şarkıları ve Diğerleri |
| Yazar |
Mesaj |
dadas_oktay
Yeni Katılımcı

|
Tarih: 02-Şub-2007 / 03:55 Mesaj konusu: Babadan Remix |
|
|
Öncelikle dogru yere konu acmisimdir umarim degilsede mod arkadaslar geregini yapar bence.
Arkadaslar biliyorsunuz babanin sarkilarindan pek remix yok bende kendimce biseyler yaptim umarim begenirsiniz
Saygilar
Sifre:
dadas_oktay
|
|
|
|
 |
crazycelal1
Aktif Üye

|
Tarih: 02-Şub-2007 / 04:33 Mesaj konusu: Re: Babadan Remix |
|
|
Aslında güzel olmuş..
Eline sağlık...
_________________ Dündar, Poseidon, Eskmuzik gibi bende siteden istifa ettim !!!!!!!! |
|
|
|
 |
Admin
Bilal - Site Kurucusu

|
Tarih: 02-Şub-2007 / 04:47 Mesaj konusu: Re: Babadan Remix |
|
|
Konunun yeri doğru, güzel iş çıkarmışsın kardeş.
Giriş Güzel olmuş, Baba'nın Allah Allah demesine bayılıyorum.
Fon şarkı sözlerinde biraz bozmuş sanki şarkıyı, 5 üzerinden 4 sana 
_________________ Gönlünüz Gönlümüzdür!
Çare yokmuş aşktan yatan hastaya / Gönül Hasta
Kişiliğini makamına bağlayan, makamını kaybettiğinde kişiliğinden de olur! |
|
|
|
 |
damar02
Fanatik Üye

Kayıt: Mar 29, 2006 Mesajlar: 1293 Nereden: Ufka uzanan yoldan
|
Tarih: 02-Şub-2007 / 04:54 Mesaj konusu: Re: Babadan Remix |
|
|
valla kardeş açık konuşmam gerekirse ben babanın şarkılarının bu tarz değişik versiyonların içinde olmasına pek hoşnut bakmıyorum.çünkü özünü kaybediyor.
bu senin sunduğun şarkı için değil.farklı algılamanı istemem.genel anlamda değerlendirme yaparak ifade ediyorum.ama emek harcamışsın.sunmuşsun.ben emeğine ve ilgine teşekkür ediyorum.saolasın...
.
_________________ Hiç bir kadın şarkı sözü yazmaya değmez.
O kadar yoğun sevgiye layık insanı nerede bulacaksın!
Ali Tekintüre |
|
|
|
 |
baydamarersin
Fanatik Üye

|
Tarih: 02-Şub-2007 / 06:01 Mesaj konusu: Re: Babadan Remix |
|
|
eyvallah kardeş güzel olmuş ama bunu farklı taraflara çeken arkadaşlar oluyor
güzel emek vermişssin biraz sorun olmuş ama bende radyoda hemde canlı yayında hata yapabiliyorum normaldir
tekrar emegine saglık kardeşim
aramıza hoşgelmişsin sefalar getitdin
_________________ herşey müslüm baba içindi... |
|
|
|
 |
ozac44
Muslumcu.com Fanatiği

