|
Müslüm GÜRSES Forum Ana Sayfası
-> Müslüm Gürses Genel |
| Yazar |
Mesaj |
clgnsedat
Fanatik Üye

|
Tarih: 09-Tem-2011 / 14:50 Mesaj konusu: bayardan yeni iki adet cd baskı daha. |
|
|
bayar müzik cd olayına son zamanlarda hız vermeye başladı kaset basımının şu günlrede son bulmaya başlamasından sonra.sen nerdesin ben nerdeyim cd olrak çıkmıştı geçen günlerde şimdi ise yine arabeskin devleri olrak bildiğimiz eski versiyon parçaları cdye döktüler aynı zamnda bayar müzik sultanım albumunun ikinci baskısınıda bastı resimdede gördüğünüz gibi,şimdi ise başta müslüm gürses olmak üzere ibrahim tatlıses emrah gökhan güney mine koşan vahdet vural gibi bayar müzikten album yapmış olan sanatçıalrın cdlerini basmak için kolları sıvadı yakın zamnda bu cdleri müzik marketlerde görebilrsiniz.
_________________ ölünce biter |
|
|
|
 |
|
|
BabaYorgunEvlat
Üye

|
Tarih: 10-Tem-2011 / 10:26 Mesaj konusu: Re: bayardan yeni iki adet cd baskı daha. |
|
|
Artık kaset devri bitti cd ye dönüldü şu zamandada böyle olması normal ama kaseti olanların alacagını sanmıyorum... Ama babanın ismi varsa baya düşünmeleri lazım.. 
|
|
|
|
 |
abdi
Sitemize Desteğiniz İçin Teşekkür Ederiz

Kayıt: Nov 07, 2005 Mesajlar: 1118 Nereden: berlin-gaziantep
|
Tarih: 10-Tem-2011 / 13:33 Mesaj konusu: Re: bayardan yeni iki adet cd baskı daha. |
|
|
bende gecenlerde küskünüm cd sini gördüm kasetcide,bende kasedi var ama büyük bir ihtimalle cd yi de alacagim.
_________________ Zaman aleyhimizde vakit geciyor. |
|
|
|
 |
clgnsedat
Fanatik Üye

|
Tarih: 10-Tem-2011 / 14:01 Mesaj konusu: Cevap: Re: bayardan yeni iki adet cd baskı daha. |
|
|
| BabaYorgunEvlat demiş ki: | Artık kaset devri bitti cd ye dönüldü şu zamandada böyle olması normal ama kaseti olanların alacagını sanmıyorum... Ama babanın ismi varsa baya düşünmeleri lazım..  |
bizim gibi müslüm gürses severler alır kardeş cdlerini hele arşiv yapıyorsa dahada alır ben gördüğüm anda aldım ikisini.yarı nbi gün bu cdlerin ilk basımlarını bile bulmak zorlaşacak.
|
|
|
 |
Rahmi06
Forum moderatörü

|
Tarih: 18-Tem-2011 / 14:24 Mesaj konusu: Re: Cevap: Re: bayardan yeni iki adet cd baskı daha. |
|
|
Bu cdlerin Müslüm GÜRSES'e hiç bir maddi katkısı bulunmuyor maalesef.

Ömrüm geçti yollarda, hep yabancı yarınlarda
Kamyonum oldu bana eş, benim gönlüm çileşeke |
|
|
|
 |
clgnsedat
Fanatik Üye

|
Tarih: 18-Tem-2011 / 17:24 Mesaj konusu: Re: Cevap: Re: bayardan yeni iki adet cd baskı daha. |
|
|
evet doğru müslüm gürsese malesef katksı yok,ama bizler için önemli fırsat,çeşke basılmayan cd albumleride basılsa.
|
|
|
 |