Tarih: 06-Mar-2013 / 17:13 Mesaj konusu: müslüm babasız şarkılar
Müslüm babanın vefatından bu yana 3.gündeyiz.onsuz şarkılar bir başka acı, bir başka duygulu.her dinledigimde gözyaşlarımı tutamıyorum.sanki hiç bişey olmamış gibi babaya.herşey yalan herşey boşşş bu yalan dünyada
_________________ içimde yılların yorgunlugu var,bahtımı yeniden yazsan ne fayda!!!
Tarih: 06-Mar-2013 / 19:33 Mesaj konusu: Re: müslüm babasız şarkılar
Selam Dostum,
benim icin de ayni...Müslüm Baba sapa saglam girdigi hastaneden ölü olarak cikti!! Hala inanamiyorum. Hastaneye yatmadan önce Albümü cikaran kisiye eger ölürsem albümün adini Veda koyun benim kötü bir hissim var demis rahmetli. Ah ulan ahh kimseyi suclamak istemiyorum kimsenin günahini almak istemiyorum ama sanki babanin ölümü cok süpheli geliyor bana cok ihmalkarlik var. Madem cigerleri ameliyata uygun degil neden önce cigerlerinin iyilesmesi icin tedavi görmedi amelyata acele alindi??
Ah ulan ah koskoca bir cinar yikildi gitti... ama o hep kulaklarimizda, aklimizda, yüregimizde olacaktir. o bir EFSANE....
Tarih: 06-Mar-2013 / 20:41 Mesaj konusu: Re: müslüm babasız şarkılar
evet kardeş albüm ismi veda olacak albümü yapan abimizle birebir konuştuk çokta iyi bir insan albümü çıkarmayacagını söyledi oysaki bunca sene çalıştıgı un kapanı çok hareketli herkez bişeyler kovalıyor ...
Tarih: 07-Mar-2013 / 05:39 Mesaj konusu: Re: müslüm babasız şarkılar
yıllarca baba söyledi biz dinledik her şarkısından bi söz bi öğüt çıkardık sevincimizi hüznümüzü en mutlu en kederli günümüzü babanın şarkıları ile geçirdik ama zerre aklıma gelmezdi bi gün böyle bi konu için yorum yapmak gerçekten bütün müslüm baba hayranı arkadaşlarımın dediği gibi babanın şarkıları şuan daha fazla hüzüne boğuyo içimiz acıyo taktiri ilahi baba şarkılarını bizlere emanet etti bizlerde bizden sonraki nesillere mutlak öğreticez emanete sahip çıkıcaz sonuna kadar mekanın cennet olsun babaaa...
Tarih: 07-Mar-2013 / 22:34 Mesaj konusu: Re: müslüm babasız şarkılar
Babasız hiç birşeyin tadı yok. Yaşım daha 18 ben daha doyamadım sana babam kimse doyamadı şarkılarının her birinde bize mesaj verdin. bizim hakkımız sana helal babam sende bize hakkını helal et olduda bir konuda üzdüysek seni affet babam ..
Tarih: 07-Mar-2013 / 22:49 Mesaj konusu: Cevap: müslüm babasız şarkılar
dmreda demiş ki:
Müslüm babanın vefatından bu yana 3.gündeyiz.onsuz şarkılar bir başka acı, bir başka duygulu.her dinledigimde gözyaşlarımı tutamıyorum.sanki hiç bişey olmamış gibi babaya.herşey yalan herşey boşşş bu yalan dünyada
aynen kardeşim sen gittinya müslüm baba artık herşey anlamsız kalbim acıyor ah ah ahh (
_________________ Sevilenin Elinden 1 Damla Aşk Tatmadım
müslüm baba elbette ilelebet kalbimizde varolacak lakin hem menajerinin değiştirdiği ifadesi hemde ibonun ölümünden sonra söyledikleri kafamı çok kurcalıyor bu işin üstüne gitmemiz lazım
Kardeş Babanın mekanı cennet olsun ibo kafasına göre konuşuyor hakkı bulutta benim diye piyasada dolanıyor Rabbim müslüm babaya rahmet eylesin beklemek en iyisi dostu düşmanı o zaman daha iyi çözmüş oluruz....
Babaammmm sen dön biz canımız vermeye lazımızzzzzzzzzzz. gitmeseydi onun kulu olurdummmmmm ....
1 dakika sonra eklenen mesaj:
Babaammmm sen dön biz canımızı vermeye hazırız. gitmeseydi onun kulu olurdummmmmm ....
babanın şarkılarını çalan radyolar artık çaldıktan sonra bir rahmet bile okumuyorlar, gerçi bu doğal süreç ama insanların babanın öldüğünü kabullenmesi içimi acıtıyor..
kardeş baba hakkın rahmeetine kavuşmuş En Önemlisi Onu Bizden Daha Çok Seveninin Yanına ulaştı Bizim Sadece Ona Dua Ve Şarkılarla Bir Süreç İçinde İlerlememiz Gerek Allah Rahmet Eylesin....