|
Müslüm GÜRSES Forum Ana Sayfası
-> Müslüm Gürses Genel |
| Yazar |
Mesaj |
m.ali turan
Fanatik Üye

|
Tarih: 03-May-2006 / 18:02 Mesaj konusu: |
|
|
KULAGINA PAMUK TAK O INSANLAR YANINA GELDIGINDE
|
|
|
|
 |
Poseidon
Fanatik Üye

Kayıt: Dec 02, 2005 Mesajlar: 1453 Nereden: diyarbakir/istanbul
|
Tarih: 03-May-2006 / 18:14 Mesaj konusu: |
|
|
fani dünyaya padişah değiliz
bir gönül hırkasını yamar,yamar giyeriz
ayıp değil ya bazen ağlar bazen de güleriz.
bizim adımız serseri,kalbimiz değil
müslümcüyüz var mı ötesi 
_________________ Yatmam çakal yata??nda
Vars?n aslan yesin beni...
Adam olmayan Müslümcü olamaz!!! |
|
|
|
 |
evlat1973
Yeni Katılımcı

|
Tarih: 08-May-2006 / 03:11 Mesaj konusu: İŞTE BEN |
|
|
kim ne derse desin;biz dertlerin kucağındayız,yalnız müslüm babanın yolundayız,hayatın artık sonundayız,içsekte günahkarız içmesekte.şunu biliyorum ki;her insan müslümcü doğar............
|
|
|
|
 |
Marco
Üye

Kayıt: Mar 18, 2006 Mesajlar: 31 Nereden: kÃ?¸benhagen/danmark(mardin)
|
Tarih: 09-May-2006 / 05:04 Mesaj konusu: |
|
|
ben baba´yi dinliyorum... BITTI dostum, bukadar..
_________________ Iceri atacaklar beni`Hoscakalin sevdiklerim hoscakalin sevdalilar hoscakalin cilekes insanlar hoscakalin müslümcüler hoscakalin anilarimi biraktigim insanlar hoscakal evim yatagim bilgisayarim ve demli cayim hoscakal sevgilim hapise gidiyorum ben |
|
|
|
 |
caChaReL
Aktif Üye

Kayıt: Dec 07, 2005 Mesajlar: 343 Nereden: KaranL?k Â?Ã?Â?kakLardan
|
Tarih: 10-Hzr-2006 / 23:14 Mesaj konusu: |
|
|
CrazyceLal Arkadaşım Bende Birgünn Müslüm dinLiyordum MSn'de Cıktıgım Kız vardı Ve O zaman Beni dinLerken Gördü Bana dedikii Yaa ne anLıyorsunuz $u Adamdan Cok Kötü Şarkı Söylyor Vs. .
Ben Tek Kelime İlee DEFOl dedimm ve o gün Oradan Ayrıldım İnanirmisin Hala Konu$muyorum Bile
Çünkü Benim Sevdiğim Kişiye Kim Olursa Olsun Argo Laf Veya Kötü Söz Söylendiği Zaman Sinirleniyorumm O yüzden Anladımki Coğu Şeyler Anlamsız Ama Müslüm Babayı dinLedim zaman Kendimden Geciyorumm
Ve İNADINA dinLemeye dewam edicemm Allah Müslüm Babayı BA$ımızdan Eksik Etmesin İnşallah 
|
|
|
|
 |
m.ali turan
Fanatik Üye

|
Tarih: 11-Hzr-2006 / 00:36 Mesaj konusu: |
|
|
yanımdakı dostlarım dıyosun burda celal kardeş emınmısınkı dostlarım dıyon dostun senın kımı dınledıgıne laf atarmı karısırmı
|
|
|
|
 |
kenanakin
Yeni Katılımcı

|
Tarih: 11-Hzr-2006 / 20:48 Mesaj konusu: |
|
|
banada cok dıyorlar muslum baba dedıgım an suratları degısıyor işte o zaman ben mutlu oluyorum herkez pop dınler herkez muzık dınler ama herkez babayı dınlıyemez baba yı dınlemek ıcın onu ıcınızde anlamanız gerekır ben bundan dolayı cok mutluyum varsın desınler bosverın onlar babadan mahrum yasıyorum sansınlar...
_________________ içimde özlemi bitmeden daha
Gönlümü kedere birakip gitti
Ne hosçakal dedi nede elveda
Yabancilar gibi birakip gitti
Gitmeseydi onun kulu olurdum
Çigneyip geçtigi yolu olurdum
Bir ömür askiyla deli olurdum
Ne yazik bunlari bilmeden gitti |
|
|
|
 |
dermanbey
Üye

