|
Müslüm GÜRSES Forum Ana Sayfası
-> Arkadaşlık ve Muhabbet |
| Yazar |
Mesaj |
esrarkesh
Yeni Üye

|
Tarih: 03-Şub-2005 / 20:13 Mesaj konusu: |
|
|
sonsuza kadar dayı sonsuza..
içmeden olmaz..
|
|
|
|
 |
xmuslumcux
Sitemize Desteğiniz İçin Teşekkür Ederiz

|
Tarih: 03-Şub-2005 / 20:20 Mesaj konusu: |
|
|
babayı neden sevmiyorlar onun gibi sanata emek vermiş insanlar çok az.
|
|
|
|
 |
Majesteleri
Aktif Üye

|
Tarih: 04-Şub-2005 / 00:48 Mesaj konusu: |
|
|
herkes bazı zamanlar müslüm dinliyo diye bazen dışlanıyo
ben bile bir çok ortamda babaya ve bana yani bizlere babayı dinleyenlere laf attıkları için çoğu kişiyle kavga ettim mesla okulda çok olurdu
yok baba rockçı ne anlar arabeskten ne anlar dertten o gitsin paramparça sölesin tarkandan sölesin
diyolar çoğuyla bu yüzden kavgalıyım
ailem bile bana müslüm babayı dinlemeyeyi yasaklamıştı
ama sonuç ben galibim
babaya dil uzatan kankam sevgilim bilr olsa
bi kere uyarırım devam ederse baba üstün gelir
beni kimse vazgeçiremez
ölmek var dönmek yok
|
|
|
|
 |
jesus1
Sitemize Desteğiniz İçin Teşekkür Ederiz

|
Tarih: 04-Şub-2005 / 03:34 Mesaj konusu: |
|
|
| esrarkesh demiş ki: | | arkadaşlar bende üniye gidiom...millet iğrenio babyı mı dinliosun dio ama çokta tın.. yakarım cigarayı çekerim sağlam bi duman bi de müslüm çalar işte o zaman hayattan koparım.... | Arkadaşım sen bu sitede arkadaşları Es*** a özendiriyosun izlenimine vardım.Biz bu site de bazı tabu ları yıkmaya,Halkımızın bize karşı olan izlenimlerini değiştirmeye çalışırken senin yapdığına bak.Bu uğraşlarımızı baltalamaya çalışan arkadaşları kınıyorum ve emeğimize saygısızlık olarak kabul ediyorum.Olmadı Kardeş Olmadı. 
|
|
|
|
 |
serkanvan
Üye

|
Tarih: 05-Şub-2005 / 00:17 Mesaj konusu: |
|
|
Arkadaş ben G.Antep GMYO mezunuyum benim de çevremde hip hop, rack ,metal, türkü ,pop v.s. dinleyen arkadaşlar vardı ama karışmazlardı bana çünkü bilirlerdi (dünya tersine dönse vaz geçmem ) BABA'dan ve bana asla böyle bi teklifte bile bulunmazlardı çünkü kendimi iyi tanıtmıştımm 
_________________ Alayina Isyan Ölümüne (Müslüm BABA) |
|
|
|
 |
geyik
Üye

|
Tarih: 23-Şub-2005 / 06:58 Mesaj konusu: |
|
|
evet abi bende şu an üniversitede okuyorum ve bana üniversiteli müslüm dinler ben bunu anlamıyorum kim ne dinlerse dinler
|
|
|
|
 |
geyik
Üye

|
Tarih: 23-Şub-2005 / 06:59 Mesaj konusu: |
|
|
evet abi bende şu an üniversitede okuyorum ve bana üniversiteli müslüm dinler ben bunu anlamıyorum kim ne dinlerse dinler
|
|
|
|
 |
geyik
Üye

|
Tarih: 23-Şub-2005 / 07:00 Mesaj konusu: |
|
|
|
|
|
|
 |
geyik
Üye

|
Tarih: 23-Şub-2005 / 07:01 Mesaj konusu: |
|
|
|
|
|
|
 |
TaGo
Üye

Kayıt: Jan 04, 2005 Mesajlar: 67 Nereden: Cehennemin Dibin´den
|
Tarih: 23-Şub-2005 / 10:11 Mesaj konusu: |
|
|
Abi ben lisede olmama rağmen olay beni bayıyo okulda radyoda imbat FM dinliyorum (kanalı bilmiyo olabilirsiniz ege kanalı ama vericileri izmirde olmasına rağmen izmirde bile zor çekiyo) yada kral FM diyolar bu müzikler dinlenirmi?
|
|
|
|
 |
orhangulec
Yeni Katılımcı

