|
Müslüm GÜRSES Forum Ana Sayfası
-> Müslüm Gürses Genel |
| Yazar |
Mesaj |
zeliha
Yeni Katılımcı

|
Tarih: 23-May-2012 / 16:04 Mesaj konusu: hiç birşeye ualamıyoruz |
|
|
kardeşim tamayüklemişsin ama sonra kaldırmışşsın özel paraçalara özel konsere tıklıyoruz yasiliş diyor yada youtube açmıyor yani bunaıl iştir anmalıyorum tam 6yıldır üyeyim ama sitede istedigne ulamıuytorsun ozman üyelik nye yarıyor kardeşim bana bir yol gösterin
_________________ fatih |
|
|
|
 |
|
|
Admin
Bilal - Site Kurucusu

|
Tarih: 23-May-2012 / 19:52 Mesaj konusu: Re: hiç birşeye ualamıyoruz |
|
|
Ne istediğinizi anlamadım, kendinizi daha açık ve düzgün ifade ederseniz yardımcı olmaya çalışayım.
Sitedeki youtube videolarından bahsediyorsanız bizden kaynaklanmıyor, youtube'a yükleyenler kaldırmışlar videoları.
_________________ Gönlünüz Gönlümüzdür!
Çare yokmuş aşktan yatan hastaya / Gönül Hasta
Kişiliğini makamına bağlayan, makamını kaybettiğinde kişiliğinden de olur! |
|
|
|
 |
zeliha
Yeni Katılımcı

|
Tarih: 24-May-2012 / 01:52 Mesaj konusu: Re: hiç birşeye ualamıyoruz |
|
|
abicigim küskünüm konser versiyonu tıklıyorum ulaaşmıyorum sonra alamya konser yaranamdımda tıklıyorum onda ulşamıyorum vesaire vesasire yani birçok özelparçalarını tıklıyoruz ama ulaşımyoruz bize yardımcolursanazı bu isteklermizi nerden ulaşacgımıza yardımcı olursanız sevinirm yaninerden indire bilirm palak lar bölümüne tıklıytorum biçok özel parçaya ulamıyoruz
|
|
|
|
 |
atasayar
Sitemize Desteğiniz İçin Teşekkür Ederiz

Kayıt: May 06, 2007 Mesajlar: 2668 Nereden: Acımasız Dünyadan (İzmir)
|
Tarih: 24-May-2012 / 15:00 Mesaj konusu: Re: hiç birşeye ualamıyoruz |
|
|
6 Yıldır üyesin ben tanımıyosam seni pek kimse tanımaz.. paylaşıldığı zaman nerelerdeydin kardeşşş.. bu parçalar her yerde var istediğin yerden indirebilirsin...
_________________ bir yerden tanıyor gibiyim sizi....
|
|
|
|
 |
zeliha
Yeni Katılımcı

|
Tarih: 24-May-2012 / 23:58 Mesaj konusu: Re: hiç birşeye ualamıyoruz |
|
|
abi yardımcı olmacaksan eden dengesiz yazıyorsun
|
|
|
|
 |
Rahmi06
Forum moderatörü

|
Tarih: 07-Hzr-2012 / 09:56 Mesaj konusu: Cevap: Re: hiç birşeye ualamıyoruz |
|
|
| zeliha demiş ki: | | abi yardımcı olmacaksan eden dengesiz yazıyorsun |
| zeliha demiş ki: | | kardeşim tamayüklemişsin ama sonra kaldırmışşsın özel paraçalara özel konsere tıklıyoruz yasiliş diyor yada youtube açmıyor yani bunaıl iştir anmalıyorum tam 6yıldır üyeyim ama sitede istedigne ulamıuytorsun ozman üyelik nye yarıyor kardeşim bana bir yol gösterin |
| zeliha demiş ki: | | abicigim küskünüm konser versiyonu tıklıyorum ulaaşmıyorum sonra alamya konser yaranamdımda tıklıyorum onda ulşamıyorum vesaire vesasire yani birçok özelparçalarını tıklıyoruz ama ulaşımyoruz bize yardımcolursanazı bu isteklermizi nerden ulaşacgımıza yardımcı olursanız sevinirm yaninerden indire bilirm palak lar bölümüne tıklıytorum biçok özel parçaya ulamıyoruz |
Arkadaşım ne istediğini tam anlatamamışsın, birde yazım hataların var. Türkçe'mizin içine etmişsin. Fatih kardeşimize dengesiz yazıyorsun demişsin ama, asıl dengesiz yazan sensin.

Ömrüm geçti yollarda, hep yabancı yarınlarda
Kamyonum oldu bana eş, benim gönlüm çileşeke |
|
|
|
 |
hakan33
Üye

|
Tarih: 08-Hzr-2012 / 03:34 Mesaj konusu: Re: Cevap: Re: hiç birşeye ualamıyoruz |
|
|
Arkadaşım ne istediğini tam anlatamamışsın, birde yazım hataların var. Türkçe'mizin içine etmişsin. Fatih kardeşimize dengesiz yazıyorsun demişsin ama, asıl dengesiz yazan sensin.
rahmi sen onun avukatımısın adam doğru söylüyor açılmıyor videolar admin bu işe bir el at
|
|
|
|
 |
Admin
Bilal - Site Kurucusu

|
Tarih: 09-Hzr-2012 / 22:15 Mesaj konusu: Re: Cevap: Re: hiç birşeye ualamıyoruz |
|
|
Üstteki açıklamam yeterli arkadaşlar.
Video ve dosyaların yüklendiği sitelerden silinmiştir, o yüzden ulaşılamaz. Dileyen tekrar paylaşım yapabilir.
_________________ Gönlünüz Gönlümüzdür!
Çare yokmuş aşktan yatan hastaya / Gönül Hasta
Kişiliğini makamına bağlayan, makamını kaybettiğinde kişiliğinden de olur! |
|
|
|
 |
siracettinesin
Aktif Üye

Kayıt: Oct 14, 2006 Mesajlar: 240 Nereden: MARDİN KALESİNDEN
|
Tarih: 14-Hzr-2012 / 19:26 Mesaj konusu: Re: Cevap: Re: hiç birşeye ualamıyoruz |
|
|
admin çok doğru söylüyosun sen elinden geleni yapmışsın dediğin gibi youtubedeki kaydeden arkadaşlar kendi profilinden silmişlerki onlara ulaşılmıyor....bu arada arkadaşlar sakin ağzımızı bozmayalım ufak tefek şeyler için ortamı germeyelim
_________________ o eşsiz hayalin her an karşımda...
gözyaşlarım çağlar her anışımda
ayrılık şarabı gönül tasında...
içmeden yıkılmış sarhoş gibiyim... |
|
|
|
 |