|
Müslüm GÜRSES Forum Ana Sayfası
-> Show Programları ve Konuk Olduğu Programlar |
| Yazar |
Mesaj |
ozac44
Muslumcu.com Fanatiği

|
Tarih: 08-Nis-2006 / 14:42 Mesaj konusu: Müslüm Gürses, Yıldız Tilbe'nin Konuğuydu... |
|
|
Dün akşam(07.04.06) Star Tv'de Yıldız'lı adlı programın konuklarından biri de Müslüm Gürses'di.
Müslüm Baba sanki dün biraz durgun gibiydi bana göre.Sorulan sorulara cevap vermekte zorlanıyordu nedense Ama söylediği şarkılarda o durgunluktan eser yoktu.
Programda en hoşuma giden olay ise Yıldız Tilbe'nin ağzından dökülen laflar idi.Sanki Yıldız Tilbe bizim forumlarımızı takip eder gibi konuştu aynen şöyle dedi ; "Baba bize eski damar parçalarından oku, öyle Teomandan felan okuma" dedi demesine ama bu seferde istisnasız her çıktığı programda okuduğu "Tanrı İstemezse"yi okudu.(Bu konuda hakkını yemeyelim baba da farkındaymış her yerde bu parçayı okuduğunu, biraz tekrara düşeriz ama madem istiyorsunuz okuyalım dedi)
Müslüm Baba yine malum sebeplerden dolayı her zamanki gibi son albümlerinden okumak zorunda kaldı
https://www.muslumcu.net/modules.php?name=Forums&file=viewtopic&t=1996
Bir de Yıldız Tilbe'yi çok sevdiğimi(tabi ki şarkılarını )daha önce de belirtmiştim.Dün akşamdan sonra daha da sevmeye başladım çünkü o da bizimle aynı görüşte M.Gürses'e hayran ve özellikle eski şarkılarının çoğunu ezbere biliyor...Bir de babayla ortak yönleri var ikiside sahnedeyken kendinden geçiyor
Not:Yıldız Tilbe,Ebru Destan ve Hüsnü Şenlendirici'ye babaya gösterdikleri hürmetten dolayı sonsuz teşekkürler (Bazı programlarda görmüştük nasıl saygısız davranışların olduğunu ! )
|
 |
eskmuzik
Sitemize Desteğiniz İçin Teşekkür Ederiz

|
Tarih: 08-Nis-2006 / 14:46 Mesaj konusu: |
|
|
ne yazık ki okulum dolayısıyla programın sonuna yetiştim O zaman da yıldız tilbe iki türkü söyleyip programı bitirdi, yani izleyemedim
pazar günü Adnan Şenses ve Latif Doğanın sunacağı Yıldız Yağmuru programının konuğu Müslüm Gürses saat20.00 da starda
|
|
|
|
 |
crazycelal
Aktif Üye

|
Tarih: 08-Nis-2006 / 14:50 Mesaj konusu: Cevap: Müslüm Gürses, Yıldız Tilbe'nin Konuğuydu... |
|
|
ahhhhhhhhhhh baba esrarlı gözleri okusa televizyonda ne güzel olur 
_________________ ALAYINA ?SYAN ?NADINA MÜSLÜM BABA! |
|
|
|
 |
Admin
Bilal - Site Kurucusu

|
Tarih: 08-Nis-2006 / 16:07 Mesaj konusu: Cevap: Müslüm Gürses, Yıldız Tilbe'nin Konuğuydu... |
|
|
Arkadaşlar bu programı bende izledim, gerçekten M. Gürseste eski performansını göremedim.
Bu beni gerçekten çok üzüyor, sanırım sizi de...
Artık herşeyin eskisi gibi olmayacağı gerçeğine kendimizi yavaş yavaş alıştırmalıyız
Yaşlılığı ve rahatsızlıklarından dolayı kaynaklanıyor bu sorunlar, forumlarımızda birçok kez tartıştık bu konuları.
Ama biz her zaman M. Gürses'e desteğiz, gönül verdiğimiz sanatcımıza sonuna kadar destekçi olarak kalacağız.
_________________ Gönlünüz Gönlümüzdür!
Çare yokmuş aşktan yatan hastaya / Gönül Hasta
Kişiliğini makamına bağlayan, makamını kaybettiğinde kişiliğinden de olur! |
|
|
|
 |
aMCaoGLu
Fanatik Üye

