Müslüm Gürses Müslüm Gürses

Müslüm GÜRSES :: Başlığı Görüntüle - F1THS: Sutil, Müslüm Baba ile Tanışmak İstiyor
F1THS: Sutil, Müslüm Baba ile Tanışmak İstiyor

Müslüm GÜRSES Forum Ana Sayfası -> Müslüm Gürses Özel
Yazar Mesaj
muratix06
Üye
Üye

Nereden: Ankara
MesajTarih: 19-Hzr-2011 / 04:00    Mesaj konusu: F1THS: Sutil, Müslüm Baba ile Tanışmak İstiyor

Pistlerin agresif isimlerinden olan Adrian Sutil'in koyu bir Müslüm Gürses hayranı olduğu ortaya çıktı.

Formula 1'in eski kulağı kesik pilotlarından Adrian Sutil, muhabirimize çok içten açıklamalar yaptı.

Almanya'ya göç etmiş olan gurbetçilerimizle küçük yaştan beri arkadaşlık ettiğini söyleyen Sutil, o günlerden gelen alışkanlıkla arabeske ilgi duyduğunu ve en büyük hayalinin Müslüm Baba ile tanışmak olduğunu söyledi.

Sutil: "Bir 'Yalan Dünya', bir 'Usta' bir 'Acılı Sevda' benim için çok önemlidir. Onun şarkılarıyla büyüdüm dersem inanmazsınız ama inanın. Kariyerimin neredeyse tamamındaki yarışlara onun şarkılarını dinleyerek girdim. Ayrı bir motivasyon, hırs sağlıyor. Efkârın gücü adına piste çıkıyorum."

"Ara ara telsizden cesaret vermek için onun şarkılarından bazılarını çalışıyorlar. Herkes egzoz beslemeli difüzör üzerine çalışıyor, biz Müslüm beslemeli damar üzerine çalışıyoruz"

Türkiye'deki yarış hafta sonlarında bir türlü hayranı olduğu isimle buluşamayan Force India pilotu, ilk fırsatta tekrar Türkiye'ye gelip Gürses ile buluşmayı planlıyor. Hatta Taksim'deki FIA-F1 gecesine katılması yasaklanan Sutil, aynı gece Müslüm Gürses'i canlı dinleme niyetinde.

Yumurta topuklu ayakkabılarla büyüyen Sutil, küçükken Türk arkadaşlarının kendisine "Emrah" lakabını taktıklarını da belirtti. Alman pilot, Formula 1 yarışlarında başına gelen kazaların ardından gerçekten kendisinde bir Emrah'lık olduğunu ifade etti; özellikle de Monako'da Kimi Raikkonen'in kendisine arkadan çarptığı hafta sonunun ardından.

Sutil: "Küçükken bana her zaman 'Emrah' derlerdi. Sanırım o günlerin laneti üzerimden henüz gitmedi."

Force India pilotu, Çin'de bir Renault üst düzey yetkilisi ile yaşadığı olay hakkında konuşmak istemediğini ve konuyu kapattığını söylemişti ama F1THS muhabirimiz, Sutil'i Gürses'in şarkılarıyla kıvama getirdi ve boşluğunu bulup sorusunu sordu.

Sutil: "O yarıştan sonra Lewis'in galibiyetini kutluyorduk. Ben de Perez'le çarpıştığım için puan alma şansını kaybetmiştim. Yani ben içmiyim de kim içsin? Biraz fazla kaçırmışım. Müslüm Gürses'ten bir parça çalın dedim, çalmadılar. O adam da (Eric Lux) bana laga luga, hatta lololo yaptı. Sonuç bu. Artık alkol almıyorum, sadece Müslüm Baba'nın şarkıları var benim için.

Kaynak : http://www.trf1.net/formula1_haberler/mizah/21083-f1ths-sutil-muslum-baba-ile-tanismak-istiyor.html
Kullanıcı profilini gör
Konuya Teşekkür Gönderenler
1 kullanıcı bu konuya teşekkür etti. Teşekkür gönderenlerin listesi için tıklayınız.
affetmem_seni65
Aktif Üye
Aktif Üye

Nereden: Van/Merkez Muslumcu.dür Herkez!!!
MesajTarih: 23-Hzr-2011 / 20:33    Mesaj konusu: re: f1ths: sutil, müslüm baba ile tanışmak istiyor

Aslında her Müslümcünün gurur duyacağı bir durum ama nedense kimsenin ilgisini çekmemiş yada benim gibi fırsat bulamamışlar yorum yazmaya. Paylaşım için teşekkürler güzel bir konu...

"siteye ilk kayıt: dec 20,2004"
Kullanıcı profilini gör
muratix06
Üye
Üye

Nereden: Ankara
MesajTarih: 24-Hzr-2011 / 19:46    Mesaj konusu: Re: re: f1ths: sutil, müslüm baba ile tanışmak istiyor

Ne kadar samimi Orası meçhul Ama Resmen ilan etmiş Babaya olan Hayranlığını Rica ederim ne demek..
Kullanıcı profilini gör
KUSTURDUNGONLUMU
SüperAktif Üye
SüperAktif Üye

Nereden: istanbul
MesajTarih: 25-Hzr-2011 / 04:29    Mesaj konusu: Re: re: f1ths: sutil, müslüm baba ile tanışmak istiyor

inşallah babayla tanışırlar nediyelim paylaşım için saol kardeşim...

1. sayfa (Toplam 1 sayfa)

Muslumcu.com & Muslum-Gurses.com & Muslumcu.net
Bu Site Müslüm Gürses'e Destek ve Hayranlarını Bilgilendirme Amaçlı Hazırlanmıştır.
Copyright © Müslüm Gürses Fan Club !! 2003 - ∞ !! - Kurucu: Bilal Bilgi
Forum - Arşiv - Haber - Şarkı Sözü - İnşaat Bölümü - Civil Engineering