|
Müslüm GÜRSES Forum Ana Sayfası
-> Müslüm Gürses Genel |
| Yazar |
Mesaj |
crazycelal
Aktif Üye

|
Tarih: 27-Oca-2006 / 22:29 Mesaj konusu: Baba'yı Dinlediğim İçin Dostlarımdan Neden Laf Yiyorum? |
|
|
Belki sizinde başınıza gelmiştir.müslüm babayı dinlediğim için iğrençsiz,pis kürt,cahil,..... ve bunların gibi hep laf yiyiyorum.tabi bende karşılığını veriyorum.ama neden.müslüm babayı dinlediğim için cahil niye oluyorum. ben her zaman ne babaya nede babayı dinleyenlere laf söyletmemeye çalışıyorum
|
|
|
|
 |
Poseidon
Fanatik Üye

Kayıt: Dec 02, 2005 Mesajlar: 1453 Nereden: diyarbakir/istanbul
|
Tarih: 27-Oca-2006 / 22:45 Mesaj konusu: |
|
|
Kardeş seni müzik tarzından dolayı yargılayan adamdan dost most olmaz emin ol.ben üniversite mezunuyum bu sitede sayısız eğitimli adam var.diploma hiçbişeye kanıt değil zaten.hayat üniversitesini okuyan arkadaşlarıma da selamlarımı saygılarımı iletiyorum.bu hayatta öğrendiğim bişey var o da müslüm babayı farkedemeyen adam boş bir tenekedir çok ses çıkarır.saygılarımla
_________________ Yatmam çakal yata??nda
Vars?n aslan yesin beni...
Adam olmayan Müslümcü olamaz!!! |
|
|
|
 |
crazycelal
Aktif Üye

|
Tarih: 27-Oca-2006 / 22:54 Mesaj konusu: |
|
|
Doğru diyon kardeş
_________________ ALAYINA ?SYAN ?NADINA MÜSLÜM BABA! |
|
|
|
 |
forzaenver
Fanatik Üye

|
Tarih: 27-Oca-2006 / 23:02 Mesaj konusu: |
|
|
Kardeş aynı işi bizim sınıftaki adamlarda bana yapıyor fazla abartılı değil ama zaten artık millet müzik denen şeyi fazla anlamıyor bunun için fazla takma bunları 
|
 |
ervan403
Üye

|
Tarih: 27-Oca-2006 / 23:55 Mesaj konusu: |
|
|
Arkadaşlar sorun babayı dinleyende değil normal olmayan onlar biz değil. bu adamı tanımak sanatının yüceliğini anlamak için zaman gerekli benim bulunduğum ortamda hem akademisyenler hem de devlet adamları var yani belli bir seviyenin üstünde insanlar ve severek zevkle dinleyen çok ve şunuda rahatlıkla söyleyebilirim babayı dinleyipte kendini gizleyenlerin sayısı tahmin edilenden çok fazla ve şunuda gözardı etmemek lazım bazı insanlar arabeski ve dinleyenleri aşağılayarak kendilerince elit tabakaya çıktıklarını ispatlamak için yani ben arabeski sevmiyor ve dinlemiyorum deyip ırkçılık yaparak kendilerini yüceltme peşindeler müzik bir duygu bir haz bir yaşam biçimidir ve evrenseldir ben babayı gururla her arkadaşıma veya tanıdığıma fırsat oldukça konu açıldıkça dinlediğimi hep söyledim ve tüm Arkadaşlarım benim sayemde müslümcü oldular hatta yeri geldiğinde yeni keşfettikleri parçaları kaydedip bana dinletenler yada şu tarihte şu programa baba çıkacak deyip bana hatırlatanlar oldu . yani anlayacağınız babanın iyi anlaşılması için zaman gerek
_________________ iste samimiyetin kalesi |
|
|
|
 |
eskmuzik
Sitemize Desteğiniz İçin Teşekkür Ederiz

|
Tarih: 28-Oca-2006 / 00:53 Mesaj konusu: |
|
|
o seni hor görenler dost falan değildir bence kardeşim
|
|
|
|
 |
magic77
Aktif Üye

