Müslüm Gürses Müslüm Gürses

Müslüm GÜRSES :: Başlığı Görüntüle - hiç birşeye ualamıyoruz
hiç birşeye ualamıyoruz

Müslüm GÜRSES Forum Ana Sayfası -> Müslüm Gürses Genel
Yazar Mesaj
zeliha
Yeni Katılımcı
Yeni Katılımcı

Nereden: 27
MesajTarih: 23-May-2012 / 16:04    Mesaj konusu: hiç birşeye ualamıyoruz

kardeşim tamayüklemişsin ama sonra kaldırmışşsın özel paraçalara özel konsere tıklıyoruz yasiliş diyor yada youtube açmıyor yani bunaıl iştir anmalıyorum tam 6yıldır üyeyim ama sitede istedigne ulamıuytorsun ozman üyelik nye yarıyor kardeşim bana bir yol gösterin

1 kullanıcı bu konuya teşekkür etti. Teşekkür gönderenlerin listesi için tıklayınız.
Admin
Bilal - Site Kurucusu
Bilal - Site Kurucusu

Nereden: Gaziantep
MesajTarih: 23-May-2012 / 19:52    Mesaj konusu: Re: hiç birşeye ualamıyoruz

Ne istediğinizi anlamadım, kendinizi daha açık ve düzgün ifade ederseniz yardımcı olmaya çalışayım.
Sitedeki youtube videolarından bahsediyorsanız bizden kaynaklanmıyor, youtube'a yükleyenler kaldırmışlar videoları.

Kişiliğini makamına bağlayan, makamını kaybettiğinde kişiliğinden de olur!
Kullanıcı profilini gör
zeliha
Yeni Katılımcı
Yeni Katılımcı

MesajTarih: 24-May-2012 / 01:52    Mesaj konusu: Re: hiç birşeye ualamıyoruz

abicigim küskünüm konser versiyonu tıklıyorum ulaaşmıyorum sonra alamya konser yaranamdımda tıklıyorum onda ulşamıyorum vesaire vesasire yani birçok özelparçalarını tıklıyoruz ama ulaşımyoruz bize yardımcolursanazı bu isteklermizi nerden ulaşacgımıza yardımcı olursanız sevinirm yaninerden indire bilirm palak lar bölümüne tıklıytorum biçok özel parçaya ulamıyoruz
Kullanıcı profilini gör
atasayar
Sitemize Desteğiniz İçin Teşekkür Ederiz
Sitemize Desteğiniz İçin Teşekkür Ederiz

Nereden: Acımasız Dünyadan (İzmir)
MesajTarih: 24-May-2012 / 15:00    Mesaj konusu: Re: hiç birşeye ualamıyoruz

6 Yıldır üyesin ben tanımıyosam seni pek kimse tanımaz.. paylaşıldığı zaman nerelerdeydin kardeşşş.. bu parçalar her yerde var istediğin yerden indirebilirsin...

Kullanıcı profilini gör
zeliha
Yeni Katılımcı
Yeni Katılımcı

MesajTarih: 24-May-2012 / 23:58    Mesaj konusu: Re: hiç birşeye ualamıyoruz

abi yardımcı olmacaksan eden dengesiz yazıyorsun
Kullanıcı profilini gör
Rahmi06
Forum moderatörü
Forum moderatörü

Nereden: Elimde Değil
MesajTarih: 07-Hzr-2012 / 09:56    Mesaj konusu: Cevap: Re: hiç birşeye ualamıyoruz

zeliha demiş ki:
abi yardımcı olmacaksan eden dengesiz yazıyorsun

zeliha demiş ki:
kardeşim tamayüklemişsin ama sonra kaldırmışşsın özel paraçalara özel konsere tıklıyoruz yasiliş diyor yada youtube açmıyor yani bunaıl iştir anmalıyorum tam 6yıldır üyeyim ama sitede istedigne ulamıuytorsun ozman üyelik nye yarıyor kardeşim bana bir yol gösterin

zeliha demiş ki:
abicigim küskünüm konser versiyonu tıklıyorum ulaaşmıyorum sonra alamya konser yaranamdımda tıklıyorum onda ulşamıyorum vesaire vesasire yani birçok özelparçalarını tıklıyoruz ama ulaşımyoruz bize yardımcolursanazı bu isteklermizi nerden ulaşacgımıza yardımcı olursanız sevinirm yaninerden indire bilirm palak lar bölümüne tıklıytorum biçok özel parçaya ulamıyoruz

Arkadaşım ne istediğini tam anlatamamışsın, birde yazım hataların var. Türkçe'mizin içine etmişsin. Fatih kardeşimize dengesiz yazıyorsun demişsin ama, asıl dengesiz yazan sensin.

Ömrüm geçti yollarda, hep yabancı yarınlarda
Kamyonum oldu bana eş, benim gönlüm çileşeke
Kullanıcı profilini gör
hakan33
Üye
Üye

MesajTarih: 08-Hzr-2012 / 03:34    Mesaj konusu: Re: Cevap: Re: hiç birşeye ualamıyoruz

Arkadaşım ne istediğini tam anlatamamışsın, birde yazım hataların var. Türkçe'mizin içine etmişsin. Fatih kardeşimize dengesiz yazıyorsun demişsin ama, asıl dengesiz yazan sensin.

rahmi sen onun avukatımısın adam doğru söylüyor açılmıyor videolar admin bu işe bir el at
Kullanıcı profilini gör
Admin
Bilal - Site Kurucusu
Bilal - Site Kurucusu

Nereden: Gaziantep
MesajTarih: 09-Hzr-2012 / 22:15    Mesaj konusu: Re: Cevap: Re: hiç birşeye ualamıyoruz

Üstteki açıklamam yeterli arkadaşlar.
Video ve dosyaların yüklendiği sitelerden silinmiştir, o yüzden ulaşılamaz. Dileyen tekrar paylaşım yapabilir.

Kişiliğini makamına bağlayan, makamını kaybettiğinde kişiliğinden de olur!
Kullanıcı profilini gör
siracettinesin
Aktif Üye
Aktif Üye

Nereden: MARDİN KALESİNDEN
MesajTarih: 14-Hzr-2012 / 19:26    Mesaj konusu: Re: Cevap: Re: hiç birşeye ualamıyoruz

admin çok doğru söylüyosun sen elinden geleni yapmışsın dediğin gibi youtubedeki kaydeden arkadaşlar kendi profilinden silmişlerki onlara ulaşılmıyor....bu arada arkadaşlar sakin ağzımızı bozmayalım ufak tefek şeyler için ortamı germeyelim

içmeden yıkılmış sarhoş gibiyim...
Kullanıcı profilini gör
   Müslüm GÜRSES Forum Ana Sayfası -> Müslüm Gürses Genel
1. sayfa (Toplam 1 sayfa)

Muslumcu.com & Muslum-Gurses.com & Muslumcu.net
Bu Site Müslüm Gürses'e Destek ve Hayranlarını Bilgilendirme Amaçlı Hazırlanmıştır.
Copyright © Müslüm Gürses Fan Club !! 2003 - ∞ !! - Kurucu: Bilal Bilgi
Forum - Arşiv - Haber - Şarkı Sözü - İnşaat Bölümü - Civil Engineering