|
Müslüm GÜRSES Forum Ana Sayfası -> Müslüm Gürses'in Doğum Günü
-> Hediye Seçimi |
| Yazar |
Mesaj |
Admin
Bilal - Site Kurucusu

|
|
|
|
 |
|
|
affetmem_seni65
Aktif Üye

Kayıt: Jan 07, 2011 Mesajlar: 333 Nereden: Van/Merkez Muslumcu.dür Herkez!!!
|
Tarih: 30-Mar-2012 / 14:20 Mesaj konusu: Re: [7 mayıs 2012] Babaya doğum günü hediyemiz? (hediye seçi |
|
|
Geçen yıl bir arkadaşımız fotoğraf albümünden bahsetmiş ve sende (Admin) bende düşünüyorum ama vakit dar demiştin bu yıl belki böyle birşey düşünülebilir...
_________________ çok çektirdin bana azap
birgün vereceksin hesap
affetmem_seni zalim affetmem_seni!!!
"siteye ilk kayıt: dec 20,2004" |
|
|
|
 |
OGUZ-K
Üye

|
Tarih: 30-Mar-2012 / 21:39 Mesaj konusu: Re: [7 mayıs 2012] Babaya doğum günü hediyemiz? (hediye seçi |
|
|
bencede fotograf albumu uygun olabilir bu sene, yada MUSLUM BABA'nin resmini cizdirin ressama hediye verin , buda bi fikir 
|
|
|
|
 |
affetmem_seni65
Aktif Üye

|
Tarih: 31-Mar-2012 / 18:18 Mesaj konusu: Cevap: Re: [7 mayıs 2012] Babaya doğum günü hediyemiz? (hedi |
|
|
| OGUZ-K demiş ki: | bencede fotograf albumu uygun olabilir bu sene, yada MUSLUM BABA'nin resmini cizdirin ressama hediye verin , buda bi fikir  |
Oğuz kardeş zaten 2006'da böyle bir çalışma yapılmıştı...
birgün vereceksin hesap
|
|
|
 |
Muslumcu22
Fanatik Üye

Kayıt: Jan 06, 2007 Mesajlar: 834 Nereden: Müslümcü Tarikatından
|
Tarih: 02-Nis-2012 / 02:25 Mesaj konusu: Cevap: [7 mayıs 2012] Babaya doğum günü hediyemiz? (hediye s |
|
|
bir kaç öneride benden olsun;
1 kol düğmesi isme özel yaptırılabilir
2 el yapımı maket gemi isme özel yaptırılabilir.
3 isme özel dolma kalem seti

_________________ "Aklımdan çıkmıyor veda edişin,
Bütün Duygularım Ağır Yaralı,
Beni Kalbimden Vurdu Veda Edişin,
Bütün Duygularım Ağır Yaralı"
|
|
|
 |
affetmem_seni65
Aktif Üye

|
Tarih: 02-Nis-2012 / 17:38 Mesaj konusu: Re: Cevap: [7 mayıs 2012] Babaya doğum günü hediyemiz? (hedi |
|
|
Kol düğmesi olabilir fena fikir değil...
birgün vereceksin hesap
|
|
|
 |
YORGUN52
Yeni Katılımcı

|
Tarih: 05-Nis-2012 / 20:26 Mesaj konusu: Re: Cevap: [7 mayıs 2012] Babaya doğum günü hediyemiz? (hedi |
|
|
İsme özel kol düğmesi veya kalem seti(dolma ve tükenmez) güzel fikir gerçekten, bu tür bir hediyenin hoş olacağı kanısındayım... Fikir için Muslumcu22 adlı arkadaşa teşekkürler
Saygılarımla,
_________________ Fanide Görülecek Hesabim Yoktur Lakin Bakide Görülecek Hesabim Coktur... [UA] |
|
|
|
 |
Admin
Bilal - Site Kurucusu

|
Tarih: 06-Nis-2012 / 01:24 Mesaj konusu: Re: Cevap: [7 mayıs 2012] Babaya doğum günü hediyemiz? (hedi |
|
|
Benim aklımda güzel bir fotoğraf dergisi var arkadaşlar. 100 sayfa kadar, kuşe kağıt kronolojik biçimde sıralanmış, gerek siyah beyaz gerek renkli fotoğraflar. Dilerse maliyeti karşılığında üyelerimize de bastırılabilir.
_________________ Gönlünüz Gönlümüzdür!
Çare yokmuş aşktan yatan hastaya / Gönül Hasta
Kişiliğini makamına bağlayan, makamını kaybettiğinde kişiliğinden de olur! |
|
|
|
 |
ahmet4545
Üye

Kayıt: Sep 19, 2011 Mesajlar: 58 Nereden: MANİSA MERKEZ...
|
Tarih: 07-Nis-2012 / 14:47 Mesaj konusu: Re: Cevap: [7 mayıs 2012] Babaya doğum günü hediyemiz? (hedi |
|
|
fotoğraf dergisıde guzel olur aslında hedıye olarak vermesekte bızlere hatıra kalır tabı ıstek cok olursa basılır
_________________ 03.03.2013
Kalbimizdesin.Müslüm.Baba |
|
|
|
 |
ProfessionaL
Yeni Katılımcı

