Müslüm Gürses Müslüm Gürses

Müslüm GÜRSES :: Başlığı Görüntüle - Müziklerin efendisi yeni dizi
Müziklerin efendisi yeni dizi
Sayfa Önceki  1, 2

Müslüm GÜRSES Forum Ana Sayfası -> Dizi ve Filmleri -> Müziklerin Efendisi Dizisi
Yazar Mesaj
affetmem_seni65
Aktif Üye
Aktif Üye

Nereden: Van/Merkez Muslumcu.dür Herkez!!!
MesajTarih: 17-Eyl-2011 / 22:49    Mesaj konusu: Re: Cevap: müziklerin efendisi yeni dizi

Evet sevgili Muslumcu gardaşlarım merakla ve sabırsızlıkla beklenen dizi Müziklerin Efendisi yarın saat 19:05'te kanal7'de başlıyor tüm Muslumcu gardaşlarıma iyi seyirler. Haaa! Birde umarım Müslüm Baba sesine dublaj yaptırmaz kendi sesini kullanır...

"siteye ilk kayıt: dec 20,2004"
Kullanıcı profilini gör
mustafabergen
Üye
Üye

Nereden: Ankara
MesajTarih: 18-Eyl-2011 / 06:12    Mesaj konusu: Re: Cevap: müziklerin efendisi yeni dizi

İzlemek nasip olmayacak zaten.. Umarım güzel bi dizi olur ama sanmıyorum. saygılar..

Aktif Üye
Aktif Üye

Nereden: Van/Merkez Muslumcu.dür Herkez!!!
MesajTarih: 19-Eyl-2011 / 15:02    Mesaj konusu: Cevap: Re: Cevap: müziklerin efendisi yeni dizi

mustafabergen demiş ki:
İzlemek nasip olmayacak zaten.. Umarım güzel bi dizi olur ama sanmıyorum. saygılar..

1. bölümün gidişatı onu gösteriyor ama umarım ilerleyen bölümler güzel olur. Babanın dizide kendi sesini kullanarak oynaması güzel onun haricinde pekte bizi mutlu eden bir dizi gibi görünmüyor açıkçası. Yinede söz konusu Baba ise izlemeye devam...

"siteye ilk kayıt: dec 20,2004"
Kullanıcı profilini gör
   Müslüm GÜRSES Forum Ana Sayfası -> Dizi ve Filmleri -> Müziklerin Efendisi Dizisi
Sayfa Önceki  1, 2
2. sayfa (Toplam 2 sayfa)

Muslumcu.com & Muslum-Gurses.com & Muslumcu.net
Bu Site Müslüm Gürses'e Destek ve Hayranlarını Bilgilendirme Amaçlı Hazırlanmıştır.
Copyright © Müslüm Gürses Fan Club !! 2003 - ∞ !! - Kurucu: Bilal Bilgi
Forum - Arşiv - Haber - Şarkı Sözü - İnşaat Bölümü - Civil Engineering