|
Tarih: 08-Nis-2006 / 16:43 Mesaj konusu: |
|
|
arkadaşlar izledim güzel bi programdı,ama harbidende babada bir durgunluk bir yavaşlık vardı,ama artık normalde böyle olması yaşını başını aldı artık müslüm baba,kendine iyi bakması lazım değilmi ama,ama bi konuya takıldım her çıktığı yerde aynı şarkıları söylüyor ne yalan söyliyim o şarkılardan bıkkınlık geldi bana,şöyle daha damar bişeyler bulsa mesela küskünümü söylese yıkılır ortalık vallahi.neyse canım babanın sağlığı yerinde olsunda isterse hiç şarkı söylemesin ekranda görmekte yeter onu..
_________________ Çaldın Gecelerden Yıldızlarımı...Umutlarımı..
Bir YALAN Farzedip Duygularımı..Yaşanmış Maziye Veda Ettin Sen...! |
|
|
|
 |
bicare_517

Kayıt: Jul 24, 2005 Mesajlar: 431 Nereden: Ordu Vatan & Ünye Mekan
|
Tarih: 08-Nis-2006 / 19:21 Mesaj konusu: |
|
|
slm arkadaşlar ...!
bu konu aslında zamanınd aben acmak istiyordum . belki bana kızan olak ama söylemem gerek seyler var müslüm baba ünyeye geldiğinde gercekten çanlı performans olarak bir sey kalmamıştı. hatta modi gazinosu görüntüsünde kırmızı gömlekli bir adam var müslüm baba ile foto cektiren o adam bundan 8,9 yıl önce gine gidmiş babanın konserine ve bana geldi dediki müslüm baba bitmiş dedi yani artık yaşı geciyor zaten bu bilinen bir gercek bunu saklamanın bir şeyi arkadaşlar bakın bunu sizinle paylaşıyorum sakın sonra beni eleştiri yağmurunda tutmayın.sadece gördüğümü söyliyyorum allaha emanet olun
_________________ unutmak bizim kitabimizda yok.biz unutmayiz.olgunluk her zaman bizimdir bizimledir.laler güller papatyalar hepsi senin olsun yeter desende yetmez çünkü biz müslümcüyüz...!
www.bicare.tr.cx
ORDU VATAN & ÜNYE MEKAN |
|
|
|
 |
ozac44
Muslumcu.com Fanatiği

|
Tarih: 08-Nis-2006 / 19:46 Mesaj konusu: |
|
|
| bicare_517 demiş ki: | slm arkadaşlar ...!
bu konu aslında zamanınd aben acmak istiyordum . belki bana kızan olak ama söylemem gerek seyler var müslüm baba ünyeye geldiğinde gercekten çanlı performans olarak bir sey kalmamıştı. hatta modi gazinosu görüntüsünde kırmızı gömlekli bir adam var müslüm baba ile foto cektiren o adam bundan 8,9 yıl önce gine gidmiş babanın konserine ve bana geldi dediki müslüm baba bitmiş dedi yani artık yaşı geciyor zaten bu bilinen bir gercek bunu saklamanın bir şeyi arkadaşlar bakın bunu sizinle paylaşıyorum sakın sonra beni eleştiri yağmurunda tutmayın.sadece gördüğümü söyliyyorum allaha emanet olun |
Bunda kızacak birşey yok kardeş.Bu bir gerçek bazıları görmek istemeyebilir ama görünen köy kılavuz istemez.Baba artık eskisi gibi değil.Ama bize düşen onun eski günlerinin anısını yaşatmak ve o yaşadıkça sonuna kadar destek olmak ve sahip çıkmak.O sonuçta Müslüm Babamız...
|
 |
kapsal0434

|
Tarih: 08-Nis-2006 / 19:56 Mesaj konusu: Cevap: Müslüm Gürses, Yıldız Tilbe'nin Konuğuydu... |
|
|
Eskiye göre kıyaslayacak olursak evet haklısınız eski ses daha etkili.bri ağaç bile her sene aynı veririmi vermez artık baba vereceğinin en iyiisni vermiş fazlasını istemeye hakkınız var ama buna bırakında baba karar versin.istediği şekilde istediği tarzda okuyabilir beğeniyorsan yeni şarkısını dinle beğenmiyorsan eski şarkıları dinlemeye devam et.nasıl olurda babaya bitti diyebilirsiniz yav böyle olsada bunu dile getirmek hata.baba eskisi gibi değilmiş bu çok normal siz 10 yıl önce aynı siz miydiniz.[b]
_________________ Pencereden bakarım gözüm yaşlı yollara
Ne olur bizede gel iç bir kahve sigara
Hiç evden çıkmıyorum belki gelirsin diye
Bir selam vermiyorsun sevgilim bilmem niye
....Ne Olur Bize de Gel
İç Bir Kahve Sigara.
harunkapsal82@hotmail.com |
|
|
|
 |
esrarli__gozler
Muslumcu.com Fanatiği

