Müslüm Gürses Müslüm Gürses

Müslüm GÜRSES :: Başlığı Görüntüle - Kendime Ait Bir Kaç Şiir.
Kendime Ait Bir Kaç Şiir.

Müslüm GÜRSES Forum Ana Sayfası -> Şiir ve Güzel Sözler
Yazar Mesaj
Delicimmm
Yeni Katılımcı
Yeni Katılımcı

MesajTarih: 17-Arl-2013 / 15:41    Mesaj konusu: Kendime Ait Bir Kaç Şiir.

Eskiden sebepsiz guluslerim vardi tatlı bi huzur kaplardi bedenimi,ne dusunecek kimsem kaldi eskiden nede kizacak bi sevdigim ne anlatacagim bir dost var nede haykiracagim bir sevgili; karanlikta saklanmış mutluluğu bekler gibiyim tufanlardan kacip sessizligin basucunda oturmusum, elimde sigara o sustukca ben yenisini yakiyorum,bazen hayallere daliyorum sonra vazgecip hayal iste deyip yine susuyorum, tabiki sensiz gecen her geceye isyan ediyorum gülüşünü duvarlara çiziyorum baktikca sen geliyosun aklıma az bekle sigara bitti alıp geliyorum.aradada bi kendi halime gülüyorum e idare et seviyorum..

---
Merhaba benligim senden başka konuşcak kimsem yok biliyorum deli sanıyor beni tanımayanlar.
Anlamsız duygular içerisindeyim senden vazgeçemek istiyorum söküp atmak istiyorum bunu yapamamıcamıı biliyorum
Ama gün geçtikce sevgim ölüyor biliyormusun senin için çarpan kalbim artık ritmini yitrdi veya benligim öyle sanıyor..

Evet gidişinin ardından çok şeyler kaybettim.Mesela gençligim gitti soldu,şimdi bana geliyorsun tekrar olalım diyorsun.
Ama unuttugun bir takım şeyler var beni unuttugun yerde kal kal ki hesaplaşayım kendimden.Gitti aydınlasın artık kararmış dünyam
Oysa beraber yıldızlara bakardık gökkuşagına bir sal yapıp kayardık değilmi ne güzel hayaller kuruyor benligim.
Neyse.Beni bıraktıgın yerde kal ve sessizce ağla tıpkı benim yaptıgım gibi göz yaşlarını ellerinle sil artık ellerim ellerinden ayrıldı.

Bitti artık bende sana verilecek bir şiir bile kalmadı...

----
Belki gülüşüne aldandim belkide o küçücük gamzene inandim; ne birdefa gozlerine baktim nede yanina gelip avuclarina hapsolup kaldım; dedim ya ben birtek gülüşüne aldandim,haberin olmadan cok hayallere daldım, Özür dilerim galiba bu aşkı ben yarattım!cok uzakta olsanda dedim ya sadece gülüşüne inandım

Furkan Fırtına.
Kullanıcı profilini gör
Konuya Teşekkür Gönderenler
2 kullanıcı bu konuya teşekkür etti. Teşekkür gönderenlerin listesi için tıklayınız.
By_FaDeD
Sitemize Desteğiniz İçin Teşekkür Ederiz
Sitemize Desteğiniz İçin Teşekkür Ederiz

Nereden: Çooook Uzaklardan Yanlızlık şehrinden...!
MesajTarih: 08-Mar-2014 / 18:37    Mesaj konusu: Re: Kendime Ait Bir Kaç Şiir.

Emeğine Yüreğine Kalemine Sağlık

Kurt O Sessizliği Bozarsa Kıyamet KOPAR !
Kullanıcı profilini gör
   Müslüm GÜRSES Forum Ana Sayfası -> Şiir ve Güzel Sözler
1. sayfa (Toplam 1 sayfa)

Muslumcu.com & Muslum-Gurses.com & Muslumcu.net
Bu Site Müslüm Gürses'e Destek ve Hayranlarını Bilgilendirme Amaçlı Hazırlanmıştır.
Copyright © Müslüm Gürses Fan Club !! 2003 - ∞ !! - Kurucu: Bilal Bilgi
Forum - Arşiv - Haber - Şarkı Sözü - İnşaat Bölümü - Civil Engineering