|
Tarih: 02-Şub-2007 / 15:43 Mesaj konusu: Cevap: Babadan Remix |
|
|
Oktay eline sağlık.Burada yaptığın remixi tartışmaktan çok işin asıl mantığıyla ilgili birkaç şey söylemek istiyorum.
Bazı müslümcü arkadaşlar yaptığın işi benimsemiyorlar mesela Mahmut kardeşimiz.Şarkıların özünün kaybolduğunu düşünüyorlar ama bana göre yanlış.Bu işin profesyonelce yapıldığını, ortaya kaliteli remixler çıktığını düşünün.Mesela arabesk yayın yapmayan radyolarda bile bu remixleri duyabilirsiniz.Dolayısıyla pop müzik dinleyen insanların hayatına birden bire Müslüm Gürses'i yerleştirmiş olacağız.
Geçtiğimiz yıllarda bir arkadaşla beraber müzik dinliyoruz.(bilgisayarda çalan parça Ferdi Tayfur-Sabahcı Kahvesi'nin remixi)Normalde arkadaşımın arabeskle uzaktan yakından alakası yok ama o parçayı dinledikten sonra şarkının sözleri çok anlamlı gelmiş olmalı ki benden parçanın orjinal versiyonunu istedi.Demek istediğimi anladınız herhalde.
Çünkü her zaman söylediğim gibi her insanın kalbinde arabesk bir damar var önemli olan o damarı ortaya çıkaracak bir vesile bulmak.
Gelelim oktay kardeşimin yaptığı şarkıya.Bende uzun zamandır bu tür şeylerle uğraşıyorum kendi çapımda.Yaptığım bir çok çalışma vardı ama başıma gelen bir bilgisayar faciasından sonra tek bir mp3 bile kalmadı harddiskde. Bilal'in dediği fon müziği biraz ayarsız olmuş ama bu sitede senin gibi bir arkadaşın olması beni fazlasıyla sevindirdi. Bende bişeyler yapıp buraya eklerim, canım çekti çünkü.
Hatta burayı sabit konu yapalım, yapmak isteyen başka arkadaşlarda olursa eklesinler.
|
 |
baydamarersin
Fanatik Üye

|
Tarih: 02-Şub-2007 / 18:45 Mesaj konusu: Re: Cevap: Babadan Remix |
|
|
aslında mahmut abi söylediginde haklı ama bunu zaten kendi adına söylemiş dolayısıyla belki farklı düşünceleri yorumlerı vardır bildigi birşey vardır
bende farklı taraflara çekenler var demiştim ütte
yaklaşık olarak 3 yada 4 ay önce iş yerinde dinledigi,miz bir poop müzik çalan radyoda birden babanın idyankar şarkısının müzigi çalmaya başladı kendimce şaşırıp kaldım sonra üstüne öylesine sözler söylemişlerki radyoyu kapattırdım o derece sanırım mahmut abimde bu şekilde olmasından yana şikayetçi bencede sakıncalı olabiliyor bazen şarkının orjinalini alıpta yerine bam başka bir şekil verip haytta dinleyicisine agır laflar bile ediliyor işte bu yüzdendirki
bu remix,leri gerçekten o sanatçıya gönül verenler yapsın derim
konuyu açan arkadaşımız gibi yani kendisi gönül vermiş helal olsun yapmışta
dinlemedigi sanatçıya saygısızlık için kötülemek için bu şekilde çalışmalar yapanlara söylenecek tek söz var allahından bulasınız
arkadaşıma sonsuz teşekkürler bu şekilde olumlu çalışmalar yaptıgı için
_________________ herşey müslüm baba içindi... |
|
|
|
 |
mlx2031
Aktif Üye

|
Tarih: 02-Şub-2007 / 19:50 Mesaj konusu: Re: Cevap: Babadan Remix |
|
|
arkadaşı emegi için teşekkürler remix den de öte degişik bi çalışma olmuş benim kulaklıktan mı bilmem sanki bas biraz fazla dagişik parçalarda böyle çalışmalarını bekleriz yakında diskolardada baba dinlerinirse kimse şaşmasın belki bu yaz için babanın böyle bir çalışması olaabilir biraz daha emek verip her keime seslenen bi remix yapılırsa tv de ses getirebilir sitemizin reklamı için önemli bir kaynak olur
|
|
|
|
 |
halil-034
SüperAktif Üye