Kayıt: Jan 09, 2005 Mesajlar: 512 Nereden: Adana/Kiremithane
|
Tarih: 08-Nis-2006 / 20:09 Mesaj konusu: |
|
|
| kapsal0434 demiş ki: | | Eskiye göre kıyaslayacak olursak evet haklısınız eski ses daha etkili.bri ağaç bile her sene aynı veririmi vermez artık baba vereceğinin en iyiisni vermiş fazlasını istemeye hakkınız var ama buna bırakında baba karar versin.istediği şekilde istediği tarzda okuyabilir beğeniyorsan yeni şarkısını dinle beğenmiyorsan eski şarkıları dinlemeye devam et.nasıl olurda babaya bitti diyebilirsiniz yav böyle olsada bunu dile getirmek hata.baba eskisi gibi değilmiş bu çok normal siz 10 yıl önce aynı siz miydiniz.[b] | kapsal haklı bence,
bu konuda %80 desteklememe karşın kapsal'ı ama bir gerçek varki baba eski baba değil ama dikkatimi ceken bişrşey oldu.kasetlerinde değil ama canlı bi parça söylediğinde sanki kendisini daha doğrusu boğazını zorlulyor bu da gercek müslümü yansıtmıyor...
ama ne olursa olsun obir ekol insanlar yaptıklarıyla konusulur...
o dsa bunu hakedior...
_________________ En güzel gözler Esrarlı Gözler
En güzel baba Müslüm Baba |
|
|
|
 |
eskmuzik

|
Tarih: 08-Nis-2006 / 20:20 Mesaj konusu: |
|
|
bitti demek yalnış Efsaneler bitmez Müslüm Gürses öksürse bile dinlerim demişti bir arkadaşım
Bazı arkadaşlar aynı hassasiyette değil anlaşılan
|
|
|
|
 |
crazycelal
Aktif Üye

|
Tarih: 08-Nis-2006 / 20:30 Mesaj konusu: Cevap: Müslüm Gürses, Yıldız Tilbe'nin Konuğuydu... |
|
|
babaya benim canım feda.ama sesinde meydana gelen değişme yeni şarkılarına yansımış. baba şimdi bulunur elbet i söylese eski bulunur elbet teki o ritmi veremez .bunun nedenide ses değişmesidir.ama her zaman için babaya canım feda.
_________________ ALAYINA ?SYAN ?NADINA MÜSLÜM BABA! |
|
|
|
 |
DUNDAR

