|
Müslüm GÜRSES Forum Ana Sayfası
-> Müslüm Gürses Özel |
| Yazar |
Mesaj |
atasayar
Sitemize Desteğiniz İçin Teşekkür Ederiz

Kayıt: May 06, 2007 Mesajlar: 2668 Nereden: Acımasız Dünyadan (İzmir)
|
Tarih: 21-May-2012 / 20:19 Mesaj konusu: Re: Cevap: Müslüm Babanın sesi kaç oktav? |
|
|
Türkiye Cumhuriyetinde Sanat Camiasında En Pes den en Tize Çıkan Bu Denli Başka Sanatçı Görmedim...
4 Oktav RAhat Var Bencede GErçi Net Olarak Piyano Yada Orgda Ölçülebilir...
_________________ bir yerden tanıyor gibiyim sizi....
|
|
|
|
 |
muslumkar05
Üye

|
Tarih: 23-May-2012 / 23:57 Mesaj konusu: Re: Cevap: Müslüm Babanın sesi kaç oktav? |
|
|
| atasayar demiş ki: | Türkiye Cumhuriyetinde Sanat Camiasında En Pes den en Tize Çıkan Bu Denli Başka Sanatçı Görmedim...
4 Oktav RAhat Var Bencede GErçi Net Olarak Piyano Yada Orgda Ölçülebilir... | aynen öyle usta BABA nın sanki boğazında hoparlör gibi ses ayarı var birden iniyo birden çıkıyo yok böyle ses gelmedi daha türkiye cumhuriyetine
_________________ Yaprak gibi düştüm.. Yerden alsana |
|
|
|
 |
Timur87
Yeni Katılımcı

|
Tarih: 06-Hzr-2012 / 06:58 Mesaj konusu: Re: Cevap: Müslüm Babanın sesi kaç oktav? |
|
|
Teknik bilgim yok ama 3,5 oktav diye biliyorum..
|
|
|
|
 |
ertu1900
Üye

|
Tarih: 07-Hzr-2012 / 04:27 Mesaj konusu: Re: Cevap: Müslüm Babanın sesi kaç oktav? |
|
|
konservatuar öğrencisi olarak nacizane fikirlerimi paylaşmak isterim...öncelikle oktav hesabına tiz sesler olarak bakmamak lazım en pesten en tize kadar olan aralıklar oktav sesini oluşturur,müslüm babamızda renkli,tatlı,farklı bi ses var bu kimsenin inkar edemeyeği bir gerçek...muslum babanın pes seslerdekı kaabılıyetı ınebılme yetenegı dunyada az rastlanır cınsten,gençliğinde çıkabıldıgı dıklere su anda cıkamasada o acıklarıda pes seslerıyle kapatıyor çok şükür )...bbı arkadasımız yazmıs popstar erkan örnegını vermıs ona pek katılamıcam oktav ölçülürken pesten tize dogru ölçülür muslum babanında pes seslerinden itibaren düşünürsek rahatlıkla 3.5 oktav oldugunu dusunuyorum
|
|
|
|
 |
mrh01
Yeni Katılımcı

|
Tarih: 06-Ksm-2014 / 02:07 Mesaj konusu: Re: Cevap: Müslüm Babanın sesi kaç oktav? |
|
|
muslum gurses bence 5 rahat bulur
|
|
|
|
 |