Müslüm Gürses Müslüm Gürses

Müslüm GÜRSES :: Başlığı Görüntüle - müslüm babasız şarkılar
müslüm babasız şarkılar
Sayfa 1, 2  Sonraki

Müslüm GÜRSES Forum Ana Sayfası -> Hayatı ve Röportajları
Yazar Mesaj
dmreda
Aktif Üye
Aktif Üye

Nereden: ankara
MesajTarih: 06-Mar-2013 / 17:13    Mesaj konusu: müslüm babasız şarkılar

Müslüm babanın vefatından bu yana 3.gündeyiz.onsuz şarkılar bir başka acı, bir başka duygulu.her dinledigimde gözyaşlarımı tutamıyorum.sanki hiç bişey olmamış gibi babaya.herşey yalan herşey boşşş bu yalan dünyada

3 kullanıcı bu konuya teşekkür etti. Teşekkür gönderenlerin listesi için tıklayınız.
ahmet4545
Üye
Üye

Nereden: MANİSA MERKEZ...
MesajTarih: 06-Mar-2013 / 19:31    Mesaj konusu: Re: müslüm babasız şarkılar

son albumden okucak oldugu bır kac parça

Kadir
Aktif Üye
Aktif Üye

MesajTarih: 06-Mar-2013 / 19:33    Mesaj konusu: Re: müslüm babasız şarkılar

Selam Dostum,
benim icin de ayni...Müslüm Baba sapa saglam girdigi hastaneden ölü olarak cikti!! Hala inanamiyorum. Hastaneye yatmadan önce Albümü cikaran kisiye eger ölürsem albümün adini Veda koyun benim kötü bir hissim var demis rahmetli. Ah ulan ahh kimseyi suclamak istemiyorum kimsenin günahini almak istemiyorum ama sanki babanin ölümü cok süpheli geliyor bana cok ihmalkarlik var. Madem cigerleri ameliyata uygun degil neden önce cigerlerinin iyilesmesi icin tedavi görmedi amelyata acele alindi??
Ah ulan ah koskoca bir cinar yikildi gitti... ama o hep kulaklarimizda, aklimizda, yüregimizde olacaktir. o bir EFSANE....
Kullanıcı profilini gör
KUSTURDUNGONLUMU
SüperAktif Üye
SüperAktif Üye

Nereden: istanbul
MesajTarih: 06-Mar-2013 / 20:41    Mesaj konusu: Re: müslüm babasız şarkılar

evet kardeş albüm ismi veda olacak albümü yapan abimizle birebir konuştuk çokta iyi bir insan albümü çıkarmayacagını söyledi oysaki bunca sene çalıştıgı un kapanı çok hareketli herkez bişeyler kovalıyor ...

Sitemize Desteğiniz İçin Teşekkür Ederiz
Sitemize Desteğiniz İçin Teşekkür Ederiz

Nereden: berlin-gaziantep
MesajTarih: 07-Mar-2013 / 04:27    Mesaj konusu: Re: müslüm babasız şarkılar

bence onsuz hicbiseyin tadi yok.

Muslumcu.com Fanatiği
Muslumcu.com Fanatiği

Nereden: acımasız dünya
MesajTarih: 07-Mar-2013 / 05:39    Mesaj konusu: Re: müslüm babasız şarkılar

yıllarca baba söyledi biz dinledik her şarkısından bi söz bi öğüt çıkardık sevincimizi hüznümüzü en mutlu en kederli günümüzü babanın şarkıları ile geçirdik ama zerre aklıma gelmezdi bi gün böyle bi konu için yorum yapmak gerçekten bütün müslüm baba hayranı arkadaşlarımın dediği gibi babanın şarkıları şuan daha fazla hüzüne boğuyo içimiz acıyo taktiri ilahi baba şarkılarını bizlere emanet etti bizlerde bizden sonraki nesillere mutlak öğreticez emanete sahip çıkıcaz sonuna kadar mekanın cennet olsun babaaa...

Yeni Katılımcı
Yeni Katılımcı

Nereden: Samsun
MesajTarih: 07-Mar-2013 / 22:34    Mesaj konusu: Re: müslüm babasız şarkılar

Babasız hiç birşeyin tadı yok. Yaşım daha 18 ben daha doyamadım sana babam kimse doyamadı şarkılarının her birinde bize mesaj verdin. bizim hakkımız sana helal babam sende bize hakkını helal et olduda bir konuda üzdüysek seni affet babam ..
Kullanıcı profilini gör
baba_muslumcu25
Üye
Üye

Nereden: izmir
MesajTarih: 07-Mar-2013 / 22:49    Mesaj konusu: Cevap: müslüm babasız şarkılar

dmreda demiş ki:
Müslüm babanın vefatından bu yana 3.gündeyiz.onsuz şarkılar bir başka acı, bir başka duygulu.her dinledigimde gözyaşlarımı tutamıyorum.sanki hiç bişey olmamış gibi babaya.herşey yalan herşey boşşş bu yalan dünyada
aynen kardeşim sen gittinya müslüm baba artık herşey anlamsız kalbim acıyor ah ah ahh Sad(

SüperAktif Üye
SüperAktif Üye

MesajTarih: 07-Mar-2013 / 22:59    Mesaj konusu: Re: Cevap: müslüm babasız şarkılar

Müslüm Baba Ölmedi Onu En güzül şekilde yaşatıcaz inşallah.....

