|
Müslüm GÜRSES Forum Ana Sayfası
-> Müslüm Gürses Sanal Dergisi |
| Yazar |
Mesaj |
Admin
Bilal - Site Kurucusu

|
Tarih: 01-Şub-2007 / 07:02 Mesaj konusu: [sanal dergi] şubat 2007 - sayı 1 |
|
|
Günler süren çalışmalarımız sonucunda ortaya çıkan ilk dergimizi "Müslüm Gürses Sanal Dergisi"nin Şubat 2007 sayısı çıktı.
Yaptığımız he iş gibi bu işinde kaliteli olmasına özen gösterdik.
Yalnız hafta sonu bilgisayarımın arızalanması nedeniyle dergimize eklemek istediğim birkaç şeyi ekleyemedim. Artık Mart sayısında daha da kaliteli iş çıkaracağız.
Dergimiz hakkında şiddetli öneri, eleştiri ve yorumlarınızı bekliyorum.
Böylece diğer sayılarımızda daha da iyi iş çıkaracağımıza inanıyorum...
Dergi Ana Sayfası:
Http://www.muslumcu.com/dergi
Şubat Sayısı:
http://www.muslumcu.com/dergi/subat2007/
_________________ Gönlünüz Gönlümüzdür!
Çare yokmuş aşktan yatan hastaya / Gönül Hasta
Kişiliğini makamına bağlayan, makamını kaybettiğinde kişiliğinden de olur!
En son Admin tarafından 10-Mar-2008 / 07:05 tarihinde değiştirildi, toplamda 6 kere değiştirildi |
|
|
|
 |
kapsal0434
Sitemize Desteğiniz İçin Teşekkür Ederiz

|
Tarih: 01-Şub-2007 / 18:34 Mesaj konusu: Re: [Sanal Dergi] Şubat 2007 - Sayı 1 |
|
|
Evet.Sonunda Müslüm Gürses sanal dergisi yayınlandı.Degimizin amacı Müslüm Gürses' anlamak ve anlatmak.Nitekim yazar kardeşlerimin yazmış oldukları yazılarda buna yönelik.Güzel bir çalışma olmuş.emeği geçen bütün arkadaşlarıma teşekkür ederim.
_________________ Pencereden bakarım gözüm yaşlı yollara
Ne olur bizede gel iç bir kahve sigara
Hiç evden çıkmıyorum belki gelirsin diye
Bir selam vermiyorsun sevgilim bilmem niye
....Ne Olur Bize de Gel
İç Bir Kahve Sigara.
harunkapsal82@hotmail.com |
|
|
|
 |
mlx2031
Aktif Üye

|
Tarih: 01-Şub-2007 / 18:36 Mesaj konusu: Re: [Sanal Dergi] Şubat 2007 - Sayı 1 |
|
|
eywallah bilal herzaman senin takibindeyiz her zamanki gibi en iyisini yine sen hep sen yapıyorsun
|
|
|
|
 |
ozac44
Muslumcu.com Fanatiği

|
Tarih: 01-Şub-2007 / 18:53 Mesaj konusu: Re: [Sanal Dergi] Şubat 2007 - Sayı 1 |
|
|
Kardeşlerime helal olsun, emeklerine değmiş yani.Gelecek aylarda daha zengin bir içerik olacağına eminim.
|
 |
Bluesunn_26
Yeni Katılımcı

|
Tarih: 01-Şub-2007 / 19:06 Mesaj konusu: Re: [Sanal Dergi] Şubat 2007 - Sayı 1 |
|
|
Süper bi dergi olmuş yapanların eline koluna sağlık müslüm baba en güzel şekilde anlatılmış bilmediğimiz yönlerinide öğreniyoruz başarılarınızın devamını temenli ediyorum.YAŞASIN MÜSLÜM BABA YAŞASIN MÜSLÜMCÜ KARDEŞLİĞİ VE YAŞASIN MÜSLÜMCÜLER
|
|
|
|
 |
mlx2031
Aktif Üye

|
Tarih: 01-Şub-2007 / 19:12 Mesaj konusu: Re: [Sanal Dergi] Şubat 2007 - Sayı 1 |
|
|
yarışmada super şarkıların hepsini bilyom ama hafıza konusunda babaya benziyom ama yine de biraz ugraşıyım yanlış olursa kıyak geçermisiniz 
|
|
|
|
 |
baydamarersin
Fanatik Üye