Kayıt: Jan 06, 2006 Mesajlar: 749 Nereden: maziden bir yer
|
Tarih: 02-Şub-2007 / 20:41 Mesaj konusu: Re: Cevap: Babadan Remix |
|
|
elline saglık güzel olmuş
_________________ Her günüm çeresiz, hayatım böyle
Şaşırmış kalmışım bin türlü dertle
Boynumu bükerek yaşadım bende
Bunları kimseye anlatamadım |
|
|
|
 |
By_Isyankarr
Fanatik Üye

|
Tarih: 02-Şub-2007 / 21:12 Mesaj konusu: Re: Cevap: Babadan Remix |
|
|
saolasın kardeş çok güzel olmuş hakikaten büyük bir zevkle dinledim.devamını bekliyoruz.
_________________ Şimdi ruhumda bir yaprak dökümü
Bugünden düşünür oldum ölümü
Neyleyim artık ben dertli gönlümü
Aldı sevgilimi eller zamansız... |
|
|
|
 |
mahsuertunc
Sitemize Desteğiniz İçin Teşekkür Ederiz

|
Tarih: 06-Şub-2007 / 02:16 Mesaj konusu: Re: Cevap: Babadan Remix |
|
|
kardeş link bozulmuş herhalde parçayı merak ettim şimdi yeniden yayınlarmısn
|
|
|
|
 |
aMCaoGLu
Fanatik Üye

|
Tarih: 15-Şub-2007 / 18:27 Mesaj konusu: Re: Cevap: Babadan Remix |
|
|
link sağlam kardeş..bende şimdi aldım..ama harbiden güzel olmuş hee..devamını bekleriz kardeş ben severim böyle şeyleri valla..değişik kitlelerin baba dinlmesine sebep olur gibime geliyo..güzel şeyler bence..
_________________ Çaldın Gecelerden Yıldızlarımı...Umutlarımı..
Bir YALAN Farzedip Duygularımı..Yaşanmış Maziye Veda Ettin Sen...! |
|
|
|
 |
mahur
Aktif Üye

|
Tarih: 15-Şub-2007 / 23:07 Mesaj konusu: Yanıt: Cevap: Babadan Remix |
|
|
| ozac44 demiş ki: | Oktay eline sağlık.Burada yaptığın remixi tartışmaktan çok işin asıl mantığıyla ilgili birkaç şey söylemek istiyorum.
Bazı müslümcü arkadaşlar yaptığın işi benimsemiyorlar mesela Mahmut kardeşimiz.Şarkıların özünün kaybolduğunu düşünüyorlar ama bana göre yanlış.Bu işin profesyonelce yapıldığını, ortaya kaliteli remixler çıktığını düşünün.Mesela arabesk yayın yapmayan radyolarda bile bu remixleri duyabilirsiniz.Dolayısıyla pop müzik dinleyen insanların hayatına birden bire Müslüm Gürses'i yerleştirmiş olacağız.
Geçtiğimiz yıllarda bir arkadaşla beraber müzik dinliyoruz.(bilgisayarda çalan parça Ferdi Tayfur-Sabahcı Kahvesi'nin remixi)Normalde arkadaşımın arabeskle uzaktan yakından alakası yok ama o parçayı dinledikten sonra şarkının sözleri çok anlamlı gelmiş olmalı ki benden parçanın orjinal versiyonunu istedi.Demek istediğimi anladınız herhalde.
Çünkü her zaman söylediğim gibi her insanın kalbinde arabesk bir damar var önemli olan o damarı ortaya çıkaracak bir vesile bulmak.
Gelelim oktay kardeşimin yaptığı şarkıya.Bende uzun zamandır bu tür şeylerle uğraşıyorum kendi çapımda.Yaptığım bir çok çalışma vardı ama başıma gelen bir bilgisayar faciasından sonra tek bir mp3 bile kalmadı harddiskde. Bilal'in dediği fon müziği biraz ayarsız olmuş ama bu sitede senin gibi bir arkadaşın olması beni fazlasıyla sevindirdi. Bende bişeyler yapıp buraya eklerim, canım çekti çünkü.
Hatta burayı sabit konu yapalım, yapmak isteyen başka arkadaşlarda olursa eklesinler. |
ozaç44 kardeşim eğer biz müslüm gürsesi senin dediğin gibi tanıtacaksak kesinlikle ben buna karşıyım... eğer senin dediğin gibiyse hiç kimse tanımasın babayı biz eski baba çabasındayız biz eski baba arayışındayız ......ben gürsesin şu dakikadan itibaren albüm yapmasını bile yanlış buluyorum .... yapmasın ..... ben eski babayla avunurum .....
|
|
|
|
 |
mahur
Aktif Üye

|
Tarih: 15-Şub-2007 / 23:20 Mesaj konusu: Re: Yanıt: Cevap: Babadan Remix |
|
|
bu arada oktay kardeşim hakkını yemiyim gerçekten ellerine sağlık güzel olmuş ....
|
|
|
|
 |
Muslumcu22
Fanatik Üye

