Müslüm Gürses Müslüm Gürses

Müslüm GÜRSES :: Başlığı Görüntüle - Müslüm Babanın Sesi Kaç Oktav?
Müslüm Babanın Sesi Kaç Oktav?
Sayfa Önceki  1, 2

Müslüm GÜRSES Forum Ana Sayfası -> Müslüm Gürses Özel
Yazar Mesaj
atasayar
Sitemize Desteğiniz İçin Teşekkür Ederiz
Sitemize Desteğiniz İçin Teşekkür Ederiz

Nereden: Acımasız Dünyadan (İzmir)
MesajTarih: 21-May-2012 / 20:19    Mesaj konusu: Re: Cevap: Müslüm Babanın sesi kaç oktav?

Türkiye Cumhuriyetinde Sanat Camiasında En Pes den en Tize Çıkan Bu Denli Başka Sanatçı Görmedim...
4 Oktav RAhat Var Bencede GErçi Net Olarak Piyano Yada Orgda Ölçülebilir...

Kullanıcı profilini gör
muslumkar05
Üye
Üye

Nereden: Amasya
MesajTarih: 23-May-2012 / 23:57    Mesaj konusu: Re: Cevap: Müslüm Babanın sesi kaç oktav?

atasayar demiş ki:
Türkiye Cumhuriyetinde Sanat Camiasında En Pes den en Tize Çıkan Bu Denli Başka Sanatçı Görmedim...
4 Oktav RAhat Var Bencede GErçi Net Olarak Piyano Yada Orgda Ölçülebilir...
aynen öyle usta BABA nın sanki boğazında hoparlör gibi ses ayarı var birden iniyo birden çıkıyo yok böyle ses gelmedi daha türkiye cumhuriyetine

Yeni Katılımcı
Yeni Katılımcı

MesajTarih: 06-Hzr-2012 / 06:58    Mesaj konusu: Re: Cevap: Müslüm Babanın sesi kaç oktav?

Teknik bilgim yok ama 3,5 oktav diye biliyorum..
Kullanıcı profilini gör
ertu1900
Üye
Üye

MesajTarih: 07-Hzr-2012 / 04:27    Mesaj konusu: Re: Cevap: Müslüm Babanın sesi kaç oktav?

konservatuar öğrencisi olarak nacizane fikirlerimi paylaşmak isterim...öncelikle oktav hesabına tiz sesler olarak bakmamak lazım en pesten en tize kadar olan aralıklar oktav sesini oluşturur,müslüm babamızda renkli,tatlı,farklı bi ses var bu kimsenin inkar edemeyeği bir gerçek...muslum babanın pes seslerdekı kaabılıyetı ınebılme yetenegı dunyada az rastlanır cınsten,gençliğinde çıkabıldıgı dıklere su anda cıkamasada o acıklarıda pes seslerıyle kapatıyor çok şükür Smile)...bbı arkadasımız yazmıs popstar erkan örnegını vermıs ona pek katılamıcam oktav ölçülürken pesten tize dogru ölçülür muslum babanında pes seslerinden itibaren düşünürsek rahatlıkla 3.5 oktav oldugunu dusunuyorum
Kullanıcı profilini gör
mrh01
Yeni Katılımcı
Yeni Katılımcı

MesajTarih: 06-Ksm-2014 / 02:07    Mesaj konusu: Re: Cevap: Müslüm Babanın sesi kaç oktav?

muslum gurses bence 5 rahat bulur
Kullanıcı profilini gör
   Müslüm GÜRSES Forum Ana Sayfası -> Müslüm Gürses Özel
Sayfa Önceki  1, 2
2. sayfa (Toplam 2 sayfa)

Muslumcu.com & Muslum-Gurses.com & Muslumcu.net
Bu Site Müslüm Gürses'e Destek ve Hayranlarını Bilgilendirme Amaçlı Hazırlanmıştır.
Copyright © Müslüm Gürses Fan Club !! 2003 - ∞ !! - Kurucu: Bilal Bilgi
Forum - Arşiv - Haber - Şarkı Sözü - İnşaat Bölümü - Civil Engineering