|
Müslüm GÜRSES Forum Ana Sayfası
-> Müslüm Gürses Özel |
| Yazar |
Mesaj |
mrh01
Yeni Katılımcı

|
Tarih: 04-Arl-2015 / 14:49 Mesaj konusu: forum ve müslümcülük bittimi sizce |
|
|
müslüm baba ölmesiyle bu site kimse kalmamıs yazık yani ben sahsen bu forum daha akıcı daha yogun görmek isterdim facebook sayfasıda aynı şekilde artık baba unutuldu heralde ortalık bebelere kaldı sanki artık bende bırakacam galiba ortalık bebelere kalsın artık biz muslumculer yorulduk artık heralde
51 saat 51 dakika sonra eklenen mesaj:
admin siteyi kapat a... koyim forumda kimse yok babaya vefasızlık yapanın a... koyim ben nokta
|
|
|
|
 |
|
|
ahbaba
Yeni Katılımcı

|
Tarih: 08-Arl-2015 / 07:40 Mesaj konusu: Re: forum ve müslümcülük bittimi sizce |
|
|
kardeşim benim içim yanmıyormu zannediyorsun. ne zaman babayı dinlesem ne zaman bu siteye girsem benim içim nasıl yanıyor sen biliyormusun. bende bu forumun daha aktif olmasını isterim. ama admin ortalarda yok.
|
|
|
|
 |
Admin
Bilal - Site Kurucusu

|
Tarih: 12-Arl-2015 / 01:47 Mesaj konusu: Re: forum ve müslümcülük bittimi sizce |
|
|
Sen MÜSLÜMCÜlüğün bu siteyle başladığını mı sanıyorsun ki bu siteyle biteceğini zannediyorsun??
Müslümcülük; Müslüm Akbaş'ın 1967'de daha 14 yaşında gençliğe adım atan, ertesi gün Adana çay bahçesinde ses yarışmasına katılmayı düşünmüşken sırf ailesi istemiyor diye ailesi tarafından belki utanır saçsız halde yarışmaya gidemez düşüncesiyle akşamdan uyurken kafası kazınan Müslüm Akbaş gencinin ertesi gün yine de o halde yarışmaya gitmesi ve 1. olması, ertesi sene 3 plak çıkarmasıyla başladı!
Haddini bil "sözde" Müslümcü "insan"!
Bu siteye giren girer girmeyen girmez. Fakat MÜSLÜM GÜRSES hep gönüllerde kalır!
Sen kaç yaşındasın ki burada küfürlü konuşma cüretindesin????
Zira ÖLDÜ dediğin MÜSLÜMCÜLÜK akımı yaratıcısı 14 yaşında 1968 tarihinde 3 plak çıkardı!
Sen ne yaptın güzelim? Yoksa BABA'nın dediği gibi: Farklıyız güzelim birbirimizden...
_________________ Gönlünüz Gönlümüzdür!
Çare yokmuş aşktan yatan hastaya / Gönül Hasta
Kişiliğini makamına bağlayan, makamını kaybettiğinde kişiliğinden de olur! |
|
|
|
 |
abdi
Sitemize Desteğiniz İçin Teşekkür Ederiz

Kayıt: Nov 07, 2005 Mesajlar: 1118 Nereden: berlin-gaziantep
|
Tarih: 12-Arl-2015 / 06:52 Mesaj konusu: Re: forum ve müslümcülük bittimi sizce |
|
|
Ortam biter alem biter ömürde biter ama Müslümcülük bitmez Müslüm Baba unutulmaz.
_________________ Zaman aleyhimizde vakit geciyor. |
|
|
|
 |
ahbaba
Yeni Katılımcı

|
Tarih: 13-Arl-2015 / 02:20 Mesaj konusu: Re: forum ve müslümcülük bittimi sizce |
|
|
helal admin bey. gerekli cevabı verdiniz. ancak bundan sonra bu forumda aktiflik olacakmı acaba. sanki siteye siz ilginizi arttırırsanız siteye de ilgi artacak gibi duruyor.
|
|
|
|
 |
mrh01
Yeni Katılımcı

|
Tarih: 16-Arl-2015 / 00:31 Mesaj konusu: Re: forum ve müslümcülük bittimi sizce |
|
|
admin sen bana kafa yorup yorum yazacana bnce su forumla ilgilen müslüm babaya yakısmıyor yıl olmus 2015 2000 li yılların panelini kullanıyorsun eger bu işlerden anlamıyorsan ben gönüllü olarak bir panel sana devrederim gece gündüz ugrasırım baba icin bana atar yapıyorsun biz müslüm babadan insan olmayı ögrendik sanada saygımız var evlat benim lafım müslüm babaya vefasızlık yapanlara yaran varsa üstüne alınabilirsin saygılar
|
|
|
|
 |