Kayıt: Jan 06, 2007 Mesajlar: 834 Nereden: Müslümcü Tarikatından
|
Tarih: 03-Mar-2007 / 21:06 Mesaj konusu: Re: Yanıt: Cevap: Babadan Remix |
|
|
saol kardes
_________________ "Aklımdan çıkmıyor veda edişin,
Bütün Duygularım Ağır Yaralı,
Beni Kalbimden Vurdu Veda Edişin,
Bütün Duygularım Ağır Yaralı"
|
|
|
 |
ozac44
Muslumcu.com Fanatiği

|
Tarih: 03-Mar-2007 / 22:10 Mesaj konusu: Yanıt: Cevap: Babadan Remix |
|
|
| mahur demiş ki: | | ozac44 demiş ki: | Oktay eline sağlık.Burada yaptığın remixi tartışmaktan çok işin asıl mantığıyla ilgili birkaç şey söylemek istiyorum.
Hatta burayı sabit konu yapalım, yapmak isteyen başka arkadaşlarda olursa eklesinler. |
ozaç44 kardeşim eğer biz müslüm gürsesi senin dediğin gibi tanıtacaksak kesinlikle ben buna karşıyım... eğer senin dediğin gibiyse hiç kimse tanımasın babayı biz eski baba çabasındayız biz eski baba arayışındayız ......ben gürsesin şu dakikadan itibaren albüm yapmasını bile yanlış buluyorum .... yapmasın ..... ben eski babayla avunurum ..... |
Başka nasıl tanıtabiliriz peki senin fikrin var ise söyle ? Biraz paylaşımcı olmak lazım.Müslüm Gürses bir güzelliktir ve o güzelliği ne kadar çok insanla paylaşsak o kadar iyi olur.Hiç kimse tanımasın ne demek bu nasıl bir bakış açısı anlayamadım pek...
|
 |
mahsuertunc
Sitemize Desteğiniz İçin Teşekkür Ederiz

|
Tarih: 04-Mar-2007 / 15:24 Mesaj konusu: Re: Yanıt: Cevap: Babadan Remix |
|
|
kardeş valla süper olmuşbaşka arkadaşlar yapabilirse beklerim
|
|
|
|
 |
SuGar
Üye

|
Tarih: 10-Mar-2007 / 17:13 Mesaj konusu: Re: Yanıt: Cevap: Babadan Remix |
|
|
güzel olmuş kardeş eline sağlık bu güzel çalışman için
|
|
|
|
 |
dertler_
Aktif Üye

|
Tarih: 13-Mar-2007 / 16:53 Mesaj konusu: Re: Yanıt: Cevap: Babadan Remix |
|
|
eline sağlık
|
|
|
|
 |
yavuz_baba
Aktif Üye

Kayıt: Jan 28, 2007 Mesajlar: 173 Nereden: Sevdim O Zalimi
|
Tarih: 01-Nis-2007 / 02:14 Mesaj konusu: Re: Yanıt: Cevap: Babadan Remix |
|
|
kardeş dehşet ötesi olmus. girişteki sanırım ben insa değilmiyim acık hava konserinden almıssın.
bende bir RAP şarkıda müslüm babanın "bir avuc gözyası" caldıgını duydum.şarkı pek hoşuma gitmedi ama müslüm babanın söylediği kısımı kestim baya hoş olmus dinleyin bakalım.
Dosya adı: babaremix
Dosya tipi: .mp3
Link : http://uploaded.to/?id=8xyl2w
Dosya boyutu: 466.07 KB
|
|
|
|
 |