Müslüm Gürses Müslüm Gürses

Müslüm GÜRSES :: Başlığı Görüntüle - 4 Tane Muslum Babanın Eskı Versıyon Sarkısını Arıyorum
4 Tane Muslum Babanın Eskı Versıyon Sarkısını Arıyorum

Müslüm GÜRSES Forum Ana Sayfası -> Bulunmayan, Çeşitli Plak Şarkıları ve Diğerleri
Yazar Mesaj
BabaYorgunEvlat
Üye
Üye

MesajTarih: 19-May-2015 / 04:13    Mesaj konusu: 4 Tane Muslum Babanın Eskı Versıyon Sarkısını Arıyorum

Sakın bır soz soyleme(Intızar),Hayırsızın Biriydi,Bir yaralı ceylanım,Allah vergisi
Kullanıcı profilini gör
Konuya Teşekkür Gönderenler
1 kullanıcı bu konuya teşekkür etti. Teşekkür gönderenlerin listesi için tıklayınız.
baba_muslumcu25
Üye
Üye

Nereden: izmir
MesajTarih: 20-May-2015 / 00:06    Mesaj konusu: Re: 4 Tane Muslum Babanın Eskı Versıyon Sarkısını Arıyorum

Kardeş Allah vergisini muhittin seçen, yaralı ceylanı ise nevzat altıntaş söylüyor müslüm baba değil , hayırsızın biriydi şarkısının eski versiyonu yoktur.

Üye
Üye

MesajTarih: 12-Ksm-2015 / 03:34    Mesaj konusu: Re: 4 Tane Muslum Babanın Eskı Versıyon Sarkısını Arıyorum

allah vergisi ve yaralı ceylan muhittin seçenindir hayırsızın biriydi şarkısının eski versiyonu var yıl 2004 te almanyada kasetçide kasetin birinde gördüm kendim ama ahhh kafa almadım hatta biz babadan böyle gördük albümğnğ dinerdim o aralar bak bu şarkıyı eskiden de söylemiş dedim. Medeni uçar korsan albümleri gibiydi biri zannımca
Kullanıcı profilini gör
mustafabergen
Üye
Üye

Nereden: Ankara
MesajTarih: 13-Ksm-2015 / 01:44    Mesaj konusu: Cevap: Re: 4 Tane Muslum Babanın Eskı Versıyon Sarkısını Arı

omerfaruk demiş ki:
allah vergisi ve yaralı ceylan muhittin seçenindir hayırsızın biriydi şarkısının eski versiyonu var yıl 2004 te almanyada kasetçide kasetin birinde gördüm kendim ama ahhh kafa almadım hatta biz babadan böyle gördük albümğnğ dinerdim o aralar bak bu şarkıyı eskiden de söylemiş dedim. Medeni uçar korsan albümleri gibiydi biri zannımca

Hayırsızın biriydi dediğin şarkıyı da Nevzat Altıntaş okuyor.

Üye
Üye

MesajTarih: 23-Ksm-2015 / 02:50    Mesaj konusu: Re: Cevap: Re: 4 Tane Muslum Babanın Eskı Versıyon Sarkısını

bilmiyorum olabilir dinlemedim ama albüm üstünde gördüm
Kullanıcı profilini gör
mustafabergen
Üye
Üye

Nereden: Ankara
MesajTarih: 23-Ksm-2015 / 23:37    Mesaj konusu: Re: Cevap: Re: 4 Tane Muslum Babanın Eskı Versıyon Sarkısını

Biz babadan böyle gördük kasetinde okuyo Hayırsızın biriydi şarkısını. Eski versiyon diye bilineni Nevzat Altıntaş okuyo.

1. sayfa (Toplam 1 sayfa)

Muslumcu.com & Muslum-Gurses.com & Muslumcu.net
Bu Site Müslüm Gürses'e Destek ve Hayranlarını Bilgilendirme Amaçlı Hazırlanmıştır.
Copyright © Müslüm Gürses Fan Club !! 2003 - ∞ !! - Kurucu: Bilal Bilgi
Forum - Arşiv - Haber - Şarkı Sözü - İnşaat Bölümü - Civil Engineering