|
|
|
|
 |
adem_reis78
Aktif Üye

|
Tarih: 16-Nis-2012 / 07:54 Mesaj konusu: Cevap: Re: Cevap: [7 mayıs 2012] Babaya doğum günü hediyemiz |
|
|
Evet Aynen Öyle Düşünüyorum Bende Bizzat Biz Yaptırıp Bastırdık Ve Satışa Sunduk Babayada Hediye Etmekten Kıvanç Duyarız !
_________________ Kimbilir kaç seven sabah bekliyor.. |
|
|
|
 |
mustafabergen
Üye

|
Tarih: 24-Nis-2012 / 00:30 Mesaj konusu: Cevap: [7 mayıs 2012] Babaya doğum günü hediyemiz? (hediye s |
|
|
Bi ara Müslüm Baba ne marka sigara kullanıyor diye bi konu açılmıştı. Eğer sigarayı bırakmadıysa üzerine isim yazılabilen sigara tabakaları var. Sigaraya teşvik ediyo izlenimi veririz diyosanız kol düğmeleri de olabilir bence...
_________________ Bu alana reklam verebilirsiniz  |
|
|
|
 |
abdi
Sitemize Desteğiniz İçin Teşekkür Ederiz

Kayıt: Nov 07, 2005 Mesajlar: 1118 Nereden: berlin-gaziantep
|
Tarih: 29-Nis-2012 / 05:51 Mesaj konusu: Re: Cevap: [7 mayıs 2012] Babaya doğum günü hediyemiz? (hedi |
|
|
hediye secimi bi an önce bitmeli zira dogum günü yaklasiyor babanin.
_________________ Zaman aleyhimizde vakit geciyor. |
|
|
|
 |
Admin
Bilal - Site Kurucusu

|
Tarih: 29-Nis-2012 / 19:26 Mesaj konusu: Re: Cevap: [7 mayıs 2012] Babaya doğum günü hediyemiz? (hedi |
|
|
Arkadaşlar dergi şeklinde basılacak 50-75 veya 100 sayfalık bir fotoğraf albümü hazırlıyorum. Yurt dışında bulunduğum için, diğer önerilerinizi ne yazık ki karşılayamayacağım. Yani bu işlerle uğraşmak için Türkiye'de bir yetkilimiz yok, bu yüzden işler bana kalıyor..
50-75 veya 100 sayfalık dedim, çünkü araştırmam sonucu az sayıda dergi basım maliyeti oldukça yüksek. Bu yüzden uygun sayfa numaralarını bir doğrultuda belirleyeceğim. Baskı/matbaa konusunda deneyimli ya da yardımcı olabilecek arkadaşlar varsa benimle iletişime geçebilirler.
|
|
|
 |
abdi
Sitemize Desteğiniz İçin Teşekkür Ederiz

Kayıt: Nov 07, 2005 Mesajlar: 1118 Nereden: berlin-gaziantep
|
Tarih: 05-May-2012 / 05:45 Mesaj konusu: Re: Cevap: [7 mayıs 2012] Babaya doğum günü hediyemiz? (hedi |
|
|
ben derimki el yapimi maket gemi yelkende de muslumcu.com dan babaya sevgilerle yazisi.
_________________ Zaman aleyhimizde vakit geciyor. |
|
|
|
 |
mustafa_36_06
Yeni Katılımcı

|
Tarih: 06-May-2012 / 17:14 Mesaj konusu: Cevap: [7 mayıs 2012] Babaya doğum günü hediyemiz? (hediye s |
|
|
isme özel atkı ve kol düğmesi fikri güzel babaya tuttuğu takımın bi forması da verilebilir yada daha değişik olarak eşi ve kendisinn yağlı boya çalışması yada markasında babann adı yazan bir takım elbise yaptırılabilrse çok ilgnç bir kediye olabilir
15 dakika sonra eklenen mesaj:
[img]http://www.buldumbuldum.com/hediye/oscar_odulu_kisiye_ozel_yazili_buyuk_boy/[/img]
2 dakika sonra eklenen mesaj:
[quote="mustafa_36_06"]isme özel atkı ve kol düğmesi fikri güzel babaya tuttuğu takımın bi forması da verilebilir yada daha değişik olarak eşi ve kendisinn yağlı boya çalışması yada markasında babann adı yazan bir takım elbise yaptırılabilrse çok ilgnç bir hediye olabilr ayrıca arkadaşlar kişiye özel bir oscar da verebilirz üstnde müslüm baba veya müslüm gürses yazılı çok ilgnç olmaz mı?
4 dakika sonra eklenen mesaj:
| mustafa_36_06 demiş ki: | isme özel atkı ve kol düğmesi fikri güzel babaya tuttuğu takımın bi forması da verilebilir yada daha değişik olarak eşi ve kendisinn yağlı boya çalışması yada markasında babann adı yazan bir takım elbise yaptırılabilrse çok ilgnç bir kediye olabilir
ayrıca arkadaşlar kişiye özel bir oscar da verebilirz üstnde müslüm baba veya müslüm gürses yazılı çok ilgnç olmaz mı? |
|
|
|
|
 |
Admin
Bilal - Site Kurucusu

|
Tarih: 17-Tem-2012 / 02:36 Mesaj konusu: Re: Cevap: [7 mayıs 2012] Babaya doğum günü hediyemiz? (hedi |
|
|
Arkadaşlar,
hediye konusunda yeterli zamanı ayıramadığımdan dolayı bu yıl dahil Müslüm Gürses'e doğumgününde hediye verme organizasyonunu iptal ediyorum.
İlgilenen arkadaşlar kusura bakmasınlar, bundan böyle sitemizde tebrik mesajı yayınlamaya devam edeceğiz.
|
|
|
 |