|
Müslüm GÜRSES Forum Ana Sayfası
-> Korsan Albümler ve Orjinal Albümleri Tartışma Alanı |
| Yazar |
Mesaj |
baydamarersin
Fanatik Üye

|
Tarih: 25-Ağu-2007 / 17:49 Mesaj konusu: Yanıt: Re: Cevap: |Albüm tartışma| zincirli kuyu< |
|
|
| AhMeT_44 demiş ki: | | bilgiler için saol Murat kardeşim... 05 eylüle kadar istanbuldayım hava değişiminden dolayı bi ara buluşalım Murat kardeşim... |
tamam ahmet . 2 eylüldede ist buluşması var gelirsin inş.
bekliyorum .
_________________ herşey müslüm baba içindi... |
|
|
|
 |
By_FaDeD
Sitemize Desteğiniz İçin Teşekkür Ederiz

Kayıt: Apr 28, 2007 Mesajlar: 1117 Nereden: Çooook Uzaklardan Yanlızlık şehrinden...!
|
Tarih: 18-Mar-2009 / 15:45 Mesaj konusu: Re: Yanıt: Re: Cevap: |Albüm tartışma| zincirli kuyu< |
|
|
buda albüm kapağı
Eyvallah...
| Açıklama: |
|
| Dosya Boyutu: |
400.17 KB |
| İzleme: |
6632 kere |

|
_________________ Kurtların Sessiz Kaldığı Yerde.
İtler Çakallar Volta Atar..
Ama Bilmezlerki
Kurt O Sessizliği Bozarsa Kıyamet KOPAR ! |
|
|
|
 |
mazidenbiri34
Üye

Kayıt: May 28, 2007 Mesajlar: 74 Nereden: istanbul/sarıyer
|
Tarih: 20-Mar-2010 / 12:24 Mesaj konusu: Re: Yanıt: Re: Cevap: |Albüm tartışma| zincirli kuyu< |
|
|
!!!!!!!!!!!!!!!arkadaşlar mutlaka okuyun!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
arkadaşlar şu yasak kaset tartışması hakkında birşeyler söylemek istedim: ben taksim de müslüm babanın plaklarını ararken bi sahafçıya girip müslüm gürses lp veya 45lik var mı diye soru yok ama tüm filim arşivi var dedi ve aynında oturan bir bayan ve onun eşi vardı oturan o kişi çok mu seviyosun diye sordu vs... yasak şarkısını biliyor musun diye sordu ben de öyle bi şarkı olmadığını söyledim o aksini idda etti ve çantasından müslüm baba ve kendisi ile çok eskiden çekilmiş bi fotosunu gösterdi ve dedi ki: seni 1979/1980 zamanları tanrı istemezse albununun basıldığı zamanlar müslüm gürses e sahneye çıkması için gece kulübü ayarladım o yıkılsın çamiler açılsın minareler adlı şarkıyı orada okudu ve klüp sahipleri o geceyi kople kasete aldılar o şarkı da o kaset içinde ve o kaseti çoğaltılar ama piyasadan toplandı dedi ve bu kişi müslüm gürses in danışmanı ve sahne vs ayarlayan bi dostu imiş.. ve bu kişi şü anda taksim milli eğitim müdürlüğünde genel müdür ve kendisiyle sürekli görüşmekteyim. saygılar
|
|
|
|
 |
atasayar
Sitemize Desteğiniz İçin Teşekkür Ederiz

Kayıt: May 06, 2007 Mesajlar: 2668 Nereden: Acımasız Dünyadan (İzmir)
|
Tarih: 20-Mar-2010 / 23:55 Mesaj konusu: Re: Yanıt: Re: Cevap: |Albüm tartışma| zincirli kuyu< |
|
|
yaw güzel kardeşim böyle bir şarkı olacak piyasaya sürülecek ve toplanacak bitanesi bile almamışmı bu şarkıyı üstünden 28 yıl geçti diyo madem o şahıs şimdiye çoktan çıkması gerekirdi diye düşünüyorum
_________________ bir yerden tanıyor gibiyim sizi....
|
|
|
|
 |
mali_usta
Fanatik Üye

|
Tarih: 21-Mar-2010 / 06:44 Mesaj konusu: Re: Yanıt: Re: Cevap: |Albüm tartışma| zincirli kuyu< |
|
|
bu konu herkesin aklını kurcalıyor...var yada yok fakat bazı kisiler çok iddaa ediyor..belkide vardı bilemeyiz ama fatih'in dedigi gibi kimsenin elinde yok..çıksın kaset ortaya öyle konusalım..
_________________ Sev bütün insanları say bütün insanları
Kin gitme unut gitsin geçmişte olanları
Dürüst ol, insancıl ol, düşün öbür dünyayı
Bir karıncayı bile incitme sakın evlat
Evlat evlat evlat insan ol evlat
Evlat evlat evlat insan ol evlat |
|
|
|
 |
mazidekibiri61
Yeni Katılımcı

|
Tarih: 12-Mar-2013 / 11:30 Mesaj konusu: Re: Yanıt: Re: Cevap: |Albüm tartışma| zincirli kuyu< |
|
|
öyle bir söz yok şarkıda yok, olsa idi elimize ulaşırdı yıkılsın camiler,açılsın meyhaneler diye. ancak (ayyaş şarkısı) elimizde şişeler açılsın meyhaneler sözüyle karıştırıldığını düşünüyorum ve babamızı zan altında bırakmayalım.
|
|
|
|
 |
ESRAR-Perdesi
Aktif Üye

Kayıt: Dec 26, 2004 Mesajlar: 246 Nereden: DerinLerdeN (41)
|
Tarih: 12-Mar-2013 / 13:44 Mesaj konusu: Re: Cevap: |Albüm tartışma| zincirli kuyu< |
|
|
Emeğine sağlık kardeşim
_________________ en güzel gözler...
esrarlı gözler...!
esrarlı gözler
yalnız seni özler.... |
|
|
|
 |
KUSTURDUNGONLUMU
SüperAktif Üye

|
Tarih: 13-Mar-2013 / 08:06 Mesaj konusu: Re: Cevap: |Albüm tartışma| zincirli kuyu< |
|
|
ellerinde arşiv olanlar bile bulamadıysa o şarkı yoktur baba kendisi ibrahim tatlısesin ptogramında bas bas bagırdı yok öyle bir şey dedi hadi çıktı basıldı toplanıldı trt kanalındandamı kaldırıldı Baba vefaat etti boş kuru muhabbet bunlar tekrardan hepimizin başı saolsun...
_________________ Küstürdün Gönlümü Güldüremedin... |
|
|
|
 |