|
Tarih: 28-Oca-2006 / 04:52 Mesaj konusu: |
|
|
| poseidon demiş ki: | | kardeş seni müzik tarzından dolayı yargılayan adamdan dost most olmaz emin ol.ben üniversite mezunuyum bu sitede sayısız eğitimli adam var.diploma hiçbişeye kanıt değil zaten.hayat üniversitesini okuyan arkadaşlarıma da selamlarımı saygılarımı iletiyorum.bu hayatta öğrendiğim bişey var o da müslüm babayı farkedemeyen adam boş bir tenekedir çok ses çıkarır.saygılarımla |
aynen katılıyorum sana poseidon diyecek birsey bulamıyorum.ayrıca aramıza sitemize hoşgeldin crazycelal.sen boşver o avanaklara yoluna devam et kardeşim.
_________________ Sevmek kolay değil başa gelmesin
Tanrı kimseye böyle dert vermesin
Ben aşkın kahrını çekemez oldum.
Ne sevgi ne dosttan yana yüzüm gülmedi
Canım dediklerim kıymet bilmedi. Ağladı gözlerim yaşı dinmedi... |
|
|
|
 |
abdi
Sitemize Desteğiniz İçin Teşekkür Ederiz

Kayıt: Nov 07, 2005 Mesajlar: 1118 Nereden: berlin-gaziantep
|
Tarih: 28-Oca-2006 / 09:23 Mesaj konusu: |
|
|
Gercekte baba ya laf atan veya onu dinleyenler e agir sözlerde bulunanlar da cehalet var sen bosver kardes inadina müslüm baba.
_________________ Zaman aleyhimizde vakit geciyor. |
|
|
|
 |
jaba
SüperAktif Üye

|
Tarih: 08-Şub-2006 / 01:46 Mesaj konusu: |
|
|
Allahtan öyle dostlarım yok olsaydı uyarırdım birdaha demeyin diye onlardı demezdi derlerse onlar arkadaş deyildir demekki
_________________ gözleri kanl? çekmi? cigaray?
yürüyor sokaklarda bir delikanl?
bak??lar? masum ama belal?
hayata küsmü? ama sevgisine sevdal?
çünkü o bir bafral? |
|
|
|
 |
ozac44
Muslumcu.com Fanatiği

|
Tarih: 08-Şub-2006 / 01:49 Mesaj konusu: |
|
|
Yok şimdiye kadar müslüm babayı dinliYorum diye kimseden kötü bir laf duymadım
|
 |
forzaenver
Fanatik Üye

|
Tarih: 08-Şub-2006 / 01:57 Mesaj konusu: |
|
|
Nedendir bilmem ama genellikle bayanlar yapıyor bu işi bazen erkeklerde ama bunları anlamak mümkün değil kendileri saçma sapan şeyleri dinliyolar sonrada başkalarına konuşuyorlar 
|
 |
sevdayolu47
Fanatik Üye

Kayıt: Jan 24, 2005 Mesajlar: 918 Nereden: MARDiN "Sevda Yolundan"
|
Tarih: 08-Şub-2006 / 02:15 Mesaj konusu: |
|
|
Bunları aksine benim arkadaşlarımın bi kısmı müslüm babayı dinlemedikleri bana çok saygılılar hatta takdir bile ediyorlar.tanımadığım kişilere müslümcüyüm dediğim zaman vaybe helal diyorlar.yani uzun lafın kısa ben çevremden hiç hor görülmedim ve kendimi göstermem.herkez müslüm gürsesi dinleyemez dinlesede herkes anlayamaz...dinlemesini bilenler dinlesin.bilmeyenlerde bozuk radyo gibi parazit yapmmasın...
alayına isyan inadına müslüm baba !!!
_________________ Sevda Yoluna Düstüm Oldum Divane,
Gözlerim Görmez Perisanim Bi Çare.
Aldatildim Terkedildim Bu Sevdada.
Sansim Buymus Çok Sevdim Düstüm Bu Hale... |
|
|
|
 |
OnurCD
Üye

|
Tarih: 08-Şub-2006 / 02:21 Mesaj konusu: |
|
|
Dükkanda son ses sabahın 8 indi baba Çalıyorum İlk önce İnsanlar acayip acayip bakıyorlardı Şimdi alıştılar.mahalle sayemde müslümcü oldu.
sadece bizim mahalle değil bütün ülke müslümcü olacak.tabiki sesten anlayanlar
saygilarimla
_________________ Onur müzik market
kasetçilik
?nad?na arabesk
?nad?na müslüm gürses |
|
|
|
 |
cirkinkralll
Aktif Üye