|
Tarih: 01-Nis-2005 / 00:21 Mesaj konusu: |
|
|
[size=18][color=red]Ya arkadaşlar hepiniz iyi hoş,hatta kendinizce cok dogru şeyler söylemişssiniz.Peki biz bu kötü izlenimleri gidermek icin neyapıyoruz?hepmiz dert yanmaktan,oonu bunu eleştirmekten,nebileyim o şöyle diyo,bu böyle diyo muhabbetleriyle hep gündemimizi oyalıyoruz bilmem bunun farkındamıyız.Tabi MÜSLÜMcüler olarak bu bizim büyük bi sorunumuz.Fakat bu sorunları böyle halletmemiz imkansız....bir yenilik,nebileyim bir tarz oluşturmalıyız..artık bu halimizle,hareketimizle,tavrımızla veya nebileyimbaska bi yolla bunu halletmeliyiz yoksa bu dert suan bizim oldugu gibi,ilerideki MÜSLÜMcüleride tehdit edecektir.bundan emin olabilirsiniz.....o yüzden herkez fikrini beyan etsin..bi yol secelim diyorum ben:::: ORDU LU ORHAN[color=red][/color][/color][/size]
|
|
|
|
 |
_MeYHaNeCi_
Üye

|
Tarih: 01-Nis-2005 / 23:30 Mesaj konusu: |
|
|
...aYNeN... 
|
|
|
|
 |
erdem
Yeni Katılımcı

|
Tarih: 03-Nis-2005 / 08:56 Mesaj konusu: |
|
|
arkadaslar ben romanyada hukuk okuyorum....genelde evdeki net hizli olmadigindan cafede takiliyorum...burdaki siniflarda bilgisayar ve 2+1 subwoofer olmak uzere kucuk cd player lar var...bir iki kez koydum ve anlamamalarina ragmen hocalar bile ders aralarinda benden cd istiyolar...internet cafede takildigimda(ana makinadaki 90 parca haric)surekli muzik indiriyorum...turkce muzigi cok seviyolar...cafede sabah aksam baska turkce muzik olmadigindanmi sevdiklerindenmi bilmem son ses muslum caliyor...cafede bir iki kez elektrik gittiginde arabadan acmam icin yalvaranlar oldu...kisacasi bunun kulturle veya yasam tarziyla alakasi yok bilende bilmeyende muslumun hastasi...(okulda iki tane turk kiz var benden nefret ediyolar cokta tin )
_________________ SenSiz OLmaz...!!!! |
|
|
|
 |
esrarkesh
Yeni Üye

|
Tarih: 06-May-2005 / 15:22 Mesaj konusu: |
|
|
üniversiteli olmak bi şeyi değiştirmez..müslüm gürses felsefesini anlamayanlar bize senelerden beri esrarkeş jiletçi tinerci dediler ama bizi yıpratamadılar..
ALAYINA İSYAN ÖLÜMÜNE MÜSLÜM
|
|
|
|
 |
semih26
Üye

|
Tarih: 06-Hzr-2005 / 18:19 Mesaj konusu: |
|
|
dinlediğim müziğe karışak adamı gırtlaklarım kardeşim.kimseyi dinlediği müzik türü için eleştirmem ama DİLİME DİNİME KÜLTÜRÜME ters şarkıya karşıyım.
|
|
|
|
 |
semih26
Üye

|
Tarih: 06-Hzr-2005 / 18:20 Mesaj konusu: |
|
|
ne ayyaşım ne şarapçıyım nede esrarkeş.ama müslüm gürseside severim.
|
|
|
|
 |
selosari
Yeni Üye

|
Tarih: 07-Hzr-2005 / 09:55 Mesaj konusu: |
|
|
bizim Gazide pek çıkmıyo itiraz eden laf eden
hem metal, rock mak dinleyen dallolar mı karışacak bize 
|
|
|
|
 |
nada
Yeni Katılımcı

|
Tarih: 07-Hzr-2005 / 11:33 Mesaj konusu: |
|
|
Üniversite bitti , Müslüm dinlemeye devam çünkü hayat üniversitesi ölünceye dek bitmez 
|
|
|
|
 |
Mevzu
Yeni Katılımcı

|
Tarih: 02-Ağu-2005 / 21:58 Mesaj konusu: |
|
|
arKadaşım ben daha şimdi yeni üye oldum aMA SENİN BU konuna BENzer benim başımdanda geçti sen kendine bak başkasını boşver herkes kendine müslümcüdür biz Dertliyz Biz Kederliyiz Biz müslümcüyüz Gerisi Boş
|
|
|
|
 |
zerhat
Üye

|
|
|
|
 |