|
Tarih: 08-Nis-2006 / 21:35 Mesaj konusu: |
|
|
Biz eskiden Müslüm Gürses'in şarkılarını dinliyorduk.Zaman geçtikçe Müslüm Gürses'i daha çok sevdiğimiz için kendisini de sevmeye başladık.Ben de sizler gibi eski şarkılarını daha çok seviyor ve dinliyorum.Biz eski şarkılarının tadını aldığımız için yenilerine pek ısınamıyoruz.Ama biz Müslümcüyüz.Müslüm Baba bir kaset çıkarsa ve kasetin içinde sadece ''A'' dese gene dinlerim.Biz birine gönül verdik mi iyi gününde de kötü gününde de onu yalnız bırakmayız.Eski şarkılarının yeni şarkılarından güzel olması Müslüm Baba'ya ve şarkılarına olan sevgimizi değiştiremez,etkileyemez.Yeni şarkılarını pek beğenmesek bile eski şarkıları halen duruyor.O şarkıların eski olması demek yenilerini dinlememiz gerektiği anlamına gelmiyor.Önemli olan sevdiğimiz şarkılarını dinlemek.Bir sanatçının tüm şarkılarının sevilerek dinlenmesi mümkün değil.Bu yüzden sevdiklerimizle yetinelim ve yolumuza devam edelim.Eski şarkıları yüzlerce.Yeni şarkıları onlarca...Yani eski şarkıları daha fazla...Yeni şarkılarının eskisi gibi olmasını beklemek de pek doğru olmaz...Çünkü yıllar bazı güzellikleri getirirken bazı güzellikleri de alır götürür.Bunu Müslüm Baba şarkılarında öğrendik.Biz sevmeyi de sevilmeyi de Müslüm Baba şarkılarında öğrendik.Sevgimizi de Müslüm Baba şarkılarıyla yaşadık.Müslüm Baba şarkıları bizim için sadece ''Müzik'' değildir.Şarkıları Bizim için birer anı ve hayatın ta kendisi olmuştur.Eski şarkılarını dinlerken yaşadığımız güzel anılarımız aklımıza gelir.Bu şarkıları da bu şekilde güzel ve anlamlı kılan zaten yaşadıklarımız yani anılarımızdır.Arkadaşlarımız,yolculuklarımız,dostlarımız,sevdiklerimiz v.s...Biz bu güzellikleri yaşarken Müslüm Baba şarkıları da hayatımızda olmuştur.Tüm bunların bilincinde olun ve bu foruma yazarken bizi ve Müslüm Baba'yı eleştiren yorumları haklı çıkarmayın.Bu yorumlarınızı başkalarının göreceği yerlerde yapmayın.Çünkü bu yorumları müslümcülerin okuduğu gibi müslümcü olmayanlar da okuyor.Müslüm Baba her zaman gönlümüzde taht kurmuştur.Kendisi de şarkıları da..O kadar...Biz Müslümcüyüz kardeşim.Yeni veya eski farketmiyor.Konu Müslüm Baba ise hangi şarkısı olduğu önemli değil.İsmi yeter Baba'nın.Yeniymiş,söyleyememiş,hoşumuza gitmemiş diye birşey yok.Müslüm Baba ne söylerse söylesin biz dinleriz ve albümünü de alırız o kadar...Şimdi diyelim ki biz bir kızı seviyoruz..Ona aşık olduk..Çok güzel bir kız...Yıllar geçtikçe yaşlanacak.peki yaşlandığı için,eski yüzünü yitirdiği için onu sevmeyecek miyiz,ona bakmayacak mıyız..Elbette daha çok seveceğiz ve sayacağız.Beraber geçirdiğimiz güzel anılarımız onun değerini daha da arttıracak.İşte Müslüm Baba da bizim için böyledir.Müslüm Baba'dan her zaman aynı performansı beklemek bizim tüketici olduğumuzu gösterir.Ama onu her haliyle dinlemek bize yakışan bir tutumdur.Yenileri sevmeyen varsa sevdiği eskileri dinlesin..Eski şarkılar da Müslüm Baba...Yeni şarkıları da Müslüm Baba..Değişen bizler değiliz,Müslüm Baba da değil..Değişen ''zaman''..Zaman da bizim sevgimizi değiştiremez..Sadece daha çok arttırır...Müslüm Baba'ya ve tüm müslümcülere selam olsun...
_________________ Gönlünüz Gönlümüzdür |
|
|
|
 |
DUNDAR

|
Tarih: 09-Nis-2006 / 07:53 Mesaj konusu: |
|
|
Ama şimdi Müslüm Baba 53 yaşında.Diyor ya : gençliğine güvenme,yıllar alıp gidecek.Dünyada ikimize hatıralar yetecek.
_________________ Gönlünüz Gönlümüzdür |
|
|
|
 |
matsan80
Aktif Üye

|
Tarih: 09-Nis-2006 / 09:52 Mesaj konusu: |
|
|
bence dündar arkadaşımız ne güzel açıklamış,müslüm babayı eski veya yeni şarkılarıyla yorumlamak bize yakışmaz dostlarım,müslüm babanın yaşı ilerdedi,tabiki değişiklikler olacak eski şarkılarındaki tadı vermeyebilir ama o bir ekol,o bir yaşayan efsanedir o ne dese ben dinlerim ne yapsa yolunda giderim,programda bence güzeldi,özellikle yıldız tilbe ye sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum oda sanatı için elinden geleni yapan bir isim,ben sadece onları ayakta alşıklarım arkadaşlar 
_________________ ?ark?lar senin için
türküler senin için
bilmem ba?ka ne yapsam
sevgilim senin için...
matsan80@mynet.com
muratt@muslumcu.com |
|
|
|
 |
Poseidon
Fanatik Üye