|
Tarih: 12-Hzr-2006 / 06:55 Mesaj konusu: |
|
|
Arkadaşlar bence insan ne tarz bi hayat yaşarsa o tarz müzik dinler. Eğer dinlediğimiz bi şarkıda kendimize ait bir şeyler bulamıyorsak. O şarkı bizi anlatmıyosa, bizden bişeyler yoksa o şarkı bizim içib birşeyler ifade etmez. Kendi adıma konuşiyim; ben kendimi babanın şarkılarında buluyorum. Babanın şarkılarında hep bende bir şeyler var.Hep bir şeyler hatırlatıyo. Başkaları kendilerini hangi şarkılarda buluyolarsa dinlemeye devam etsinler. Müslüm Gürsesi dinleyenlere cahil diyenler aslında kendileri cahil bence. Çünkü insanın dinlediği müzik tarzıyla insanı yargılamak cahillikten başka nedir.
_________________ EVLADIN ?SYANLARDAAAA !!!! |
|
|
|
 |
esrarengizgenc
Aktif Üye

|
Tarih: 13-Hzr-2006 / 21:04 Mesaj konusu: |
|
|
dünya entelleşmiş
|
|
|
|
 |
Soner06
Yeni Katılımcı

|
Tarih: 24-Tem-2006 / 06:25 Mesaj konusu: |
|
|
Aynı dertten ben de müzdaribim. Neymiş ODTÜ mezunu biri nasıl Müslüm Gürses dinlermiş? Dinliyorum kardeşim, seviyorum arabesk müziği.
Bir varmış bir yokmuş oldum sonunda... Sonuna kadar damara devam...
|
|
|
|
 |
crazycelal1
Aktif Üye

|
Tarih: 24-Tem-2006 / 18:44 Mesaj konusu: |
|
|
| esrarengizgenc demiş ki: | | dünya entelleşmiş |

|
|
|
|
 |
KILICCC
Üye

|
Tarih: 24-Tem-2006 / 22:09 Mesaj konusu: |
|
|
müslüm dinlemek dalga geçilecek birşey değil benle kimse dalga geçemez zaten , geçtirmem
|
|
|
|
 |
beyazolum
Yeni Katılımcı

|
Tarih: 10-Ekm-2006 / 15:09 Mesaj konusu: |
|
|
arkadaslar ne kadar en iyisini dogrusunu vss.yap yinede elestiren olur
yorumlu bir hayata yasıyoruz bizim zewkimizi tarzımızı cekemeyenlere kötüysem düskünsem sewiyorsam sewmiyorsam zewkimden kimene bundan
_________________ çocukeken sabah Tanr?´ya yeni bir bisiklet almas? için dua ederdim ama sonunda insan Tanr? ili?kisini böyle olmad?g?n? anlad?m ve kendime bir bisiklet çald?ktan sonra her sabah günahlar?m? afedilmesi için o´na dua ettim.
Cesaret insan? zafer |
|
|
|
 |
sahra711
Üye

|
Tarih: 16-Ekm-2006 / 05:19 Mesaj konusu: |
|
|
bence son zamanlarda artik bu tip seyler olmuyor. artik her duzeyden cok cesitli yerlerdeki insanlar da babayi dinliyor ve bunu hic saklama geregi de duymuyorlar. buna cevremden sahit oldugum icin soyluyorum.
|
|
|
|
 |
sonadam
Üye

|
Tarih: 17-Ekm-2006 / 04:02 Mesaj konusu: |
|
|
Müslüm Babayı dinlemek bir ayrıcalıktır.Babayı dnlemeyene adammı derim?
|
|
|
|
 |
AhMeT_44
Fanatik Üye