|
Tarih: 01-Şub-2007 / 19:37 Mesaj konusu: Re: [Sanal Dergi] Şubat 2007 - Sayı 1 |
|
|
vallahi ben bu kadar Süper olacagını bilmiyodum süper olmuş. hele yazarların açıklamaları fena güzellikte
orada dikktimi çeken yazarların açıklamaları oldu tasarım bir harika
şu bulmaca işinde yardımcı olamasamda bu işi başaranlara emektarlara
mehmet çelikler
mahmur abime
crazycelal ime
taruz kardeşime
kapsal abime
vede en önemlisi bilal bilgiye sonsuz teşekkürler
böyle dergi görülmedi profesyonellere taş çıkarırsınız vallahi 
_________________ herşey müslüm baba içindi... |
|
|
|
 |
Qxqq
Yeni Katılımcı

|
Tarih: 01-Şub-2007 / 20:15 Mesaj konusu: Re: [Sanal Dergi] Şubat 2007 - Sayı 1 |
|
|
ßiLaL KarDeS eLiniSe emeqiNiSe SaqLiq..Cok qüZeL oLmUS Verdiqiniz emekLeriniz İcin Cok Tsk Ler .... Qxqq AhmeT
_________________ KötüySem DüSkünSem Kime ne Ã?unDan¿
SEN? SEVMEYE DEVAM
|
|
|
|
 |
mutiny
Aktif Üye

|
Tarih: 01-Şub-2007 / 20:22 Mesaj konusu: Cevap: [Sanal Dergi] Şubat 2007 - Sayı 1 |
|
|
babaya yürekten gönül vermiş kardeşlerim sizleri tanımasamda gönlüm sizlerle,sizin gibi insanların oldugunu bilmek bana mutluluk verior.allah sizden razı olsun müslüm babaya olan sevgim size olan güvenim hiç bitmeyecek başarılı işleriniziin devamını dilerim sevgili kardeşlerim
|
|
|
|
 |
yusufum68

|
Tarih: 01-Şub-2007 / 20:26 Mesaj konusu: Re: [Sanal Dergi] Şubat 2007 - Sayı 1 |
|
|
dergi umduğumdan da daha güzel olmuş.emek verenlerin emeklerine yüreklerine sağlık.tekmoloji,erişim çağı harikası.sayfaları tek tek açarken aldığım keyfin yanında içeriği ile de doyulmaz bir keyif alarak okudum tamamını.inşallah ileriki sayıların daha da içerik açısından zengin olmasını bekliyorum.ellere yüreklere sağlık.yaşasın müslüm gürses kardeşliği.bizi kimse ayıramaz.
_________________ Ağlamayı bilmeyen gözler sevmeyi de bilmez. |
|
|
|
 |
mutiny
Aktif Üye

|
Tarih: 01-Şub-2007 / 20:26 Mesaj konusu: Re: Cevap: [Sanal Dergi] Şubat 2007 - Sayı 1 |
|
|
dergiyi dikkatle okuyordum dj yusuf kardeşimin yazısı beni çok etkiledi ellerin dert görmesin kardeşim
|
|
|
|
 |
By_Isyankarr
Fanatik Üye

|
Tarih: 01-Şub-2007 / 22:14 Mesaj konusu: Re: Cevap: [Sanal Dergi] Şubat 2007 - Sayı 1 |
|
|
dergide emegi geçen herkese sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum.umdugumdanda kaliteli olmuş dergi.tüm www.muslumcu.com ailesine hayırlı olsun.derginin içinde beni en çok etkileyen yazı damar02 (mahmut) kardeşimin yazısı oldu.kendisini kutluyorum başarılarının devamını bekliyorum.bir sonra ki yazıyı merakla bekliyorum...
_________________ Şimdi ruhumda bir yaprak dökümü
Bugünden düşünür oldum ölümü
Neyleyim artık ben dertli gönlümü
Aldı sevgilimi eller zamansız... |
|
|
|
 |
yusufum68

|
Tarih: 01-Şub-2007 / 22:20 Mesaj konusu: Yanıt: Re: Cevap: [Sanal Dergi] Şubat 2007 - Sayı 1 |
|
|
| mutiny demiş ki: | | dergiyi dikkatle okuyordum dj yusuf kardeşimin yazısı beni çok etkiledi ellerin dert görmesin kardeşim |
eyvallah.teşekkür ederim.
_________________ Ağlamayı bilmeyen gözler sevmeyi de bilmez. |
|
|
|
 |
arslanbeylihaka
Aktif Üye

