|
Müslüm GÜRSES Forum Ana Sayfası
-> Konserleri |
| Yazar |
Mesaj |
xmen
Fanatik Üye

|
|
|
|
 |
|
|
baba_muslumcu25
Üye

|
Tarih: 16-Hzr-2015 / 19:58 Mesaj konusu: Re: müslüm gürses karakaş gözlern elmas orjinal kalite alkış |
|
|
indirmişsin ama mp3ün arkasındaki resmi silememişsin babanın yotubede oldugu gibi askerlik fotosu var o şarkıda açınca herşey belli oluyor , amacım kimseye laf atmak değil ama arkadaşın biri başlık açmış söyleyin şu bülbüle şarkısını istemiş sende ona nispet yapar gibi aynı albümden başka şarkılar paylaşıyon...
_________________ Sevilenin Elinden 1 Damla Aşk Tatmadım |
|
|
|
 |
xmen
Fanatik Üye

|
Tarih: 16-Hzr-2015 / 20:49 Mesaj konusu: Re: müslüm gürses karakaş gözlern elmas orjinal kalite alkış |
|
|
kardesım bu nasıl isdır ya paylasıyoruz dert paylaşmıyoruz dert ozaman sen paylaş bende yok başka
ınternetten bulup sundugum bukadar bulursam youtubeden paylaşırım hadı eyvallah sırayla paylaşmayı dusunuyordum bu son oldu okadar dıyon kara kaşelması nerden ındırdım acaba bu arada ne paylaşacagıma ben karar verırım yaşım 35 kımseya danışacak halım yok
_________________ bir zalimin aşkına kul etme beni
|
|
|
|
 |
affetmem_seni65
Aktif Üye

Kayıt: Jan 07, 2011 Mesajlar: 333 Nereden: Van/Merkez Muslumcu.dür Herkez!!!
|
Tarih: 23-Hzr-2015 / 23:36 Mesaj konusu: Re: müslüm gürses karakaş gözlern elmas orjinal kalite alkış |
|
|
Abi ne kadar teşekkür etsek az. Bu kalitede bu kadar orjinaline para öder alırdım. Konser albümünün yeri bi başka bende. Hele birde alkışsız olunca değmeyin keyfime. Bayramı erkenden yaşıyorum adeta. Allah razı olsun...
_________________ çok çektirdin bana azap
birgün vereceksin hesap
affetmem_seni zalim affetmem_seni!!!
"siteye ilk kayıt: dec 20,2004" |
|
|
|
 |
xmen
Fanatik Üye

|
Tarih: 25-Hzr-2015 / 05:51 Mesaj konusu: Cevap: Re: müslüm gürses karakaş gözlern elmas orjinal kalit |
|
|
| affetmem_seni65 demiş ki: | | Abi ne kadar teşekkür etsek az. Bu kalitede bu kadar orjinaline para öder alırdım. Konser albümünün yeri bi başka bende. Hele birde alkışsız olunca değmeyin keyfime. Bayramı erkenden yaşıyorum adeta. Allah razı olsun... |
_________________ bir zalimin aşkına kul etme beni
|
|
|
|
 |
mgtc
Yeni Katılımcı

|
Tarih: 18-Tem-2015 / 22:19 Mesaj konusu: Cevap: müslüm gürses karakaş gözlern elmas orjinal kalite al |
|
|
teşekkürler boşver sen konuşulanlara bir şeyleri saklamak kime ne kazandıracak müslüm baba yok artık aramızda allah yattığı yerde utandırmasın. mekani cennet olsun aynı albümde yandı çukurova varsa özelden veya buraya eklermisin.
|
|
|
|
 |
geceler45
Üye

|
Tarih: 09-Ağu-2015 / 08:40 Mesaj konusu: Re: Cevap: müslüm gürses karakaş gözlern elmas orjinal kalit |
|
|
Çok teşekkürler elinize sağlık.
|
|
|
|
 |
Muslumcu22
Fanatik Üye

Kayıt: Jan 06, 2007 Mesajlar: 834 Nereden: Müslümcü Tarikatından
|
Tarih: 10-Ağu-2015 / 17:12 Mesaj konusu: Re: Cevap: müslüm gürses karakaş gözlern elmas orjinal kalit |
|
|
paylaşım güzel kardeş devam, admin şu siteyle ilgilen artık
_________________ "Aklımdan çıkmıyor veda edişin,
Bütün Duygularım Ağır Yaralı,
Beni Kalbimden Vurdu Veda Edişin,
Bütün Duygularım Ağır Yaralı"
|
|
|
 |
omerfaruk
Üye

|
Tarih: 12-Ksm-2015 / 03:13 Mesaj konusu: Re: Cevap: müslüm gürses karakaş gözlern elmas orjinal kalit |
|
|
xmen kardeş teşekkürler çok güzel bi paylaşım konser gibi etkileyici parçaların olduğu bir albümü alkış sesleri baltalıyordu alkışsız çok çok daha güzel
|
|
|
|
 |