|
Müslüm GÜRSES Forum Ana Sayfası
-> Diğer Konular |
| Yazar |
Mesaj |
wolf-06
Yeni Katılımcı

|
Tarih: 18-Şub-2007 / 09:47 Mesaj konusu: babamüslüme yapılan terbiyesizliğe niçin tepkisiz kalınıyor |
|
|
atv de alaturka yarışmasında yarışmacılardan engin ayısı müslüm babaya ağzına geleni söylüyor müslüm babacı geçinen siteler buna ses çıkarmıyor gerçekten yazıklar olsun
|
|
|
|
 |
dervis55
Üye

|
Tarih: 21-Şub-2007 / 18:11 Mesaj konusu: Re: babamüslüme yapılan terbiyesizliğe niçin tepkisiz kalını |
|
|
ne söylemiski kardesim
|
|
|
|
 |
sevgisizkral
SüperAktif Üye

|
Tarih: 21-Şub-2007 / 19:56 Mesaj konusu: Cevap: babamüslüme yapılan terbiyesizliğe niçin tepkisiz kal |
|
|
kardeşim babaya yapılan yanlışlar karşıksız kalmaz merak etme
_________________ uzaktan uza?a bir gülsen yeter |
|
|
|
 |
Muslumcu22
Fanatik Üye

Kayıt: Jan 06, 2007 Mesajlar: 834 Nereden: Müslümcü Tarikatından
|
Tarih: 21-Şub-2007 / 20:20 Mesaj konusu: Re: Cevap: babamüslüme yapılan terbiyesizliğe niçin tepkisiz |
|
|
ortamı germeyelım arkadaslar babaya orda kimse laf soğleyemez baba söğletmez zaten gereken tepkiyi her ne olursa olsun biz gösterırız babanın (b) harfıne bile bir şey söğlenemez kimsenın gucu yetmez altında ezilir herse saygılar...
_________________ "Aklımdan çıkmıyor veda edişin,
Bütün Duygularım Ağır Yaralı,
Beni Kalbimden Vurdu Veda Edişin,
Bütün Duygularım Ağır Yaralı"
|
|
|
 |
SuGar
Üye

|
Tarih: 26-Şub-2007 / 22:09 Mesaj konusu: Re: Cevap: babamüslüme yapılan terbiyesizliğe niçin tepkisiz |
|
|
bu elamıdır nedir bi k peyniri var tam dayaklık bi kız gelmiş babaya detone oldun diyo baba kaç devrin adamı baba varken sen daha annenin karnında protein değildin:d
|
|
|
|
 |
okan6
Aktif Üye

|
Tarih: 27-Şub-2007 / 01:58 Mesaj konusu: Cevap: babamüslüme yapılan terbiyesizliğe niçin tepkisiz kal |
|
|
kardeş ne söyledi bilmiyorum ama ayı filan gibi laflar kullanılıp onların seviyesine düşmeyelim
|
|
|
|
 |
baydamarersin
Fanatik Üye

|
Tarih: 13-Mar-2007 / 06:11 Mesaj konusu: Re: Cevap: babamüslüme yapılan terbiyesizliğe niçin tepkisiz |
|
|
arkadaşlar merak etmeyin baba sessiz kalmıyor yavaş yavaş açılıyor hele şu haber arşivine ekledigim habere bakın ve aynı zamanda izledim takip ettim programda baba açılıyor artık güzlleşmeye başladı
burun haberlere bakın hele ne cevaplar
1. Haber
[url=http://www.muslumcu.com/haberarsivi/2007-Haberleri/m%C3%BCsl%C3%BCmg%C3%BCrsesSivriDilliYar%C4%B1%C5%9Fmac%C4%B1Ela'n%C4%B1nDiliniT%C3%B6rp%C3%BCledi!.html]2. Haber[/url]
_________________ herşey müslüm baba içindi... |
|
|
|
 |
taruz
Fanatik Üye

|
Tarih: 13-Mar-2007 / 15:48 Mesaj konusu: Cevap: babamüslüme yapılan terbiyesizliğe niçin tepkisiz kal |
|
|
bu konuyla ilgili daha önceden bende başlık açmıştın birşey söyleyim mi o engin denen adamdan bende nefret ettim ukalanın birisi
_________________ baba müslümcü |
|
|
|
 |
eser997
Aktif Üye

|
Tarih: 13-Mar-2007 / 17:42 Mesaj konusu: Re: Cevap: babamüslüme yapılan terbiyesizliğe niçin tepkisiz |
|
|
baba ya laf söylemek kimin haddine düşmüş bende bu hafta izledim baba gereken tavrını sergiledi diger jüri üyeleride baba yı desteklediler
baydamarersine katılıyorum
rastgele
|
|
|
|
 |