Kayıt: Nov 04, 2005 Mesajlar: 1687 Nereden: KaRaNLıK_SoKaKLaR
|
Tarih: 13-Arl-2006 / 00:04 Mesaj konusu: |
|
|
| DUNDAR demiş ki: | Müslüm Baba'yı tanıyıp da sevmeyen,dinleyip de anlayamayan ''arabesk''in felsefesini kavrayamamıştır.Müziğin/sanatın özü arabesktir.Çünkü ''arabesk'' hayatın ta kendisidir.Arabesk'i yorumlayabilen,yaşayan ve yaşatabilen hayatı da tüm görkemi ve layıkıyla yaşar.Şimdilerde dinlediğiniz pop,rock,rap şarkılarının sözlerine bakacak olursak hepsindeki en can alıcı ve ilgi çeken nokta : beğenilen sözlerin ''arabesk'' kökenli olmasıdır.Çünkü arabesk şarkılar ''sevgiyi,umudu,ayrılığı,yaşamı'' tam anlamıyla anlatmıştır.Yeni şarkıların çoğunda ''arabesk'' şarkılarda geçen anlamlı kelimelerin bazıları kullanılıyor.
Biz ''arabesk'' dinleyicileri olarak ''müslümcü'' olmakla gurur duyuyoruz.Biz bizi seveni severiz.Bizi anlayana ve bize değer verene değer veririz.Tüm güzel insanlara saygı duyarız.Çünkü saygı bekleriz.Gönlünüz gönlümüzdür ''Müslümcü'' kardeşlerim. |
Gereken açıklamayı Dündar Abii yapmış...bugüne kadar laf yemedim.bi iki istisna hariç tabii...bana laf söylemeye çalışan bi kaç kişii Müslüm Babayıı şimdi severek dinliyo...bu da ayrıca gurur vericii...
Herkes her müziği dinleyebilir ama,her adam Müslüm Baba dinleyemez...ayrıcalıktır çünkü...
_________________ dinleyin geceler...
zamanı içmişim haberim yok.. |
|
|
|
 |
makberr
Üye

|
Tarih: 13-Arl-2006 / 01:02 Mesaj konusu: Re: müslüm babayı dinlediğim için neden dostlardan laf yiyiy |
|
|
amaaan onu diyenleri salla abi... hatta inadına yanlarında dinle.gör bak bi süre sonra onlarda 'Müslümcüyüz' diyeceklerdir. ben çok denedim..her seferinde tuttu... 
|
|
|
|
 |
mlx2031
Aktif Üye

|
Tarih: 13-Arl-2006 / 04:15 Mesaj konusu: Cevap: müslüm babayı dinlediğim için neden dostlardan laf yi |
|
|
türk insanının en büyük yanlışlarından birisi başkanın azından kulaktan dolma sözlerle insanlar dolduruluyor bu şekilde dolan insanlar kafalarında anında bir ön yargı oluşuyo bunun sonucu türkiyede bir sürü ayrımcılı yappılıyor bu etnik,dinsel,yöresel onlar şöyle bunlar böyle kaldıkı bu müzikte olmasın bütün sorun ön yargılar ve işletişimsizlik başka birşey yok bak yıllar sonra sosyete bile babanın önünde dize geldi 
|
|
|
|
 |
baydamarersin
Fanatik Üye

|
Tarih: 13-Arl-2006 / 04:28 Mesaj konusu: Re: müslüm babayı dinlediğim için neden dostlardan laf yiyiy |
|
|
sevgılı celal kardesım sana her kım bunları soylemısse onlara dost demek ıcın gercek dostlar lazım sen takma kafana bu mıllet ıyı olanı hazmedemıyor artık ne desen yaranamassın ne etsen genede efendı kalamassın bu ınsanlarta
sen en ıyısıdır yolunda devam et sana laf soyleyene ters degılde guzellıkle anlatmaya bak kendı kısılıgını ortaya koy koykı gorsunler senın nasıl bırısı oldugunu
ayrıca 3 yada 5 sarkı dınleyıp ben muslumcuyum dıyenler var ama kısılıgını sevmıyorum dıyorlar onlarada ben hep sunu soyluıyorum ve devam edecegım
kısının sesını sevıpte tarzını sevmıyorsan sen zaten muslumcu degılsın
sorsam belkı nerelı oldugunu bıle bılmessın ama ıste boyle uzaktan gorunusune aldanıp konusursun
sende boyle de gıtsın kardes senı severım kısılıgınde gayet duzgun bırısısın sen bu sekılde kal sakın kısılıgını bozma kardesım hadı allaha emanet ol CELALİM
serefsızlık olmus pıyasada son moda SEN ALDIRMA herkes kendı yoluna
|
|
|
|
 |
isyankar-
Yeni Katılımcı

|
Tarih: 13-Arl-2006 / 05:48 Mesaj konusu: Cevap: müslüm babayı dinlediğim için neden dostlardan laf yi |
|
|
bende bayanım ve fanatik bir müslümcüyüm bayanlar neden laf söylesinler ki benim ailemde 7'den 70'e herkes müslümcü bu bir gelenektir ölümüne müslümcüyüm arkadaş kim ne derse desin
|
|
|
|
 |