|
Müslüm GÜRSES Forum Ana Sayfası
-> Müslüm Gürses Genel |
| Yazar |
Mesaj |
yunus44erd
Üye

|
Tarih: 12-Nis-2013 / 18:54 Mesaj konusu: Babanın yeni albümündeki şarkıyı değiştirmişler |
|
|
Müslüm Baba' nın veda albümü bildiğiniz gibi 15 nisanda tüm müzik marketlerde, ancak ttnet müzik albümü ücretli olarak indirmeye ve dinlemeye sunmuş. Parçalara göz atarken ip attım ucu kaldı parçası dikkatimi çekti ankaranın bağlarıda büklüm büklüm yolları nakaratını çıkarmışlar onun yerine arada bayan farklı bişe okuyo. Oysa tanıtım müziğinde baba ankaranın bağları diye okuyodu neden orayı kesmişler bence önceki hali daha güzeldi.
|
|
|
|
 |
|
|
meselem51
Üye

|
Tarih: 12-Nis-2013 / 22:15 Mesaj konusu: Re: Babanın yeni albümündeki şarkıyı değiştirmişler |
|
|
nurah hafiftaş okumuş nakaratını
|
|
|
|
 |
ahmetsamat
Yeni Katılımcı

Kayıt: Jul 12, 2005 Mesajlar: 11 Nereden: australya melbourne
|
Tarih: 17-Nis-2013 / 14:07 Mesaj konusu: Re: Babanın yeni albümündeki şarkıyı değiştirmişler |
|
|
bence nakarat bolumunude muslum baba okusaymis daha iyi olurmus ben istesem nuray hafiftasin albumunu alir dinlerim ne gerek vardi degistirmege ..
_________________ En uzaktaki muslumcu.. |
|
|
|
 |
baba_muslumcu25
Üye

|
Tarih: 18-Nis-2013 / 13:00 Mesaj konusu: Re: Babanın yeni albümündeki şarkıyı değiştirmişler |
|
|
Belkide bu şarkıda babanın beğenmeyip yeniden seslendirdiği, yeniden düzenlenen o 3 şarkıdan biridir.
_________________ Sevilenin Elinden 1 Damla Aşk Tatmadım |
|
|
|
 |
adem_reis78
Aktif Üye

|
Tarih: 19-Nis-2013 / 05:34 Mesaj konusu: Re: Babanın yeni albümündeki şarkıyı değiştirmişler |
|
|
bence nuray hafiftaş düete yakışır bir okuma gercekleştirmiş .
_________________ Kimbilir kaç seven sabah bekliyor.. |
|
|
|
 |
xmen
Fanatik Üye

|
Tarih: 23-Nis-2013 / 16:34 Mesaj konusu: Re: Babanın yeni albümündeki şarkıyı değiştirmişler |
|
|
ankaralı coşkun o dörtyluke tedbır koydurdu parcayı ibrahım tatlısese verdı oyuzden anonım olan kısmına dokunmadan nuray hafiftaşa okuttular o kısmını ankaranın yolları buklum buklum kolları ne zaman sarhoş olsam kaldıramıyorum kollarını yakında iboş okucakmış olay o okunmuş parcayı değiştirdiler coşkunla ibo saolasun
_________________ bir zalimin aşkına kul etme beni
|
|
|
|
 |