|
Müslüm GÜRSES Forum Ana Sayfası
-> Müslüm Gürses Genel |
| Yazar |
Mesaj |
Muslumcu22
Fanatik Üye

Kayıt: Jan 06, 2007 Mesajlar: 834 Nereden: Müslümcü Tarikatından
|
Tarih: 17-Mar-2013 / 18:51 Mesaj konusu: Babanın bilinmeyen şarkıları ne zaman piyasada olucak |
|
|
bilindiği gibi bazı babanın kasetlere konulmamış ve albümleştirilmemiş şarkıları var eski çalıştığı firmalarda acaba bu firmalar babanın vefatından sonra bu şarkıları piyasaya albüm olarak verecekmi? ve birde babanın yeni albümü ne zaman çıkacaktır.
_________________ "Aklımdan çıkmıyor veda edişin,
Bütün Duygularım Ağır Yaralı,
Beni Kalbimden Vurdu Veda Edişin,
Bütün Duygularım Ağır Yaralı"
|
|
|
 |
mutsuz22
Üye

Kayıt: Nov 10, 2006 Mesajlar: 125 Nereden: istanbul/Bayrampaşa
|
Tarih: 18-Mar-2013 / 05:37 Mesaj konusu: Cevap: Babanın bilinmeyen şarkıları ne zaman piyasada olucak |
|
|
Konu tamamı ile gereksiz bir konu.Gereksiz tartışmalara neden olmaması için kapatılmalı.
|
|
|
|
 |
adem_reis78
Aktif Üye

|
Tarih: 18-Mar-2013 / 08:59 Mesaj konusu: Re: Cevap: Babanın bilinmeyen şarkıları ne zaman piyasada ol |
|
|
acımız henüz cok tazeyken bunun derdine düşmeyelim bence .
_________________ Kimbilir kaç seven sabah bekliyor.. |
|
|
|
 |
Kadir
Aktif Üye

|
Tarih: 18-Mar-2013 / 21:04 Mesaj konusu: Re: Cevap: Babanın bilinmeyen şarkıları ne zaman piyasada ol |
|
|
Bence de bu konu gereksiz su aralar. Acimiz taze. Ama yavas yavas tekrardan eski Albümleri basilacaktir, ama piyasada olmayan yedek sarkilardan olusan yepyeni albümler olacaktir. Allah mekanini cennent eylesin
|
|
|
|
 |
baba_muslumcu25
Üye

|
Tarih: 21-Mar-2013 / 02:46 Mesaj konusu: Cevap: Re: Cevap: Babanın bilinmeyen şarkıları ne zaman piya |
|
|
| adem_reis78 demiş ki: | | acımız henüz cok tazeyken bunun derdine düşmeyelim bence . |
_________________ Sevilenin Elinden 1 Damla Aşk Tatmadım |
|
|
|
 |
Rahmi06
Forum moderatörü

|
Tarih: 21-Mar-2013 / 05:12 Mesaj konusu: Cevap: Re: Cevap: Babanın bilinmeyen şarkıları ne zaman piya |
|
|
| adem_reis78 demiş ki: | | acımız henüz cok tazeyken bunun derdine düşmeyelim bence . |
Konu kilitlenmiştir.

Ömrüm geçti yollarda, hep yabancı yarınlarda
Kamyonum oldu bana eş, benim gönlüm çileşeke |
|
|
|
 |