Müslüm Gürses Müslüm Gürses

Müslüm GÜRSES :: Başlığı Görüntüle - Arabesk'in geleceği...
Arabesk'in geleceği...

Müslüm GÜRSES Forum Ana Sayfası -> Müslüm Gürses Genel
Yazar Mesaj
buadam
Üye
Üye

MesajTarih: 15-Eyl-2011 / 01:57    Mesaj konusu: Arabesk'in geleceği...

Hepimiz Birer Müslümcü olarak en çok bu sektörde Baba'yı seviyoruz...Bildiğimiz üzre birçok tartışmasıylapolemiğiyle günümüze kadar hep zirvede gelen 4 tane büyük arabesk sanatçısı olmuştur.Sizi bilmem ama babanın yeri bende farklı...ama Orhan Gencebay-Ferdi tayfur--İbrahim Tatlıses-Müslüm Gürses(Yaşa Göre Sıralama) Bu 4 tane şahsiyet haricinde baba-kral-imparator vb. yakıştırmalar,arabesk müzikte hiçkimseye yapılmıyor...Benim Bu yazıdaki amacım bu 4 büyüğün ardından arabeski yeni nesle kim gösterecek,veya Allah uzun ömür versin hepsini kaybettikten sonra kim çıkacak yeni olarak,bissürü gelip kaybolmuş var,çabalayan var,arabeskle çıkış yapıp popa kaçan var,veya eski sanatçılardan,artık albüm çıkarmayan var....Mesela Hakan Taşıyan...en son 2006-2007 de galiba albüm çıkardı...erol budan keza...Hatta Ferdi tayfur dahi en son 2009 da çıkardı galiba,bunda müzik sektörününde bulunduğu durumun etkiside var ama yeni bir kalıcı sanatçı gelmeyecekmi? yani kadınlardan...Bir Bergenin devamı varisi gelmeyecekmi...Hakan Gürses diye biri var ama ne bilim sanki taklit gibi geliyor...Sizin düşünceleriniz nelerdir...
Kullanıcı profilini gör
Konuya Teşekkür Gönderenler
1 kullanıcı bu konuya teşekkür etti. Teşekkür gönderenlerin listesi için tıklayınız.
clgnsedat
Fanatik Üye
Fanatik Üye

Nereden: manisa
MesajTarih: 15-Eyl-2011 / 02:22    Mesaj konusu: Re: arabesk'in geleceği...

bencede gelecekte bun saydıkalrının yerini dolduracak kisme gelmeyecek yıllarca bu isimler anılacak hakan gürsesin ilk albumu çok iyidi ama diğerleri okadar değil taklit ediyor ister istemez ama firmalarda kurnaz para kazanmak için yapıyorlar bunu,hakan taşıyana gelince o bu saatten sorna toparlayamaz gibi geliyor bana çok önemli bir sesti aslında içki onuda bitirdi gibi,inşşallah eski haline döner.

Üye
Üye

Nereden: Ankara
MesajTarih: 15-Eyl-2011 / 17:31    Mesaj konusu: Re: arabesk'in geleceği...

Müslümcülük Bitmez Çoçuklarımda Dinleyecek Onların çoçuklarıda Dinleyecek Ben böylesine bir güzelliği Ne Evlatlarımdan Saklarım Ne De ortamımdan..
Diğer Arabesk sanatçıları Hiç ilğilendirmez.
Kullanıcı profilini gör
KUSTURDUNGONLUMU
SüperAktif Üye
SüperAktif Üye

Nereden: istanbul
MesajTarih: 15-Eyl-2011 / 19:25    Mesaj konusu: Re: arabesk'in geleceği...

muratix06 demiş ki:
Müslümcülük Bitmez Çoçuklarımda Dinleyecek Onların çoçuklarıda Dinleyecek Ben böylesine bir güzelliği Ne Evlatlarımdan Saklarım Ne De ortamımdan..
Diğer Arabesk sanatçıları Hiç ilğilendirmez.
Kardeş katılıyorum ama diger sanatçılardanda güzel okuyan vardır tabiki Bizim yogunlugumuz BABADIR degişmezdir eyvallah...

Üye
Üye

Nereden: ADIYAMAN Londra
MesajTarih: 15-Eyl-2011 / 21:22    Mesaj konusu: Re: arabesk'in geleceği...

bu alemde bu evrende dunyada babadan baskasini tanimam arkadas her turlu sarkiyi super okuyorrrrrr diger sanatcilar kendi sarkisini bile dogru duzgun okuyamior ama baba bir sarki turku veya arabesk okuosa ALLAAAAAAAAAAAH o sarki tamamdr gercekten cok ozel bence MUSLUM GURSES bu konuda... baskada gelmez
Kullanıcı profilini gör
adem_reis78
Aktif Üye
Aktif Üye

Nereden: İstanbul
MesajTarih: 16-Eyl-2011 / 19:16    Mesaj konusu: Re: arabesk'in geleceği...

