Müslüm Gürses Müslüm Gürses

Müslüm GÜRSES :: Başlığı Görüntüle - babamüslüme yapılan terbiyesizliğe niçin tepkisiz kalınıyor
babamüslüme yapılan terbiyesizliğe niçin tepkisiz kalınıyor

Müslüm GÜRSES Forum Ana Sayfası -> Diğer Konular
Yazar Mesaj
wolf-06
Yeni Katılımcı
Yeni Katılımcı

MesajTarih: 18-Şub-2007 / 09:47    Mesaj konusu: babamüslüme yapılan terbiyesizliğe niçin tepkisiz kalınıyor

atv de alaturka yarışmasında yarışmacılardan engin ayısı müslüm babaya ağzına geleni söylüyor müslüm babacı geçinen siteler buna ses çıkarmıyor gerçekten yazıklar olsun
Kullanıcı profilini gör
dervis55
Üye
Üye

MesajTarih: 21-Şub-2007 / 18:11    Mesaj konusu: Re: babamüslüme yapılan terbiyesizliğe niçin tepkisiz kalını

ne söylemiski kardesim
Kullanıcı profilini gör
sevgisizkral
SüperAktif Üye
SüperAktif Üye

Nereden: meçhul
MesajTarih: 21-Şub-2007 / 19:56    Mesaj konusu: Cevap: babamüslüme yapılan terbiyesizliğe niçin tepkisiz kal

kardeşim babaya yapılan yanlışlar karşıksız kalmaz merak etme

Fanatik Üye
Fanatik Üye

Nereden: Müslümcü Tarikatından
MesajTarih: 21-Şub-2007 / 20:20    Mesaj konusu: Re: Cevap: babamüslüme yapılan terbiyesizliğe niçin tepkisiz

ortamı germeyelım arkadaslar babaya orda kimse laf soğleyemez baba söğletmez zaten gereken tepkiyi her ne olursa olsun biz gösterırız babanın (b) harfıne bile bir şey söğlenemez kimsenın gucu yetmez altında ezilir herse saygılar...

Bütün Duygularım Ağır Yaralı"

Kullanıcı profilini gör
SuGar
Üye
Üye

Nereden: ?st
MesajTarih: 26-Şub-2007 / 22:09    Mesaj konusu: Re: Cevap: babamüslüme yapılan terbiyesizliğe niçin tepkisiz

bu elamıdır nedir bi k peyniri var tam dayaklık bi kız gelmiş babaya detone oldun diyo baba kaç devrin adamı baba varken sen daha annenin karnında protein değildin:d
Kullanıcı profilini gör
okan6
Aktif Üye
Aktif Üye

MesajTarih: 27-Şub-2007 / 01:58    Mesaj konusu: Cevap: babamüslüme yapılan terbiyesizliğe niçin tepkisiz kal

kardeş ne söyledi bilmiyorum ama ayı filan gibi laflar kullanılıp onların seviyesine düşmeyelim
Kullanıcı profilini gör
baydamarersin
Fanatik Üye
Fanatik Üye

Nereden: Bilsinler..
MesajTarih: 13-Mar-2007 / 06:11    Mesaj konusu: Re: Cevap: babamüslüme yapılan terbiyesizliğe niçin tepkisiz

arkadaşlar merak etmeyin baba sessiz kalmıyor yavaş yavaş açılıyor hele şu haber arşivine ekledigim habere bakın ve aynı zamanda izledim takip ettim programda baba açılıyor artık güzlleşmeye başladı

burun haberlere bakın hele ne cevaplar

1. Haber
[url=http://www.muslumcu.com/haberarsivi/2007-Haberleri/m%C3%BCsl%C3%BCmg%C3%BCrsesSivriDilliYar%C4%B1%C5%9Fmac%C4%B1Ela'n%C4%B1nDiliniT%C3%B6rp%C3%BCledi!.html]2. Haber[/url]

Fanatik Üye
Fanatik Üye

Nereden: ankara
MesajTarih: 13-Mar-2007 / 15:48    Mesaj konusu: Cevap: babamüslüme yapılan terbiyesizliğe niçin tepkisiz kal

bu konuyla ilgili daha önceden bende başlık açmıştın birşey söyleyim mi o engin denen adamdan bende nefret ettim ukalanın birisi

Aktif Üye
Aktif Üye

Nereden: İstanbul/G.O.P
MesajTarih: 13-Mar-2007 / 17:42    Mesaj konusu: Re: Cevap: babamüslüme yapılan terbiyesizliğe niçin tepkisiz

baba ya laf söylemek kimin haddine düşmüş bende bu hafta izledim baba gereken tavrını sergiledi diger jüri üyeleride baba yı desteklediler

baydamarersine katılıyorum

rastgele
Kullanıcı profilini gör
   Müslüm GÜRSES Forum Ana Sayfası -> Diğer Konular
1. sayfa (Toplam 1 sayfa)

Muslumcu.com & Muslum-Gurses.com & Muslumcu.net
Bu Site Müslüm Gürses'e Destek ve Hayranlarını Bilgilendirme Amaçlı Hazırlanmıştır.
Copyright © Müslüm Gürses Fan Club !! 2003 - ∞ !! - Kurucu: Bilal Bilgi
Forum - Arşiv - Haber - Şarkı Sözü - İnşaat Bölümü - Civil Engineering