|
Müslüm GÜRSES Forum Ana Sayfası
-> Müslüm Gürses Genel |
| Yazar |
Mesaj |
h5n1
Yeni Katılımcı

|
Tarih: 04-Şub-2013 / 01:02 Mesaj konusu: YARANAMADIM Albumunun long playini arıyorum |
|
|
hepinize iyi akşamlar, Müslüm GÜRSESe ait 1984 yılına ait YARANAMADIM albümünün long play'ini arıyorum. Çok özel bir anlamı olan bu plak gne çok özel birine hediye olacak. Acaba konuyla ilgili temasa geçebileceğim birilerine ulaşmam mümkün mü? Şimdiden teşekkür edrim.
http://ansiklopedi.muslumcu.com/muslumgurses/album_Yaranamad%C4%B1m-Long-Play
|
|
|
|
 |
|
|
atasayar
Sitemize Desteğiniz İçin Teşekkür Ederiz

Kayıt: May 06, 2007 Mesajlar: 2668 Nereden: Acımasız Dünyadan (İzmir)
|
Tarih: 04-Şub-2013 / 14:02 Mesaj konusu: Re: YARANAMADIM Albumunun long playini arıyorum |
|
|
yapan büyük çaplı internet siteleri var ordan çok kolay bulur ve alırsin
_________________ bir yerden tanıyor gibiyim sizi....
|
|
|
|
 |
adem_reis78
Aktif Üye

|
Tarih: 06-Şub-2013 / 04:32 Mesaj konusu: Cevap: YARANAMADIM Albumunun long playini arıyorum |
|
|
İstanbul taksimde galatasaray lisesinin karşısında plakcı var oradan bulabilirsiniz eğer istanbuldaysanız..
_________________ Kimbilir kaç seven sabah bekliyor.. |
|
|
|
 |
h5n1
Yeni Katılımcı

|
Tarih: 06-Şub-2013 / 04:44 Mesaj konusu: Cevap: YARANAMADIM Albumunun long playini arıyorum |
|
|
| adem_reis78 demiş ki: |
İstanbul taksimde galatasaray lisesinin karşısında plakcı var oradan bulabilirsiniz eğer istanbuldaysanız.. |
çok saol kardşim hallettim 
|
|
|
|
 |
evvelahudayi
Yeni Katılımcı

|
Tarih: 16-Nis-2013 / 20:04 Mesaj konusu: Re: Cevap: YARANAMADIM Albumunun long playini arıyorum |
|
|
bu plak meselesinden muzadarip olanlar hayli kalabalığız zannediyorum. bugün ferdi özbeğen'in bile çoğu albümü yeniden basılmış, plak vaziyetinde müzik marketler bulunuyor. yanlış anlaşılmasın, kendisini küçümsediğimden değil de, benim ve birçok insan için dünyanın en büyük sesi olan baba'nın plaklarını bulamıyoruz. ikinci el fiyatları çok uçuk. bir esrarlı gözler long play'ine 250 lira isteyen var. şu an yeni nesil popçuların bile plakları bulunabiliyorken müzik marketlerde, baba'nın long play'lerinin bulunmaması kabul edilebilir değil.
|
|
|
|
 |