Müslüm Gürses Müslüm Gürses

Müslüm GÜRSES :: Başlığı Görüntüle - müslüm gürses karakaş gözlern elmas orjinal kalite alkış yok
müslüm gürses karakaş gözlern elmas orjinal kalite alkış yok

Müslüm GÜRSES Forum Ana Sayfası -> Konserleri
Yazar Mesaj
xmen
Fanatik Üye
Fanatik Üye

MesajTarih: 16-Hzr-2015 / 18:16    Mesaj konusu: Re: müslüm gürses karakaş gözlern elmas orjinal kalite alkış

http://www.dosya.tc/server2/6tpcun/03-kara_elmas.mp3.html

arkadaşın bırısı yazmış ındırmışım alışkanlık olmus indirmek bazılarında kısı kendını başkası gıbı bılırmış
1 dakika sonra eklenen mesaj:

link buyrun
http://www.dosya.tc/server2/6tpcun/03-Kara_Elmas.mp3.html

1 kullanıcı bu konuya teşekkür etti. Teşekkür gönderenlerin listesi için tıklayınız.
baba_muslumcu25
Üye
Üye

Nereden: izmir
MesajTarih: 16-Hzr-2015 / 19:58    Mesaj konusu: Re: müslüm gürses karakaş gözlern elmas orjinal kalite alkış

indirmişsin ama mp3ün arkasındaki resmi silememişsin babanın yotubede oldugu gibi askerlik fotosu var o şarkıda açınca herşey belli oluyor , amacım kimseye laf atmak değil ama arkadaşın biri başlık açmış söyleyin şu bülbüle şarkısını istemiş sende ona nispet yapar gibi aynı albümden başka şarkılar paylaşıyon...

Fanatik Üye
Fanatik Üye

MesajTarih: 16-Hzr-2015 / 20:49    Mesaj konusu: Re: müslüm gürses karakaş gözlern elmas orjinal kalite alkış

kardesım bu nasıl isdır ya paylasıyoruz dert paylaşmıyoruz dert ozaman sen paylaş bende yok başka
ınternetten bulup sundugum bukadar bulursam youtubeden paylaşırım hadı eyvallah sırayla paylaşmayı dusunuyordum bu son oldu okadar dıyon kara kaşelması nerden ındırdım acaba bu arada ne paylaşacagıma ben karar verırım yaşım 35 kımseya danışacak halım yok

Aktif Üye
Aktif Üye

Nereden: Van/Merkez Muslumcu.dür Herkez!!!
MesajTarih: 23-Hzr-2015 / 23:36    Mesaj konusu: Re: müslüm gürses karakaş gözlern elmas orjinal kalite alkış

Abi ne kadar teşekkür etsek az. Bu kalitede bu kadar orjinaline para öder alırdım. Konser albümünün yeri bi başka bende. Hele birde alkışsız olunca değmeyin keyfime. Bayramı erkenden yaşıyorum adeta. Allah razı olsun...

"siteye ilk kayıt: dec 20,2004"
Kullanıcı profilini gör
xmen
Fanatik Üye
Fanatik Üye

MesajTarih: 25-Hzr-2015 / 05:51    Mesaj konusu: Cevap: Re: müslüm gürses karakaş gözlern elmas orjinal kalit

affetmem_seni65 demiş ki:
Abi ne kadar teşekkür etsek az. Bu kalitede bu kadar orjinaline para öder alırdım. Konser albümünün yeri bi başka bende. Hele birde alkışsız olunca değmeyin keyfime. Bayramı erkenden yaşıyorum adeta. Allah razı olsun...

Yeni Katılımcı
Yeni Katılımcı

MesajTarih: 18-Tem-2015 / 22:19    Mesaj konusu: Cevap: müslüm gürses karakaş gözlern elmas orjinal kalite al

teşekkürler boşver sen konuşulanlara bir şeyleri saklamak kime ne kazandıracak müslüm baba yok artık aramızda allah yattığı yerde utandırmasın. mekani cennet olsun aynı albümde yandı çukurova varsa özelden veya buraya eklermisin.
Kullanıcı profilini gör
geceler45
Üye
Üye

Nereden: Hatay
MesajTarih: 09-Ağu-2015 / 08:40    Mesaj konusu: Re: Cevap: müslüm gürses karakaş gözlern elmas orjinal kalit

Çok teşekkürler elinize sağlık.
Kullanıcı profilini gör
Muslumcu22
Fanatik Üye
Fanatik Üye

Nereden: Müslümcü Tarikatından
MesajTarih: 10-Ağu-2015 / 17:12    Mesaj konusu: Re: Cevap: müslüm gürses karakaş gözlern elmas orjinal kalit

paylaşım güzel kardeş devam, admin şu siteyle ilgilen artık

Bütün Duygularım Ağır Yaralı"

Kullanıcı profilini gör
omerfaruk
Üye
Üye

MesajTarih: 12-Ksm-2015 / 03:13    Mesaj konusu: Re: Cevap: müslüm gürses karakaş gözlern elmas orjinal kalit

xmen kardeş teşekkürler çok güzel bi paylaşım konser gibi etkileyici parçaların olduğu bir albümü alkış sesleri baltalıyordu alkışsız çok çok daha güzel
Kullanıcı profilini gör
   Müslüm GÜRSES Forum Ana Sayfası -> Konserleri
1. sayfa (Toplam 1 sayfa)

Muslumcu.com & Muslum-Gurses.com & Muslumcu.net
Bu Site Müslüm Gürses'e Destek ve Hayranlarını Bilgilendirme Amaçlı Hazırlanmıştır.
Copyright © Müslüm Gürses Fan Club !! 2003 - ∞ !! - Kurucu: Bilal Bilgi
Forum - Arşiv - Haber - Şarkı Sözü - İnşaat Bölümü - Civil Engineering