Yeni Katılımcı
Yeni Katılımcı

MesajTarih: 07-Mar-2013 / 23:04    Mesaj konusu: Re: Cevap: müslüm babasız şarkılar

müslüm baba elbette ilelebet kalbimizde varolacak lakin hem menajerinin değiştirdiği ifadesi hemde ibonun ölümünden sonra söyledikleri kafamı çok kurcalıyor bu işin üstüne gitmemiz lazım
Kullanıcı profilini gör
KUSTURDUNGONLUMU
SüperAktif Üye
SüperAktif Üye

MesajTarih: 07-Mar-2013 / 23:09    Mesaj konusu: Re: Cevap: müslüm babasız şarkılar

Kardeş Babanın mekanı cennet olsun ibo kafasına göre konuşuyor hakkı bulutta benim diye piyasada dolanıyor Rabbim müslüm babaya rahmet eylesin beklemek en iyisi dostu düşmanı o zaman daha iyi çözmüş oluruz....

Yeni Katılımcı
Yeni Katılımcı

MesajTarih: 07-Mar-2013 / 23:20    Mesaj konusu: Re: Cevap: müslüm babasız şarkılar

amin kardeşim amin baba huzur bulsun gerçekler ortaya çıksın başka birşey lazım değil bize ama eğer bir hata da varsa cezası çekilsin...
Kullanıcı profilini gör
KUSTURDUNGONLUMU
SüperAktif Üye
SüperAktif Üye

MesajTarih: 07-Mar-2013 / 23:24    Mesaj konusu: Re: Cevap: müslüm babasız şarkılar

hiç bir hata cezasız kalmaz kardeş ya burda Yaradan verir cezalarını Yada Ebedi Hayatta..........

Yeni Katılımcı
Yeni Katılımcı

MesajTarih: 08-Mar-2013 / 22:21    Mesaj konusu: Re: Cevap: müslüm babasız şarkılar

Babamıza yapılan hata bize yapılmıştır ve herşey gün yüzüne çıktıgında elbet bizde elimizden geleni yaparız. ÖZLEDİK BABAM SENİ ÖZLEDİKK..........
Kullanıcı profilini gör
bolubey
Yeni Katılımcı
Yeni Katılımcı

MesajTarih: 08-Mar-2013 / 22:59    Mesaj konusu: Re: Cevap: müslüm babasız şarkılar

aynen öyle kardeşim eğer varsa bir hata BABA YA karşı yapılmış cezasını kesmeliyiz ciğerim yanıyor kaldıramıyorum kardeş
Kullanıcı profilini gör
KUSTURDUNGONLUMU
SüperAktif Üye
SüperAktif Üye

MesajTarih: 08-Mar-2013 / 23:03    Mesaj konusu: Re: Cevap: müslüm babasız şarkılar

Kardeş Yaradanın çizelgesi bozulmazmış ama yine diyorum müslüm baba yaşayacak içimizde ilalebet......

Yeni Katılımcı
Yeni Katılımcı

MesajTarih: 08-Mar-2013 / 23:19    Mesaj konusu: Re: Cevap: müslüm babasız şarkılar

Babaammmm sen dön biz canımız vermeye lazımızzzzzzzzzzz. gitmeseydi onun kulu olurdummmmmm ....
1 dakika sonra eklenen mesaj:
Babaammmm sen dön biz canımızı vermeye hazırız. gitmeseydi onun kulu olurdummmmmm ....
Kullanıcı profilini gör
dmreda
Aktif Üye
Aktif Üye

Nereden: ankara
MesajTarih: 09-Mar-2013 / 03:33    Mesaj konusu: Re: Cevap: müslüm babasız şarkılar

baba hastaneye yatmadan önce eşine, beni hastaneye götürme gitmek istemiyorum demiş vefatını hissetmiş.nasıl tuhaf geliyo şimdi onsuz şarkılar

Üye
Üye

MesajTarih: 27-Mar-2013 / 16:11    Mesaj konusu: Re: Cevap: müslüm babasız şarkılar

babanın şarkılarını çalan radyolar artık çaldıktan sonra bir rahmet bile okumuyorlar, gerçi bu doğal süreç ama insanların babanın öldüğünü kabullenmesi içimi acıtıyor..
Kullanıcı profilini gör
KUSTURDUNGONLUMU
SüperAktif Üye
SüperAktif Üye

MesajTarih: 27-Mar-2013 / 16:19    Mesaj konusu: Re: Cevap: müslüm babasız şarkılar

kardeş baba hakkın rahmeetine kavuşmuş En Önemlisi Onu Bizden Daha Çok Seveninin Yanına ulaştı Bizim Sadece Ona Dua Ve Şarkılarla Bir Süreç İçinde İlerlememiz Gerek Allah Rahmet Eylesin....

Sayfa 1, 2  Sonraki
1. sayfa (Toplam 2 sayfa)

Muslumcu.com & Muslum-Gurses.com & Muslumcu.net
Bu Site Müslüm Gürses'e Destek ve Hayranlarını Bilgilendirme Amaçlı Hazırlanmıştır.
Copyright © Müslüm Gürses Fan Club !! 2003 - ∞ !! - Kurucu: Bilal Bilgi
Forum - Arşiv - Haber - Şarkı Sözü - İnşaat Bölümü - Civil Engineering