AsLında Kimi Arabeskçi GeLir Belki Ama Bu SanatcıLarın Yeri Tabiki DoLmaz O Ayrı Keza Eğer GeLirsede PopüLer OLmaz Bu SanatçıLarımız Gibi .

Yeni Katılımcı
Yeni Katılımcı

MesajTarih: 25-Şub-2012 / 09:41    Mesaj konusu: Re: arabesk'in geleceği...

eski samimiyet yok o yüzden şimdiki arabekscilerde pek tutulmuyor gibi.amacı ünlü olmak olmayan işini yapmak isteyenler biraz ilgi görüyor ama genede eskileri gibi tat vermiyo.
yavaş yavaş bitiyo bence yada şekil değiştiriyo.
Kullanıcı profilini gör
atasayar
Sitemize Desteğiniz İçin Teşekkür Ederiz

Nereden: Acımasız Dünyadan (İzmir)
MesajTarih: 25-Şub-2012 / 23:36    Mesaj konusu: Re: arabesk'in geleceği...

ASlında bu sanatçılar hala arabeskçi ee artık saçlar ağardı yaş ilerledi arabesk okumasını beklemek yanlış olur
benim gözümde arabeski bi yere kadar ilerletebilecek bi sanatçı var oda Eyüphandır arkadaşlar

Kullanıcı profilini gör
karakartal82
Üye
Üye

MesajTarih: 26-Şub-2012 / 19:40    Mesaj konusu: Re: arabesk'in geleceği...

müslüm,orhan,ferdi gibi arabeskçi sanatçılar gelemez bir daha.hakan taşıyan arabeski sürdürecek biri diyordum o da kendine yazık etti içkiye kapıldı gitti.

Üye
Üye

Nereden: izmir
MesajTarih: 28-Şub-2012 / 07:21    Mesaj konusu: Re: arabesk'in geleceği...

arabeskin geleceği olmasada geçmişi yetmezmi kardeşşş hem nerde bu saaatten sonra ne varsa eskilerde var oda yetiyor bize.

Nereden: berlin-gaziantep
MesajTarih: 08-Mar-2012 / 21:59    Mesaj konusu: Re: arabesk'in geleceği...

müslüm baba nin yeri asla doldurulmaz.

Fanatik Üye
Fanatik Üye

Nereden: Müslümcü Tarikatından
MesajTarih: 02-Nis-2012 / 02:41    Mesaj konusu: Re: arabesk'in geleceği...

arabesk 80 ve 90 lı yıllarda zirve yapmış bir müzik akımıdır, o dönemin sanatçıları kaliteli işler yapmıştır, günümüze bakıldığında ise arabesk kültürü geride kalmış ezik ve gariban müziği diye unutulmuştur bunun sebepleri ise dijital sistemleri müzik piyasasına vurgunu ve gençlerimizin batı özentisi bakınız arabesk rap diye bir akım patladı, aslında arabesk açığından kaynaklanan bir evrim akımı bu çünkü piyasada arabesk yapan kimse yok toplum olarakta genlerimizde arabi nağmeler olduğundan kayma bu şekilde oldu, ben inanıyorum bir zaman sonra tekrar derin arabesk akımı canlanacaktır, çünkü toplum arabesk açlığını bir zaman sonra hissedecektir.Hakan taşıyan fanteziye kaymasaydı ve içkiyle kendini harap etmeseydi bayrak onun elindeydi keza erol budan selahattin özdemir güçlü soydemir günümüzün arabeskcileri, azer baba erken veda etti emrah desen arabeskten tamamen uzaklaştı ferdi ibo sağlık sorunlarıyla savaşıyorlar, ortalıkta yanık bir ses ve arabesk akımını tekrar ateşleyecek biri çıkarsa durdurulamayacaktır.

Bütün Duygularım Ağır Yaralı"

Kullanıcı profilini gör
   Müslüm GÜRSES Forum Ana Sayfası -> Müslüm Gürses Genel
1. sayfa (Toplam 1 sayfa)

Muslumcu.com & Muslum-Gurses.com & Muslumcu.net
Bu Site Müslüm Gürses'e Destek ve Hayranlarını Bilgilendirme Amaçlı Hazırlanmıştır.
Copyright © Müslüm Gürses Fan Club !! 2003 - ∞ !! - Kurucu: Bilal Bilgi
Forum - Arşiv - Haber - Şarkı Sözü - İnşaat Bölümü - Civil Engineering