Kayıt: Feb 26, 2005 Mesajlar: 277 Nereden: ırak suriye ara sıra TÜRKİYE
|
Tarih: 24-Şub-2006 / 22:52 Mesaj konusu: Re: müslüm babayı dinlediğim için neden dostlardan laf yiyiy |
|
|
gardas sen ilk önce yazdıklarına dikkat et bende kürtüm ve sitede bir çok kürt arkadaşalarımızda war
sen kendini kontrol et ilkten
böyle müslümcülük olmazzz
_________________ BİZSENİNLEAŞKARARKENDAĞLARKADARDERDİBULDUK |
|
|
|
 |
crazycelal
Aktif Üye

|
Tarih: 24-Şub-2006 / 23:04 Mesaj konusu: Re: müslüm babayı dinlediğim için neden dostlardan laf yiyiy |
|
|
| cirkinkralll demiş ki: | gardas sen ilk önce yazdıklarına dikkat et bende kürtüm ve sitede bir çok kürt arkadaşalarımızda war
sen kendini kontrol et ilkten
böyle müslümcülük olmazzz |
tamam da bu lafları diyen ben değilim .anlaşılan abi sen konuyu iyi okumamışsın 
_________________ ALAYINA ?SYAN ?NADINA MÜSLÜM BABA! |
|
|
|
 |
damar81
Fanatik Üye

Kayıt: Nov 19, 2005 Mesajlar: 1394 Nereden: Yanl?zl?ktan..S.aleyküm...
|
Tarih: 25-Şub-2006 / 03:40 Mesaj konusu: Re: müslüm babayı dinlediğim için neden dostlardan laf yiyiy |
|
|
| crazycelal demiş ki: | | Belki sizinde başınıza gelmiştir.müslüm babayı dinlediğim için iğrençsiz,pis kürt,cahil,..... ve bunların gibi hep laf yiyiyorum.tabi bende karşılığını veriyorum.ama neden.müslüm babayı dinlediğim için cahil niye oluyorum. ben her zaman ne babaya nede babayı dinleyenlere laf söyletmemeye çalışıyorum |
dediğiniz gibi bunların yarısından çokğunu kadınlar diyor 
|
|
|
|
 |
sevgisiz_prens
Üye

|
Tarih: 27-Şub-2006 / 23:51 Mesaj konusu: |
|
|
arkadaşım sen onlara bakma..babaya karşı çıkanlar kafayı yemiş demektir aldanma sen onlara....
_________________ seninle mutluyum sensiz ne?esiz
ya?aman?n ne anlam? var sensiz
can?m? iste vermeyen ?erefsiz
her?eysiz olur SENS?Z_OLAMAZ |
|
|
|
 |
mumya
Aktif Üye

|
Tarih: 28-Şub-2006 / 00:37 Mesaj konusu: |
|
|
kardeş kim ne derse desin sen onlara aldırma
onlar sanattan anlamayan kimselerdir
ve onların hiçbirinden arkadaş olmaz
Canımdan bezdiridi sahte dostlarım.........
|
|
|
|
 |
m.ali turan
Fanatik Üye

|
Tarih: 28-Şub-2006 / 00:46 Mesaj konusu: |
|
|
kardes aynen senın derdın aynı benımkı ama benım genellıkle kız ortamında soguklar nedense beyınsızler babayı dıslıyolar ama kardesım bız hayatımıza bakalım babadan gerısı yalan dostlar
|
|
|
|
 |
damar81
Fanatik Üye

Kayıt: Nov 19, 2005 Mesajlar: 1394 Nereden: Yanl?zl?ktan..S.aleyküm...
|
Tarih: 28-Şub-2006 / 02:37 Mesaj konusu: |
|
|
e napıcaksın böyleleride çıkıyor gelmiş geçmiş arabesk dünyasında sesini duydurmuş bu insanlara laf atanlar müzükten hiçbirşey anlamıyolar bunuda iddaa ediyorum vede kınıyorum..
_________________ www.muslumcu.com
www.muslumcu.net
www.muslum-gurses.com |
|
|
|
 |