|
Müslüm GÜRSES Forum Ana Sayfası
-> Bulunmayan, Çeşitli Plak Şarkıları ve Diğerleri |
| Yazar |
Mesaj |
BabaYorgunEvlat
Üye

|
Tarih: 19-May-2015 / 04:13 Mesaj konusu: 4 Tane Muslum Babanın Eskı Versıyon Sarkısını Arıyorum |
|
|
Sakın bır soz soyleme(Intızar),Hayırsızın Biriydi,Bir yaralı ceylanım,Allah vergisi
|
|
|
|
 |
|
|
baba_muslumcu25
Üye

|
Tarih: 20-May-2015 / 00:06 Mesaj konusu: Re: 4 Tane Muslum Babanın Eskı Versıyon Sarkısını Arıyorum |
|
|
Kardeş Allah vergisini muhittin seçen, yaralı ceylanı ise nevzat altıntaş söylüyor müslüm baba değil , hayırsızın biriydi şarkısının eski versiyonu yoktur.
_________________ Sevilenin Elinden 1 Damla Aşk Tatmadım |
|
|
|
 |
omerfaruk
Üye

|
Tarih: 12-Ksm-2015 / 03:34 Mesaj konusu: Re: 4 Tane Muslum Babanın Eskı Versıyon Sarkısını Arıyorum |
|
|
allah vergisi ve yaralı ceylan muhittin seçenindir hayırsızın biriydi şarkısının eski versiyonu var yıl 2004 te almanyada kasetçide kasetin birinde gördüm kendim ama ahhh kafa almadım hatta biz babadan böyle gördük albümğnğ dinerdim o aralar bak bu şarkıyı eskiden de söylemiş dedim. Medeni uçar korsan albümleri gibiydi biri zannımca
|
|
|
|
 |
mustafabergen
Üye

|
Tarih: 13-Ksm-2015 / 01:44 Mesaj konusu: Cevap: Re: 4 Tane Muslum Babanın Eskı Versıyon Sarkısını Arı |
|
|
| omerfaruk demiş ki: | | allah vergisi ve yaralı ceylan muhittin seçenindir hayırsızın biriydi şarkısının eski versiyonu var yıl 2004 te almanyada kasetçide kasetin birinde gördüm kendim ama ahhh kafa almadım hatta biz babadan böyle gördük albümğnğ dinerdim o aralar bak bu şarkıyı eskiden de söylemiş dedim. Medeni uçar korsan albümleri gibiydi biri zannımca |
Hayırsızın biriydi dediğin şarkıyı da Nevzat Altıntaş okuyor.
_________________ Bu alana reklam verebilirsiniz  |
|
|
|
 |
omerfaruk
Üye

|
Tarih: 23-Ksm-2015 / 02:50 Mesaj konusu: Re: Cevap: Re: 4 Tane Muslum Babanın Eskı Versıyon Sarkısını |
|
|
bilmiyorum olabilir dinlemedim ama albüm üstünde gördüm
|
|
|
|
 |
mustafabergen
Üye

|
Tarih: 23-Ksm-2015 / 23:37 Mesaj konusu: Re: Cevap: Re: 4 Tane Muslum Babanın Eskı Versıyon Sarkısını |
|
|
Biz babadan böyle gördük kasetinde okuyo Hayırsızın biriydi şarkısını. Eski versiyon diye bilineni Nevzat Altıntaş okuyo.
_________________ Bu alana reklam verebilirsiniz  |
|
|
|
 |