Müslüm Gürses Müslüm Gürses

Müslüm GÜRSES :: Başlığı Görüntüle - bayardan yeni iki adet cd baskı daha.
bayardan yeni iki adet cd baskı daha.

Müslüm GÜRSES Forum Ana Sayfası -> Müslüm Gürses Genel
Yazar Mesaj
clgnsedat
Fanatik Üye
Fanatik Üye

Nereden: manisa
MesajTarih: 09-Tem-2011 / 14:50    Mesaj konusu: bayardan yeni iki adet cd baskı daha.

bayar müzik cd olayına son zamanlarda hız vermeye başladı kaset basımının şu günlrede son bulmaya başlamasından sonra.sen nerdesin ben nerdeyim cd olrak çıkmıştı geçen günlerde şimdi ise yine arabeskin devleri olrak bildiğimiz eski versiyon parçaları cdye döktüler aynı zamnda bayar müzik sultanım albumunun ikinci baskısınıda bastı resimdede gördüğünüz gibi,şimdi ise başta müslüm gürses olmak üzere ibrahim tatlıses emrah gökhan güney mine koşan vahdet vural gibi bayar müzikten album yapmış olan sanatçıalrın cdlerini basmak için kolları sıvadı yakın zamnda bu cdleri müzik marketlerde görebilrsiniz.

1 kullanıcı bu konuya teşekkür etti. Teşekkür gönderenlerin listesi için tıklayınız.
BabaYorgunEvlat
Üye
Üye

MesajTarih: 10-Tem-2011 / 10:26    Mesaj konusu: Re: bayardan yeni iki adet cd baskı daha.

Artık kaset devri bitti cd ye dönüldü şu zamandada böyle olması normal ama kaseti olanların alacagını sanmıyorum... Ama babanın ismi varsa baya düşünmeleri lazım.. Wink
Kullanıcı profilini gör
abdi
Sitemize Desteğiniz İçin Teşekkür Ederiz
Sitemize Desteğiniz İçin Teşekkür Ederiz

Nereden: berlin-gaziantep
MesajTarih: 10-Tem-2011 / 13:33    Mesaj konusu: Re: bayardan yeni iki adet cd baskı daha.

bende gecenlerde küskünüm cd sini gördüm kasetcide,bende kasedi var ama büyük bir ihtimalle cd yi de alacagim.

Fanatik Üye
Fanatik Üye

MesajTarih: 10-Tem-2011 / 14:01    Mesaj konusu: Cevap: Re: bayardan yeni iki adet cd baskı daha.

BabaYorgunEvlat demiş ki:
Artık kaset devri bitti cd ye dönüldü şu zamandada böyle olması normal ama kaseti olanların alacagını sanmıyorum... Ama babanın ismi varsa baya düşünmeleri lazım.. Wink

bizim gibi müslüm gürses severler alır kardeş cdlerini hele arşiv yapıyorsa dahada alır ben gördüğüm anda aldım ikisini.yarı nbi gün bu cdlerin ilk basımlarını bile bulmak zorlaşacak.

Forum moderatörü
Forum moderatörü

Nereden: Elimde Değil
MesajTarih: 18-Tem-2011 / 14:24    Mesaj konusu: Re: Cevap: Re: bayardan yeni iki adet cd baskı daha.

Bu cdlerin Müslüm GÜRSES'e hiç bir maddi katkısı bulunmuyor maalesef.

Ömrüm geçti yollarda, hep yabancı yarınlarda
Kamyonum oldu bana eş, benim gönlüm çileşeke
Kullanıcı profilini gör
clgnsedat
Fanatik Üye
Fanatik Üye

MesajTarih: 18-Tem-2011 / 17:24    Mesaj konusu: Re: Cevap: Re: bayardan yeni iki adet cd baskı daha.

evet doğru müslüm gürsese malesef katksı yok,ama bizler için önemli fırsat,çeşke basılmayan cd albumleride basılsa.

1. sayfa (Toplam 1 sayfa)

Muslumcu.com & Muslum-Gurses.com & Muslumcu.net
Bu Site Müslüm Gürses'e Destek ve Hayranlarını Bilgilendirme Amaçlı Hazırlanmıştır.
Copyright © Müslüm Gürses Fan Club !! 2003 - ∞ !! - Kurucu: Bilal Bilgi
Forum - Arşiv - Haber - Şarkı Sözü - İnşaat Bölümü - Civil Engineering