Kayıt: Dec 02, 2005 Mesajlar: 1453 Nereden: diyarbakir/istanbul
|
Tarih: 18-Nis-2006 / 22:37 Mesaj konusu: |
|
|
müslüm baba sadece nefes alsa dinlerim çünkü ben müslümcüyüm diyosam olması gereken de budur.sağda solda haddini bilmeden babayı eleştirenden farkımız olmalı.saygılarımla
_________________ Yatmam çakal yata??nda
Vars?n aslan yesin beni...
Adam olmayan Müslümcü olamaz!!! |
|
|
|
 |
forzaenver
Fanatik Üye

|
Tarih: 18-Nis-2006 / 23:23 Mesaj konusu: Cevap: Müslüm Gürses, Yıldız Tilbe'nin Konuğuydu... |
|
|
arkadaşlar insanlar doğar ve sonra büyür en sonunda yaşlanır ve ölürler bu hayatın kanunu burdaki amaç bu süreç içinde değer verdiğimiz insanları en güzel bir biçimde saygıyla yaşatmaktır bunun en güzel örneği müslüm baba ve bizler 
|
 |
magic77
Aktif Üye

|
Tarih: 19-Nis-2006 / 06:54 Mesaj konusu: Cevap: Müslüm Gürses, Yıldız Tilbe'nin Konuğuydu... |
|
|
star tv de olmasa Müslüm babayı göremicez.proğram harikaydı müslüm baba yıldız tilbeyle düet bile yaptı o bambaşka güzeldi.seyirci çoştu Yıldız tilbe de müslüm babanın hayranı olduğunu ve o duygu yüklü şarkılarını her zaman severek dinlediğini söyledi.. 
_________________ Sevmek kolay değil başa gelmesin
Tanrı kimseye böyle dert vermesin
Ben aşkın kahrını çekemez oldum.
Ne sevgi ne dosttan yana yüzüm gülmedi
Canım dediklerim kıymet bilmedi. Ağladı gözlerim yaşı dinmedi... |
|
|
|
 |
okumus
Yeni Katılımcı

|
Tarih: 19-Nis-2006 / 19:32 Mesaj konusu: |
|
|
ben bazı arkadaşların yorumlarına katılmıyorum.babanın sesi eskisinden daha güzel canlı performans olayları ise 1-saz ekibi babaya ayak uyduramıyor.2-gittiği programlarda adamı kendi haline bırakmıyorlar yok şunu oku baba yok bunu oku baba hiç adama sormuyorlar hangi parçayı okuyacağını bazı günler vardır tanrı istemezse yi söylerken kendinden geçer bazı günler vardır zoraki okur istenildiği için her gün aynı yemek yenmez ki.3-bunlara birde programlarda dikkat edin yaka mikrofonu yok böyle olunca el mikrofonu ister istemez elinden kayıyor.bu seferde ses kaçıyor.söylediğini duyamadığı için dahada çok bağırmak zorunda kalıyor.ben şahsım adına babanın katıldığı programlarda kendi saz ekibiyle parçaları canlı okumasını istiyorum çünki daha çok zevk alıyorum..
|
|
|
|
 |
cLe_
SüperAktif Üye

|
Tarih: 30-Nis-2006 / 06:40 Mesaj konusu: |
|
|
ZorLa Yapamazki
Ses bitti Tükendi babada
Ama o haLa babadır !...
_________________ KraLda DiLencide
Aynı İştahLa AcıkırLar |
|
|
|
 |
Poseidon
Fanatik Üye

Kayıt: Dec 02, 2005 Mesajlar: 1453 Nereden: diyarbakir/istanbul
|
Tarih: 03-May-2006 / 20:30 Mesaj konusu: |
|
|
ses tükenmedi çünkü herkesin deyim yerindeyse yırtınarak okuduğu şarkıları müslüm baba normal konuşma tonunda rahatlıkla okuyor gırtlağı sayesinde.fakat yaşlanmak doğal bir süreç.şarap gibi müslüm babanın sesi yıllandıkça yıllanıyor.saygılar
_________________ Yatmam çakal yata??nda
Vars?n aslan yesin beni...
Adam olmayan Müslümcü olamaz!!! |
|
|
|
 |