Müslüm Gürses Müslüm Gürses

Müslüm GÜRSES :: Başlığı Görüntüle - Babanın yeni albümündeki şarkıyı değiştirmişler
Babanın yeni albümündeki şarkıyı değiştirmişler

Müslüm GÜRSES Forum Ana Sayfası -> Müslüm Gürses Genel
Yazar Mesaj
yunus44erd
Üye
Üye

Nereden: MALATYA
MesajTarih: 12-Nis-2013 / 18:54    Mesaj konusu: Babanın yeni albümündeki şarkıyı değiştirmişler

Müslüm Baba' nın veda albümü bildiğiniz gibi 15 nisanda tüm müzik marketlerde, ancak ttnet müzik albümü ücretli olarak indirmeye ve dinlemeye sunmuş. Parçalara göz atarken ip attım ucu kaldı parçası dikkatimi çekti ankaranın bağlarıda büklüm büklüm yolları nakaratını çıkarmışlar onun yerine arada bayan farklı bişe okuyo. Oysa tanıtım müziğinde baba ankaranın bağları diye okuyodu neden orayı kesmişler bence önceki hali daha güzeldi.
Kullanıcı profilini gör
Konuya Teşekkür Gönderenler
1 kullanıcı bu konuya teşekkür etti. Teşekkür gönderenlerin listesi için tıklayınız.
meselem51
Üye
Üye

Nereden: nigde
MesajTarih: 12-Nis-2013 / 22:15    Mesaj konusu: Re: Babanın yeni albümündeki şarkıyı değiştirmişler

nurah hafiftaş okumuş nakaratını
Kullanıcı profilini gör
ahmetsamat
Yeni Katılımcı
Yeni Katılımcı

Nereden: australya melbourne
MesajTarih: 17-Nis-2013 / 14:07    Mesaj konusu: Re: Babanın yeni albümündeki şarkıyı değiştirmişler

bence nakarat bolumunude muslum baba okusaymis daha iyi olurmus ben istesem nuray hafiftasin albumunu alir dinlerim ne gerek vardi degistirmege ..

Üye
Üye

Nereden: izmir
MesajTarih: 18-Nis-2013 / 13:00    Mesaj konusu: Re: Babanın yeni albümündeki şarkıyı değiştirmişler

Belkide bu şarkıda babanın beğenmeyip yeniden seslendirdiği, yeniden düzenlenen o 3 şarkıdan biridir.

Aktif Üye
Aktif Üye

Nereden: İstanbul
MesajTarih: 19-Nis-2013 / 05:34    Mesaj konusu: Re: Babanın yeni albümündeki şarkıyı değiştirmişler

bence nuray hafiftaş düete yakışır bir okuma gercekleştirmiş .

Fanatik Üye
Fanatik Üye

MesajTarih: 23-Nis-2013 / 16:34    Mesaj konusu: Re: Babanın yeni albümündeki şarkıyı değiştirmişler

ankaralı coşkun o dörtyluke tedbır koydurdu parcayı ibrahım tatlısese verdı oyuzden anonım olan kısmına dokunmadan nuray hafiftaşa okuttular o kısmını ankaranın yolları buklum buklum kolları ne zaman sarhoş olsam kaldıramıyorum kollarını yakında iboş okucakmış olay o okunmuş parcayı değiştirdiler coşkunla ibo saolasun

1. sayfa (Toplam 1 sayfa)

Muslumcu.com & Muslum-Gurses.com & Muslumcu.net
Bu Site Müslüm Gürses'e Destek ve Hayranlarını Bilgilendirme Amaçlı Hazırlanmıştır.
Copyright © Müslüm Gürses Fan Club !! 2003 - ∞ !! - Kurucu: Bilal Bilgi
Forum - Arşiv - Haber - Şarkı Sözü - İnşaat Bölümü - Civil Engineering