Kayıt: Aug 31, 2006 Mesajlar: 437 Nereden: izmit merkez kafas?na göre herkez
|
Tarih: 01-Şub-2007 / 22:29 Mesaj konusu: Re: Yanıt: Re: Cevap: [Sanal Dergi] Şubat 2007 - Sayı 1 |
|
|
ellerinize sağlık bunlarıda gördük valla emeği geçen herkese teşekkürlerimi sunuyorum
_________________ kırıp kırıp kırdılar kalın kalın sardılar derin derin cektiler bir kösede öldüler esrardır ictikleri dumandir cektikleri cok hosuma gidiyor YAPISTIR dedikleri |
|
|
|
 |
karaaliler
Fanatik Üye

|
Tarih: 02-Şub-2007 / 00:08 Mesaj konusu: Cevap: [Sanal Dergi] Şubat 2007 - Sayı 1 |
|
|
gerçektende güzel olmuş emeğinize ve elinize sağlık
_________________ ah felek söyle bana ne yapmam gerek hayat berbat gel bu eli saymayalım ah felek söyle bana ölmek mi gerek biz yeniden başlayalım... |
|
|
|
 |
harabe_gonul
Aktif Üye

|
Tarih: 02-Şub-2007 / 00:35 Mesaj konusu: Re: Cevap: [Sanal Dergi] Şubat 2007 - Sayı 1 |
|
|
admin yusufum kapsal taruz teknit mehmet ustalar gönlünüze sağlık....
dergi çok güzel olmuş
yorumlarınızla da gönlümüzü fetettiniz valla emeğinize sağlık
_________________ ba?r?m?za dostlar s?kar silah? bizi bu dost yaralar? öldürür... |
|
|
|
 |
Muslumcu22
Fanatik Üye

Kayıt: Jan 06, 2007 Mesajlar: 834 Nereden: Müslümcü Tarikatından
|
Tarih: 02-Şub-2007 / 00:43 Mesaj konusu: Re: Cevap: [Sanal Dergi] Şubat 2007 - Sayı 1 |
|
|
cok güzel ve değerli bir çalısma yapanlardan ve bize ulaştıran tüm emek harcamıs arkadaslara tşk ederım devamını beklıyoruz..
|
|
|
|
 |
halil-034
SüperAktif Üye

Kayıt: Jan 06, 2006 Mesajlar: 749 Nereden: maziden bir yer
|
Tarih: 02-Şub-2007 / 01:10 Mesaj konusu: Re: Cevap: [Sanal Dergi] Şubat 2007 - Sayı 1 |
|
|
Dergiyi hazırlayan bütün arkadaşların abilerin elline saglık
_________________ Her günüm çeresiz, hayatım böyle
Şaşırmış kalmışım bin türlü dertle
Boynumu bükerek yaşadım bende
Bunları kimseye anlatamadım |
|
|
|
 |
sev_yeter25
Üye

|
Tarih: 02-Şub-2007 / 01:31 Mesaj konusu: Re: Cevap: [Sanal Dergi] Şubat 2007 - Sayı 1 |
|
|
dergide emeği geçen herkese sonsuz teşekürler memet abimizin ve harun abimizin yazdığı yazılar çok güzeldi sağolun allah sizleri başımızdan eksik etmesin
|
|
|
|
 |
Cilekes85
Aktif Üye

Kayıt: Aug 05, 2005 Mesajlar: 283 Nereden: Kayseri-Hisarcik
|
Tarih: 02-Şub-2007 / 02:19 Mesaj konusu: Re: Cevap: [Sanal Dergi] Şubat 2007 - Sayı 1 |
|
|
eyvallah güzel calişma 7 mayıs yaklaşiyor 
|
|
|
|
 |